30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 204 205 206 207 208 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,326 do 13,390 z 29,790 ]

13,326

Odp: 30lat i cały czas sam
ChuopskiChłop napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ktoś kto szukanie partnerki nazywa "celowaniem w produkty" to akurat słusznie jest sam.

Takie tam autystyczne uogólnienie z mojej strony.

Sam mam ZA, a i tak wiem, że kupa gnoju czy produkty to przesada.

Zobacz podobne tematy :

13,327

jjbp napisał/a:
rakastankielia napisał/a:
jjbp napisał/a:

A dlaczego w sumie wśród mężczyzn nie masz żadnej bliższej znajomości? Nie mówię tylko o tych z roku ale ogólnie - ze studiów, z liceum, z jakichś swoich hobby, z pracy? Bo ja rozumiem że żadnych bliższych znajomości nie masz, nie tylko wśród kobiet

Nie wiem.

No to nie podpowiada Ci coś, że to nie w wygladzie rzecz? A przynajmniej w obszarze czystego koleżeństwa i przyjaźni (zostawiając na moment związki)?

Szukam w sobie przyczyny od lat i nadal nie wiem, w czym rzecz.

13,328 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-04-09 22:44:37)

Ja też niedługo 30 lat, wieczny kawaler i co? Mam skoczyć z krawężnika? big_smile

Na co mi kobieta, która na widok Turasa dostanie kurwicy macicy i ucieknie do niego zostawiając mnie w gołych skarpetkach?

13,329

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Ja też niedługo 30 lat, wieczny kawaler i co? Mam skoczyć z krawężnika? big_smile

Na co mi kobieta, która na widok Turasa dostanie kurwicy macicy i ucieknie do niego zostawiając mnie w gołych skarpetkach?

Pamiętaj zawsze jest wyjście i z aktu desperacji możesz pójść w ślady naszego kolegi Misinxa hahahahha

13,330

Póki co to Ty najbardziej się ślinisz na widok tych "Turasów".

13,331 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-04-09 22:57:59)

Lady Loka napisał/a:

Tak, oczywiście xD
Idź, bierz się za tych gości z siłowni, bo widać, że nogami przebierasz na ich widok:)

Ja nie gej, wybacz.
Halo halo, pobudka, wstajemy big_smile

Olinka napisał/a:

Taaaak, bo wszyscy polscy mężczyźni będący w związkach mają 190 cm, doktoraty, miliony na kontach i wygląd boskiego Apolla.
Zejdź wreszcie do ludzi, bo póki co na potrzeby racjonalizacji własnego niepowodzenia mocno odkleiłeś się od realiów.

,,Zejdź wreszcie do ludzi" - a co ja siedzę wśród zwierząt? O co Ci chodzi? big_smile

Theodore Robert Bundy napisał/a:

Pamiętaj zawsze jest wyjście i z aktu desperacji możesz pójść w ślady naszego kolegi Misinxa hahahahha

W sensie samotna matka i wychowywanie obcego dziecka? - Przyrzekam, że zamiast tego wolę jechać na ręcznym do końca swoich dni.

R_ita2 napisał/a:

Jak się tylko na forum pojawia wątek o 'Turasach' to się czuję jakoś zobligowana do odezwania się

Jak Polka weźmie rozwód z Turkiem to będzie go bronić i się dobrze o nim wypowiadać nawet 10 lat po rozstaniu.

Lady Loka napisał/a:

Póki co to Ty najbardziej się ślinisz na widok tych "Turasów".

Niby ja?
Taka jesteś pewna?
No to czytaj niżej:

R_ita2 napisał/a:

Mój opalony Pan (o matko, jak to śmiesznie brzmi : D) ma 188, ma dwa kierunki studiów, furę za xx koła, dom, pieniądze i jest wysportowany.

R_ita2 napisał/a:

ja jestem z Turasem tongue

Jesteś Polką, więc kompletnie mnie to nie dziwi.

R_ita2 napisał/a:

wierz mi Rumuński, w naszym nietolerancyjnym i rasistowskim kraju to żaden sukces wiązać się z Turasem- jesteś krytykowana, osądzana, oceniana.

Jak dla mnie możesz nawet być z 20 Turkami na raz.
Kompletnie mnie to nie grzeje ni ziębi big_smile

Wyobraź sobie taką sytuację, że się rozstajecie i dziecko zostaje przy Tobie.
Jak myślisz czy jakiś Polak chciałby wziąć sobie kobietę, która urodziła wcześniej dziecko Muzułmaninowi?

13,332 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2023-04-09 23:06:07)

No cóż, patrząc na to, jak wiele czasu poświęcasz na rozkminy o macicach, nie jest trudno dojść do wniosku, że jaj to Ty nie masz.

Myślę, że zanim zaczniesz dalej budować tezy na bazie tego, co pisze Rita, powinieneś w słowniku sprawdzić znaczenie słowa "ironia".

13,333

jjbp napisał/a:

Nie wiem.

No to nie podpowiada Ci coś, że to nie w wygladzie rzecz? A przynajmniej w obszarze czystego koleżeństwa i przyjaźni (zostawiając na moment związki)?

W sumie masz rację - od lat
rakastankielia pozwoliłem sobie cofnąć się w czasie ( wink ) i przeczytać wybiórczo kilkanaście Twoich postów, pisanych na przestrzeni ostatnich prawie 4 lat. Gdziekolwiek nie kliknę, to jest ten sam schemat, cały czas ten sam - naprawdę wielu już użytkowników podejmowało próby pomocy, ale u Ciebie wiąże się to z niesamowitym oporem i ty torpedujesz każdą próbę rozmowy i przyjęcia porad.
Myślę, że to forum wyczerpało już swoją moc sprawczą i nie jest w stanie Ci pomoc w żaden sposób (poza dostarczaniem energii w postaci atencji. Myślę, że to Cię teraz napędza.)
Ale musisz po prostu zrozumieć, że Ty i tylko Ty jesteś w stanie to zmienić. Nikt inny tego za Ciebie nie zrobi. Musisz wyjść z tej pętli, która masz w głowie.
A Ty akurat jesteś na tyle inteligentny, żeby to ogarnąć

Ale niestety na chwilą obecną nawet Twoja odpowiedź na ten mój post jest przewidywalna do bólu.
Obudź się wreszcie. Szkoda Twojego życia.

13,334

R_ita2 napisał/a:

Wyobraź sobie taką sytuację, że się rozstajecie i dziecko zostaje przy Tobie.
Jak myślisz czy jakiś Polak chciałby wziąć sobie kobietę, która urodziła wcześniej dziecko Muzułmaninowi?

Wiesz, ja jestem dość głęboko wierzącą katoliczką, a mąż muzułmaninem. To co nas łączy to nie uznawanie rozwodów. Czasem się śmiejemy, że nigdy nie damy sobie rozwodu. WIęc ja się nie martwię, co się stanie jak jakiś mężczyzna będzie oceniał fakt, że urodziłam dziecko muzułmaninowi. Urodziłam je także sobie. Jest częścią mnie. Jest bardziej polskie niż tureckie. Ma polskie imię, łączone nazwisko.  Normalny, rozsądny mężczyzna będzie chciał mnie poznać a nie będzie oceniał, że w mojej waginie gościł Turas. Będzie widział we mnie CZŁOWIEKA, który kochał. Kochał kogoś, kto urodził się pod inną szerokością geograficzną i tyle.

Ale po co Ty się mu tłumaczysz? Ten gość jest skrzywiony.

13,335

R_ita2 napisał/a:

Wiesz, ja jestem dość głęboko wierzącą katoliczką, a mąż muzułmaninem.

Koran i Biblia są miejscami sprzeczne, więc coś mi tu nie gra lol
Ta wiara chyba tylko na papierze jest.

R_ita2 napisał/a:

To co nas łączy to nie uznawanie rozwodów. Czasem się śmiejemy, że nigdy nie damy sobie rozwodu.

Ooooj, jakie to słodkie.
Tylko czemu w naszym kraju ok. 40% małżeństw w dużych miastach kończy się rozwodami?
To pewnie dlatego, że zapomnieli nie uznawać rozwodów big_smile

R_ita2 napisał/a:

Normalny, rozsądny mężczyzna będzie chciał mnie poznać a nie będzie oceniał, że w mojej waginie gościł Turas.

Raczej masz na myśli cuckolda smile

13,336

A Polacy takich nie mają? Szczerze to tak, jest to zabawne i pokazuje jaki ciemnogród w tym kraju żyje. smile

13,337 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2023-04-09 23:18:13)

Na wsi rozwodów jest mniej, chyba 25-30%

Cuckold to facet, który czerpie rozkosz z tego, że jego kobieta ma/miała kontakty seksualne z innymi mężczyznami (najlepiej ciemnoskórymi).

Zaburzenia seksualne.

13,338

Cuckold to facet, który czerpie rozkosz z tego, że jego kobieta ma/miała kontakty seksualne z innymi mężczyznami (najlepiej ciemnoskórymi).

Zaburzenia seksualne.

To ja poproszę o źródło tego, co napisałeś w nawiasie smile tylko o źródło inne niż "instytut badań z dupy" albo strony różnopillowe smile konkretna definicja zapisana w wiarygodnym źródle. Bo póki co, to gadasz brednie.

13,339

R_ita2 napisał/a:

I co to jest cuckold?

Rogacz.

13,340

R_ita2 napisał/a:
2odiak napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

I co to jest cuckold?

Rogacz.

O matko. ja to na tej naszej polskiej (polsko-tureckiej) wsi to jednak zacofana jestem tongue

50 lat za murzynami big_smile

określenia simp i kukold ewoluowały z pierwotnych znaczeń z resztą na wykopie
teraz oznaczą w ogóle faceta co śmie krytykować pigularzy

13,341

R_ita2 napisał/a:
2odiak napisał/a:
R_ita2 napisał/a:

I co to jest cuckold?

Rogacz.

O matko. ja to na tej naszej polskiej (polsko-tureckiej) wsi to jednak zacofana jestem tongue

Masz prawo niewiędzieć. Nikt nie jest wszechwiedzący i wszystkoumiejący. A ktoś od wszystkiego jest tak naprawdę do niczego wink
Polsko-turecka nie ważne, ważne że jest tak jak być powinno i jesteś szczęśliwa, - proste smile

13,342 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-04-10 00:41:48)

dfx755 napisał/a:

Zmieniłem region poznawania na FB, poznałem dwie normalne, teoretycznie po kinie, kawiarni trudno powiedzieć. Drugi raz się pożegnałem z mężatką, mimo jej usilnych prób. Teraz tylko wszędzie blokować, ją i jej usilnie próby żebym zmienił zdanie.

Jak się okazuje, wzbudzam zaufanie i sympatię plus jednak myślę że to dużo jeśli kobieta do ciebie ciągnie. Aktualnie dwie które poznałem, to one chętne na spotkanie były po kilku rozmowach...

Jedna ma 180 cm xd xd ja 170 w butach 175, a ona jeszcze przychodzi w obcasach. Powiem że było kilka żartów na temat mojego wzrostu, dla mnie, to taki tyci pikuś xd

TO INFO dla tych co krzyczą o wzroście xd xd

A miały chociaż uzębienie? pierdolenie o szopenie wyrwałeś zdesperowane pasztety, odpady genetyczne których to żaden nie chciał, czyli byłeś z kobietami znacznie poniżej 2/10, dla mnie kobieta poniżej 7/10 jest niezauważalna, nie istnieje.

xD xD xD Jezu Kurwa Chryste dobrze wiedzieć... wiem że są naprawdę mało atrakcyjne kobiety... tylko jakoś ich na koncertach nie widuję, czy nawet on-line. Plus twoja norma fit, siłownia, pilates, przeróbki ust, nosa to nie moja bajka. Szczerze nie zdarzyło mi się by poznana kobieta była nie atrakcyjna, przeciętna kilka ładnych nawet według norm idiotów xd xd

13,343

Lady Loka napisał/a:

Zaburzenia seksualne.

To ja poproszę o źródło tego, co napisałeś w nawiasie smile tylko o źródło inne niż "instytut badań z dupy" albo strony różnopillowe smile konkretna definicja zapisana w wiarygodnym źródle. Bo póki co, to gadasz brednie.

Nie wiem skąd część typów się wyrywa... niski faceta, to odpada... skalowanie wyglądu. Poznałem kurw... ładne których bym nie ruszył nawet kijem. Nawet mi się zdarzało zainteresowanie kobiet ładnych, fest młodych. Tylko ostatnio słyszę że mam jakiś urok osobisty (gorzej po bliższym poznaniu smile

Mój problem to brak związku i akceptacji... brak zainteresowania smile

13,344

Olinka napisał/a:

Taaaak, bo wszyscy polscy mężczyźni będący w związkach mają 190 cm, doktoraty, miliony na kontach i wygląd boskiego Apolla.
Zejdź wreszcie do ludzi, bo póki co na potrzeby racjonalizacji własnego niepowodzenia mocno odkleiłeś się od realiów.

,,Zejdź wreszcie do ludzi" - a co ja siedzę wśród zwierząt? O co Ci chodzi? big_smile

To akurat naprawdę nie było trudne do zrozumienia, zwłaszcza w kontekście drugiej części zdania. Trochę przy tym szkoda, że uczepiłeś się najmniej istotnego fragmentu całości, dlatego chyba lepiej byłoby, gdybyś w ogóle nic nie napisał.

13,345

Herne napisał/a:
jjbp napisał/a:

W sumie masz rację - od lat
rakastankielia pozwoliłem sobie cofnąć się w czasie ( wink ) i przeczytać wybiórczo kilkanaście Twoich postów, pisanych na przestrzeni ostatnich prawie 4 lat. Gdziekolwiek nie kliknę, to jest ten sam schemat, cały czas ten sam - naprawdę wielu już użytkowników podejmowało próby pomocy, ale u Ciebie wiąże się to z niesamowitym oporem i ty torpedujesz każdą próbę rozmowy i przyjęcia porad.

Nie, chętnie przyjmuję każdą poradę, ale zastosowanie się do tego, co pisałeś Ty czy inni użytkownicy forum w żaden sposób nie zmieniło mojej sytuacji.

Myślę, że to forum wyczerpało już swoją moc sprawczą i nie jest w stanie Ci pomoc w żaden sposób (poza dostarczaniem energii w postaci atencji. Myślę, że to Cię teraz napędza.)

Nie potrzebuję atencji. Potrzebuję bliskości drugiej osoby.

Ale musisz po prostu zrozumieć, że Ty i tylko Ty jesteś w stanie to zmienić. Nikt inny tego za Ciebie nie zrobi. Musisz wyjść z tej pętli, która masz w głowie.

Bardzo chętnie, tylko jak, skoro kobiety nie chcą ze mną rozmawiać? Czego bym nie zrobił, to i tak efekt jest ten sam, bo próbowałem wielu rzeczy.

13,346 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-04-10 01:28:20)

Herne napisał/a:

Nie, chętnie przyjmuję każdą poradę, ale zastosowanie się do tego, co pisałeś Ty czy inni użytkownicy forum w żaden sposób nie zmieniło mojej sytuacji.

A więc powtórzę wink: "Myślę, że to forum wyczerpało już swoją moc sprawczą i nie jest w stanie Ci pomoc w żaden sposób "
Nie odczuwasz pewnej refleksji, że przez 4 lata nikt nie był w stanie Ci tutaj pomóc?
Może warto skorzystać z zewnętrznej, profesjonalnej pomocy?

Herne napisał/a:

Każdy potrzebuje bliskości drugiej osoby. Ale bliskość ta nie jest remedium na problemy z sobą samym.
Druga osoba może pomóc, być wsparciem. Ale ich nie rozwiąże.
I u Ciebie też nie rozwiąże.
Ponieważ to nie brak jej obecności jest tym problemem.
Problemem jest Twój sposób myślenia.

Herne napisał/a:

Bardzo chętnie, tylko jak, skoro kobiety nie chcą ze mną rozmawiać? Czego bym nie zrobił, to i tak efekt jest ten sam, bo próbowałem wielu rzeczy.

To jeszcze raz wink: nie chcą rozmawiać, ponieważ Twoje nastawienie do całego świata je odpycha.
Zmień nastawienie, zmień sposób myślenia, pozbądź się widocznej desperacji, nie obwiniaj całego świata rówieśniczek.
I zwiększysz szansę.

(zanim udzielisz mi znowu przewidywalnej odpowiedzi, zastanów się proszę. I zastanów się, dlaczego jest przewidywalna)

13,347

Turcy są bardzo mili i przyjaźni, jakbym był kobieta to statystycznie prędzej wolałbym Turka niż zakompleksionego Polaka. Turcy to straszne sknery jeżeli chodzi o pieniądze ale reszta spoko. Szczerze nie znam osobiście gorszej mentalnie nacji męskiej niż Polacy. Albo wybujałe ego bez żadnego pokrycia albo zakompleksiony zrzędza który bardziej ogląda się na sąsiada niz na siebie.  Francuzi tez ok ale straszne lenie, i to ponoć mit ze są dobrymi kochankami.

13,348

Herne napisał/a:
Herne napisał/a:

A więc powtórzę wink: "Myślę, że to forum wyczerpało już swoją moc sprawczą i nie jest w stanie Ci pomoc w żaden sposób "
Nie odczuwasz pewnej refleksji, że przez 4 lata nikt nie był w stanie Ci tutaj pomóc?

Zastanawiałem się nad psychoterapią i myślę, że z niej skorzystam.

Herne napisał/a:

Każdy potrzebuje bliskości drugiej osoby. Ale bliskość ta nie jest remedium na problemy z sobą samym.
Druga osoba może pomóc, być wsparciem. Ale ich nie rozwiąże.
I u Ciebie też nie rozwiąże.
Ponieważ to nie brak jej obecności jest tym problemem.
Problemem jest Twój sposób myślenia.

Nie mam problemu z samym sobą, a sposób myślenia to skutek, a nie przyczyna.

Herne napisał/a:

To jeszcze raz wink: nie chcą rozmawiać, ponieważ Twoje nastawienie do całego świata je odpycha.
Zmień nastawienie, zmień sposób myślenia, pozbądź się widocznej desperacji, nie obwiniaj całego świata rówieśniczek.
I zwiększysz szansę.

(zanim udzielisz mi znowu przewidywalnej odpowiedzi, zastanów się proszę. I zastanów się, dlaczego jest przewidywalna)

To jeszcze raz, nastawienie jest skutkiem, a nie przyczyną moich niepowodzeń. Nie obwiniam wszystkich kobiet i nie pokazuję desperacji.

13,349

nastawienie jest skutkiem, a nie przyczyną moich niepowodzeń

Ale tak zaraz znów napiszą, że to twoja wina...

13,350 Ostatnio edytowany przez Herne (2023-04-10 08:50:10)

To jeszcze raz, nastawienie jest skutkiem, a nie przyczyną moich niepowodzeń. Nie obwiniam wszystkich kobiet i nie pokazuję desperacji.

To jeszcze raz:
Przyjmijmy na chwilkę i roboczo twoje założenie, że Twoje nastawienie to skutek, nie przyczyna.
Ok. Niech sobie tak będzie.
Ale liczy się tu i teraz. A "tu" i "teraz" Twoje nastawienie blokuje dalszą zmianę, to ono jest przyczyną powodującą skutek w postaci braku jakichkolwiek kontaktów.
Nieważne, co było pierwsze, sumaryczny efekt jest taki, że uniemożliwia Ci to dalszy ruch.

Żal, frustracja, desperacja, pretensje, dziecięcy opór przed zmianami to przekaz generowany przez Twoje słowa na tym forum. Jeżeli przekaz jest niewspółmierny do tego rzeczywistego to zastanów się, dlaczego taki generujesz. I może to tutaj na forum jesteś jednak autentyczny i prawdziwy?

rakastankielia wiesz, to Twoje życie, nikt inny nie przeżyje go za Ciebie. To ty masz moc sprawczą do jego zmian, to tylko od Ciebie zależy (nie od tej mitycznej kobiety, która przyjdzie i samą swoją obecnością magicznie wszystko zmieni. Nie zmieni, a biorąc pod uwagę wszystko powyższe, jeśli nawet się pojawi to jak będzie świadoma swojej wartości to ucieknie.)

edit:

gman98v2 napisał/a:

nastawienie jest skutkiem, a nie przyczyną moich niepowodzeń

Ale tak zaraz znów napiszą, że to twoja wina...

https://www.netkobiety.pl/p3946009.html#p3946009
Naprawdę dziwię się kobietom tutaj, że jeszcze "rozmawiają" z Tobą (z tym kontem). W powyższym tekście przyznałeś się do fizycznego ataku na dziewczynę tylko dlatego, że miała inne poglądy niż Ty, a Tobie skończyły się "argumenty" słowne.

13,351

I also have the same opinion

13,352 Ostatnio edytowany przez jjbp (2023-04-10 10:01:19)

Herne napisał/a:

To jeszcze raz:
Przyjmijmy na chwilkę i roboczo twoje założenie, że Twoje nastawienie to skutek, nie przyczyna.
Ale liczy się tu i teraz. A "tu" i "teraz" Twoje nastawienie blokuje dalszą zmianę, to ono jest przyczyną powodującą skutek w postaci braku jakichkolwiek kontaktów.
Nieważne, co było pierwsze, sumaryczny efekt jest taki, że uniemożliwia Ci to dalszy ruch.

Żal, frustracja, desperacja, pretensje, dziecięcy opór przed zmianami to przekaz generowany przez Twoje słowa na tym forum. Jeżeli przekaz jest niewspółmierny do tego rzeczywistego to zastanów się, dlaczego taki generujesz. I może to tutaj na forum jesteś jednak autentyczny i prawdziwy?

Herne dobrze opisał to, co starałam się przekazać jako "przebijanie się przez Twoja skorupkę". Ty oczekujesz, że pojawi się kobieta która będzie z otwartymi ramionami czekać aby dać Ci szanse, naprawić Cię, zmienić Twoje nastawienie, które jest tylko skutkiem a nie przyczyną. Ale to się nie stanie. Bo nikt nie inwestuje czasu i energii, jeśli nie dostaje od rozmówcy zachęty w postaci "o, nadajemy na tych samych falach". Żeby dać komuś szanse się rozkręcić, musi być punkt zaczepienia - dla mnie jest jasne jak słońce że nikt się na Ciebie nie uwziął i nie ma przeciwko Tobie żadnej konspiry na zasadzie "Rake od dziś ignorujemy", tylko poprostu nie ma w Tobie tego punktu zaczepienia. Czyli przy pierwszym kontakcie odpychasz, nie zachęcasz, to i po co ktoś ma chcieć Ci dać szanse? Aha i zanim powiesz ze to wina wyglądu - gdyby chodziło o wygląd, to mógłbyś mieć problem co najwyżej ze związkiem (chociaż też nie wierzę, że fajny charakter by się u żadnej dziewczyny nie obronil), ale nie z przyjaźnią/kolezenstwem.

Kwestia czym odpychasz i nie zachęcasz - tego niestety nie stwierdzimy na forum, to musisz rozwiązać w realu np że specjalista

13,353

Herne

Oczywiście wina faceta. Nie ważne, że ktoś rzuca fajkami w stół, to się nie liczy.

13,354

gman98v2 napisał/a:

Herne

Oczywiście wina faceta. Nie ważne, że ktoś rzuca fajkami w stół, to się nie liczy.

No tak, rzucenie fajkami na stół to wielka zbrodnia i na pewno usprawiedliwia agresję big_smile (ironia)

13,355

Jezu zaczynam myśleć że żadna singielka nie jest normalna...

Dzisiaj następne dwie pożegnane, naziveganka i egoistka emocjonalna z poglądami LBGT (mają ciężko, trzeba im pomagać...).

W ciągu miesiąca 12 rozmów, spotkań i każda...

13,356 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 12:15:59)

Lady Loka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Herne

No tak, rzucenie fajkami na stół to wielka zbrodnia i na pewno usprawiedliwia agresję big_smile (ironia)

Loka, przecież on jest zwyczajnie niegrzeczny i nie widzi w takim zachowaniu niczego niestosownego. Zachowanie rozwydrzonego nastolatka. Do tego pełnego kompleksów i urazy. Z tego trzeba mentalnie wyrosnąć, czego on jeszcze nie zrobił.

13,357 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-10 12:40:13)

dfx755 napisał/a:

Dzisiaj następne dwie pożegnane, naziveganka i egoistka emocjonalna z poglądami LBGT (mają ciężko, trzeba im pomagać...).

Szukasz w złym miejscu.
O tyle dobrze, że przeważnie czas w przypadku faceta gra na jego korzyść.

Takie moje przemyślenie.
Życie nie jest sprawiedliwe. Kobiety mając 20-25 lat mają swój prime. W wieku 30 czy 40 są mniej atrakcyjne  i ciężej im znaleźć partnera (tak wiem, że tutaj macie inne zdanie. Ale ja mówię o badaniach na ogóle i faktach).
Za to faceci są ciągnięci na siłę do wojska na rok. Na Łotwie już tak jest, u nas to kwestia czasu. Pewnie od 2024 roku. Żyją statystycznie krócej, musza pracować więcej na emeryturę, mają gorsze warunki pracy i właśnie są ciągnięci do wojska, czyli kolejny rok mniej.

13,358

myciek27 napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Szukasz w złym miejscu.

Takie moje przemyślenie.
Życie nie jest sprawiedliwe. Kobiety mając 20-25 lat mają swój prime. W wieku 30 czy 40 są mniej atrakcyjne  i ciężej im znaleźć partnera (tak wiem, że tutaj macie inne zdanie. Ale ja mówię o badaniach na ogóle i faktach).
Za to faceci są ciągnięci na siłę do wojska na rok. Na Łotwie już tak jest, u nas to kwestia czasu. Pewnie od 2024 roku. Żyją statystycznie krócej, musza pracować więcej na emeryturę, mają gorsze warunki pracy i właśnie są ciągnięci do wojska.

Mylisz się. Wolnych kobiet/dziewczyn jest mniej (poniżej 40tki), więc wcale nie muszą spuszczać z tonu wink

13,359 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-10 12:50:20)

assassin napisał/a:
myciek27 napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Szukasz w złym miejscu.

Takie moje przemyślenie.
Za to faceci są ciągnięci na siłę do wojska na rok. Na Łotwie już tak jest, u nas to kwestia czasu. Pewnie od 2024 roku. Żyją statystycznie krócej, musza pracować więcej na emeryturę, mają gorsze warunki pracy i właśnie są ciągnięci do wojska.

Mylisz się. Wolnych kobiet/dziewczyn jest mniej (poniżej 40tki), więc wcale nie muszą spuszczać z tonu wink

Obserwuję odwrotny trend. Jest masa wiszących miesiące, lata na tinderach 30-40. Za to 20-25 szybko znikają.
Oczywiście to też kwestia tego, że w wieku 30-40 lat nie zadowolisz się już byle facetem który napisze 3 miłe słówka i jest przystojny. W takim wieku trzeba czegoś więcej.
Dodatkowo logika faceta podpowiada. Po co mam brać 30-40 latkę jak mogę wziąć 20-25 latkę? Ładniejszą, potencjalnie mniej uszkodzoną psychicznie i biologicznie mogącą dać mi przez dłuższy okres czasu zdrowe potomstwo.

Przeważnie kobiety lecą na starszych facetów, bo są dojrzalsi (faceci znacznie później dojrzewają) i stabilniejsi emocjonalnie i życiowo. Faceci nie lecą na starsze kobiety, bo są brzydsze.
Oczywiście napisałem to w ogóle, bo są poszczególnie przypadki które temu przeczą. Ale na ogól właśnie tak jest.

13,360

jjbp napisał/a:
Herne napisał/a:

To jeszcze raz:

Herne dobrze opisał to, co starałam się przekazać jako "przebijanie się przez Twoja skorupkę". Ty oczekujesz, że pojawi się kobieta która będzie z otwartymi ramionami czekać aby dać Ci szanse, naprawić Cię, zmienić Twoje nastawienie, które jest tylko skutkiem a nie przyczyną. Ale to się nie stanie. Bo nikt nie inwestuje czasu i energii, jeśli nie dostaje od rozmówcy zachęty w postaci "o, nadajemy na tych samych falach". Żeby dać komuś szanse się rozkręcić, musi być punkt zaczepienia - dla mnie jest jasne jak słońce że nikt się na Ciebie nie uwziął i nie ma przeciwko Tobie żadnej konspiry na zasadzie "Rake od dziś ignorujemy", tylko poprostu nie ma w Tobie tego punktu zaczepienia. Czyli przy pierwszym kontakcie odpychasz, nie zachęcasz, to i po co ktoś ma chcieć Ci dać szanse? Aha i zanim powiesz ze to wina wyglądu - gdyby chodziło o wygląd, to mógłbyś mieć problem co najwyżej ze związkiem (chociaż też nie wierzę, że fajny charakter by się u żadnej dziewczyny nie obronil), ale nie z przyjaźnią/kolezenstwem.

Kwestia czym odpychasz i nie zachęcasz - tego niestety nie stwierdzimy na forum, to musisz rozwiązać w realu np że specjalista

No ale żeby wiedzieć, czy nadajemy na tych samych falach, to musielibyśmy najpierw porozmawiać, a one nie chcą rozmawiać, tylko z góry odrzucają. Ja też potrzebuję punktu zaczepienia, dlatego zagaduję, żeby się czegoś o danej osobie dowiedzieć. Mnie nie trzeba naprawiać, a nastawienie zmieni się samo, jeżeli tylko pogadam z taką dziewczyną. Masz rację, fajny charakter by się obronił, gdyby tylko miał możliwość się przebić. Ja tej możliwości nie mam.

13,361

myciek27 napisał/a:
assassin napisał/a:
myciek27 napisał/a:

Szukasz w złym miejscu.

Takie moje przemyślenie.

Obserwuję odwrotny trend. Jest masa wiszących miesiące, lata na tinderach 30-40. Za to 20-25 szybko znikają.
Oczywiście odpowiada to też kwestia tego, że w wieku 30-40 lat nie zadowolisz się już byle facetem który napisze 3 miłe słówka i jest przystojny. W takim wieku trzeba czegoś więcej.
Dodatkowo logika faceta podpowiada. Po co mam brać 30-40 latkę jak mogę wziąć 20-25 latkę? Ładniejszą i potencjalnie mniej uszkodzoną psychicznie.

Przeważnie kobiety lecą na starszych facetów. Faceci nie lecą na starsze kobiety.
Oczywiście napisałem to w ogóle, bo są poszczególnie przypadki które temu przeczą. Ale na ogól właśnie tak jest.

Skąd założenie że:
a) są wolne,
b) szukają związku/kogoś,
c) nie są to lipne profile..?

I mógłbym jeszcze parę punktów tu wypisać.

13,362 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-04-10 12:52:05)

assassin napisał/a:
myciek27 napisał/a:
assassin napisał/a:

Oczywiście odpowiada to też kwestia tego, że w wieku 30-40 lat nie zadowolisz się już byle facetem który napisze 3 miłe słówka i jest przystojny. W takim wieku trzeba czegoś więcej.
Dodatkowo logika faceta podpowiada. Po co mam brać 30-40 latkę jak mogę wziąć 20-25 latkę? Ładniejszą i potencjalnie mniej uszkodzoną psychicznie.

Przeważnie kobiety lecą na starszych facetów. Faceci nie lecą na starsze kobiety.

Skąd założenie że:
a) są wolne,

1. Jak nie są wolne, czyli mają faceta i siedza na tinderze to są dnem człowieka.
2. A czego się szuka na tinderze z opcją "szukam stałego związku". Aby stworzyć profil na tinderze trzeba koniecznie zaznaczyć czego się szuka.
3. Bo mają weryfikację. Teraz trzeba nagrać film ze sobą. Nie wystarczy samo zdjęcie w odpowiedniej pozie.

13,363

myciek27 napisał/a:
assassin napisał/a:
myciek27 napisał/a:

Skąd założenie że:
a) są wolne,

1. Jak nie są wolne, czyli mają faceta i siedza na tinderze to są dnem człowieka.
2. A czego się szuka na tinderze z opcją "szukam stałego związku". Aby stworzyć profil na tinderze trzeba koniecznie zaznaczyć czego się szuka.
3. Bo mają weryfikację. Teraz trzeba nagrać film ze sobą. Nie wystarczy samo zdjęcie w odpowiedniej pozie.

1. Bywa.
2. Bo coś trzeba zaznaczyć, tak jak piszesz.
3. Profile wiszące lata też muszą przejść taką ponowną weryfikację?

13,364

assassin napisał/a:
myciek27 napisał/a:
assassin napisał/a:

Skąd założenie że:
a) są wolne,

1. Bywa.
2. Bo coś trzeba zaznaczyć, tak jak piszesz.
3. Profile wiszące lata też muszą przejść taką ponowną weryfikację?

1. Bywa. Takie trzeba oznaczać aby sensowny facet się nie nadział.
2. Można zaznaczyć coś innego. Jak szukam krótkiej przygody czy pogadanki. Zgodnie z prawdą, a nie kłamać.
3. Jeżeli się logują regularnie to tak.

13,365

Herne napisał/a:

To jeszcze raz:

rakastankielia wiesz, to Twoje życie, nikt inny nie przeżyje go za Ciebie. To ty masz moc sprawczą do jego zmian, to tylko od Ciebie zależy (nie od tej mitycznej kobiety, która przyjdzie i samą swoją obecnością magicznie wszystko zmieni. Nie zmieni, a biorąc pod uwagę wszystko powyższe, jeśli nawet się pojawi to jak będzie świadoma swojej wartości to ucieknie.)

Sama gdzieś po drodze usiłowałam Rakastankielii przekazać chyba każdą z powyższych myśli, co znaczy, że wszystkie pojawiają się tu co najmniej po raz kolejny. Poświęciłam mu, zresztą wszyscy poświęciliśmy, tyle czasu, uwagi, energii, że każdy, kto naprawdę chce dokonać zmiany, pokusiłby się przynajmniej o refleksję, że pewne treści regularnie się powtarzają, więc może właśnie nad nimi należałoby się szczególnie pochylić.
Tu niestety to nie działa i jakkolwiek bym próbowała, ile z siebie dała - spokojnie, bardziej dobitnie, bez przykładów, na przykładach, wprost i nieco mniej - to z każdą podejmowaną próbą jedynie utwierdzam się w przekonaniu, że to nie ma sensu. Jedyne, co kolegę interesuje, to odbicie piłeczki. Ten stan, w którym tkwi, jest mu znany, dlatego bezpieczny, a zmiana to ryzyko.
Notabene, w sąsiednim wątku niemal książkowo udowadnia swoje nastawienie i wyjątkowy opór. 

Niemniej oczywiście masz rację - to jest jego życie, jego marazm, jego problem. My ani nie jesteśmy od tego, ani przecież tym bardziej sami nic nie zrobimy.

Nawiązanie bohatera posta do powyższej wypowiedzi? W ciemno mogę napisać, jak będzie wyglądać wink.

13,366

Mój grzech brak większych ambicji, duży dystans do życia.

Już mam całą listę kobiet

PTSD
Border
Egoizm emocjonalny
Mężatka
NaziLewica
NaziVeganka
Feministka w złym tego znaczeniu
Ukryty bąbelek
Parcie na dziecko
Parcie na związek
Otwarta znajomość
... to na pewno nie jest koniec listy.

13,367

Olinka napisał/a:
Herne napisał/a:

To jeszcze raz:

Sama gdzieś po drodze usiłowałam Rakastankielii przekazać chyba każdą z powyższych myśli, co znaczy, że wszystkie pojawiają się tu co najmniej po raz kolejny. Poświęciłam mu, zresztą wszyscy poświęciliśmy, tyle czasu, uwagi, energii, że każdy, kto naprawdę chce dokonać zmiany, pokusiłby się przynajmniej o refleksję, że pewne treści regularnie się powtarzają, więc może właśnie nad nimi należałoby się szczególnie pochylić.

Zwróciłem uwagę na wszystko, o czym wspominaliście. Zrobiłem co się dało, żeby coś zmienić, ale nic to nie dało.

Tu niestety to nie działa i jakkolwiek bym próbowała, ile z siebie dała - spokojnie, bardziej dobitnie, bez przykładów, na przykładach, wprost i nieco mniej - to z każdą podejmowaną próbą jedynie utwierdzam się w przekonaniu, że to nie ma sensu. Jedyne, co kolegę interesuje, to odbicie piłeczki. Ten stan, w którym tkwi, jest mu znany, dlatego bezpieczny, a zmiana to ryzyko.
Notabene, w sąsiednim wątku niemal książkowo udowadnia swoje nastawienie i wyjątkowy opór.

Nie, stosowałem się do Waszych rad, nie pomogło.

13,368

dfx755 napisał/a:

Parcie na dziecko
Parcie na związek

To całkowicie normalne. Każda normalna, zdrowa kobieta chce mieć dziecko i stabilny związek.

13,369

dfx755 napisał/a:

PTSD
Border
Egoizm emocjonalny
Mężatka
NaziLewica
NaziVeganka
Ukryty bąbelek
Parcie na dziecko
Parcie na związek
Otwarta znajomość

Moim zdaniem to z Tobą jest problem, skoro przyciągasz takie wynalazki.

Swoją drogą, po jakiego grzyba wojujące feministki szukają chłopa czy te "nazilewicowe", przecież to jest gwałt na logice.

13,370

Nie, stosowałem się do Waszych rad, nie pomogło.

A tak konkretnie, to co zrobiłeś, do których rad się zastosowałeś i co nie pomogło?

13,371

dfx755 napisał/a:

PTSD
Border
Egoizm emocjonalny
Mężatka
NaziLewica
NaziVeganka
Ukryty bąbelek
Parcie na dziecko
Parcie na związek
Otwarta znajomość

W takim razie szukaj takiej, co nie ma wad. smile
Ale czy znajdziesz? Albo czy chociaż taką w życiu widziałeś?

13,372

dfx755 napisał/a:

PTSD
Border
Egoizm emocjonalny
Mężatka
NaziLewica
NaziVeganka
Ukryty bąbelek
Parcie na dziecko
Parcie na związek
Otwarta znajomość

https://s.keepmeme.com/files/en_posts/2 … espect.jpg

Cześć i chwała takim bohaterom jak ty którym po poznaniu takich osób chce się dalej w to bawić. Ja na twoim miejscu dawno bym skapitulował.

13,373

assassin napisał/a:
dfx755 napisał/a:

PTSD
Border
Egoizm emocjonalny
Mężatka
NaziLewica
NaziVeganka
Ukryty bąbelek
Parcie na dziecko
Parcie na związek
Otwarta znajomość

Moim zdaniem to z Tobą jest problem, skoro przyciągasz takie wynalazki.

Swoją drogą, po jakiego grzyba wojujące feministki szukają chłopa czy te "nazilewicowe", przecież to jest gwałt na logice.

Wiesz osobiście nic nie mówi we mnie brak większych ambicji, czy brak chęci posiadania bąbelka... i wazektomia.

Tak krzyczę i opisuje siebie... hobby, kilka zdjęć i tyle smile

Jak poruszyła jedna LBGT, kobiety są nie fer wszędzie traktowane, itp., niema równouprawnienia wysiadłem.

13,374

ChuopskiChłop napisał/a:
dfx755 napisał/a:

PTSD
Border
Egoizm emocjonalny
Mężatka
NaziLewica
NaziVeganka
Ukryty bąbelek
Parcie na dziecko
Parcie na związek
Otwarta znajomość

https://s.keepmeme.com/files/en_posts/2 … espect.jpg

Cześć i chwała takim bohaterom jak ty którym po poznaniu takich osób chce się dalej w to bawić. Ja na twoim miejscu dawno bym skapitulował.

Wiesz druga opcja, to znudzona mężatką ze mną chociaż nie za ciąży (ale nie będę kłamał seks dla obojga jest super). Jednak chciałbym stworzyć związek... a nie być w tym układzie który nie ma przyszłości.

13,375

dfx755 napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Zmieniłem region poznawania na FB, poznałem dwie normalne, teoretycznie po kinie, kawiarni trudno powiedzieć. Drugi raz się pożegnałem z mężatką, mimo jej usilnych prób. Teraz tylko wszędzie blokować, ją i jej usilnie próby żebym zmienił zdanie.

Jak się okazuje, wzbudzam zaufanie i sympatię plus jednak myślę że to dużo jeśli kobieta do ciebie ciągnie. Aktualnie dwie które poznałem, to one chętne na spotkanie były po kilku rozmowach...

Jedna ma 180 cm xd xd ja 170 w butach 175, a ona jeszcze przychodzi w obcasach. Powiem że było kilka żartów na temat mojego wzrostu, dla mnie, to taki tyci pikuś xd

TO INFO dla tych co krzyczą o wzroście xd xd

A miały chociaż uzębienie? pierdolenie o szopenie wyrwałeś zdesperowane pasztety, odpady genetyczne których to żaden nie chciał, czyli byłeś z kobietami znacznie poniżej 2/10, dla mnie kobieta poniżej 7/10 jest niezauważalna, nie istnieje.

xD xD xD Jezu Kurwa Chryste dobrze wiedzieć... wiem że są naprawdę mało atrakcyjne kobiety... tylko jakoś ich na koncertach nie widuję, czy nawet on-line. Plus twoja norma fit, siłownia, pilates, przeróbki ust, nosa to nie moja bajka. Szczerze nie zdarzyło mi się by poznana kobieta była nie atrakcyjna, przeciętna kilka ładnych nawet według norm idiotów xd xd

śmiem twierdzić że jesteś facetem który ruchałby wszystko co się rusza, bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafię,

tutaj również dla ciebie nie ma różnicy ?

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d76daef58d9.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a4065e7b2b2.jpg

13,376

dfx555 napisał/a:

śmiem twierdzić że jesteś facetem który ruchałby wszystko co się rusza, bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafię,

Theodore -- wydaje mi się, że nie spotykasz wielu kobiet.

Bo ja się zgadzam z tym zdaniem:

dfx755 napisał/a:

.... wiem że są naprawdę mało atrakcyjne kobiety... tylko jakoś ich na koncertach nie widuję, czy nawet on-line. Plus twoja norma fit, siłownia, pilates, przeróbki ust, nosa to nie moja bajka. Szczerze nie zdarzyło mi się by poznana kobieta była nie atrakcyjna, przeciętna kilka ładnych nawet według norm idiotów xd xd

Te dwie panie co wkleiłeś obie są atrakcyjne.
Taka była twoja intencja?

13,377 Ostatnio edytowany przez dfx755 (2023-04-10 21:02:46)

dfx755 napisał/a:

Kurwa inaczej nie napiszę, czy miałeś aparat w dłoni i ustawiłeś oświetlenie. Czy wiesz co to dobry kąt, delikatny leczy dobrze wykonany makijaż...

13,378

Bez obrazy ten poziom części facetów jest gorszy niż trzy miechy temu xd xd

13,379 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-04-10 21:10:46)

dfx755 napisał/a:
dfx755 napisał/a:

Kurwa inaczej nie napiszę, czy miałeś aparat w dłoni i ustawiłeś oświetlenie. Czy wiesz co to dobry kąt, delikatny leczy dobrze wykonany makijaż...

Radwańskiej nic nie pomoże ona po prostu ma słabe geny, a jeżeli według ciebie Tomasz Karolak wyglądałby tak samo atrakcyjnie jak Brad Pitt gdyby zmienić oświetlenie hahahahah

13,380

Radwańskiej nic nie pomoże ona po prostu ma słabe geny, ....  gdyby zmienić oświetlenie hahahahah

Umówię się z nią jeśli będzie chciała. Można? Jakiś kontakt?
Wszystko jedno jakie geny i jakie oświetlenie...

13,381

Agnes76 napisał/a:

Jakby chodziło o naturę i charakter, to wtedy miałbym szansę zostać szczerze pokochanym, ale niestety kluczowym aspektem jest wygląd. To nie są wyuczone schematy ani jedyne słuszne teorie. Ja bardzo chętnie zmienię zdanie, ale jak mam to zrobić, skoro za każdym razem jestem na wstępie odrzucany? Jak mam myśleć, że kobiety nie patrzą na wygląd, skoro żadna nie chce mnie poznać, nic o mnie nie wiedząc?

Myślałam, że Włodka czytam. Aż sprawdziłam, bo post dług, kto to pisał.
Tak się nakręcajcie, spoko, a potem żaden terapeuta końmi Wam tego z głowy nie wyciągnie.

Ja się nie nakręcam, to kobiety mnie nakręcają swoim stosunkiem do mnie.

[...]

Jeżeli już Tobie podpadłem, to musi być źle wink

Spoko, nie podpadłeś mi. Nadal Cie lubie podobnie jak J_C.
Chodzi mi o coś zupełnie innego smile

Ludzie chcą Wam pomóc i w miarę logicznie wytłumaczyć błędy w Waszym rozumowaniu i postrzeganiu rzeczywistości.
Przez jakiś czas odpowiadacie na ich argumenty , a gdy już wychodzi, że nie da się logicznie zaprzeczyć ich tezom, robicie salto i wracacie do początku używając argumentu " Gdyby tak było jak ludzie Wam tłumaczą to mielibyście dziewczynę. A skoro nie macie, to znaczy, że cały wywód jest nieprawdziwy"
Tak można się bawić do ....śmierci lol

Nie można nikogo zmusić do zmiany. Was też.
Jedna myśl  może zmienić rzeczywistość O ILE JĄ AKCEPTUJESZ

13,382 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-10 21:31:17)

Herne napisał/a:

Ileeee???? Olinka daj mi do siebie numer, bo przecież nie będę tu sciemniał przez 4-y lata big_smile big_smile big_smile
4-y lata???? OMG!

13,383

Hahaha big_smile Monica Bellucci. A teraz niech ktoś wrzuci zdjęcie jej byłego męża Vincenta Cassel i przekonamy się jaki to był mega CHAD, który wyrwał taką laską big_smile.

13,384

KoralinaJones napisał/a:

Hahaha :D Monica Bellucci. A teraz niech ktoś wrzuci zdjęcie jej byłego męża Vincenta Cassel i przekonamy się jaki to był mega CHAD, który wyrwał taką laską :D.

Vincent Cassel jest milionerem wiec nie musi być mega Chadem żeby wyrywać dupcie, aczkolwiek nie wyglada źle zwłaszcza obecnie w tym wieku.

13,385 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 22:18:45)

Vincent Cassel jest milionerem wiec nie musi być mega Chadem żeby wyrywać dupcie, aczkolwiek nie wyglada źle zwłaszcza obecnie w tym wieku.

Jasne, bo taka babka jak Monica Bellucci poleciała na kasę big_smile.  Ona ma swoje miliony z aktorstwa. Podobnie jak on.

13,386 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2023-04-10 22:23:11)

KoralinaJones napisał/a:

Jasne, bo taka babka jak Monica Bellucci poleciała na kasę big_smile.  Ona ma swoje miliony z aktorstwa.

Im większa kasa tym większe wydatki, pieniądze można bardzo łatwo wydać, trudniej zarobić, przy jej wydatkach i zachciankach logicznym było znaleść dochodowego faceta proste, w wielu filmach nie zagrała i miała sporo przerwy. Tacy ludzie mieszkają  w willach wartych około 60~100 mln $ myślisz że kilka filmów wystarczy? A co dalej? Tu potrzebne jest stałe źródło dochodu.

13,387 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-10 22:27:46)

KoralinaJones napisał/a:

Jasne, bo taka babka jak Monica Bellucci poleciała na kasę big_smile.  Ona ma swoje miliony z aktorstwa.

Im większa kasa tym większe wydatki, pieniądze można bardzo łatwo wydać, trudniej zarobić, przy jej wydatkach i zachciankach logicznym było znaleść dochodowego faceta proste, w wielu filmach nie zagrała i miała sporo przerwy. Tacy ludzie mieszkają. W willach wartych okoli 60~100$ myślisz że kilka filmów wystarczy? A co dalej? Tu potrzebne jest stałe źródło dochodu.

Z taką urodą i z takim talentem taka kobieta nie potrzebuje bankomatu i spokojnie może przebierać w kim chce i proszę bardzo, taki prawie z wyglądu gnom za męża ...  big_smile. To jest przecież statystycznie niemożliwe. Ona jest 1 000 000/10 a on? big_smile

13,388

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Im większa kasa tym większe wydatki, pieniądze można bardzo łatwo wydać, trudniej zarobić, przy jej wydatkach i zachciankach logicznym było znaleść dochodowego faceta proste, w wielu filmach nie zagrała i miała sporo przerwy. Tacy ludzie mieszkają. W willach wartych okoli 60~100$ myślisz że kilka filmów wystarczy? A co dalej? Tu potrzebne jest stałe źródło dochodu.

Z taką urodą i z takim talentem taka kobieta nie potrzebuje bankomatu i spokojnie może przebierać w kim chce i proszę bardzo, taki prawie z wyglądu gnom za męża ...  big_smile. To jest przecież statystycznie niemożliwe. Ona jest 1 000 000/10 a on? big_smile

Zamieściłem zdjęcie radwanskiej popatrz ilu jest napaleńców na paszteta który wyglada 2/10, wiec wyobraź sobie przez co musiała przechodzić taka Monisia wychodząc tylko z domu? To musiało być naprawdę nieciekawe, podejrzewam że była już tym zmęczona i zirytowana, Belluci jest 10/10 Cassel 6,8/10  + $ = wszystko się zgadza.

13,389

(...) wyobraź sobie przez co musiała przechodzić taka Monisia wychodząc tylko z domu? To musiało być naprawdę nieciekawe, podejrzewam że była już tym zmęczona i zirytowana, Belluci jest 10/10 Cassel 6,8/10  + $ = wszystko się zgadza.

Żartujesz chyba. A ilu jest przystojnych milionerów do wzięcia? Wielu.  Chociażby taki Muhammad ibn Salman ibn Abd al-Aziz Al Su’ud. Wszystko się u faceta zgadza. I kwadratowa szczęka i kasa i pozycja społeczna. A taki Cassel jest no może w porywach 2/10 big_smile.

13,390 Ostatnio edytowany przez assassin (2023-04-10 23:14:20)

KoralinaJones napisał/a:

(...) wyobraź sobie przez co musiała przechodzić taka Monisia wychodząc tylko z domu? To musiało być naprawdę nieciekawe, podejrzewam że była już tym zmęczona i zirytowana, Belluci jest 10/10 Cassel 6,8/10  + $ = wszystko się zgadza.

Żartujesz chyba. A ilu jest przystojnych milionerów do wzięcia? Wielu.  Chociażby taki Muhammad ibn Salman ibn Abd al-Aziz Al Su’ud. Wszystko się u faceta zgadza. I kwadratowa szczęka i kasa i pozycja społeczna. A taki Cassel jest no może w porywach 2/10 big_smile.

Dżamal Chaszukdżi... i to tyle w temacie tego przystojniaka.

Posty [ 13,326 do 13,390 z 29,790 ]

Strony Poprzednia 1 204 205 206 207 208 459 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024