Psycholog Na Niby napisał/a:To niezłe bariery których nie da się przeskoczyć. Żreć za dużo ze ma się nadwagę i być leniem ze trzeba mieszkać u mamusi. Chcesz więcej porad odnośnie atrakcyjności? Bariery hahah, co to za pokolenie. Umycie tłustych włosów to tez bariera? Iść do dermatologa z trądzikiem to tez bariera? Takie bariery to byś miał za swoich komunistycznych czasów. Krzywe zęby to tez bariera? No w sumie tak, trzeba by było iść do pracy żeby zarobić na ortodontę. Jesteś nieatrakcyjny z wyboru, nigdy wcześniej nie było lepszych możliwości żeby coś z tym zrobić. Nawet jak jesteś wyjątkowo brzydki to masz warunki żeby wyglądać przeciętnie jak większość ludzi. T-shirt z Che Guevarą tez można zmienić. Prawie Każdy znienawidzony przez was chad chodzi na siłownie i do fryzjera, dla was to Mount Everest. Jedyne co ćwiczycie to swoje palce pierdoląc te swoje bzdury żeby usprawiedliwiać swoje leserstwo.
Mieszkam z rodziną bo kiedyś dostanę po nich mieszkania. Tylko skończony i ostatni kretyn w takiej sytuacji by się wyprowadzał i marnował hajs na wynajem. Równie dobrze można pieniędzmi palić w piecu, podobna opłacalność.
Tłustych włosów niestety nie mam bo myć się uwielbiam, więc niestety tutaj pudło.
Do dermatologa chodziłem 5 lat, nic to nie dało, w końcu jeden mądry lekarz powiedział mi że te kuracje maściami i proszkami są gówno warte, i ja mu wierzę.
Zębów krzywych nie mam, też pudło.
Jest pełno ludzi, którzy dbają o siebie jeszcze bardziej niż ja i też są samotni, co im byś poradził? Znając życie to żeby zapisali się na kurs tańca i dobrali pasek do spodni, bo tylko tyle ludzie twojego pokroju umieją doradzić, unikając twardej blackpillowej prawdy.
No tak, mieszkając u mamusi nie musisz uczyć się dyscypliny, wartości pieniądza, pracy. Oczekiwanie tylko żeby coś dostać, a nazywanie ludzi samodzielnych i zaradnych kretynami, to zwykle kurestwo i promocja pasożytów. Osobom takim jak Ty bym poradził iść do wojska na dwa lata. Pełno ludzi których Ty widzisz to jest ale na tych swoich wykopach i innych defetystycznych kurwidołkach. Nie wiem jak wyglądasz ale szybciej bym wyruchał bezdomnego niż Ciebie także nie jest to chyba kwestia wyglądu. Masz paskudny charakter, poglądy (poparte gównem a nie badaniami) i wartości. Ignorant który rzeczywistości buduje na lewicowych czasopismach, i hipokryta który korzysta z osiągnięć kapitalizmu żeby to wszystko „negować”.