Zrobiłeś mi dzień, Misinx'ie
.
A ja przez niego odłożyłem kanapkę...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Strony Poprzednia 1 … 169 170 171 172 173 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
.
paslawek napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Misinx, to że ty praktykujesz takie zabawy z paslawkiem to nie znaczy że każdy musi, jeden problemy z córka, drugi rozwodnik karzełek, pomyśl misinx w końcu miałbyś kogoś kto w supermarketach podawałby ci produkty z wyższych półek
Jak byś spotkał Rumiego to miałbyś okazję zobaczyć inna cipę oprócz tej cipy, którą jesteś i widzisz w lustrze czyli Tadzia czy Be lub jak tam się zwiesz.To może być przełom w twoich stosunkach.
"Tajemnice Brokeback Mountain 2"
Czyli dwa kowboje nie bedboje
Misinx napisał/a:paslawek napisał/a:Jak byś spotkał Rumiego to miałbyś okazję zobaczyć inna cipę oprócz tej cipy, którą jesteś i widzisz w lustrze czyli Tadzia czy Be lub jak tam się zwiesz.To może być przełom w twoich stosunkach.
"Tajemnice Brokeback Mountain 2"
Czyli dwa kowboje nie bedboje
No jaki kraj, tacy kowboje. Albo nawet kałboje
Ty to potrafisz rozbawić człowieka Misinx Jak zacząłem się śmiać, to przestać nie mogę
Ty to potrafisz rozbawić człowieka Misinx
Jak zacząłem się śmiać, to przestać nie mogę
Ktoś może powiedzieć, że ostro, że po bandzie, ale niektórzy sami się proszą, żeby ich potraktować adekwatnie do reprezentowanego poziomu i stylu bycia.
No cóż, jeśli ktoś nie uznaje choćby elementarnych zasad, musi liczyć się z tym, że wyznaczając pewien kanon sam tak samo zostanie potraktowany.
Jestem w stanie sobie was wyobrazić chłopcy jak liżecie się po siusiakach
Chciałbym ciebie uprzejmie poinformować, że to nie jest pierwszy raz na tym forum, kiedy miewasz homoseksualne zapędy.
Już wcześniej miałeś takie podrygi, aby w taki sposób fantazjować ale teraz zaczynasz przechodzić sam siebie.
Współczuję ci naprawdę bo widać, że masz nieszczęśliwe życie, rozwodnik jakiś i być może nawet alimenciarz itp.
Rumunski, usiłuję sobie Ciebie w tamtej chwili wyobrazić, jak z wypiekami na twarzy obserwujesz całe zajście
. Pewnie miałeś problem, żeby dokończyć trening, bo nie umiałeś się doczekać tej chwili, kiedy z poczuciem triumfu będziesz mógł to tutaj opisać. I opisałeś, ale mam złą wiadomość, bo kompromitujesz się coraz bardziej.
Jak zobaczyłem tamtą Polkę, która prawie mu się oddała na środku siłowni to wiesz co zrobiłem? Po prostu poszedłem dalej ćwiczyć serio.
I to wszystko, zresztą napisałem o całym zdarzeniu na naszym forum dopiero dzień po zajściu, więc nie miałem żadnego ciśnienia, heh...
W tym miejscu po raz kolejny zapytam: czego niby ten przykład dowodzi??? Jakaś randomowa kobieta na siłowni ożywiła się na widok jakiegoś ciemnoskórego mężczyzny
Wspomniana przeze mnie sytuacja dowodzi temu, że Polka na widok czarnoskórego mężczyzny traci wszelkie hamulce i włączają jej się najbardziej prymitywne instynkty, które mają doprowadzić do jak najszybszego przekazania genów.
Nie pierwsza i nie ostatnia sytuacja.
.
W sensie, że spodobał Ci się post tego typa?
Lubisz takie gejowskie klimaty jak on? Serio? Spodobał Ci się tekst o lizaniu kutasów w homoseksualnym kontekście? Naprawdę tak upadłaś nisko?
A jakby napisał o robieniu kupy i pierdzeniu sobie w twarzy to też byś miała banana na twarzy?
Jak byś spotkał Rumiego to miałbyś okazję zobaczyć inna cipę oprócz tej cipy, którą jesteś.
Lepiej zamij się wychowywaniem córki bo wyrośnie z niej kolejna (tutaj bardzo niecenzuralne słowo usunięte przez autora)
Olinka napisał/a:Zrobiłeś mi dzień, Misinx'ie
.
Bo masz normalne reakcje ludzkie i nie reagujesz jak prymityw, gdzie inny prymityw powie żart o pierdzeniu w twarz i wszyscy się śmieją nawet nie wiedzą z czego dokładnie.
No jaki kraj, tacy kowboje. Albo nawet kałboje
O! Miałem rację! już zaczynają się żarty o kupie.
Ale zezwierzęcenie.
Ty to potrafisz rozbawić człowieka Misinx
Jak zacząłem się śmiać, to przestać nie mogę
Kolejny, którego bawią żarty o kupie i lizaniu kutasów.
Ale prymitywne.
Co jest złego w lizaniu siusiaka?
Co jest złego w lizaniu siusiaka?
Czyli rozumiem, że nie miałbyś nic przeciwko jakby inny mężczyzna chciał Ci polizać i oczekiwałby tego w zamian tak jak napisał rozwodnik Misinx?
Psycholog Na Niby napisał/a:Co jest złego w lizaniu siusiaka?
Czyli rozumiem, że nie miałbyś nic przeciwko jakby inny mężczyzna chciał Ci polizać i oczekiwałby tego w zamian tak jak napisał rozwodnik Misinx?
Ja osobiście nie lubię, ale Ciebie nie oceniam bo nie jestem homofobem.
Jakbyś bystrzaku nie zauważył, to bawisz mnie Ty sam, ale nie od dzisiaj
Lepiej zamij się wychowywaniem córki bo wyrośnie z niej kolejna (tutaj bardzo niecenzuralne słowo usunięte przez autora)
Nie grozi jej to,
nie wymaga już wychowywania jest samodzielna,
jest już dorosła,niewiele młodsza od ciebie i świetnie sobie radzi w życiu
ma fajnego narzeczonego, nie takiego nieogara i przegrywa jak ty
zarzekam się
mnie takie "rady" nie ruszają możesz co najwyżej pomarzyć o tym i se wyobrażać
waląc konia pod wizję Tadzia
Oj Rumi ruszyło cię bardzo jak już wtrety o córce są u ciebie w postach
to grubo, nerwy puszczają jak słynne twoje zwieracze.
Miałeś szukać haków na mnie i mój sposób wychowania jakieś konkrety
nie skompromitujesz się bardziej chyba że się postarasz weź Tadzia do pomocy
pomoże ci w fantazjach co dwie głowy to nie jedna chociaż z drugiej strony dwa zera to i tak zero
z pustego w próżne to i Salomon nie naleje.
Jakbyś bystrzaku nie zauważył, to bawisz mnie Ty sam, ale nie od dzisiaj
35 Lat i dalej nie udało Ci się stworzyć jakiejkolwiek ciepłej relacji z kobietą?
Ja osobiście nie lubię, ale Ciebie nie oceniam bo nie jestem homofobem.
Również nie jestem homofobem
Do tego utożsamiam się jako heteroseksualista.
Jeżeli masz zapędy homoseksualne to nie jest moja sprawa ale rozumiem, że możesz lubić męskie rogale.
Zdajesz sobie sprawę, że nie muszę Ci na to pytatnie odpowiadać?
Ale zrobię wyjątek: otóż zaszły pewne zmiany.. i tyle Ci musi wystarczyć..
Jeśli już mamy mówić poważnie, to niestety Twoje śmiałe teorie o powodzeniu, jakim się cieszą czarnoskórzy, skutecznie uniemożliwiają traktowanie Twojej osoby poważnie.
Theodore Robert Bundy napisał/a:Misinx napisał/a:Jestem w stanie sobie was wyobrazić chłopcy jak liżecie się po siusiakach
Piękna by z was była para. Tyle wzajemnego zrozumienia
Albo ujmę to inaczej. Powinniście się razem poznać.Misinx, to że ty praktykujesz takie zabawy z paslawkiem to nie znaczy że każdy musi, jeden problemy z córka, drugi rozwodnik karzełek, pomyśl misinx w końcu miałbyś kogoś kto w supermarketach podawałby ci produkty z wyższych półek
Jak byś spotkał Rumiego to miałbyś okazję zobaczyć inna cipę oprócz tej cipy, którą jesteś i widzisz w lustrze czyli Tadzia czy Be lub jak tam się zwiesz.To może być przełom w twoich stosunkach.
Jakie to musi być przykre wychowywać bękarta, który będzie się kurwił jak mamusia, ale z drugiej strony przecież żeby mieć swoje dziecko to jest potrzebny kutas, a ty go nie masz pedale, ostatnio tak nadstawiałeś dupy do Rhino, że już się tu nie pokazuje, z tego co widzę misinx z chęcią da ci possać, „pedał na serio”również do grona dołączy, w końcu macie tyle wspólnego miedzy innymi zjebane ryje ahahahahahshah
Wspomniana przeze mnie sytuacja dowodzi temu, że Polka na widok czarnoskórego mężczyzny traci wszelkie hamulce i włączają jej się najbardziej prymitywne instynkty, które mają doprowadzić do jak najszybszego przekazania genów.
Taki standard, prawda? Zachowanie jakiejś przypadkowej Polki dowodzi, że wszystkie reagują tak samo. Zacznij w końcu myśleć, wyjdzie Ci to na zdrowie.
W sensie, że spodobał Ci się post tego typa?
Lubisz takie gejowskie klimaty jak on? Serio? Spodobał Ci się tekst o lizaniu kutasów w homoseksualnym kontekście? Naprawdę tak upadłaś nisko?
Tak jak wcześniej napisałam, a co swoim zwyczajem pominąłeś, to nie forma była clou mojej reakcji, bo faktycznie Misinx pojechał po bandzie, ale sam fakt, że doskonale złapał Wasz język i wiedział jak uderzyć. Niektórzy aż się proszą, żeby się odszczeknąć, ale tu - jak widać - po raz n-ty pojawiają się podwójne standardy i postawa Kalego.
Jeśli zaś chodzi o sam temat, to widać jak na dłoni, że Ciebie aż odrzuca wszystko, co związane jest z homoseksualizmem. Za każdym razem, kiedy ktoś cokolwiek wspomni, że może powinieneś pójść w tym kierunku, Ty zamiast rzucić inteligentną ripostą, reagujesz jak oparzony.
Tyle tu ciągle mowy o seksie, a nagle masz z tym jakiś wielki problem? Ba, naprawdę seks dwojga ludzi, nieważne jakiej płci, porównujesz do innych naturalnych fizjologicznych czynności, jak choćby wspomniana przez Ciebie defekacja? Serio???
I daj już spokój z tym zwyczajnie prymitywnym uderzaniem w kolejne osoby, sam widzisz, że to nikogo nie rusza, za to Ty coraz bardziej tracisz.
Również nie jestem homofobem
Do tego utożsamiam się jako heteroseksualista.
Jeżeli masz zapędy homoseksualne to nie jest moja sprawa ale rozumiem, że możesz lubić męskie rogale.
No póki co tylko się utożsamiasz, efektów brak a do tego czarnoskórzy mężczyźni robią na Tobie wrażenie m.in na siłowni.
„pedał na serio”
Też masz problem jak Rumii ze zwieraczami to u was rodzinne ? Owsiki też macie obaj ?
To twoją matkę miał taki jeden Włoch, jak uciekła bo nie mogła na ciebie patrzeć?
Tak pisałeś o tym jako Johny89 pamiętam.
Jakie to musi być przykre
Masz rację
Uważaj bo może w fantazjach rżniesz brata a nie Włoszkę.
Theodore Robert Bundy napisał/a:„pedał na serio”
Też masz problem jak Rumii ze zwieraczami to u was rodzinne ? Owsiki też macie obaj ?
Strzelam ze to o mnie, z drugiej strony to jakbym się przyznał, hmm..
Ale zrobię wyjątek: otóż zaszły pewne zmiany.. i tyle Ci musi wystarczyć..
Dobra dobra dobra, pitu pitu ale nie tutaj, ok?
Jakie konkretnie zmiany? Masz już jakąś szparę czy nie?
Przelizałeś jakąś ścierę na dysce?
Wal konkrety gościu a nie tam jakieś bajdurzenie we mgle.
to grubo, nerwy puszczają jak słynne twoje zwieracze.
Nie będę rozmawiał o męskich zwieraczach, sorry.
Ja rozumiem, że masz ochotę, aby popisać na takie tematy jak męskie zwieracze, odbyty czy homoseksualne lizanie siusiaków ale musisz zmienić adres.
Córka byłaby zadowolona z takiego tatusia
Taki standard, prawda? Zachowanie jakiejś przypadkowej Polki dowodzi, że wszystkie reagują tak samo. Zacznij w końcu myśleć, wyjdzie Ci to na zdrowie.
Jak byłem na studiach i szła po korytarzu grupka erasmusów z Hiszpanii to uwaga - Każda Polka, która znajdowała się na korytarzu, wręcz wyginała własny kark, aby sobie na nich popatrzeć.
Jak na siłowni znajdzie się czarnoskóry Pan to wszystkie Polki dookoła nie mogą przestać się na niego patrzeć.
Zrozum to wreszcie.
No póki co tylko się utożsamiasz, efektów brak a do tego czarnoskórzy mężczyźni robią na Tobie wrażenie m.in na siłowni.
Coś Ci się chyba pomyliło i to tak konkretnie.
Nie utożsamiam się z homoseksualizmem, sam nie masz nic przeciwko cmokaniu się w gejowskie penisy, więc przemyśl swoje zachowanie, ok?
Córka byłaby zadowolona z takiego tatusia
Nie twoje zmartwienie
Dam jej do przeczytania wasze posty.
Powiedziałem ci chłopczyku, nie twój zas*any interes.
Jesteś ostatnią osobą na ziemi, której bym powidział o moim życiu prywatnym.
Skoro ciebie bawią takie numerki, jak lizanie na dysce, to śmiało, nie krępuj się..
Po tym, jak się odzywasz do tutejszych kobiet( i nie tylko) nie zasługujesz na cień szacunku.
Po tym, jak się odzywasz do tutejszych kobiet( i nie tylko) nie zasługujesz na cień szacunku.
Ciężko, abym oczekiwał szacunku w moją stronę jeżeli sam siebie nie szanuję.
Nie pomyślałeś o tym badboju?
To już tylko i wyłącznie twój problem...
Chciałbyś mnie opluć? Tak szczerze?
(...) bo faktycznie Misinx pojechał po bandzie, (...)
Ależ skąd! To był nokaut. Należało się.
Olinka napisał/a:(...) bo faktycznie Misinx pojechał po bandzie, (...)
Podaj definicję słowa ,,nokaut".
KoralinaJones napisał/a:Olinka napisał/a:(...) bo faktycznie Misinx pojechał po bandzie, (...)
Podaj definicję słowa ,,nokaut".
Leżysz i kwiczysz.
Za każdym razem, kiedy ktoś cokolwiek wspomni, że może powinieneś pójść w tym kierunku, Ty zamiast rzucić inteligentną ripostą, reagujesz jak oparzony.
Nie potrafię rzucić inteligentną ripostą, bo nie jestem inteligentny.
Nie wpadłaś na to? Serio?
Nie musisz być opluwany, ale raczej naprowadzony na właściwą ścieżkę(choć nie wiem, czy ktokolwiek się znajdzie, kto się tego podoła). Jak się pozbędziesz swoich traum, kompleksów, które powodują u ciebie arogancję, graniczącą z chamstwem i prymitywizmem, to wtedy może zacznę cię traktować poważnie.
Jakie mam wg. ciebie traumy i kompleksy?
(...)
Zrozum to wreszcie.
Nie wiem jak masz ustawione filtry, ale to Ty wreszcie zrozum, że Twoje postrzeganie rzeczywistości jest skrzywione. Jesteś przesiąknięty urazami i fobiami, w efekcie czego zniekształcasz rzeczywistość, a równocześnie z uporem maniaka twierdzisz, że Twój urojony świat jest tym realnym.
Dobra dobra dobra, pitu pitu ale nie tutaj, ok?
Przelizałeś jakąś ścierę na dysce?
To było prymitywne i po prostu obrzydliwe.
Na pewno był to nokaut i na pewno należało się. Myślę sobie przy tym, że tak gwałtownej reakcji zapewne nie przewidział nawet sam Autor wiadomej wypowiedzi.
A wiesz Rumuński zaciekawiłeś mnie z tymi czarnoskórymi. Możesz coś więcej powiedzieć?
Niestety, nie czuję się kompetentna do dyskusji na ten temat, gdyż nigdy z takim nie byłam blisko . A właściwie, może powinnam. Mają coś innego, może bardziej atrakcyjnego w sobie, niż Polacy? A Ty miałeś jakieś doświadczenia z czarnoskórymi? Pomijam fakt, że jest ich tak niewielu w Polsce, że trudno na takiego trafić.
Tak się zastanawiam, że może warto... Jak myślisz?
Słuchajcie, dajcie spokój Rumunowi, może niech się wypowie w pełni, bo mam wrażenie, że nie znamy wystarczających danych o tej teorii. Może warto się jej przyjrzeć. A może są jakieś badania na ten temat?
Misinx napisał/a:Jestem w stanie sobie was wyobrazić chłopcy jak liżecie się po siusiakach
Chciałbym ciebie uprzejmie poinformować, że to nie jest pierwszy raz na tym forum, kiedy miewasz homoseksualne zapędy.
Już wcześniej miałeś takie podrygi, aby w taki sposób fantazjować ale teraz zaczynasz przechodzić sam siebie.
Współczuję ci naprawdę bo widać, że masz nieszczęśliwe życie, rozwodnik jakiś i być może nawet alimenciarz itp.
Jestem głęboko poruszony, że nie doceniasz troski jaką wyraziłem w swoim poście. Obaj z Tadziem ewidentnie potrzebujecie ciepła, czułości i zrozumienia. Do tego jest między Wami ten flow, nadajecie na podobnych falach. Prawie jakbyście byli jedną osobą Jak można nie wykorzystać takiej okazji ? Co złego jest w pieszczeniu siusiaczków ? Jest taka opinia, że nikt tak nie potrafi dogodzić kobiecie, tak jak druga kobieta, więc można sobie wyobrazić tylko co facetowi potrafi zrobić drugi facet. Raz na jakiś czas tylko pewnie musiałbyś poudawać Włocha (albo Włoszkę), bo Tadziu miewa jakieś śródziemnomorskie fantazje.
Doceniam Twoje współczucie, chociaż nietrafione
Jak byłem na studiach i szła po korytarzu grupka erasmusów z Hiszpanii to uwaga - Każda Polka, która znajdowała się na korytarzu, wręcz wyginała własny kark, aby sobie na nich popatrzeć.
Jak na siłowni znajdzie się czarnoskóry Pan to wszystkie Polki dookoła nie mogą przestać się na niego patrzeć.Zrozum to wreszcie.
A ja jak byłem na studiach to były u nas na wymianie studentki z ameryki południowej, z Urugwaju albo Paragwaju, nie pamiętam już.
I jak szły korytarzem to faceci mało co sobie karków nie skręcali,.
Niektórzy sie zapominali że ida ze swoja dziewczyną pod rękę.
I czemu to ma dowodzić?
Że podoba nam sie inność, obcość, nowość?
No łał Amerykę odkryłeś.
Z własnego doświadczenia powiem ci że jedz do Japonii czy Korei, tam za tobą będą się kobiety oglądać.
Na pewno był to nokaut i na pewno należało się. Myślę sobie przy tym, że tak gwałtownej reakcji zapewne nie przewidział nawet sam Autor wiadomej wypowiedzi.
Nokaut był tak dobry, że cały czas tu jestem.
Normalnie K.O. do końca życia dostałem.
A tak na poważnie jeżeli uważasz, że pisanie o cmokaniu się w penisy to ,,nokaut" w moją stronę to ja już nie wiem co mam pisać.
Autor postu o homoseksualnych zapędach jest rozwodnikiem i prawdopodobnie nieudacznikiem życiowym.
A Ty miałeś jakieś doświadczenia z czarnoskórymi?
Nie jestem gejem.
Zresztą zaraz Olinka i prymitywy napiszą, że to był kolejny nokaut w moją stronę.
można sobie wyobrazić tylko co facetowi potrafi zrobić drugi facet.
Kolejny nokaut? Bo już ledwo chodzę
A tak na serio to naprawdę masz jakieś homoseksualne zapędy.
Nie dziwię się dlaczego żona ciebie zostawiła, Boże kochany co za nieudacznik
A ja jak byłem na studiach to były u nas na wymianie studentki z ameryki południowej, z Urugwaju albo Paragwaju, nie pamiętam już.
I jak szły korytarzem to faceci mało co sobie karków nie skręcali,.
Niektórzy sie zapominali że ida ze swoja dziewczyną pod rękę.
Twoja teoria nie przeczy temu, że Polki bardziej wolą obcokrajowców niż Polaków.
Rozumiesz już całe clue wypowiedzi?
Misinx, weź raz na zawszs rozwiej wątpliwości, bo z tego co pamiętam, to rozwód był z Twojej inicjatywy, czy się mylę?:)
Misinx, weź raz na zawszs rozwiej wątpliwości, bo z tego co pamiętam, to rozwód był z Twojej inicjatywy, czy się mylę?:)
Też kojarzę, że rozwód był z jego inicjatywy ale cały temat ma drugie dno, jak żonka go przyłapała na wkładaniu sobie palców w 4 litery pod filmy ,,od mężczyzn dla mężczyzn" to straciła do niego jakikolwiek szacunek.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Misinx napisał/a:Jestem w stanie sobie was wyobrazić chłopcy jak liżecie się po siusiakach
Współczuję ci naprawdę bo widać, że masz nieszczęśliwe życie, rozwodnik jakiś i być może nawet alimenciarz itp.Jestem głęboko poruszony, że nie doceniasz troski jaką wyraziłem w swoim poście. Obaj z Tadziem ewidentnie potrzebujecie ciepła, czułości i zrozumienia. Do tego jest między Wami ten flow, nadajecie na podobnych falach. Prawie jakbyście byli jedną osobą
Jak można nie wykorzystać takiej okazji ? Co złego jest w pieszczeniu siusiaczków ? Jest taka opinia, że nikt tak nie potrafi dogodzić kobiecie, tak jak druga kobieta, więc można sobie wyobrazić tylko co facetowi potrafi zrobić drugi facet. Raz na jakiś czas tylko pewnie musiałbyś poudawać Włocha (albo Włoszkę), bo Tadziu miewa jakieś śródziemnomorskie fantazje.
Każdego dnia dziękuje światu że nie narodziłem się takim zjebem jak ty, bo nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak można żyć będąc takim przegrywem, marginesem społecznym, pełnym kompleksów niezauważalnym małym człowieczkiem, któremu nie udawało się w życiu nic, załóż zjebie konto na jakimś portalu dla lubiących w dupe, i odleć tam w swoich „siusiakowych” fantazjach razem z tym „cichociemnym na paralotni” będzie romantycznie, a podczas tego lotu to może i cię dupa będzie mniej boleć, bo podobno adrenalina uśmierza ból .
Nokaut był tak dobry, że cały czas tu jestem.
Normalnie K.O. do końca życia dostałem.A tak na poważnie jeżeli uważasz, że pisanie o cmokaniu się w penisy to ,,nokaut" w moją stronę to ja już nie wiem co mam pisać.
Autor postu o homoseksualnych zapędach jest rozwodnikiem i prawdopodobnie nieudacznikiem życiowym.
Ale przecież nokaut nie musi zabijać (czytaj: zupełnie eliminować przeciwnika), za to Twoja reakcja bardzo mocno pokazała, że cios był więcej niż mocny.
Ostatnie zdanie pominę, bo nie tylko Misinx nie potrzebuje adwokatów - przecież sam potrafi się bronić, ale też określenie "prawdopodobnie" znaczy tyle, że to Twoje mgliste przypuszczenie, a nie rzeczywistość.
Nie pominę jednak, choć już o tym wspomniałam, że zawsze ogromne mnie razi, kiedy ktoś wiedząc cokolwiek na temat drugiego człowieka, usiłuje w niego tą wiedzą w tak prymitywny sposób uderzać.
Olinka, pokażę Ci Twoją dwulicowość.
Jestem w stanie sobie was wyobrazić chłopcy jak liżecie się po siusiakach
.
VS
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Dobra dobra dobra, pitu pitu ale nie tutaj, ok?
Przelizałeś jakąś ścierę na dysce?To było prymitywne i po prostu obrzydliwe.
Widzisz już? Teksty o homoseksualnym lizaniu siusiaków rozbawił Cię do łez ale moje pisanie o szparze czy ,,ścierze" sprawiło, że uznałaś mnie za obrzydliwego prymitywa.
Lecz Misnix'a już tak nie opisałaś.
Dwulicowość Polki.
Olinka, pokażę Ci Twoją dwulicowość.
Misinx napisał/a:Jestem w stanie sobie was wyobrazić chłopcy jak liżecie się po siusiakach
Olinka napisał/a:Zrobiłeś mi dzień, Misinx'ie
.
VS
Olinka napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Dobra dobra dobra, pitu pitu ale nie tutaj, ok?
Przelizałeś jakąś ścierę na dysce?To było prymitywne i po prostu obrzydliwe.
Widzisz już? Teksty o homoseksualnym lizaniu siusiaków rozbawił Cię do łez ale moje pisanie o szparze czy ,,ścierze" sprawiło, że uznałaś mnie za obrzydliwego prymitywa.
Lecz Misnix'a już tak nie opisałaś.Dwulicowość Polki.
4
Sam jestes dwulicowy.
Zarzucasz kobietom, że chciałyby z a partnera ciemnoskórego obcokrajowca, a sam chętnie związałbyś sie z mulatką albo murzynką i o takiej marzysz. Hipokryzja na wyżynach.
Twoja teoria nie przeczy temu, że Polki bardziej wolą obcokrajowców niż Polaków.
Rozumiesz już całe clue wypowiedzi?
A dlaczego tak uważasz?
Bo jakieś polki oglądały sie za Hiszpanami?
Stosując twoja logikę, skoro panowie oglądali się za dziewczynami z Urugwaju, to znaczy że wola je od polek?
Dodatkowo dlaczego polką maja się nie podobać Hiszpanie, i maja ich nie woleć od polaków?
Chce sie związać z Hiszpanem,Chińczykiem,czy mieszkańcem Polinezji?
To niech sie wiążą, wszystkiego dobrego, i dużo szczęścia.
Nie rozumiem tego pretensjonalnego tonu.
Chcesz polkom ograniczyć wybór partnera czy co?
Dwulicowość Polki.
Nie kompromituj się. Znowu wyciągasz z całości to co dla Ciebie wygodne, a co mniej pominąłeś, w tym moje wyjaśnienie dotyczące słów Misinxa, którego teraz udajesz, że nie było. Dlaczego kiedy była na to pora, to z nim nie dyskutowałeś? Bo zostałeś bez słowa???
W taki sposób wszystko i ze wszystkim można zestawić. Notabene TVP osiągnęło w tej kategorii mistrzostwo, a Ty wydajesz się na nich wzorować - ta sama metoda i ten sam poziom.
Edit:
Lecz Misnix'a już tak nie opisałaś.
No i to Cię tak zabolało??? Jeśli tak, to jest na to bardzo proste wytłumaczenie .
Evergreen napisał/a:A Ty miałeś jakieś doświadczenia z czarnoskórymi?
Nie jestem gejem.
Zresztą zaraz Olinka i prymitywy napiszą, że to był kolejny nokaut w moją stronę.
Ależ nie to miałam na myśli Rumuński . Chodziło mi o czarnoskóre kobiety. Nie mam żadnych podstaw do tego, aby sądzić, że masz jakieś preferencje tego typu. Ale w porządku, rozumiem, że w morzu oskarżeń na temat Twojego rzekomego homoseksualizmu, zinterpretowałeś to opacznie
. Mogłam sprecyzować przecież - chodziło mi o czarnoskóre kobiety, oczywiście. Zapytałam, bo może miałeś jakieś nieprzyjemności z nimi. Nic zdrożnego.
A zatem, skoro mamy już jasność, to opowiesz mi więcej o tej koncepcji? Czy chodzi o samych czarnoskórych czy też ogólnie o obcokrajowców? I że się oglądają kobiety za takimi osobami?
Wiesz co, ja może się przyglądam takim osobom, bo są raczej nietypowe, inne, ale czy chciałabym z nimi się bliżej poznać z tego tytułu, to jakoś nie jestem pewna. A Ty tak masz? Przyglądasz się im?
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Nokaut był tak dobry, że cały czas tu jestem.
Normalnie K.O. do końca życia dostałem.A tak na poważnie jeżeli uważasz, że pisanie o cmokaniu się w penisy to ,,nokaut" w moją stronę to ja już nie wiem co mam pisać.
Autor postu o homoseksualnych zapędach jest rozwodnikiem i prawdopodobnie nieudacznikiem życiowym.Ale przecież nokaut nie musi zabijać (czytaj: zupełnie eliminować przeciwnika) (...).
Oczywiście, że nie. @Rumuński jest tu nokautowany raz po raz.
Lady Loka napisał/a:Misinx, weź raz na zawszs rozwiej wątpliwości, bo z tego co pamiętam, to rozwód był z Twojej inicjatywy, czy się mylę?:)
Też kojarzę, że rozwód był z jego inicjatywy ale cały temat ma drugie dno, jak żonka go przyłapała na wkładaniu sobie palców w 4 litery pod filmy ,,od mężczyzn dla mężczyzn" to straciła do niego jakikolwiek szacunek.
Nie mierz wszystkich swoją miarą nie wszyscy mają takie preferencje jak Ty.
Ale przecież nokaut nie musi zabijać (czytaj: zupełnie eliminować przeciwnika), za to Twoja reakcja bardzo mocno pokazała, że cios był więcej niż mocny.
To nie był nokaut, nie zabolało mnie to.
On napisał o tym, że chciałby wyobrazić sobie mnie i tego drugiego jak sobie liżemy siusiaczki, serio miało mnie to zaboleć? Mógł uderzyć w 100 innych, lepszych drażliwych punktów u mnie a wybrał jak zwykle kontekst gejowski, brak słów.
Sam jestes dwulicowy.
Zarzucasz kobietom, że chciałyby z a partnera ciemnoskórego obcokrajowca, a sam chętnie związałbyś sie z mulatką albo murzynką i o takiej marzysz. Hipokryzja na wyżynach.
Mam 29 lat i nigdy nie byłem w związku.
Dookoła pełno kobiet, które właśnie w tej chwili oddają się obcokrajowcom, więc kto tutaj uprawia seks z czarnoskórymi ludźmi? Bo na pewno nie ja.
Dodatkowo dlaczego polką maja się nie podobać Hiszpanie, i maja ich nie woleć od polaków?
Jak Polka chce się oddawać Portugalczykowi czy Anglikowi to droga wolna, nie zabraniam jej.
Niech tylko nie pisze, że dla niej Polak jest taki sam jak obcokrajowiec (atrakcyjność) Bo jest to nieprawdą! Polka mając dostęp do zagranicznika zawsze go wybierze niż Polaka.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Lecz Misnix'a już tak nie opisałaś.
No i to Cię tak zabolało??? Jeśli tak, to jest na to bardzo proste wytłumaczenie
.
Nie zabolało, po prostu jesteś stronniczą Polką, hipokrytką i manipulatorką.
Bo jak po mnie ktoś pojedzie to piszesz ,,haha, zrobiłeś mi dzień" a jak ja po kimś pojadę to nagle odpala Ci się nauczyciel w środku głowy.
Wiesz co, ja może się przyglądam takim osobom, bo są raczej nietypowe, inne, ale czy chciałabym z nimi się bliżej poznać z tego tytułu, to jakoś nie jestem pewna. A Ty tak masz? Przyglądasz się im?
Nie przyglądam się obcokrajowcom bo jest to niekulturalne, nie byłem w związku, więc tym bardziej nie poznałem jakiejkolwiek Mulatki czy Arabki, proste?
Miałem na myśli to, że Polki kochają opalonych mężczyzn i nie mogą przestać się na nich patrzeć.
Przypominam Ci, że nie udało Ci się założyć rodziny, nie masz dzieci i męża.
Nie mierz wszystkich swoją miarą
nie wszyscy mają takie preferencje jak Ty.
Jak myślisz czy uda Ci się w końcu zostać matką? Co o tym sądzisz? Uda się czy nie?
Myślę, że na tym etapie po prostu zbiera żniwo tego, co zasiał, a że siał soczyście i obficie, to... takie mamy tego owoce .
Nie zabolało, po prostu jesteś stronniczą Polką, hipokrytką i manipulatorką.
Bo jak po mnie ktoś pojedzie to piszesz ,,haha, zrobiłeś mi dzień" a jak ja po kimś pojadę to nagle odpala Ci się nauczyciel w środku głowy.
Nie no, w ogóle nie zabolało i z braku wrażenia teraz tak soczyście usiłujesz mnie obrazić .
Tak jak napisałam wcześniej - na wszystko jest bardzo proste wyjaśnienie. Wskazówkę masz powyżej .
A Ty co nie zostałaś babcią mimo iż bardzo tego chciałaś? Jak sobie radzisz z takim nokautem życiowym?
Już zostałam Rumuś, masz nieaktualne dane
Btw robiłeś jakieś statystyki typu zapytanie wszystkich polek o to czy z pary polak/obcokrajowiec zawsze wybiorą tego drugiego?
Ciekawe zagadnienie by było, akurat na jakiś doktorat z socjologii.
Dziecko urodziło się zdrowe?
Przypominam Ci, że nie udało Ci się założyć rodziny, nie masz dzieci i męża.
Za to mogę się puszczać do woli z niebieskookimi i jasnowłosymi Niemcami, zaburzając tym samym Twoją wizję świata.
Dziecko urodziło się zdrowe?
Nie jest czarnoskóre i to jedyna informacja, która może być dla Ciebie pożyteczna
Każdego dnia dziękuje światu że
Również dziękuje światu,że się nie rozmnożysz i nie sprawdzisz jako prawdziwy mężczyzna reproduktor,ojciec
w świecie rzeczywistym bo w internecie rozmnażasz się błyskawicznie
leżysz,kwiczysz i nawet więcej niż Rumii bo robisz pod siebie,wystarczy ci pstryknąć i już skomlesz o uwagę
twój ród na szczęście skończy się na tobie ,tylko dno zbliża się do ciebie nieuchronnie,wiesz o tym stare zgredy mają racje a ty obsrany ze strachu po pachy, rzucanie zadem już nie pomaga i tworzenie nowych kont na babskim forum
ch*j z taką legendą Burzowy celebryta
a mogłeś tu być babskim sołtysem fiutku kogutku
Kobiety to ty mieć nie będziesz z takim mózgiem,ryjem, najgorszym DNA w kraju i Europie,
konfabulacje przestają działać ?
twoja ręka lewa to Włoszka a prawa to atrakcyjna szefowa,palce w d**ę se wsadzasz, bo masz robaki od masturbacji
swędzi - myj ręce
przed
jak tak niby dbasz o siebie wtedy i te pryszcze ci zejdą
wąsy se dorysuj
Tadzio to Be/Burzowy teraz to na 1000% pewne - kamuflaż se wymyślił "cfaniak"
wypstrykałeś się Burzuś
Evergreen napisał/a:Wiesz co, ja może się przyglądam takim osobom, bo są raczej nietypowe, inne, ale czy chciałabym z nimi się bliżej poznać z tego tytułu, to jakoś nie jestem pewna. A Ty tak masz? Przyglądasz się im?
Nie przyglądam się obcokrajowcom bo jest to niekulturalne, nie byłem w związku, więc tym bardziej nie poznałem jakiejkolwiek Mulatki czy Arabki, proste?
Miałem na myśli to, że Polki kochają opalonych mężczyzn i nie mogą przestać się na nich patrzeć.
Niekulturalne... no cóż... Jakoś tak wychodzi, chyba.
Nie trzeba być w związku, żeby mieć bliższe relacje z innymi. Ale rozumiem, że nie masz takich doświadczeń ani nie sparzyłeś się w takim kontakcie. W porządku. Zwyczajnie sprawiasz takie wrażenie, że ktoś z tych wymienionych obcokrajowców nadepnął Ci na odcisk i takie założenia i teorie byłyby wtedy zrozumiałe. A tu nie o to chodzi. To w takim razie skąd wziąłeś te dane? Bo rozumiem, że na podstawie jakiś danych, chcesz wszystkich przekonać, że to prawda. No chyba, że ktoś z zagranicy zwinął Ci obiekt westchnień sprzed nosa. To może to?
Ale tak ogólnie Rumuński. O co w tym chodzi, bo szczerze, to nie mam wśród znajomych nikogo (o przepraszam, jedna osoba, ale związała się z Amerykaninem - nieafroamerykaninem - to się liczy?), kto byłby z obcokrajowcem o nieco innych rysach niż nasze. To jest jakaś tendencja? Masz jakieś statystyki? Zwyczajnie to może jakoś wyłóż punkt po punkcie, bo ja nic nie rozumiem w tym chaosie i pokrzykiwaniach.
Za to mogę się puszczać do woli z niebieskookimi i jasnowłosymi Niemcami, zaburzając tym samym Twoją wizję świata.
Przecież sama pisałaś, że w przeszłości puszczałaś się z Niemcami i Czechami.
Będąc Polką
Hahahahahahhaa
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Dziecko urodziło się zdrowe?
Nie jest czarnoskóre i to jedyna informacja, która może być dla Ciebie pożyteczna
Czyli nie chcesz powiedzieć, czy dziecko urodziło się w pełni zdrowe?
Ale tak ogólnie Rumuński. O co w tym chodzi, bo szczerze, to nie mam wśród znajomych nikogo (o przepraszam, jedna osoba, ale związała się z Amerykaninem - nieafroamerykaninem - to się liczy?), kto byłby z obcokrajowcem o nieco innych rysach niż nasze. To jest jakaś tendencja? Masz jakieś statystyki? Zwyczajnie to może jakoś wyłóż punkt po punkcie, bo ja nic nie rozumiem w tym chaosie i pokrzykiwaniach.
Proszę wpisać sobie w internet tego typu hasła i zobaczysz morze wpisów Polek, które wręcz wzdychają na samą myśl oddania się obcokrajowcowi.
Kiedyś czytałem temat jak Polka pisała, że po spróbowaniu czarnego kutasa nie mogła już wrócić do uprawiania seksu z Polakami bo tamci egzotyczni wydzielają z siebie specyficzny zapach, którego nie mają nasi chłopacy.
Zresztą pracowałaś kiedyś w korporacji? Bo ja tak i to w nie jednej. Wystarczy przejść się do korpo-kuchni w trakcie przerwy, aby posłuchać jak nasze witaminki znad Wisły wypowiadają się o Hiszpanach czy Włochach - włosy na głowie stają.
A po co Ci informacja o stanie zdrowia mojego dziecka? Martwisz się? Niepotrzebnie. Zwyczajnie nie mam potrzeby dzielenia się takimi informacjami w tym temacie. Zainteresowani wiedzą
Wiesz, ja też w korpo pracowałam, ba, mieliśmy międzynarodowe środowisko, bo nam ściągali do pracy marokańczyków i po pierwsze, nikt się na ich widok nie ślinił, a po drugie nikt przy herbacie czy kawie nie rozmawiał o tym, na czyj widok majtki lecą.
Innymi słowy bullshit.
Zresztą Ty jesteś niedosłyszący, to może masz faktycznie problem z wyłapaniem tego, co kto mówi i sobie dopowiadasz jak Ci wygodnie.
Evergreen napisał/a:Ale tak ogólnie Rumuński. O co w tym chodzi, bo szczerze, to nie mam wśród znajomych nikogo (o przepraszam, jedna osoba, ale związała się z Amerykaninem - nieafroamerykaninem - to się liczy?), kto byłby z obcokrajowcem o nieco innych rysach niż nasze. To jest jakaś tendencja? Masz jakieś statystyki? Zwyczajnie to może jakoś wyłóż punkt po punkcie, bo ja nic nie rozumiem w tym chaosie i pokrzykiwaniach.
Proszę wpisać sobie w internet tego typu hasła i zobaczysz morze wpisów Polek, które wręcz wzdychają na samą myśl oddania się obcokrajowcowi.
Kiedyś czytałem temat jak Polka pisała, że po spróbowaniu czarnego kutasa nie mogła już wrócić do uprawiania seksu z Polakami bo tamci egzotyczni wydzielają z siebie specyficzny zapach, którego nie mają nasi chłopacy.
Zresztą pracowałaś kiedyś w korporacji? Bo ja tak i to w nie jednej. Wystarczy przejść się do korpo-kuchni w trakcie przerwy, aby posłuchać jak nasze witaminki znad Wisły wypowiadają się o Hiszpanach czy Włochach - włosy na głowie stają.
A wiesz, jakoś w internet trochę nie wierzę. Wydaje mi się, że takie różne dziwne rzeczy może pisać jedna i ta sama osoba i rozsyłać na różne strony. Nie sprawdzisz tego. A jest też coś takiego, że jak jesteś w ciąży (może dla Ciebie nie najlepszy przykład ), to zaczynasz widzieć całe morze kobiet w ciąży. Jakby wyszukujesz ich w tłumie. Może to jest ten sam syndrom? Widzisz te informacje, bo ich wyszukujesz. Bo ja na ten przykład nie widziałam ani jednej takiej.
Specjalny zapach przyrodzenia (wulgarne określenie jakoś nie przechodzi przez usta, jest niekulturalne), szczerze nie znam tematu - pierwszy raz słyszę. Aaaa to znowu w internecie, doczytałam. Może to znowu to źródło?
Nie, nie pracowałam w korporacji, ale mam sporo znajomych z korpo i rzeczywiście zazwyczaj są to międzynarodowe firmy, gdzie pracują osoby z różnych krajów, ale nie słyszałam takich historii. Jakie rzeczy mówią? Włosy stają? Dawaj chociaż jedną.
Ever, a może po prostu trzeba sprawdzić te zapachy, co Ty na to?
Rumuś nam pościąga tych wszystkich zagranicznych ludzi, których tak wszędzie widzi dookoła, zrobi grupę reprezentacyjną i będzie wąchał, a my za nim z podkładkami robiąc notatki na tenat walorów zapachowych.
KoralinaJones napisał/a:Za to mogę się puszczać do woli z niebieskookimi i jasnowłosymi Niemcami, zaburzając tym samym Twoją wizję świata.
Przecież sama pisałaś, że w przeszłości puszczałaś się z Niemcami i Czechami.
Będąc PolkąHahahahahahhaa
Hahaha robię to dalej, kto mi zabroni?
Rumunski, ale tak szczerze i zupełnie poważnie - dlaczego dajesz sobie prawo do rozliczania innych z ich preferencji, oczekiwań i życia erotycznego? Nie uważasz, że sięgasz daleko za daleko? *
* taaaak, wiem, nie uważasz, ale w tym wieku jakaś krytyczna samorefleksja już by się naprawdę przydała .
Rumunski, ale tak szczerze i zupełnie poważnie - dlaczego dajesz sobie prawo do rozliczania innych z ich preferencji, oczekiwań i życia erotycznego? Nie uważasz, że sięgasz daleko za daleko? *
Nie, @Olinko, to nie rozliczanie innych. To próba wytłumaczenia sobie, próba znalezienia odpowiedzi na pytanie dlaczego inni mają normalne życie seksualne, dlaczego inni mężczyźni stanowią dla kobiet obiekt seksualny a dlaczego on takiego obiektu nie stanowi. Zastanawiające jest jedynie to, dlaczego jako punkt odniesienia obrał czarnoskórych mężczyzn, względnie tych o ciemnej karnacji.
Misinx napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Chciałbym ciebie uprzejmie poinformować, że to nie jest pierwszy raz na tym forum, kiedy miewasz homoseksualne zapędy.
Współczuję ci naprawdę bo widać, że masz nieszczęśliwe życie, rozwodnik jakiś i być może nawet alimenciarz itp.Jestem głęboko poruszony, że nie doceniasz troski jaką wyraziłem w swoim poście. Obaj z Tadziem ewidentnie potrzebujecie ciepła, czułości i zrozumienia. Do tego jest między Wami ten flow, nadajecie na podobnych falach. Prawie jakbyście byli jedną osobą
Jak można nie wykorzystać takiej okazji ? Co złego jest w pieszczeniu siusiaczków ? Jest taka opinia, że nikt tak nie potrafi dogodzić kobiecie, tak jak druga kobieta, więc można sobie wyobrazić tylko co facetowi potrafi zrobić drugi facet. Raz na jakiś czas tylko pewnie musiałbyś poudawać Włocha (albo Włoszkę), bo Tadziu miewa jakieś śródziemnomorskie fantazje.
Każdego dnia dziękuje światu że nie narodziłem się takim zjebem jak ty, bo nawet nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak można żyć będąc takim przegrywem, marginesem społecznym, pełnym kompleksów niezauważalnym małym człowieczkiem, któremu nie udawało się w życiu nic, załóż zjebie konto na jakimś portalu dla lubiących w dupe, i odleć tam w swoich „siusiakowych” fantazjach razem z tym „cichociemnym na paralotni” będzie romantycznie, a podczas tego lotu to może i cię dupa będzie mniej boleć, bo podobno adrenalina uśmierza ból .
Occhh,,,ooccchhh,,, tak,,, TAK,,, Mówi mi tak jeszcze Tadziu, mów.... Normalnie ograzm bez stosunku
Rumi Ty jesteś jakiś proctolog-amator ? Podglądasz ludzi od tyłu ? Skąd Ty wiesz co ja robię z palcami ?
Ale Rumi, powiem Ci, że jak napisałeś o tym, że czytasz artykuły o zapachach penisów, to aż sobie Ciebie wyobraziłem... Achh nie powiem
Lubicie nokauty?
Proszę bardzo, poniżej nokaut waszych teorii:
Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.
Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
Jestem z Anglikiem
Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów
mój ostatni chłopak był Szwedem.
Moja dawna, kilkumiesięczna znajomość z Amerykaninem spaliła na panewce.
Znam dwie osoby w takiej sytuacji.
Jedna wyszła za brazylijczyka, mieszkają w Polsce,
Druga ma partnera włocha, mieszkają od 7 lat we Włoszech
Mój facet jest Albańczykiem, jest muzułmaninem
Nie zakładałam, że znajdę sobie obcokrajowca I że mój mąż będzie Turkiem.
Polka mając do wyboru Polaka i obcokrajowca zawsze wybierze tego drugiego.
Jeżeli nie będzie mieć dostępu do zagranicznika to oczywiście, że wybierze sobie Polaka.
Znalezienie wszystkich powyższych cytatów zajęło mi jakieś 40 minut (łącznie)
Siedzę na tym forum od 2015 roku, jakbym poświęcił np. Tydzień na wyszukiwanie wpisów, gdzie Polki piszą o swoich zagranicznych facetów to miałbym cytatów na pół książki.
A Wy dalej pierdolicie głupoty, że liczy się charakter i dobre serduszko.
Liczy się śniady księciu albo inny obcokrajowiec.
To jest prawdziwy nokaut a nie tam jakieś wpisy o lizaniu siusiaczków.
Nokaut na waszych teoriach i światopoglądzie.
W 40 minut jestem w stanie rozsypać wasze kłamstwa, że Polscy mężczyźni są tak samo atrakcyjni dla Polek jak Turcy.
A teraz wszyscy wypi******ć do spania, dziękuję dobranoc.
Zastanawiające jest jedynie to, dlaczego jako punkt odniesienia obrał czarnoskórych mężczyzn, względnie tych o ciemnej karnacji.
Jeśli istotnie jest to próba znalezienia odpowiedzi na pytanie "co ze mną nie tak", to nie podejmuję się zadania, by zrozumieć, dlaczego Rumun wybrał takie środki, jak widzimy na powyższym obrazku .
I strach się bać, jaki teraz pewnie siedzi z siebie dumny, bo wydaje mu się (z naciskiem na "wydaje się"), że zaorał dziewczyny. Dokładnie tak samo jak kilka dni temu, gdy z wypiekami na twarzy opisywał uśmiechającą się do obcokrajowca dziewczynę z siłowni.
Warto przy tym zwrócić uwagę, że nasz bohater uparcie forsuje swoją tezę, a kiedy pojawiła się zainteresowana i skłonna poważnie potraktować jego "rewelacje" Evergreen, to nagle pojawił się problem.
Mało tego, Evergreen użyła przecież bardzo kulturalnego języka, a mimo to Rumunski zareagował wyraźną niechęcią do rzeczowej dyskusji i irytacją, jakby zadawane pytania były z jakiegoś powodu niewygodne. Nie dziwne?
A Wy dalej pierdolicie głupoty, że liczy się charakter i dobre serduszko.
Liczy się śniady księciu albo inny obcokrajowiec.
Taaaak, bo przecież tylko polscy panowie mogą mieć dobre charaktery i serduszka, prawda? Mamy też, jak za komuny, hermetyczne granice, więc migracja wydaje się prawie niemożliwa - na obcokrajowca trzeba polować jak na unikalny egzemplarz.
To raz, a dwa - Ciebie to i tak nie dotyczy, więc nie rozumiem o co ten hałas?
A teraz wszyscy wypi******ć do spania, dziękuję dobranoc.
Zapomniałeś dodać, żebyśmy rączki i zęby umyli .
Strony Poprzednia 1 … 169 170 171 172 173 … 459 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » 30lat i cały czas sam
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024