30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 237 238 239 240 241 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15,471 do 15,535 z 29,785 ]

15,471

Odp: 30lat i cały czas sam
Theodore Robert Bundy napisał/a:

Czy zapłodniłem? możliwe, i możliwe też że jakieś przegrywy teraz wychowują moje dziecko z nadzieja że ów partnerka ich kocha, a ona w każdej możliwej chwili wspomina super rypanko ze mną smile Misinx pamiętaj wygląd ponad wszystko

Taaa... Ktoś tu się zdecydowanie za dużo naczytał jakichś erotycznych harlequinów i teraz miesza mu się jawa ze snem i własnymi wyobrażeniami. Takie kombo musi być trudne do udźwignięcia.
Pomijam przy tym, że projektujesz na kobiety swoje własne tęsknoty, a że przy okazji myślisz kobiecą z męską psychiką, to już uznajmy to za wypadek cool.

Zobacz podobne tematy :

15,472

Olinka napisał/a:

Czy zapłodniłem? możliwe, i możliwe też że jakieś przegrywy teraz wychowują moje dziecko z nadzieja że ów partnerka ich kocha, a ona w każdej możliwej chwili wspomina super rypanko ze mną smile Misinx pamiętaj wygląd ponad wszystko

Taaa... Ktoś tu się zdecydowanie za dużo naczytał jakichś erotycznych harlequinów i teraz miesza mu się jawa ze snem i własnymi wyobrażeniami. Takie kombo musi być trudne do udźwignięcia.
Pomijam przy tym, że projektujesz na kobiety swoje własne tęsknoty, a że przy okazji myślisz kobiecą z męską psychiką, to już uznajmy to za wypadek cool.

Czy dobrze rozumiem, że sugerujesz, iż Tadeuszka można spotkać na jakiś Targach Książki ? Szczerze wątpię big_smile

15,473

Misinx napisał/a:

Czy dobrze rozumiem, że sugerujesz, iż Tadeuszka można spotkać na jakiś Targach Książki ? Szczerze wątpię big_smile

No jak, taki literacki język, jakim nas raczy, to przecież nie spod budki z piwem cool

big_smile

15,474

Olinka napisał/a:
Misinx napisał/a:

No jak, taki literacki język, jakim nas raczy, to przecież nie spod budki z piwem cool

big_smile

Hmm... No tak. O tym nie pomyślałem.

15,475

Misinx

A coś się dokładasz do "swojego dziecka"? Ubrania itp.

15,476

gman98v2 napisał/a:

Misinx

Nie zadawaj durnych, prowokujących pytań. Twój umysł nie ogarnia czegoś takiego jak adopcja, przysposobienie ?

To jest moje dziecko. Nawet formalnie, bo go przysposobiłem. W akcie urodzenia ma moje nazwisko. Czego więc nie rozumiesz ?

15,477

KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że mojego. W przeciwieństwie do "Twoich" Włoszek Niemiec był realny big_smile. Bynajmniej ani nie we śnie ani nie na baterie big_smile.

No właśnie „był” i sie zmył hahahahah, już któryś raz ci pisze że najbardziej bawi mnie twoje zeszmacenie z którego jesteś dumna, ale i tak nie ogarniasz, a Włoszkę szczerze poznałem w firmie, co roku jest robiony projekt o nazwie „trade competition” i jak co roku przyjeżdzają do nas pracownicy z tej samej firmy tylko z innego kraju, spędzili w sumie 5 dni, i dzięki oczywiście Mojemu wyglądowi mogłem rozkoszować jej idealną cipką, dodam tylko, że w sumie to dzięki temu że ją poznałem wzbudziłem większe zainteresowanie atrakcyjnej koleżanki w firmie, o której przegryw Misinx tak wspomina hahahahaha yea yea yea

15,478

Misinx napisał/a:
Olinka napisał/a:

Misinx to że ty kolekcjonujesz książki pt”jak poradzić sobie po rozwodzie” oraz „wychować bękarta” nie znaczy że każdy lubi te tematy hahshhahahahs

15,479

Olinka napisał/a:

Jakie to przykre że twój mężus przestał cię zadowalać w łóżku i sięgasz po takie literackie dodatki, starość nie radość, popytaj koralinki, ona napewno pomoże ci w tych trudnych chwilach smile

15,480

KoralinaJones napisał/a:

Oczywiście, że mojego. W przeciwieństwie do "Twoich" Włoszek Niemiec był realny big_smile. Bynajmniej ani nie we śnie ani nie na baterie big_smile.

No właśnie „był” i sie zmył hahahahah, już któryś raz ci pisze że najbardziej bawi mnie twoje zeszmacenie z którego jesteś dumna, ale i tak nie ogarniasz, a Włoszkę szczerze poznałem w firmie, co roku jest robiony projekt o nazwie „trade competition” i jak co roku przyjeżdzają do nas pracownicy z tej samej firmy tylko z innego kraju, spędzili w sumie 5 dni, i dzięki oczywiście Mojemu wyglądowi mogłem rozkoszować jej idealną cipką, dodam tylko, że w sumie to dzięki temu że ją poznałem wzbudziłem większe zainteresowanie atrakcyjnej koleżanki w firmie, o której przegryw Misinx tak wspomina hahahahaha yea yea yea

Taaa... Najpierw twierdziłeś że wszystko Włoszki Twoje teraz że raptem jedna i to tylko przez 5 dni big_smile Nie ma szału Tadziu, no nie ma  big_smile

15,481

gman98v2 napisał/a:

Misinx

Po to jest w tym „związku” hahahahaha

15,482

Misinx napisał/a:
Misinx napisał/a:

Myślisz, że on robi tak "iiihhaahahaha", a potem "prrrr" ? big_smile
A potem jak spierdala to jest "patataj patataj" big_smile

Misinx „iiiihahahahahhaha” robię jedynie na widok takich przegrywów jak ty, zwłaszcza wtedy gdy idą do bankomatu, po zachciankę dla bękarta smile

Będziesz Tadziu modelowym alimenciarzem big_smile Masz predyspozycje.
O ile w ogóle masz czym "strzelać" i...o ile w ogóle wyjdziesz z domu.
W ogóle coś "analogowy" jesteś Tadziu. Bankomat ? Teraz rządzi blik i przelewy. Przekonasz się big_smile

Przelewy i blik pojebie ? Jedz na stacje zatankuj i niech ci kasjerka powie że maja uszkodzony terminal płatniczy i co wtedy hahahahah, wypominasz mi alimenty, zobaczymy gdy twoja miłość wyzna ci że jednak ponownie zaiskrzyło między nią, a byłym partnerem, aka prawdziwym ojcem dziecka hahhahahahahshzhzh

15,483

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Taaa... Najpierw twierdziłeś że wszystko Włoszki Twoje teraz że raptem jedna i to tylko przez 5 dni big_smile Nie ma szału Tadziu, no nie ma  big_smile

5 dni to aż nadto żeby poznać całkowity smak jej cipki, Niemiec miał cię 5 minut i wspominasz to kilkanaście lat smile

15,484 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-05-25 09:43:11)

Misinx napisał/a:

Misinx „iiiihahahahahhaha” robię jedynie na widok takich przegrywów jak ty, zwłaszcza wtedy gdy idą do bankomatu, po zachciankę dla bękarta smile

Będziesz Tadziu modelowym alimenciarzem big_smile Masz predyspozycje.
O ile w ogóle masz czym "strzelać" i...o ile w ogóle wyjdziesz z domu.
W ogóle coś "analogowy" jesteś Tadziu. Bankomat ? Teraz rządzi blik i przelewy. Przekonasz się big_smile

Przelewy i blik pojebie ? Jedz na stacje zatankuj i niech ci kasjerka powie że maja uszkodzony terminal płatniczy i co wtedy hahahahah, wypominasz mi alimenty, zobaczymy gdy twoja miłość wyzna ci że jednak ponownie zaiskrzyło między nią, a byłym partnerem, aka prawdziwym ojcem dziecka hahhahahahahshzhzh

Tadziu masz fantazję lepszą jak Tolkien big_smile Marnujesz się.

Mieszkasz w Bieszczadach ? Tam jest tylko jedna stacja i rano internet, jak wiatru nie ma ? big_smile W cywilizowanych rejonach jest tak, że jak stacja ma uszkodzony terminal płatniczy, to w ogóle nie sprzedaje przez ten czas paliwa. Może Ty z beczki tankujesz ? big_smile

15,485

KoralinaJones napisał/a:

5 dni to aż nadto żeby poznać całkowity smak jej cipki, Niemiec miał cię 5 minut i wspominasz to kilkanaście lat smile

Czyżbyś zapatrzył się na mnie? big_smile

15,486

Jakie to przykre że twój mężus przestał cię zadowalać w łóżku i sięgasz po takie literackie dodatki, starość nie radość, popytaj koralinki, ona napewno pomoże ci w tych trudnych chwilach smile

Oj Tadziu, mógłbyś się w końcu wysilić na coś bardziej wyszukanego, bo raz, że ciągle strzelasz kulą w płot, a dwa - nawet obrażanie zupełnie Ci nie wychodzi wink.
O tym, że Twój mózg jest sfokusowany na wszystko, co w jakikolwiek sposób łączy się z seksem, ewentualnie na atrakcyjności fizycznej, co - jak dobrze wiemy - z niczego się nie bierze*, nawet nie trzeba wspominać, bo koń, jaki jest, każdy widzi. 

* jeśli jednak nie wiesz, to już spieszę z pomocą, że w taki sposób odzywają się tęsknoty i niezaspokojone potrzeby

15,487

Olinka napisał/a:

Oj Tadziu, mógłbyś się w końcu wysilić na coś bardziej wyszukanego, bo raz, że ciągle strzelasz kulą w płot, a dwa - nawet obrażanie zupełnie Ci nie wychodzi wink.
O tym, że Twój mózg jest sfokusowany na wszystko, co w jakikolwiek sposób łączy się z seksem, ewentualnie na atrakcyjności fizycznej, co - jak dobrze wiemy - z niczego się nie bierze*, nawet nie trzeba wspominać, bo koń, jaki jest, każdy widzi. 

* jeśli jednak nie wiesz, to już spieszę z pomocą, że w taki sposób odzywają się tęsknoty i niezaspokojone potrzeby

Tadziu myśli główką, a nie głową. Tak u niego ewolucja podążyła. Dlatego jednak wątpię, żeby czytał jakieś książki.

15,488

Co wam daje rozmowa z tym mitomanem?

15,489

Śmiechu jest z niego trochę big_smile.

15,490

Jak nie, jak tak? big_smile
Tadziu się tak fajnie produkuje, wysila, by robić wrażenie, jak nie wydumanymi opowieściami o erotycznych przygodach, to obrażaniem, którym nie jest w stanie obrazić, że ma się odczucie brania udziału w jakimś interaktywnym, bo z własnym udziałem, kabarecie. Marnej jakości to rozrywka, ale ja tam bardzo dobrze po prostu się tu bawię cool.

15,491 Ostatnio edytowany przez Misinx (2023-05-26 10:39:56)

Psycholog Na Niby napisał/a:

Co wam daje rozmowa z tym mitomanem?

Ubaw ? Poczucie obcowania z "kosmitą" big_smile ?
Chociaż faktycznie jest on już tak schematyczny, że zrobiło się trochę nudno.
Dlatego tak liczyłem, że pociągnie romantyczną historię komunijną, bo to wnosiło pewne ożywienie do akcji tego serialu big_smile Ale urwał temat. Zbyt traumatyczny chyba big_smile
Był nawet taki moment, że Tadziu przez kilka postów zaczął mówić "ludzkim głosem". Bez inwektyw i tego końskiego rechotu... Sorry, ogierowego rechotu. Aż myślałem, że ktoś mu się na konto włamał, albo wigilię w tym roku przesunęli. Nie odzywałem się, bo bałem się zdmuchnąć ten czar chwili big_smile Ale... wrócił na swój tor big_smile

15,492

Inkwizytorka napisał/a:

"No ale te lęki się skądś biorą nie?

Jakbyś całe życie widział, że się do niczego nie nadajesz, że dziewczyny mają Cię za zero, to jakbyś się czuł?"

A ja go rozumiem. Od wczoraj złapała mnie jakąś deprecha. Mm nadzieję, że szybko mi przejdzie. W tym tygodniu nie mam czasu nigdzie wychodzić. I nagle sobie uzmysłowiłam, jakie te moje wyjścia są przewidywalne i ...puste. Być dziewczyna i się niekomu nie podobać. Nie pamiętam kiedy ostatni raz usłyszałam choćby jeden szczery komplement. Nie licząc koleżanek z pracy. Także naprawdę da się mieć dola nie przez problemy z dzieciństwa ale z powodu samotności.

A co do całej reszty. Można nie mieć dzieci i być patologia, a można być naprawdę cudownym człowiekiem i cudowną kobieta będąc samotna matka. Sama takie znam i podziwiam bo nie ejst łatwo wszystko ogarniać a dają radę.

Ile dziewczyn daje po kiblach w klubach, ale nie ma dzieci to są lepsze? tylko dlatego że nie są samotnymi matkami? A jak jakiej porządnej kobiecie małżeństwo nie wyszło albo mąż wpadł w alkoholizm to już patola? A najbardziej dziwi mnie to że te wszystkie niesprawiedliwe słowa pochodzą od takich monsterkow jak ja. Spójrzcie na siebiejakimi typami jesteście skoro ŻADNA was nei chce nawet samotne matki. Ja zdaje sobie sprawę z tego jak wyglądam. I potrafię przyznać że niejedna samotna matka jest ładniejsza ode mnie. I dziwię się że są same. Bo u siebie to akurat rozumiem. A wy macie się za kij wie kogo, a jesteście incelami jak ja. Te wywyższanie się i to bez powodu nie sprawi że ebdzieci lepsi. Nawet gdybym była ładna, a wy jakimiś chadami to nawet bym nie spojrzała w waszą stronę po waszych słowach. Egoizm, egocentryzm i zarozumiałość. Już wolałabym być sama. Nawet nie sądziłabym że kiedykolwiek to powiem.

Ja w takich momentach żałuje że w tym kraju niedozwoloną jest kastracja chemiczna, bo jakaś etyka lekarska czy inne bzdury (podobnie szkoda że nie ma u nas eutanazji). Problemy takich ludzi jak my rozwiązałyby się w sekundę.

Lepiej się wykastrować niż brać odpady po chadach.

15,493

ChuopskiChłop napisał/a:

Ja w takich momentach żałuje że w tym kraju niedozwoloną jest kastracja chemiczna, bo jakaś etyka lekarska czy inne bzdury (podobnie szkoda że nie ma u nas eutanazji). Problemy takich ludzi jak my rozwiązałyby się w sekundę.

Może przestań pierdolić takie głupoty
Co za dużo to niezdrowo

15,494

ChuopskiChłop napisał/a:

A to kastracja w jakiś sposób kłóci się z braniem odpadów po chadach??
Jak się wykastrujesz, to jedynym zagrożeniem, albo szczęściem dla świata, będzie w kolejnym pokoleniu brak Twoich genów. Jak już koniecznie chcesz się nad sobą poużalać, to przynajmniej pomysl nad tym co piszesz, żeby było logiczne hmm.

15,495

Priscilla napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

A to kastracja w jakiś sposób kłóci się z braniem odpadów po chadach??
Jak się wykastrujesz, to jedynym zagrożeniem, albo szczęściem dla świata, będzie w kolejnym pokoleniu brak Twoich genów. Jak już koniecznie chcesz się nad sobą poużalać, to przynajmniej pomysl nad tym co piszesz, żeby było logiczne hmm.

Tylko że po kastracji nie masz już takiej potrzeby aby brać te odpady.

15,496

paslawek napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Co za dużo to niezdrowo

Boli cię to że istnieje inna droga rozwiązania tych problemów niż debilne porady typu idź na kurs tańca? Droga własnego wyboru a nie dostosowania się do damskiej głupoty?

15,497

ChuopskiChłop napisał/a:

Co ma piernik do wiatraka?

15,498

KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Traci się popęd i chęć do dalszych kontaktów z płcią przeciwną.

Jak dla mnie bomba.

15,499 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-05-26 22:29:24)

ChuopskiChłop napisał/a:
paslawek napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Co za dużo to niezdrowo

Boli cię to że istnieje inna droga rozwiązania tych problemów niż debilne porady typu idź na kurs tańca? Droga własnego wyboru a nie dostosowania się do damskiej głupoty?

Mnie nic nie boli.
A ty zdaje się naprawdę nie masz bladego pojęcia czym jest kastracja chemiczna i jakie są jej konsekwencje oraz skutki uboczne.
Pierdolisz tak z nudów ? Czy to już automatyczny odruch totalnego użalania się?
Nie masz żadnej drogi do wyboru ponieważ poprzestałeś na teoriach, ideach i właśnie użalaniu się, nie wykonasz żadnego kroku w stronę rozwiązania jakiegokolwiek z problemów,samo istnienie innych możliwości cudownie nie wytworzy w tobie odwagi.

15,500

ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Jak dla mnie bomba.

Pytałam co mają wspólnego mityczne Chady z samo okaleczeniem się?

15,501

Macie wychowywać obce potomstwo z samotnymi matkami a nie się rozmnażać.

Rozumiecie to?

15,502

KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Jak dla mnie bomba.

To nie jest okalecznie, tylko akt uwolnienia się od rzeczy która najbardziej niszczy męskie życie czyli popędu.

Bez niego jest prawdziwa wolność.

15,503

paslawek napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
paslawek napisał/a:

Co za dużo to niezdrowo

Mnie nic nie boli.
A ty zdaje się naprawdę nie masz bladego pojęcia czym jest kastracja chemiczna i jakie są jej konsekwencje oraz skutki uboczne.
Pierdolisz tak z nudów ? Czy to już automatyczny odruch totalnego użalania się?
Nie masz żadnej drogi do wyboru ponieważ poprzestałeś na teoriach, ideach i właśnie użalaniu się, nie wykonasz żadnego kroku w stronę rozwiązania jakiegokolwiek z problemów,samo istnienie innych możliwości cudownie nie wytworzy w tobie odwagi.

Co ja poradzę że w tym kraju to jest niedozwolone? Gdyby się dało to byłbym pierwszym który by się w kolejce ustawił.

15,504

ChuopskiChłop napisał/a:

Co ja poradzę że w tym kraju to jest niedozwolone? Gdyby się dało to byłbym pierwszym który by się w kolejce ustawił.

Zawsze można pojechac tam, gdzie to jest dozwolone tongue. Ale Ty i tak tego nie zrobisz, bo tu chodzi o poużalanie się nad sobą.

15,505

ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Jak dla mnie bomba.

To nie jest okalecznie, tylko akt uwolnienia się od rzeczy która najbardziej niszczy męskie życie czyli popędu.

O żesz w mordę jeża.  Ale co z tym mają wspólnego Chady?

15,506

Czyli nie dość, że byłbyś beta-bankomatem to jeszcze wykastrowanym?

Brak słów big_smile

15,507

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Brak słów big_smile

Jakim betabankomatem? Chuopie, wolałbym wylądować w Guantanamo niż wziąć samotną matkę z dzieckiem i być jej podnóżkiem.

Po prostu żyłbym życiem samotnego wyzwolnego faceta.

15,508 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-05-26 22:46:46)

Brak słów big_smile

Normalnie czad big_smile. Pierwszy raz muszą zgodzić się z Rumuńskim big_smile.

15,509

KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Wielu z moich braci jest skazanych na branie odpadów po chadach i bycie samcem beta. Według mnie nie ma większego upokorzenia niż przyznanie się do bycia człowiekiem de facto drugiego wyboru.

Dlatego mówię że wolałbym takie rozwiązanie niż poniżanie się.

15,510 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-05-26 22:49:46)

ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Wielu z moich braci jest skazanych na branie odpadów po chadach i bycie samcem beta. Według mnie nie ma większego upokorzenia niż przyznanie się do bycia człowiekiem de facto drugiego wyboru.

Ale Ty sugerujesz że się szerzy jakieś światowe chadowe kurestwo? Że niby te Chady to tak każda bez wyjątku?

15,511

Człowieku, wyobraź sobie, że dobrowolnie się kastrujesz.

Mijają lata, zmieniasz pracę albo znajdujesz znajomych i powiedzmy, że lądujesz w Berlinie na jakimś wyjeździe służbowym czy tam na wypadzie z kumplami.

Idziecie sobie gdzieś na miasto wieczorem do jakiegoś pubu, podchodzi do Ciebie taka przyjemna Azjatka i sugeruje, abyś się z nią umówił i co wtedy?

Odwracasz się do niej i mówisz: ,,Sorry Ma'am, but ain't got any dick"? Hahaha lol

Ten pomysł to jeden wielki żart, większa odklejka niż moje wpisy big_smile

15,512

KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ale Ty sugerujesz że się szerzy jakieś światowe chadowe kurestwo? Że niby te Chady to tak każda bez wyjątku?

Dziwisz się w czasach tindera? Obecnie nawet przeciętna laska ma godzinę po założeniu konta ponad 100 like, i może wybierać w samych dobrych egzemplarzach z dobrymi genami.

Przeciętny facet jak dostanie like na tydzień to jest dobry wynik.

Dlatego uważam, że jedynym sposobem by jakoś w tym świecie funkcjonować jest całkowite wycofanie się z relacji z kobietami. MGTOW.

15,513

Człowieku, wyobraź sobie, że dobrowolnie się kastrujesz.

Mijają lata, zmieniasz pracę albo znajdujesz znajomych i powiedzmy, że lądujesz w Berlinie na jakimś wyjeździe służbowym czy tam na wypadzie z kumplami.

Idziecie sobie gdzieś na miasto wieczorem do jakiegoś pubu, podchodzi do Ciebie taka przyjemna Azjatka i sugeruje, abyś się z nią umówił i co wtedy?

Odwracasz się do niej i mówisz: ,,Sorry Ma'am, but ain't got any dick"? Hahaha lol

Ten pomysł to jeden wielki żart, większa odklejka niż moje wpisy big_smile

Ale wiesz że coś takiego nigdy nie nastąpi? Mnie sama z siebie nigdy żadna laska nie zagadała w takim kontekście.

Poza tym chemiczna kastracja nie powoduje utraty benka smile

15,514 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-05-26 23:04:34)

MGTOW ma sens tylko i wyłącznie jak mężczyzna posiada bardzo niskie libido.

Inaczej nie będzie to w pełni możliwe.

15,515

ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Dziwisz się w czasach tindera? Obecnie nawet przeciętna laska ma godzinę po założeniu konta ponad 100 like, i może wybierać w samych dobrych egzemplarzach z dobrymi genami.

Właśnie zakładam Tindera i zamierzam się o tym przekonać big_smile. To mówisz, że te Chady są też na Tinderze? Bo do tej pory była mowa że oni nawet palcem w bucie nie musza kiwnąć żeby mieć rój lasek a co dopiero zabiegać o pannice like'mi ... hmm...

15,516 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-05-26 23:25:40)

ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Przeciętny facet jak dostanie like na tydzień to jest dobry wynik.

Dlatego uważam, że jedynym sposobem by jakoś w tym świecie funkcjonować jest całkowite wycofanie się z relacji z kobietami. MGTOW.

A najlepszym sposobem na całkowite wycofanie się z jakichkolwiek relacji z kobietami MGTOWMBABOGWENOWO

jest
uwaga
pisanie o tym na forum  netkobiety.pl

15,517

ChuopskiChłop napisał/a:

Ale wiesz że coś takiego nigdy nie nastąpi? Mnie sama z siebie nigdy żadna laska nie zagadała w takim kontekście.

A dziwisz się? Ty do grubej też byś podobno nie zagadał, a gdyby do pakietu miała pryszcze, to już pewnie uciekałbyś gdzie pieprz rośnie... W cywilizowanym świecie podwójne standardy na szczęście nie obowiązują, dlatego w tym temacie mamy sprawiedliwość big_smile.

15,518 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2023-05-26 23:29:20)

paslawek napisał/a:

A najlepszym sposobem na całkowite wycofanie się z jakichkolwiek relacji z kobietami
jest
uwaga

big_smile lol lol

Ktoś tu wyraźnie liczy, że weźmie którąś na litość big_smile.

15,519

Priscilla napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

A dziwisz się? Ty do grubej też byś podobno nie zagadał, a gdyby do pakietu miała pryszcze, to już pewnie uciekałbyś gdzie pieprz rośnie... W cywilizowanym świecie podwójne standardy na szczęście nie obowiązują, dlatego w tym temacie mamy sprawiedliwość big_smile.

Dlatego właśnie potrzebne są rozwiązania, które nie wymagają zniżania się od nikogo smile

15,520

Priscilla napisał/a:
paslawek napisał/a:

A najlepszym sposobem na całkowite wycofanie się z jakichkolwiek relacji z kobietami
jest
uwaga

big_smile lol lol

Na to wygląda big_smile

15,521

KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Właśnie zakładam Tindera i zamierzam się o tym przekonać big_smile. To mówisz, że te Chady są też na Tinderze? Bo do tej pory była mowa że oni nawet palcem w bucie nie musza kiwnąć żeby mieć rój lasek a co dopiero zabiegać o pannice like'mi ... hmm...

Owszem nie muszą, ale jak to faceci idą w ilość więc szukają możliwości na kolejne przygody właśnie tam. Nic dziwnego.

15,522

paslawek napisał/a:
Priscilla napisał/a:
paslawek napisał/a:

jest
uwaga

big_smile lol lol

Na to wygląda big_smile

Na litość xD Daj spokój, na litość to ja może z rok temu liczyłem, teraz tylko pisze sobie przedstawiając swoje wnioski w tym temacie.

15,523 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-05-26 23:38:35)

ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Owszem nie muszą, ale jak to faceci idą w ilość więc szukają możliwości na kolejne przygody właśnie tam. Nic dziwnego.

Nie. Chad nie szuka. Bo Chad nie musi szukać. Chadowi panienki same wskakują do łóżka. Chad jest tak czadowy, że nie musi się wysilać. On sie musi odganiać od chętnych, nachalnych panienek. Chad przebiera w panienkach jak w ulęgałkach i decyduje czy zechce zaszczycić tym że jakąś przeleci. Tak czy nie?

15,524

Chad tylko wyjmie z kieszeni czarnego węża i już ma kontakty społeczne z kobietami nawet na środku starówki w Sanoku.

15,525

KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Nie. Chad nie szuka. Bo Chad nie musi szukać. Chadowi panienki same wskakują do łóżka. Chad jest tak czadowy, że nie musi się wysilać. On sie musi odganiać od chętnych, nachalnych panienek. Chad przebiera w panienkach jak w ulęgałkach i decyduje czy zechce zaszczycić tym że jakąś przeleci. Tak czy nie?

Strasznie przekoloryzowana wersja, ale generalnie taki ktoś ma po prostu dużo łatwiej i nie musi robić z siebie kretyna aby mieć relacje z kobietami.

Mi chady imponują, jednak wiem że nigdy nie osiągnę nawet ułamka tego co oni.

15,526

Chad tylko obsika chodnik i już zlatują się samice.

15,527

ChuopskiChłop napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
ChuopskiChłop napisał/a:

Strasznie przekoloryzowana wersja, ale generalnie taki ktoś ma po prostu dużo łatwiej i nie musi robić z siebie kretyna aby mieć relacje z kobietami.

W takim razie masz swoją wersja "Chada", który nie jest Chadem. Teraz zastanów się czy warto z tego powodu robić sobie krzywdę w jakikolwiek sposób "odcinając" kuśkę?

15,528

Chad tylko obsika chodnik i już zlatują się samice.

Weekend dopiero się zaczyna, a Ty już bredzisz po pijaku?? hmm

15,529

ChuopskiChłop napisał/a:

No nie osiągniesz. Przecież nie masz zamiaru zrezygnować z czekolady i energetyków, więc dopóki będziesz gruby i pryszczaty, to faktycznie nawet promil tego, co mają chady jest poza Twoim zasięgiem. Life is brutal!

15,530

KoralinaJones napisał/a:

Ile już masz par?

15,531

Rozumiecie to?

Byłbyś dużo lepszym człowiekiem, gdybyś miał fajnych rodziców, nawet niebiologicznych. A tak, to Twoim wyszło to, co wyszło. I nie chodzi mi o kwestię genetyczną i Twoje fizyczne ułomności, bo nawet ludzie z dużym stopniem kalectwa nie muszą być tak pojebani. Pisząc o rodzicielstwie wypowiadasz się na temat, który jest dla Ciebie kompletną abstrakcją. I pewnie taki zostanie.

15,532

Misinx napisał/a:

Rozumiecie to?

Byłbyś dużo lepszym człowiekiem, gdybyś miał fajnych rodziców, nawet niebiologicznych. A tak, to Twoim wyszło to, co wyszło. I nie chodzi mi o kwestię genetyczną i Twoje fizyczne ułomności, bo nawet ludzie z dużym stopniem kalectwa nie muszą być tak pojebani. Pisząc o rodzicielstwie wypowiadasz się na temat, który jest dla Ciebie kompletną abstrakcją. I pewnie taki zostanie.

Moi rodzice to są bardzo fajni ludzie.

Dlaczego związek z samotną matką to chodzenie po polu minowym?

Lew po poznaniu samicy w pierwszej kolejności morduje jej potomstwo po byłym samcu i zapładnia swoje własne.
Jest to spowodowane tym iż wszystkie gatunki na świecie (w tym ludzie) mają zaprogramowane w podświadomości, aby w ciągu swojego życia przekazać własne geny, a nie wychowywać nieswoje.
Samotna matka jest człowiekiem, który już zdążył wykorzystać swój potencjał biologiczny na rzecz kompletnie obcego Ci faceta. Bezdzietny mężczyzna wiążący się z taką kobietą cały czas jest w pozycji startowej i dopiero jak sobie zrobi z nią dzieciaka, to dopiero wtedy przekaże własne geny ale w takim scenariuszu zaczyna robić się już jakaś Rodzina patchworkowa (o czym później).

Związek z samotną matką to nic innego jak rozpoczynanie gry wideo od czyjegoś zapisu zamiast rozpoczynać własną przygodę od początku. Spoko, kto co lubi smile

Spotykając się z samotną matką (nie wdową) trzeba mieć na uwadze, że w tle (dalej bądź bliżej) zawsze będzie gdzieś biologiczny ojciec tego dziecka. Może być tak, że będzie przyjeżdżał na wizyty co tydzień, a Ty grzecznie będziesz się uśmiechał i mówił ,,dzień dobry" (serio jakikolwiek facet tego chce?) albo może być tak, że w ogóle się nie będzie kontaktował i np. przyjedzie po 30 latach, bo nagle stwierdzi, że chce naprawić swoje relacje z dzieckiem albo okaże się, że jest jakimś psycholem i wybije Ci wszystkie zęby bo ,,zabrałeś" mu kobietę - kombinacji jest tyle ile gwiazd na niebie, pytanie tylko czy ktokolwiek chce się bawić w oglądanie tego na własne oczy?

Dziewczyna umówi się z Tobą do kina ale w ciągu dnia dostanie SMS od jej byłego partnera (biologicznego ojca dziecka), który to ją zdenerwuje i nie będzie potem miała już siły żeby z Tobą gdziekolwiek wyjść tego dnia. Czyli na stan psychiczny Twojej kobiety będzie wpływał jakiś kompletnie obcy Ci facet, który strzelił jej gola. No kurwa zajebiście.

Spotykając się z samotną matką ładujesz swoje zasoby (czas, energię, zaangażowanie, pieniądze, zdrowie) w kompletnie obcego dzieciaka.

Non-stop dzieciak ,,na tapecie" - Cały czas facet będzie słuchał o tym, że mały Kamilek ma grypę i mamusia musi z nim jechać do przychodni dlatego nie spotka się z Tobą dzisiaj na randce, albo Julcia dostała paskudnej wysypki i mamusia musi z nią jechać do szpitala, więc dzisiaj nici z kina i kolacji przy świecach, a może Ty pojedziesz pomóc swojej ukochanej kobiecie i zawieziesz Kamilkę do szpitala? W dodatku będziesz non-stop słuchał o tym jak jej dziecko namalowało przepiękny obrazek na lekcji religii i dostało piątkę. Będzie Ci wysyłać zdjęcia rzeźb zrobionych z plasteliny przez jej malutkiego Sławusia.
No nie wiem, ja tam wolałbym spotykać się z kobietą a nie z kobietą i jakimś jej tam dzieckiem.

Interes samotnej matki jest zawsze sprzeczny z interesem mężczyzny - 1wsze dla niej jest dziecko, a Ty jesteś na 2gim miejscu.
Dla Ciebie zaś to ona jest na 1wszym miejscu, a jej dziecko na 2gim.
Samotna matka zawsze wybierze w pierwszej kolejności życie własnego dziecka niż Twoje, jest to zrozumiałe, więc jesteś zwykłym kołem zapasowym.
Gdyby zaś to dziecko było również Twoje to i tak kobieta wybrałaby je zamiast Ciebie - ale wtedy nie miałbyś żadnego poczucia żalu, ponieważ sam chciałbyś przełożyć życie własnego dziecka nad sobą.

Spotykając się z samotną matką skaczesz na głęboką wodę - I tak to jest, bo nie masz tego okresu ,,przygotowawczego" tak jak w przypadku własnego potomstwa masz jakieś te 9 miesięcy aby się zmobilizować psychicznie, potem po porodzie wychowujesz swoje dziecko dzień po dniu, widzisz jak się rozwija, jak reaguje na otoczenie, czego lubi a czego nie lubi itp.
W przypadku samotnej matki od razu skaczesz na głęboką, zawsze będziesz jakimś drugim ojcem tego dziecka i od razu musisz zacząć się odnajdywać w tej wielkiej machinie jako mały trybik. Na początku nie wiesz nic o zachowaniu tego dziecka, nie wiesz czy jest grzeczne czy nie, nie masz pojęcia czy lubi jeść brukselkę, nie wiesz też czy woli piłkę nożną od siatkówki - to tak jakby ktoś Cię obudził o 3 nad ranem, dał w ręce gitarę i od razu masz grać do rytmu...

Spotykasz kobietę, która ma 5cio letnie dziecko, wykładasz w nie swoje zasoby (czas, pieniądze, zaangażowanie, energia itp.) i nagle po 15 latach takiego zapierdolu może do Ciebie podejść i powiedzieć: ,,chłopie, kim Ty jesteś? dlaczego mi rozkazujesz? przecież nie jesteś moim ojcem gościu, nie masz nic do gadania, wyp...j z tego mieszkania już"
wiadomo, że z biologicznym dzieckiem też może nie być zawsze różowo ale na pewno nigdy nie usłyszysz takich słów jak powyżej.

Nie wiesz nic o linii genetycznej biologicznego ojca tego dziecka, może w jego rodzinie co druga osoba umierała na jakiegoś raka albo chorowała na straszliwe rzeczy, serio chcesz aby ,,Twoje" wnuki dziedziczyły takie prezenty? Ja bym wolał aby moje dziecko było moje aby płynęła w nim moja krew, kości z moich kości, moje geny, ciało z mojego ciała.
Zresztą nie wiem dlaczego ale czułbym cholernie duże upokorzenie gdybym np. przedstawił moim rodzicom nową wybrankę, która ma już dziecko.. Zresztą jakby to miało wyglądać? Po jakimś czasie moja matka miałaby do niego mówić per ,,wnuczek/wnuczka"? Straszne upokorzenie.

Takiemu dzieciakowi nawet nie możesz dać klapsa w tyłek jak zacznie się drzeć na całą parę w sklepie no bo to nie jest Twoje dziecko.

Spotykasz się z samotną matką i robisz jej dziecko, czyli:
- Ona
- Ty
- Wasze wspólne dziecko
- Jej dziecko z poprzedniego związku
- Biologiczny ojciec tego dziecka, który gdzieś tam jest w tle.

Mamy 5 osób, prawda?

Teraz wyobraź sobie, że spotykasz samotną bezdzietną kobietę i strzelasz jej gola, czyli:
- Ona
- Ty
- Wasze wspólne dziecko

I koniec, możecie tworzyć normalną rodzinę bez brania udziału niczym w jakiejś brazylijskiej telenoweli...

Mogę tak pisać bez końca.
Związek z samotną matką to jest tańczenie po polu minowym.

15,533 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-05-27 12:19:27)

Dlaczego związek z samotną matką to chodzenie po polu minowym?

Lew po poznaniu samicy w pierwszej kolejności morduje jej potomstwo

Mogę tak pisać bez końca.
Związek z samotną matką to jest tańczenie po polu minowym.

Tak wiemy, że możesz tak pisać
Wiemy również ,że masz nikłe pojęcie o dzieciach,wychowywaniu ich,rodzicielstwie i masz fobie wobec samotnych matek,kobiet oraz masz marne pojęcie o genetyce,naturze ludzkiej,fizjologi i biologi, która jednak różni się od natury  w zachowaniach znacząco od wielu innych gatunków zwierząt,przykład z lwami o tym świadczy.
Znowu byłeś w KFC chyba i byłeś obserwowany.
Na siłowni z kolei chyba nie było Murzyna,Araba,Turka ,mięśniaka,któremu wali z japy i spod pach, nie miałeś na kogo się gapić i obwąchiwać - peszek.

15,534

Nie rozumiem skąd u Ciebie, Rumunski, taka fobia na punkcie samotnych matek, co to podobno jedyne czego szukają, to bankomatu, skoro i tak jesteś poza kręgiem ich zainteresowań? Uwierz, że dla żadnej z nich nie nadajesz się na partnera, nawet jeśli jakimś cudem uznałbyś, że trafiłeś na wyjątkową, do której nawet jej dziecko Cię nie zniechęca. Robisz to na zapas? Usiłujesz je sobie obrzydzić, bo masz świadomość, że i tak żadna nie zdecydowałaby się na bliższą relację z Tobą? <pytania w sumie retoryczne>

15,535

Rumunski, ten tekst znalazłem na innym portalu, pisała kobieta:

Broń Cię Panie Boże od samotnych matek. To jest wyrok. Gorzej, niż jakby iść, na swawolny spacer po polu minowym.

1. Nigdy nie będziesz na pierwszym miejscu dla takiej kobiety.
2. Może Cię uwikłać w bycie ojcem zastępczym, bez jakiejkolwiek sprawczości w dziedzinie wychowywania
3. Może Cię oskarżyć o molestowanie seksualne, czy gwałt dziecka, bo nie będziesz chciał się dostosować do widzimisię mamusi.
4. To jest urągające godności mężczyzny.

I teraz możesz sobie mędrkować.

Posty [ 15,471 do 15,535 z 29,785 ]

Strony Poprzednia 1 237 238 239 240 241 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024