rossanka napisał/a:A gotować Włodek i tak się kiedyś musisz nauczyć bo pisałeś, że chcesz mieć dzieci. Nie będziesz ich przecież ciągle karmil na mieście.
Nie, nigdy tak nie mówiłem. Mówiłem, że nie wiem i nie chcę się takiej możliwości pozbywać.
rossanka napisał/a:Mam znajomych programistów i właśnie oni mówią co innego, że w pracy, przed komputerem muszą być cały czas skupieni.
Dlatego też nie każdy z nich chciał pracować zdalnie, zwłaszcza gdy w domu mieli dzieci, bo po prostu nie dało się przy dzieciach pracowac(tata pobaw się, tata zrob mi jeść, tata pogadaj ze mną).Ale nie porównujmy siedzenia przed komputerem od jeżdżenia autem. Od siedzenia przy komputerze jeszcze nikt nie zginął.
Chwila nie raz pisałeś, że chcesz mieć w przyszłości dzieci, dlatego nie chcesz być ze starszą partnerką bo mogą być problemy z zajściem w ciążę i powiększeniem rodziny, poza tym chciałbyś pate lat pochodzić z nią zanim zdecydujecie się na dzieci?
Poza tym głupie tłumaczenie, że mając prawo jazdy możesz kogoś zabić. Mając dzieci tem mize ono Ci się wyrwać i wpaść na jezdnie, może poparzyć się herbatą, spaść z przewijaka o tak dalej.