Foxterier napisał/a:przytaczanie argumentu przebogatego piłkarza jest bez sensu
Ma, tylko nie znasz przebiegu jego znajomości z jego ówczesną partnerką. Zanim on stał się sławny, zaczął zarabiać dobrą kasę, to był tylko kolegą/przyjacielem. Dopiero jak zaczął znaczyć coś dla FC Barcelony, to dopiero się nim zainteresowała. Tak to był tylko przyjacielem. Gdyby wtedy go by nie zaklepała, to by teraz wszystkie włosy z głowy wyrywała, jaki błąd popełniła. Więc ładnie pokazane jest, jak kobieta umie przymknąć oko, gdy jest duża kasa.
Foxterier napisał/a:jest bardzo nieśmiała, do tej pory skupiała się na nauce, ma 22 lata i zwraca uwagę na wysokiego chłopaka w kolejce w Biedrze którym jesteś Ty
Nie wyłapałem nigdy takich spojrzeń. A jeśli nawet by patrzyła "z boku", to powinna po jakimś czasie się przełamać.
Foxterier napisał/a:Twoje działania nie wyglądają na zdrowe reakcje 25-letniego faceta
Czemu?
Foxterier napisał/a:Myślę że warto by było gdybyś kiedyś rozważył konsultację psychologiczną/psychiatryczną
To nie polepszy mi wyglądu. Usłyszę to samo, co osób tutaj, lub na Facebooku. Tylko, że za kasę.
Garry napisał/a:panem, który może kawę postawić
Może, ale nie musi. Odchodzi się od lamusa, że facet stawia kawę pierwszy.
M!ri napisał/a:dawny kujon jest teraz ciasteczkiem i duszą towarzystwa
Dużą towarzystwa to może się stać, ale nie ciasteczkiem. Zależy co masz na myśli. Chyba nie uważasz, że facet z zakolami i 160 cm wzrostu będzie nim?
Foxterier napisał/a: ktoś kto w liceum mógł być średnio atrakcyjnym kujonem z aparatem na zębach może na studiach rozkwitnąć i stać się bardzo atrakcyjnym mężczyzną
Dla rówieśniczki co jest w jego wieku (30+) być może będzie atrakcyjny, ale po co ma marnować czas jak wcześniej nie była zainteresowana, a teraz ma on przymykać oko na słabszy jej wygląd powiedzmy?