Olinka napisał/a:Czytając Was odnosi się wrażenie, że jedno krzywe spojrzenie lub niefortunnie sformułowane zdanie, jest w stanie wywołać u Was traumę. To naprawdę nie jest normalne.
Olinka napisał/a:Rany, Rumunski, jaki Ty jesteś toksyczny! Zdajesz sobie z tego sprawę???
Zgadzam się z tym co napisałaś, a teraz zagadka dla Ciebie:
Skąd to się u nas bierze, że jesteśmy tacy (jak to same napisałyście) ,,zakompleksieni" i ,,toksyczni"? albo, że mamy te nasze ,,traumy" itp.?
Czy wzięło się to stąd, że w którąś środę wstaliśmy rano i stwierdziliśmy, że takimi się staniemy bo nudzi nas już to fajnie ułożone i szczęśliwe życie?
Czy może po prostu od wiele lat napierdalano w nas z każdej strony i przez kilka dekad kobiety gardziły nami jak zdechłymi padlinami przy drodze, przez co staliśmy się takimi a nie innymi osobami?
Jak myślisz, która opcja?
gman98v2 napisał/a:Rumunski_Zolnierz, chciała ze mnie zrobić "bufor", gdyby z Chadem nie wyszło. Nie mówiąc już o tych dwóch samotnych matkach, co "przypomniały sobie" o mnie. No ktoś musi nasienie Chada wychować.
Czyli po prostu byłeś na orbicie, standardowa procedura. Mi kiedyś jedna dziewczyna przez prawie 2 lata obiecywała związek i trzymała mnie na orbicie, jak znalazła sobie Chada (o czym mnie poinformowała) to wtedy zghostowała mnie tak, że przestała mi już odpisywać, przez niecałe 2 lata byłem na orbicie a ja debil wierzyłem, że to może być jakieś uczucie haha 
Ja nadaję się tylko do tego, aby walić mnie w mordę i pluć na mnie