Theodore Robert Bundy napisał/a:jesteście tutaj banda kłamliwych dwulicowych, wręcz podłych istot które w żałosny sposób okłamują tutejszych facetów bajkami na które nie nabrały by się nawet przedszkolaki, jak można gnębić zdrowego człowieka, mającego około 30 lat tekstami typu” idź do psychiatry” potrzebna ci pomoc itd, czy zdajecie sobie wgle sprawę iż przez wizytę u tego typu specjalistów, człowiek taki może stracić prace ?
To także bardzo ciekawe stwierdzenie - czy jest poparte jakimś Twoim doświadczeniem?
Nie wiedziałem, że wizyta u psychiatry kończy się zwolnieniem kogoś z pracy. No chyba, że go zamkną w szpitalu...Theodore Robert Bundy napisał/a:Jak wy to sobie wgle wyobrażacie wpada gość i mówi „ przez 30 lat nie zaliczyłem kobiety proszę mnie leczyć?” Wy sami tutaj potrzebujecie leczenia tylko szczerze na łeb to napewno za późno, od początków ludzkości wygląd człowieka to podstawa, grająca główna role aby przyciągnąć płeć przeciwna, wy tutaj uważacie inaczej? Pierdolenie o charakterach to jest obrona osób zakompleksionych, niezaradnych, odrzucanych, na wiele pytań nie macie odpowiedzi bo są one nie wygodne i je odrzucacie, taka prawda, jeżeli gość pisze że nigdy żadna kobieta przez x lat nie zwróciła na niego uwagi nawet na głupim chodniku gdziekolwiek, to jest ewidentny brak pociągu fizycznego z jego strony, i tu żaden psychiatra, psycholog, tego problemu nie rozwiąże, (...)
Teodorze, jak w tym swoim świecie tłumaczysz sam sobie fakt, że na ulicy nie mijasz samych chadów/modeli/super modeli, a Ci ludzie są (często w) szczęśliwych związkach?
Twój sposób postrzegania otaczającej rzeczywistości w ogóle dopuszcza taką możliwość?
Otóż chłopczyku, niektóre zawody wymagają oceny „orzeczenia”specjalisty takiego jak psycholog, aby się do nich dostać, każda wizyta która wzbudzi jakiekolwiek podejrzenia tej osoby może sprawić że zostanie ci cofnięte orzeczenie o dopuszczeniu do wykonywania zawodu, czy tez pracy.