.
12,871 2023-03-31 23:21:36 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2023-03-31 23:27:25)
12,872 2023-03-31 23:25:52
paslawek napisał/a:myciek27 napisał/a:Bo w wieku 20 lat o siebie nie dbałaś, tak jak w wieku 30 lat.
Ale jeżeli porównamy dwie dbające o siebie tak samo kobiety o podobnej urodzie no to 20 latka będzie po prostu ładniejsza.Jak dbała M!ri o siebie mając 20 tak ma = kark się sam nie zrobi
sorry
Plączesz coś,już to że dwie dziewczyny są o podobnej urodzie wskazuje że obydwie mogą być ładne i się podobać
To indywidualne predyspozycje osobnicze kto ładniej kiedy wygląda,jak dojrzewa i jak się starzeje,niektóre 20 wyglądają jak brzydkie kaczątka jeszcze inne nie
A karuzela konserwujewięc wszystko możliwe
Nie myl mnie z tamtymi oszołomami. W żadne karuzele nie wierzę.
Wy chyba nie pamiętacie jak wygląda twarz 20 latki, że przyrównujecie ją do 30, 40 czy 50 latki
Twarz się starzeje. U kobiet szybciej.
Ale u których kobiet szybciej? W Polsce ? Wmiastach, na wsiach? Czy to zależy od miejsca geograficznego zamieszkania?
12,873 2023-03-31 23:25:56
Wy chyba nie pamiętacie jak wygląda twarz 20 latki, że przyrównujecie ją do 30, 40 czy 50 latki
A jak 20 latka ma pryszcze na twarzy to też wygląda lepiej od takiej 30 latki?
12,874 2023-03-31 23:26:20
paslawek napisał/a:myciek27 napisał/a:Bo w wieku 20 lat o siebie nie dbałaś, tak jak w wieku 30 lat.
Ale jeżeli porównamy dwie dbające o siebie tak samo kobiety o podobnej urodzie no to 20 latka będzie po prostu ładniejsza.Jak dbała M!ri o siebie mając 20 tak ma = kark się sam nie zrobi
sorry
Plączesz coś,już to że dwie dziewczyny są o podobnej urodzie wskazuje że obydwie mogą być ładne i się podobać
To indywidualne predyspozycje osobnicze kto ładniej kiedy wygląda,jak dojrzewa i jak się starzeje,niektóre 20 wyglądają jak brzydkie kaczątka jeszcze inne nie
mam córkę 25 łatkę
z karuzelą to był sarkazm i żart
12,875 2023-03-31 23:34:59 Ostatnio edytowany przez myciek27 (2023-03-31 23:35:27)
myciek27 napisał/a:paslawek napisał/a:Jak dbała M!ri o siebie mając 20 tak ma = kark się sam nie zrobi
sorry
Twarz się starzeje. U kobiet szybciej.Ale u których kobiet szybciej? W Polsce ? Wmiastach, na wsiach? Czy to zależy od miejsca geograficznego zamieszkania?
W porównaniu do facetów.
myciek27 napisał/a:Wy chyba nie pamiętacie jak wygląda twarz 20 latki, że przyrównujecie ją do 30, 40 czy 50 latki
Twarz się starzeje. U kobiet szybciej.A jak 20 latka ma pryszcze na twarzy to też wygląda lepiej od takiej 30 latki?
Ale nie ma zmarszczek. Moim zdaniem tak.
12,876 2023-03-31 23:37:49
rossanka napisał/a:myciek27 napisał/a:Nie myl mnie z tamtymi oszołomami. W żadne karuzele nie wierzę.
Twarz się starzeje. U kobiet szybciej.Ale u których kobiet szybciej? W Polsce ? Wmiastach, na wsiach? Czy to zależy od miejsca geograficznego zamieszkania?
W porównaniu do facetów.
.
Ale których? w Polsce, poza Polską? Na wsiach, w miastach?
12,877 2023-03-31 23:38:52 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-03-31 23:41:30)
rossanka napisał/a:myciek27 napisał/a:Nie myl mnie z tamtymi oszołomami. W żadne karuzele nie wierzę.
W porównaniu do facetów.
KoralinaJones napisał/a:myciek27 napisał/a:Wy chyba nie pamiętacie jak wygląda twarz 20 latki, że przyrównujecie ją do 30, 40 czy 50 latki
Twarz się starzeje. U kobiet szybciej.A jak 20 latka ma pryszcze na twarzy to też wygląda lepiej od takiej 30 latki?
Ale nie ma zmarszczek. Moim zdaniem tak.
A Twoim zdaniem jest jakiś odgórnie ustalony wiek, po przekroczeniu którego u każdej kobiety pojawiają się zmarszczki? I Twoim zdaniem trądzik na twarzy, ropne krosty wyglądają lepiej niż gładka, zdrowa skóra?
12,878 2023-03-31 23:39:12
Trzydziestolatka nie ma żadnych zmarszczek. myciek27 co Ty wymyślasz, ha ha ha
12,879 2023-03-31 23:40:45 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-03-31 23:52:53)
40 - latka nie ma. W każdym razie nie jest to jeszcze wiek, w którym zaczyna się wyglądać jak suszona śliwka. A, ze nie wygląda się na 20 latkę to oczywiste.
Niemniej jednak skóra zaczyna się starzeć biologicznie już od ok. 25. roku życia – to wtedy właśnie zaczyna w niej ubywać kolagenu, który decyduje o jej jędrności i gęstości, zaczynają pojawiać się pierwsze zmarszczki, zwłaszcza zmarszczki pod oczami. Ale jak się dba, pielęgnuje, to ten efekt przesuwa się w czasie.
12,880 2023-04-01 00:02:03 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-01 00:03:08)
Młoda, ładna i zadbana dziewczyna jest zawsze atrakcyjna, temu nikt nie przeczy.
Ale nie wszystko co młode jest z automatu ładne i atrakcyjne. I zmarszczki nie mają tu nic do rzeczy.
12,881 2023-04-01 00:10:35
M!ri napisał/a:myciek27 napisał/a:Chyba mi nie powiesz, że kobieta 30 lat byłaby w stanie konkurować względem typowej urody z 20 latką?
Ja to tam wyglądałam lepiej w wieku 30 niż 20.
Bo w wieku 20 lat o siebie nie dbałaś, tak jak w wieku 30 lat.
Ale jeżeli porównamy dwie dbające o siebie tak samo kobiety o podobnej urodzie no to 20 latka będzie po prostu ładniejsza.
Dbanie, nie dbanie... dorosłych kształtów nabiera się z wiekiem.
12,882 2023-04-01 01:10:18
W okolicy 30-tki nie miałam żadnych zmarszczek i to właśnie wtedy, a nawet znacznie dłużej, sama ze sobą czułam się najlepiej i wzbudzałam największe zainteresowanie wśród mężczyzn. Tak jak wspomniała Agnes, sam wiek to za mało, bo trzeba jeszcze znaleźć swój styl, umieć o siebie zadbać, nawet w tak banalnej kwestii, jak choćby nauczyć się wykonywania starannego makijażu, który nie szkodząc podkreśla naszą urodę, a przede wszystkim wyrobić w sobie coś takiego, co nazywa się klasą, nabyć świadomości siebie i swojego ciała, co jest szalenie atrakcyjne, a czego bardzo młodym kobietom często brakuje. My się z tym nie rodzimy, tego trzeba się nauczyć .
12,883 2023-04-01 11:02:54
Hahahahaha, banda zakompleksionych kretynow nadal wmawia sobie bajki o charakterku, idiotki mam pytanie odnośnie waszego „stylu” jak same sobie zaprzeczacie patrząc na czyjś styl zwracacie uwagę na wygląd takie to trudne pasztety? Prawda jest taka że zakompleksione gówna nie mające powodzenia za wszelka cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne po czym wypinają się przystojnemu facetowi, zupełnie go nie znając hahahah, a potem okazuje się że brzuszek rośnie, facet po jednej nocy znikł, i wtedy pojawia się on wychowanek i utrzymanek bękarta Misinx hahahhahHzhzhh OŁ ye ye ye
12,884 2023-04-01 11:04:35
Hahahahaha, banda zakompleksionych kretynow nadal wmawia sobie bajki o charakterku, idiotki mam pytanie odnośnie waszego „stylu” jak same sobie zaprzeczacie patrząc na czyjś styl zwracacie uwagę na wygląd takie to trudne pasztety? Prawda jest taka że zakompleksione gówna nie mające powodzenia za wszelka cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne po czym wypinają się przystojnemu facetowi, zupełnie go nie znając hahahah, a potem okazuje się że brzuszek rośnie, facet po jednej nocy znikł, i wtedy pojawia się on wychowanek i utrzymanek bękarta Misinx hahahhahHzhzhh OŁ ye ye ye
Znowu Ci się pogorszyło:(
A już było lepiej, pamiętam.
12,885 2023-04-01 12:36:00 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-01 12:38:20)
(...) Prawda jest taka że zakompleksione gówna nie mające powodzenia za wszelka cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne (...)
To akurat prawda. Wszelkie zakompleksione męskie gówna nie mające powodzenia za wszelką cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne a nie wykształcenie, pozycja zawodowa i zarobki.
12,886 2023-04-01 15:13:28
Prawda jest taka że OŁ ye ye ye
Prawda jest taka, że dorwałeś się do kozy sąsiada - kozojebco
"mądrość" przez ciebie przemawia,nie od dzisiaj to wiadomo i są na to mocne przesłanki,że masz nowe_zaparcie
uciekłeś z piwnicy ?
12,887 2023-04-01 20:37:47
Misinx napisał/a:Ale Ty nie rozumiesz tego, że osoby które są aseksualne/brzydkie dla wszystkich to są naprawdę wyjątki. Nie bez powodu jest przysłowie, że "Każda potwora ma swojego amatora". Spektrum ludzkich gustów jest nieograniczone. Ty natomiast tkwisz w mentalnym bunkrze, że istnieje jakiś sztywny kanon i jak ktoś z niego wystaje, to lepiej niech się rzuci ze skały
Aha, żeby nie było, to Ty nie podchodzisz pod ten wyjątek.A może jednak jestem tym wyjątkiem? Na żywo mnie nie widziałeś.
Niby jak wytłumaczyć inaczej, że przez tyle lat + prawie 15 miesięcy na portalach, nie znalazła się ani jedna dziewczyna, która by się mną zainteresowała?
Już Ci tyle osób tu tłumaczyło w czym problem, a Ty jak taki ograniczony dzieciak kompletnie nie chwytasz o co chodzi. Jesteś całkowicie skupiony na sobie. Jesteś uzależniony od swojego poczucia beznadziejności. Gdyby teraz stanęła przed Tobą dziewczyna Twoich marzeń i powiedziała jestem Twoja, to albo spierdoliłbyś ze strachu, ale całkowicie sabotował tą relację, żeby znów wyszło na Twoje, że jesteś beznadziejny. Nie przyjmujesz do wiadomości żadnych sugestii dotyczących jakiejś zmiany na lepsze. Zdaje się chodzisz na terapię, ale gówno Ci ona daje, bo nie podejmujesz wysiłku. Dodatkowo traktujesz się śmiertelnie poważnie. Nie ma w Tobie nawet cienia jakiegoś poczucia humoru, luzu, nic. Nie jesteś gościem z którym bym się umówił na piwo. Chociaż ja nie jestem miarodajny pod tym względem, bo nie mam potrzeby męskiego towarzystwa. Ale np. czuję, że z takim Pasławkiem, Garym miałbym jakiś temat do rozmowy i możliwe, że atmosfera byłaby fajna. Pomimo różnic między nami.
12,888 2023-04-01 20:53:51 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2023-04-01 20:56:09)
Już Ci tyle osób tu tłumaczyło w czym problem, a Ty jak taki ograniczony dzieciak kompletnie nie chwytasz o co chodzi. Jesteś całkowicie skupiony na sobie. Jesteś uzależniony od swojego poczucia beznadziejności. Gdyby teraz stanęła przed Tobą dziewczyna Twoich marzeń i powiedziała jestem Twoja, to albo spierdoliłbyś ze strachu, ale całkowicie sabotował tą relację, żeby znów wyszło na Twoje, że jesteś beznadziejny. Nie przyjmujesz do wiadomości żadnych sugestii dotyczących jakiejś zmiany na lepsze. Zdaje się chodzisz na terapię, ale gówno Ci ona daje, bo nie podejmujesz wysiłku. Dodatkowo traktujesz się śmiertelnie poważnie. Nie ma w Tobie nawet cienia jakiegoś poczucia humoru, luzu, nic. Nie jesteś gościem z którym bym się umówił na piwo. Chociaż ja nie jestem miarodajny pod tym względem, bo nie mam potrzeby męskiego towarzystwa. Ale np. czuję, że z takim Pasławkiem, Garym miałbym jakiś temat do rozmowy i możliwe, że atmosfera byłaby fajna. Pomimo różnic między nami.
Ale ja powtarzam, że wygląd to tylko jeden z moich braków. Braki mam też w charakterze, obyciu, posiadaniu materialnych rzeczy, umiejętnościach i osiągnięciach. Tylko że wygląd to główna rzecz, która ma znaczenia na portalach internetowych. Nie masz wyglądu, to nie masz polubień, nie masz par, nie masz rozmów. I w końcu nie masz żadnych spotkań.
"Gdyby stanęła", ale nie stanie, czemu by jakaś dziewczyna w ogóle miała się mną zainteresować?
Terapia jest totalnie do dupy. Ludzie uważają, że wszystko jest ok, że to co robię jest wystarczające. Takie klepanie po plecach. Najśmieszniejsze jest to, że uważają, że brak prawa jazdy to nie jest problem. A rzeczywistość jest taka, że 99% dziewczyn mnie za to skreśli. Tak samo z brakiem doświadczenia w relacjach. Też niby wg nich to nie jest problem, a jakoś w rzeczywistości praktycznie każda dziewczyna mnie z tego powodu odrzuci. Po prostu ludzie na tej terapii są mocno odklejeni i nie mają pojęcia jak świat działa, jeśli chodzi o pewne kwestie.
12,889 2023-04-01 20:57:41
W okolicy 30-tki nie miałam żadnych zmarszczek i to właśnie wtedy, a nawet znacznie dłużej, sama ze sobą czułam się najlepiej i wzbudzałam największe zainteresowanie wśród mężczyzn. Tak jak wspomniała Agnes, sam wiek to za mało, bo trzeba jeszcze znaleźć swój styl, umieć o siebie zadbać, nawet w tak banalnej kwestii, jak choćby nauczyć się wykonywania starannego makijażu, który nie szkodząc podkreśla naszą urodę, a przede wszystkim wyrobić w sobie coś takiego, co nazywa się klasą, nabyć świadomości siebie i swojego ciała, co jest szalenie atrakcyjne, a czego bardzo młodym kobietom często brakuje. My się z tym nie rodzimy, tego trzeba się nauczyć
.
No to mam problem, bo w okolicy 40-ki nadal nie mam zmarszczek, a w pracy mylą mnie z praktykantem, bądź uczniem. Kiedyś do córki jedna z jej koleżanek powiedziała, ale masz fajnego i przystojnego chłopaka na co odpowiedź była miażdżąca - " To mój stary" i wtedy w drzwiach pojawiłem się ja
12,890 2023-04-01 23:38:04
jakis_czlowiek, Ty wymagasz długookresowej, kompleksowej psychoterapii indywidualnej. Ale nie takiej na której się pojawiasz i omijasz swoje główne problemy.
Przytoczę Ci anegdotkę którą słyszałem od doświadczonego psychoterapeuty. Miał on klienta który przychodził do niego 8 miesięcy i milczał. Był tydzień w tydzień, ale jego główna komunikacja to było odburkiwanie bądź patrzenie w ścianę. Po 8 miesiącach przyszedł sezon urlopowy i terapeuta poszedł na dwutygodniowy urlop (oczywiście po poinformowaniu klienta). W dzień w którym zwyczajowo mieli mieć sesję ale terapeuta był na urlopie dostał od tego pacjenta smsa, że życie jest zbyt trudne żeby to dalej ciągnąć i że przeprasza. Terapeuta zadzwonił na 112 i policja z pogotowiem wtargnęła do mieszkania tego gościa w czasie próby samobójczej. Po wyjściu ze szpitala klient ten znowu pojawił się na sesji, ale tym razem zaczął mówić. Dziś, blisko 10 lat po tych wydarzeniach, żyje i ma rodzinę.
Chodzi mi o to, że możesz chodzić na te swoje grupówki czy nawet na indywidualną nadal poruszając się po powierzchni. Teraz wydaje Ci się że masz kontrolę bo to użalanie się to jeden z Twoich mechanizmów obronnych. Ale samotność i taki neurotyczny styl życia może Ci za parę lat te kontrolę odebrąć i zaczniesz odczuwać dolegliwości psychosomatyczne albo strzelisz samobója. Bądź będziesz tak wegetował jeszcze parę lat.
Nie każdemu da się pomóc. Są osoby które mają taki rys destrukcyjny że ani leki ani terapia nie pomogą przed upadkiem.
12,891 2023-04-02 00:06:47 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-02 02:37:28)
jakis_czlowiek, Ty wymagasz długookresowej, kompleksowej psychoterapii indywidualnej. Ale nie takiej na której się pojawiasz i omijasz swoje główne problemy.
Przytoczę Ci anegdotkę którą słyszałem od doświadczonego psychoterapeuty. Miał on klienta który przychodził do niego 8 miesięcy i milczał. Był tydzień w tydzień, ale jego główna komunikacja to było odburkiwanie bądź patrzenie w ścianę. Po 8 miesiącach przyszedł sezon urlopowy i terapeuta poszedł na dwutygodniowy urlop (oczywiście po poinformowaniu klienta). W dzień w którym zwyczajowo mieli mieć sesję ale terapeuta był na urlopie dostał od tego pacjenta smsa, że życie jest zbyt trudne żeby to dalej ciągnąć i że przeprasza. Terapeuta zadzwonił na 112 i policja z pogotowiem wtargnęła do mieszkania tego gościa w czasie próby samobójczej. Po wyjściu ze szpitala klient ten znowu pojawił się na sesji, ale tym razem zaczął mówić. Dziś, blisko 10 lat po tych wydarzeniach, żyje i ma rodzinę.
Chodzi mi o to, że możesz chodzić na te swoje grupówki czy nawet na indywidualną nadal poruszając się po powierzchni. Teraz wydaje Ci się że masz kontrolę bo to użalanie się to jeden z Twoich mechanizmów obronnych. Ale samotność i taki neurotyczny styl życia może Ci za parę lat te kontrolę odebrąć i zaczniesz odczuwać dolegliwości psychosomatyczne albo strzelisz samobója. Bądź będziesz tak wegetował jeszcze parę lat.
Nie każdemu da się pomóc. Są osoby które mają taki rys destrukcyjny że ani leki ani terapia nie pomogą przed upadkiem.
Temat założony dwa lata temu. I brak jakichkolwiek postępów. @jakis_czlowiek to combo kompleksów, zahamowań, poczucia niskiej wartości z jednoczesnym rysem przekonania o własnej wyjątkowości. I to się składa na charakteryzującą go roszczeniowość i bierność. On jest jak dziecko we mgle. On ma drogę, którą chciałby podążać, ale chciałby aby mgła sama ustąpiła i droga ukazała się zamiast poszukiwać w tej mgle sposobu wyjścia na tę upragnioną drogę. On nie dopuszcza do siebie porażek, czegoś co w danej chwili wydaje się Syzyfową pracą.
12,892 2023-04-02 00:19:50
I brak jakichkolwiek postępów.
Obojętnie co bym zrobił, to i tak będzie źle i będziecie uważać, że nic nie robię
12,893 2023-04-02 01:03:04
jakis_czlowiek
Szkoda, że nie zaproponowali Ci byś pomagał jakiejś dziewczynie zrzucić kilogramy. Wtedy byłbyś prawdziwy facet.
12,894 2023-04-02 01:34:18 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-02 01:36:26)
jakis_czlowiek
Szkoda, że nie zaproponowali Ci byś pomagał jakiejś dziewczynie zrzucić kilogramy. Wtedy byłbyś prawdziwy facet.
A teraz jesteś po prostu mega, ach te durne laski, że takiego mena nie chcą, będą płakać jak będę odjeżdżał.
A ja się zapytam i co w tym złego?
Do tego trzeba mieć jaja, żeby nad kimś i z kimś pracować, zwłaszcza:
Znam laskę, która jest trenerem zdrowego odżywiania i wielu już wyciągnęła z nadwagi, najwięcej ..................
............... facetów. Chce, ale nie zrobię i to całe pieprzenie, tacy jesteście zajebiści. To po co trujecie dupę? Nikt do niczego nikogo nie zmusza, masz wybór. Skoro wybrałeś to po co to gadanie? Ano po to, bo słaby jestem i nie zamierzam nic z tym zrobić
Ktoś chce się dla kogoś poświęcić, będą z tego owoce? Będą więc siedziałbym cicho , bo do tego trzeba mieć jaja, których u krytykujących nie uświadczysz. Acha, nie chcesz być frajerem, nikt Ci nie każe się wiązać i pomagać, ale nie wyśmiewaj i nie krytykuj , bo całe życie będziesz sam
12,895 2023-04-02 01:38:43 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2023-04-02 01:39:04)
gman98v2 napisał/a:jakis_czlowiek
A teraz jesteś po prostu mega, ach te durne laski, że takiego mena nie chcą, będą płakać jak będę odjeżdżał.
Znam laskę, która jest trenerem zdrowego odżywiania i wielu już wyciągnęła z nadwagi, najwięcej ..................
............... facetów. Chce, ale nie zrobię i to całe pieprzenie, tacy jesteście zajebiści. To po co trujecie dupę? Nikt do niczego nikogo nie zmusza, masz wybór. Skoro wybrałeś to po co to gadanie? Ano po to, bo słaby jestem i nie zamierzam nic z tym zrobić
Ktoś chce się dla kogoś poświęcić, będą z tego owoce? Będą więc siedziałbym cicho , bo do tego trzeba mieć jaja, których u krytykujących nie uświadczysz. Acha, nie chcesz być frajerem, nikt Ci nie każe się wiązać i pomagać, ale nie wyśmiewaj i nie krytykuj , bo całe życie będziesz sam
Ta, jaja. Jak taka dziewczyna schudnie to kopnie tego faceta w dupę i pójdzie do przystojniejszego. Takie to owoce.
12,896 2023-04-02 09:03:21
2odiak napisał/a:gman98v2 napisał/a:jakis_czlowiek
Ktoś chce się dla kogoś poświęcić, będą z tego owoce? Będą więc siedziałbym cicho , bo do tego trzeba mieć jaja, których u krytykujących nie uświadczysz. Acha, nie chcesz być frajerem, nikt Ci nie każe się wiązać i pomagać, ale nie wyśmiewaj i nie krytykuj , bo całe życie będziesz samTa, jaja. Jak taka dziewczyna schudnie to kopnie tego faceta w dupę i pójdzie do przystojniejszego. Takie to owoce.
A skąd ta pewność, do jakiego pójdzie i cze w ogóle pójdzie?
12,897 2023-04-02 10:36:24 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-04-02 10:41:45)
rakastankielia napisał/a:2odiak napisał/a:A teraz jesteś po prostu mega, ach te durne laski, że takiego mena nie chcą, będą płakać jak będę odjeżdżał.
Ktoś chce się dla kogoś poświęcić, będą z tego owoce? Będą więc siedziałbym cicho , bo do tego trzeba mieć jaja, których u krytykujących nie uświadczysz. Acha, nie chcesz być frajerem, nikt Ci nie każe się wiązać i pomagać, ale nie wyśmiewaj i nie krytykuj , bo całe życie będziesz samTa, jaja. Jak taka dziewczyna schudnie to kopnie tego faceta w dupę i pójdzie do przystojniejszego. Takie to owoce.
Rossanka, dokładnie
Rakusiu
Szanse takiego zachowania są praktycznie równe zeru, bo trening to bardzo duże poświęcenie dwóch stron i powstają przy tym bardzo głębokie więzi międzyludzkie. Druga sprawa, to wszystko zależne jest od tego w jaki układ wejdziesz Jeżeli zaczynasz mamrolić, to druga strona odpuszcza, bo najzwyczajniej w świecie szkoda na takiego kogoś swojej energii, wiedzy, czasu i umiejętności. Jeżeli czegoś nie wiesz, bo nie doznałeś, to nie przyjmuj z góry i nie dopisuj.
12,898 2023-04-02 10:45:15
rossanka napisał/a:rakastankielia napisał/a:Ta, jaja. Jak taka dziewczyna schudnie to kopnie tego faceta w dupę i pójdzie do przystojniejszego. Takie to owoce.
Rossanka, dokładnie
Rakusiu
Szanse takiego zachowania są praktycznie równe zeru, bo trening to bardzo duże poświęcenie dwóch stron i powstają przy tym bardzo głębokie więzi międzyludzkie. Druga sprawa, to wszystko zależne jest od tego w jaki układ wejdzieszJeżeli zaczynasz mamrolić, to druga strona odpuszcza, bo najzwyczajniej w świecie szkoda na takiego kogoś swojej energii, wiedzy, czasu i umiejętności. Jeżeli czegoś nie wiesz, bo nie doznałeś, to nie przyjmuj z góry i nie dopisuj.
Jak to dlaczego?
Wygląd, wyglad:D
Bo kobiety patrzą na wygląd tylko
Dla mezczyzn nie jest on ważny, musi być tylko ładna, więcej mu nie trzeba
12,899 2023-04-02 12:02:14
2odiak napisał/a:rossanka napisał/a:A skąd ta pewność, do jakiego pójdzie i cze w ogóle pójdzie?
Rossanka, dokładnie
Rakusiu
Szanse takiego zachowania są praktycznie równe zeru, bo trening to bardzo duże poświęcenie dwóch stron i powstają przy tym bardzo głębokie więzi międzyludzkie. Druga sprawa, to wszystko zależne jest od tego w jaki układ wejdzieszJeżeli zaczynasz mamrolić, to druga strona odpuszcza, bo najzwyczajniej w świecie szkoda na takiego kogoś swojej energii, wiedzy, czasu i umiejętności. Jeżeli czegoś nie wiesz, bo nie doznałeś, to nie przyjmuj z góry i nie dopisuj.
Jak to dlaczego?
Dla mezczyzn nie jest on ważny, musi być tylko ładna, więcej mu nie trzeba
Przecież pisałem, że podobasz mi się za to co piszesz i jak piszesz i idę głosować na Ciebie
Faceci tak samo patrzą na wygląd z tym że ten jest pojęciem względnym , bo każdy preferencje ma swoje, ale:
O wyglądzie jako najważniejszym kryterium jako rzeczy nie do przeskoczenia, a reszta się nie liczy, będą mówiły osoby bez doświadczenia i takie które się sparzyły za sprawą jakiegoś pustaka. Jeżeli masz przebicie w innym aspekcie i komuś to odpowiada to ten wygląd przejdzie na drugi plan. Wygląd zawsze można poprawić podkreślając swoje zalety. Nie ma osób idealnych, za to każda ma coś do zaoferowania .
12,900 2023-04-02 12:09:34
rossanka napisał/a:2odiak napisał/a:Rossanka, dokładnie
Rakusiu
Jak to dlaczego?
Dla mezczyzn nie jest on ważny, musi być tylko ładna, więcej mu nie trzebaPrzecież pisałem, że podobasz mi się za to co piszesz i jak piszesz i idę głosować na Ciebie
![]()
Faceci tak samo patrzą na wygląd z tym że ten jest pojęciem względnym , bo każdy preferencje ma swoje, ale:
O wyglądzie jako najważniejszym kryterium jako rzeczy nie do przeskoczenia, a reszta się nie liczy, będą mówiły osoby bez doświadczenia i takie które się sparzyły za sprawą jakiegoś pustaka. Jeżeli masz przebicie w innym aspekcie i komuś to odpowiada to ten wygląd przejdzie na drugi plan. Wygląd zawsze można poprawić podkreślając swoje zalety. Nie ma osób idealnych, za to każda ma coś do zaoferowania .
Pustaki mnie nie interesują. A żeby podkreślić zalety, to trzeba mieć ku temu szansę. Ja tej szansy nie mam, bo kobiety nie chcą ze mną rozmawiać.
12,901 2023-04-02 15:01:16
rakastankielia
Jak nie chcą rozmawiać, to nie rozmawiaj z nimi. Nie trać czasu na nie. Najwyżej potem, jak się odezwą, to je olej.
12,902 2023-04-02 16:26:57
rakastankielia
Jak nie chcą rozmawiać, to nie rozmawiaj z nimi
Raka w tym masz ogromne możliwości wyborów
Nie trać czasu na nie. Najwyżej potem, jak się odezwą, to je olej.
Tak jest przyczaj się Raka i czekaj do trzydziestki jak tylko spadną z karuzeli wtedy im pokażesz gdzie Raki zimuje
zemścisz się za całą olewkę pogonisz, spompujesz wtedy wszystkie jak leci,jak im coś powiesz ale będzie się działo
12,903 2023-04-02 16:41:09
Pustaki mnie nie interesują. A żeby podkreślić zalety, to trzeba mieć ku temu szansę. Ja tej szansy nie mam, bo kobiety nie chcą ze mną rozmawiać.
A jak dowiedziałeś się, że to pustaki, skoro z nimi nie rozmawiałeś?
12,904 2023-04-02 17:32:18
rakastankielia napisał/a:Pustaki mnie nie interesują. A żeby podkreślić zalety, to trzeba mieć ku temu szansę. Ja tej szansy nie mam, bo kobiety nie chcą ze mną rozmawiać.
Nie mówię, że te kobiety są pustakami, tylko że pustaki mnie nie interesują.
12,905 2023-04-02 17:35:13
Agnes76 napisał/a:rakastankielia napisał/a:Pustaki mnie nie interesują. A żeby podkreślić zalety, to trzeba mieć ku temu szansę. Ja tej szansy nie mam, bo kobiety nie chcą ze mną rozmawiać.
A jak inaczej chcesz się tego dowiedzieć, jeśli nie przez rozmowę?
12,906 2023-04-02 17:37:00
Agnes76 napisał/a:rakastankielia napisał/a:Pustaki mnie nie interesują. A żeby podkreślić zalety, to trzeba mieć ku temu szansę. Ja tej szansy nie mam, bo kobiety nie chcą ze mną rozmawiać.
No ja myślę
Tylko skąd wiesz która jest pustak a która wartościowa?
Przecież z nimi nie rozmawiasz.
12,907 2023-04-02 19:10:02
rakastankielia napisał/a:Agnes76 napisał/a:A jak dowiedziałeś się, że to pustaki, skoro z nimi nie rozmawiałeś?
A jak inaczej chcesz się tego dowiedzieć, jeśli nie przez rozmowę?
A gdzie napisałem, że nie chcę przez rozmowę? No właśnie chcę. Nie oceniam z góry, dopóki nie poznam, tylko że one nie chcą ze mną rozmawiać.
12,908 2023-04-02 19:11:08
rakastankielia napisał/a:Agnes76 napisał/a:A jak dowiedziałeś się, że to pustaki, skoro z nimi nie rozmawiałeś?
No ja myślę
Tylko skąd wiesz która jest pustak a która wartościowa?
Przecież z nimi nie rozmawiasz.
Nie wiem. Chcę je poznać i się dowiedzieć, ale nie mam możliwości, bo z góry mnie odrzucają. Choć czasami to widać po zachowaniu.
12,909 2023-04-02 19:13:28
Choć czasami to widać po zachowaniu.
Widzisz Raka, i może tu jest pogrzebana cała tajemnica czemu Ciebie ludzie też nie chcą poznać. No bo jaką masz gwarancję, że po Twoim zachowaniu tego i owego nie widać?
12,910 2023-04-02 19:50:09
Pustaki mnie nie interesują.
Pustaki służą do zabawy
12,911 2023-04-02 20:12:36
rakastankielia napisał/a:Pustaki mnie nie interesują.
Pustaki służą do zabawy
Pracujesz na budowie?
12,912 2023-04-02 20:35:51
Theodore Robert Bundy napisał/a:Hahahahaha, banda zakompleksionych kretynow nadal wmawia sobie bajki o charakterku, idiotki mam pytanie odnośnie waszego „stylu” jak same sobie zaprzeczacie patrząc na czyjś styl zwracacie uwagę na wygląd takie to trudne pasztety? Prawda jest taka że zakompleksione gówna nie mające powodzenia za wszelka cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne po czym wypinają się przystojnemu facetowi, zupełnie go nie znając hahahah, a potem okazuje się że brzuszek rośnie, facet po jednej nocy znikł, i wtedy pojawia się on wychowanek i utrzymanek bękarta Misinx hahahhahHzhzhh OŁ ye ye ye
Znowu Ci się pogorszyło:(
A już było lepiej, pamiętam.
Ohhh rossanko ty nasza samotna seks bombo
12,913 2023-04-02 20:40:17
Theodore Robert Bundy napisał/a:(...) Prawda jest taka że zakompleksione gówna nie mające powodzenia za wszelka cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne (...)
To akurat prawda. Wszelkie zakompleksione męskie gówna nie mające powodzenia za wszelką cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne a nie wykształcenie, pozycja zawodowa i zarobki.
To akurat śpiewają tępe pizdy wyjebane przez Niemca lub Czecha które namiętnie ssały kutasa z połykiem a po wszystkim zostały same, na starość bez potomka bez niczego, a potem pierdola o wnętrzu, wiesz co wczoraj pewna 21 latka tak samo namiętnie ssała mi kutasa i wiesz co było najzabawniejsze? Gdy nad ranem uświadomiłem jej że tak naprawdę wcale się nie znamy hahahhahHhzh
12,914 2023-04-02 20:42:33
Theodore Robert Bundy napisał/a:Prawda jest taka że OŁ ye ye ye
Prawda jest taka, że dorwałeś się do kozy sąsiada - kozojebco
![]()
"mądrość" przez ciebie przemawia,nie od dzisiaj to wiadomo i są na to mocne przesłanki,że masz nowe_zaparcie
uciekłeś z piwnicy ?
Kozy sąsiada? A może to była twoja córka? Wczoraj była sobota, i nadal nie możesz przeboleć gdy wyszła się kurwic? Najprawdopodobniej dawno nie wyjebales misinxa w dupe pedale z paralotni hahahahahah
12,915 2023-04-02 20:48:46 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-02 20:50:33)
KoralinaJones napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:(...) Prawda jest taka że zakompleksione gówna nie mające powodzenia za wszelka cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne (...)
To akurat śpiewają tępe pizdy wyjebane przez Niemca lub Czecha które namiętnie ssały kutasa z połykiem a po wszystkim zostały same, na starość bez potomka bez niczego, a potem pierdola o wnętrzu, wiesz co wczoraj pewna 21 latka tak samo namiętnie ssała mi kutasa i wiesz co było najzabawniejsze? Gdy nad ranem uświadomiłem jej że tak naprawdę wcale się nie znamy hahahhahHhzh
Tadziu, zespół cieśni nadgarstka to bolesna sprawa. Do tego drętwieją potem palce. Dobrze byłoby zaprzestać wykonywania ciągłych, powtarzalnych ruchów. A widzę, że jesteś ostro na ręcznym.
12,916 2023-04-02 20:53:53 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-04-02 21:37:03)
Kozy sąsiada obracam.Mam w sumie 4 takie co się oddają.
Są na to dowody kozojebco już masz stadko pastuchu ? Ręce bolą o walenia gruchy Tadzia - biedactwo
Meeee
Wygląd ponad wszystko no i możesz wreszcie capem śmierdzieć Tadziu
A tą bajkę znasz Tadziu?
"W Pacanowie kozy kują......."
12,917 2023-04-02 21:53:38 Ostatnio edytowany przez Farmer (2023-04-02 21:57:21)
Farmer napisał/a:rakastankielia napisał/a:Pustaki mnie nie interesują.
Pustaki służą do zabawy
Pracujesz na budowie?
Nie, lubię się bawić ludźmi.
12,918 2023-04-02 21:55:11
KoralinaJones napisał/a:Farmer napisał/a:Pustaki służą do zabawy
Pracujesz na budowie?
Nie, lubię się bawić bawić ludźmi.
Może z ludźmi?
12,919 2023-04-02 22:01:50
Farmer napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Pracujesz na budowie?
Nie, lubię się bawić bawić ludźmi.
Może z ludźmi?
Nie.
Na stare lata zmądrzałem.
12,920 2023-04-02 22:12:09
Theodore Robert Bundy napisał/a:(...) Prawda jest taka że zakompleksione gówna nie mające powodzenia za wszelka cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne (...)
Każde zakompleksione gówno o tym trzeszczy, obojętnie z której strony. Wszyscy wdychają te same bzdury, a na końcu liczy się tylko wygląd.
12,921 2023-04-02 22:21:24
rossanka napisał/a:Farmer napisał/a:Nie, lubię się bawić bawić ludźmi.
Może z ludźmi?
Nie.
Co kto lubi.
12,922 2023-04-02 23:07:54
Co kto lubi.
I jeszcze co, nie wiedzieć czemu, nazywa mądrością. Osobiście uważam, że ludzie nie są do używania i nawet pustaki można po prostu ignorować.
12,923 2023-04-03 10:31:40
rossanka napisał/a:Co kto lubi.
I jeszcze co, nie wiedzieć czemu, nazywa mądrością. Osobiście uważam, że ludzie nie są do używania i nawet pustaki można po prostu ignorować.
Jak najbardziej
12,924 2023-04-03 11:44:57
KoralinaJones napisał/a:Farmer napisał/a:Pustaki służą do zabawy
Pracujesz na budowie?
Nie, lubię się bawić ludźmi.
Grasz w Simsy?
12,925 2023-04-03 12:27:51
Theodore Robert Bundy napisał/a:KoralinaJones napisał/a:To akurat prawda. Wszelkie zakompleksione męskie gówna nie mające powodzenia za wszelką cenę będą śpiewać jakie to wnętrze jest ważne a nie wykształcenie, pozycja zawodowa i zarobki.
Tadziu, zespół cieśni nadgarstka to bolesna sprawa. Do tego drętwieją potem palce. Dobrze byłoby zaprzestać wykonywania ciągłych, powtarzalnych ruchów. A widzę, że jesteś ostro na ręcznym.
Hahah koralinko, zdrętwiała to ci piczka od braku bolca, szczególnie niemieckiego:) ja nadal bawię się młodymi tępymi pizdami które obracam tylko i wyłącznie dzięki mojemu wyglądowi, tobie już nie pozostało nic, no może poza helmutem na baterie hahahahha
12,926 2023-04-03 12:30:32
Theodore Robert Bundy napisał/a:Kozy sąsiada obracam.Mam w sumie 4 takie co się oddają.
Są na to dowody kozojebco
już masz stadko pastuchu ? Ręce bolą o walenia gruchy Tadzia - biedactwo
MeeeeWygląd ponad wszystko
no i możesz wreszcie capem śmierdzieć Tadziu
A tą bajkę znasz Tadziu?
"W Pacanowie kozy kują......."
Dokładnie pedale, wygląd ponad wszystko ty i twój partner misinx jesteście od kupowania pampersow i wychowywania, a ja od zaliczania, a zarazem zapładniania, hahhahahahah przegrywy łączcie się i róbcie olince dzień hahahhahah, a jedyne dowody jakie masz to te że twoja przybrana córcia dobrze ciągnie
12,927 2023-04-03 13:07:57
zaliczania, a zarazem zapładniania
Masz wiatr w jajach to jak możesz zapładniać,impotencie
Wypstrykałeś się ręcznie i na kozach
A prawdziwej baby jeszcze nie miałeś
Lewa,prawa taki masz wybór
Zaliczać to możesz dziury w płocie
12,928 2023-04-03 13:14:05
............... facetów
No, ale to jej praca, tak przypuszczam. To różnica.
Raka w tym masz ogromne możliwości wyborów
Po prostu jak nie chcą z nim gadać, to po co ma marnować czas? Ze mną też nie chciała gadać w czasach szkolnych, więc przestałem to robić. Chyba nigdy bliskiej koleżanki nie miałem, tylko na "cześć", a od czasów szkoły średniej jedyny kontakt z kobietami mam w robocie (no i jeszcze u escorterek). Da się przyzwyczaić. Nauczyłem się obojętności wobec rówieśniczek w miejscach typu przedział pociągu, galeria, sklep itp.
12,929 2023-04-03 16:38:36
rossanka napisał/a:Farmer napisał/a:Nie, lubię się bawić bawić ludźmi.
Może z ludźmi?
Nie.
No i proszę jak to z czasem wychodzi prawda o człowieku.
Dziewczyny, kobiety, zanim zaufacie sprawdźcie dokładnie.
Najpierw jest płacz, że kobiety takie be, że ograbią z majątku i porzucą, że żony tylko chcą kasy a koleżanki dodatkowo zepsują itp.
Potem jest potępienie dla tatuaży bo robią je te zabawowe.
A na końcu wyjedzie, że bawi się pustakami.
I pewnie jeszcze myśli, że sprawiedliwość wymierza.
Hipokryzja na najwyższym poziomie.
Odrażające.
Człowiek honorowy nikogo nie będzie wykorzystywał, nikim nie będzie się bawił. Jak widzi nieodpowiednią osobę to się do niej nie zbliża. Nie czerpie satysfakcji w krzywdzenia innych.
12,930 2023-04-03 19:32:02 Ostatnio edytowany przez Roxann (2023-04-03 19:35:26)
Panowie tu jednak okopali się w wygodne bunkry, które pozwalają im z czystym sumieniem żyć w swoim samotnym świecie paranoi bo kobiety na nich nie zasługują
Nie interesowały się nimi za młodu, to teraz im pokażemy, że też na nas nie zasługują olewając je, nawet jeśi chodzi o zwykłą rozmowę czy kawę.
Oj jaka straszna zemsta
Mają jendak luz w tej swojej pieczarze, że nic już nie muszą, bo przecież jak kobiety za młodu ich nie chciały, to teraz tym bardziej. W zasadzie to żadna nie ma szans (pomijając czy w chce je mieć), bo rówieśniczki czy tym bardziej starsze odpadają, bo są po karuzeli z chadami czy już mają bąbelki albo takie, których nikt nie chciał. Marzą może im się jeszcze te młode, niewinne ale raczej zdają sobie sprawę, że nawet z zasobami nie mają szans. No chyba, że płacąc za usługę ale wtedy już nie niewinne i nie ma szans na relację.
Zatem nie pozostaje im nic innego, jak dalej tkwić w tym swoim bunkrże i narzekać, że wszyscy winni, tylko nie ja, a kobiety niech żałują, że będąc młode nie zwracały na nich uwagi. No tacy z nich idealni kandydaci na zwązki...
No jeszcze mają jeden level do przeskoczenia czyli być jak nasz Tedi, który zupełnie się odkleił od rzeczywistości i wyraźnie potrzebuje natychmiastowego leczenia.
12,931 2023-04-03 19:35:26 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-04-03 19:47:52)
KoralinaJones napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:To akurat śpiewają tępe pizdy wyjebane przez Niemca lub Czecha które namiętnie ssały kutasa z połykiem a po wszystkim zostały same, na starość bez potomka bez niczego, a potem pierdola o wnętrzu, wiesz co wczoraj pewna 21 latka tak samo namiętnie ssała mi kutasa i wiesz co było najzabawniejsze? Gdy nad ranem uświadomiłem jej że tak naprawdę wcale się nie znamy hahahhahHhzh
Hahah koralinko, zdrętwiała to ci piczka od braku bolca, (...)
Zdecyduj się w końcu czy się puszczam czy odczuwam braki bolca... , bo się już gubić w tym zaczynasz.
12,932 2023-04-03 19:47:00
hahhahahahah przegrywy łączcie się i róbcie olince dzień hahahhahah
Buuuu... Jeszcze Cię to trzyma? Będzie grubo ponad miesiąc, może nawet dwa...
Zdecyduj się w końcu czy się puszczam czy odczuwam braki bolca...
.
Padłam .
Ot, tadzikowa konsekwencja i logika . Ale biedaczysko tyle sobie poużywa, co z siebie wywali, reszta to już tylko chora wyobraźnia.
12,933 2023-04-03 19:52:28
Roxann
Przypuśćmy, że nagle kobiety 30/30+ zaczynają "zauważać" faceta, co wcześniej był powietrzem dla kobiet w wieku szkolnym, 20/20+. Po co ma on marnować czas na nie? Żeby być frajerem z rozsądku?
12,934 2023-04-03 20:03:41
Roxann
Przypuśćmy, że nagle kobiety 30/30+ zaczynają "zauważać" faceta, co wcześniej był powietrzem dla kobiet w wieku szkolnym, 20/20+. Po co ma on marnować czas na nie? Żeby być frajerem z rozsądku?
A co się dzieje, kiedy kobiety w wieku 20/20+ zaczynają zauważać faceta, co był powietrzem dla kobiet w wieku 10/10+?
12,935 2023-04-03 20:25:44 Ostatnio edytowany przez M!ri (2023-04-03 20:26:03)
Roxann
Nie jesteś w stanie przyjąć do łebka że nie tyle preferencje tych kobiet się zmieniły, co zmienili się ci faceci? Bo z brzydkich głupich chłopców wyrośli na mężczyzn którzy mogą się podobać.