30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 157 158 159 160 161 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,271 do 10,335 z 31,045 ]

10,271

Odp: 30lat i cały czas sam

Noooo...cycki rozmiar D, szczupłe nogi i brak celulitu są straszne big_smile
tongue

Zobacz podobne tematy :

10,272

rakastankielia napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Da się znaleźć fajną kobietę, jak się jest fajnym facetem.

Nie da się, jeśli kobiety nie chcą rozmawiać i odrzucają z góry.

Bla bla bla
Tu też nikt z Tobą nie chce rozmawiać. Wyciągnij wnioski.

10,273

Lady Loka napisał/a:

Bo tu jest tylko jeden temat, na żywo jest zupełnie inaczej.

10,274

Lady Loka napisał/a:

Tu jest bardzo dużo tematów, i jak sam widzisz, wszystko puszczone na żywioł, bo bez moderacji. Wystarczy rozmawiać z innymi użytkownikami a nie pisać co drugi post że nikt z Tobą nie chce rozmawiać.

10,275

Muszę przyznać że rozbudowanie mechanizmów obronnych niektórych użytkowników jest imponujące big_smile

10,276

Gdzie można kupić redpilla? Chce doświadczyć tego defetyzmu.

10,277

KoralinaJones napisał/a:

Tu jest bardzo dużo tematów, i jak sam widzisz, wszystko puszczone na żywioł, bo bez moderacji. Wystarczy rozmawiać z innymi użytkownikami a nie pisać co drugi post że nikt z Tobą nie chce rozmawiać.

Nie widzę tu zbyt ciekawych tematów wink

10,278

KoralinaJones napisał/a:

To załóż ciekawy temat.

10,279

Foxterier napisał/a:

Muszę przyznać że rozbudowanie mechanizmów obronnych niektórych użytkowników jest imponujące big_smile

W przypadku @rakastankielia  to mechanizm odstraszająco - zniechęcający pt. ja jestem taki ciekawy, taki interesujący, mam tyle do powiedzenia, mógłbym rozmawiać godzinami, lecz nie mam z kim, bo otoczenie takie nieciekawe, takie płytkie, kompletnie nie na moim poziomie.

To może trzeba zmienić otoczenie?

10,280 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-11-04 12:29:42)

KoralinaJones napisał/a:

To może trzeba zmienić otoczenie?

Próbowałem w różnym otoczeniu. Poza tym nigdzie nie powiedziałem, że ludzie nie są na moim poziomie, tylko że z góry odrzucają i nie dają mi szans się wykazać.

10,281

(...) nie dają mi szans się wykazać.

Niedobrzy ludzie. Źli ludzie. Uwzięli się ludzie. Nie dają chłopakowi szansy. Zmowa jakaś.

10,282

Psycholog Na Niby napisał/a:

Z kim przystajesz, takim się stajesz, czyli otoczenie ma znaczenie ...  Jeszcze chwila a nie będziesz musiał kupować redpilla big_smile

10,283

KoralinaJones napisał/a:

Z kim przystajesz, takim się stajesz, czyli otoczenie ma znaczenie ...  Jeszcze chwila a nie będziesz musiał kupować redpilla big_smile

No coś w tym jest, z każdym czytanym postem mój fiut wydaje się być mniejszy.

10,284

Lady Loka napisał/a:

Nie jest. Możesz iść do innych tematów. Są tematy samotnych kobiet, a Ty do żadnej nie zagadałeś. Czyli w sumie przyjemnie Ci w Twoim bagienku, to sobie w nim pływaj.

10,285

Kto tu potrzebował dużo przytulania? Akurat w tym jestem dobry big_smile

10,286

Serberys napisał/a:

Kto tu potrzebował dużo przytulania? Akurat w tym jestem dobry big_smile

Nie udawaj że nie wiesz smile
ja to mogę z oczywistych względów  tylko takie misiaczki forumowo/koleżeńskie uskuteczniać   ( co lubię zresztą smile ) wirtualnie
a to może być za mało dla wiesz kogo smile
masz większe możliwości niż ja
i nie bój się Psychologa

10,287

Ależ ja z Psychologiem nigdy tutaj na pieńku nie miałem tongue

10,288

KoralinaJones napisał/a:

Chcesz powiedzieć, że przeglądnąłeś całe forum, wszystkie tematy i nie znalazłeś NIC ciekawego?
To ja w Tobie widzę problem, a nawet dwa.
1. Co robisz w miejscu, które nie jest dla Ciebie ciekawe
2. Jak nudnym albo bucowatym musisz być człowiekiem, skoro żaden temat tu nie jest na tyle godny, żeby mieć w sobie Twoją wypowiedź.
Poza tym tematem ofc tongue

Osobowością nie powalasz. Tu jest problem z Twoim brakiem powodzenia. Bo skoro na forum nic nie nest ciekawe to pewnie i w życiu rozmowy z innymi tak naprawdę Cię nudzą, a to widać w postawie na pierwszy rzut oka. I efekt masz jaki masz.

10,289

Serberys napisał/a:

Ja też "nie" i co z tego big_smile

10,290

Serberys napisał/a:

Obserwuję Cię.

10,291

O kurde, doigrałem się ^^

10,292

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Do dziś mam ciarki jak sobie przypomnę jak mnie wtedy sponiewierałaś.

10,293

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Ty już tu byłeś kiedyś pod innym nickiem, prawda?:D

10,294

Lady Loka napisał/a:
paslawek napisał/a:

Tak, PussyHunter23cm to moje poprzednie konto.

10,295

paslawek napisał/a:
Serberys napisał/a:

Było minęło smile

10,296

Lady Loka napisał/a:

Mało tych centymetrów, a jak jeszcze spadną od przebywania w tym temacie to będziesz musiał kupić mikroskop sad

10,297

Lady Loka napisał/a:
paslawek napisał/a:

Wszyscy wszystkich podejrzewają big_smile

10,298

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

To się robi niebezpieczne smile

10,299

paslawek napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

To się robi niebezpieczne smile

Moim zdaniem jest całkiem ciekawie big_smile

10,300

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Mało tych centymetrów, a jak jeszcze spadną od przebywania w tym temacie to będziesz musiał kupić mikroskop sad

To grubość portfela. Masz brzydkie myśli, porozmawiam z Twoim mężem przy obwarzanku.

10,301

Lady Loka napisał/a:

To grubość portfela. Masz brzydkie myśli, porozmawiam z Twoim mężem przy obwarzanku.

Na bezrybiu i rak ryba sad

10,302

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie jesteś w moim typie. Twoje zaloty będą nieodwzajemnione.

10,303

Lady Loka napisał/a:

Nawet nie próbuję, martwię się o inne kobiety, które przypadkiem mogłyby się złowić.

Mnie zależy tylko na obwarzankach.

10,304

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nawet nie próbuję, martwię się o inne kobiety, które przypadkiem mogłyby się złowić.

Słusznie, też wiem ze nie zostałbym mistrzem świata w łyżwiarstwie figurowym dlatego nie próbuję. Grunt to znać swoje ograniczenia, poza tym już wszystkim kobietom tutaj złamałem serce. Chciałbym Ci tego oszczędzić..

10,305

Lady Loka napisał/a:

Słusznie, też wiem ze nie zostałbym mistrzem świata w łyżwiarstwie figurowym dlatego nie próbuję. Grunt to znać swoje ograniczenia, poza tym już wszystkim kobietom tutaj złamałem serce. Chciałbym Ci tego oszczędzić..

Nie mam serca big_smile zakopałam jak miałam 15 lat i nikt mnie nie chciał.
Dzięki temu jestem na Netkobietach, a nie Netprzegrywach ;D

10,306

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie mam serca big_smile zakopałam jak miałam 15 lat i nikt mnie nie chciał.
Dzięki temu jestem na Netkobietach, a nie Netprzegrywach ;D

Mogę odnaleźć te muśnięte ciekłym azotem serce, w zamian zdejmiesz ze mnie klątwę netprzegrywa. Wiem ze chciałabyś zostać serkiem na tym kawałku chlebka, mów mi Razowiec na miodzie moja Goudo..

10,307 Ostatnio edytowany przez Thomas29 (2022-11-04 15:33:32)

Armidak napisał/a:

Napiszę później, bo jestem ciągle zabiegana. Choć szczerze to męczy mnie prowadzenie tutaj dyskusji, bo ciągle jest o tym samym o tym, że dziewczyny mają duże wymagania, o tinderach i znowu widzę rumuński się włączył i pieprzy o tym samym wkółko, a potem znowu się odpalają facecie i ich ego potrzebuje pożywienia i piszą jacy są beznadziejni, nikt ich nie chce, każda odrzuca.

Nic dziwnego, ze ciagle jest o tym samym jezeli udzielajace sie panie nie chca, albo nie potrafia merytorycznie odniesc sie do stawianych przez panow argumentow (pomijam oczywiscie posty takie jak Teda i tym bodobne, ktore tylko zasmiecaja watek), a ciagle albo je ignoruja albo wysmiewaja lacznie z autorami. Ciagle stosowanie ad personam nie sprawi, ze panowie nagle magiczie stwierdza, ze moze jednak nie maja racji.

A pzykladow daleko szukac nie trzeba:

Lady Loka napisał/a:

Farmaceutka postanowiła przestać rozmawiać z idiotami, którzy nie mają pojęcia, o czym mówią big_smile

rossanka napisał/a:

Lepiej nie.

Lady Loka napisał/a:

Ale co mam uargumentować, że jesteś idiotą? Przecież to wszyscy widzą i nie muszą nawet specjalnie kopać.

Nie wiesz o czy mówisz, nie jesteś kobietą, nie szukałeś sobie faceta, mówisz z jakichś teorii, które tworzysz sobie sam w głowie, a które niewiele przystają do rzeczywistości.
Dla mnie to ten sam poziom co płaskoziemcy.

Wody na młyn Ci nalewać nie będę. Tak jak pisałam wcześniej, bardzo się na niekorzyść zmieniłeś i ja piję wirtualne piwo z Misinxem, żeby żadna normalna dziewczyna na Ciebie nigdy nie trafiła.

W taki sposob to ten watek nigdy sie nie skonczy.

Roxann napisał/a:
dfx755 napisał/a:

facet po prostu ma mniejsze wymagania co do wyglądu

Z tym się absolutnie nie zgodzę. Uważam, że jest wręcz odwrotnie. Kobiety częściej przymykają oko na wygląd, kiedy inne cechy, w tym charakretu są na plus. Pierwsze wrażenie, to jednak zupełnie inna sprawa bo niby po czym innym kogoś oceniać? Tak się dzieje jednak u obu płci.

Hmm... polecam wejsc na taki portal Fotka (moze znacie). On rozni sie od klasycznych portali randkowych tym, ze uzytkownicy moga tam publicznie oceniac zdjecia, a takze pisac pod nimi publiczne komentarze. Zobaczcie sobie ile komentarzy i ocen maja zdjecia nawet malo atrakcyjnych kobiet, a ile facetow nawet takich niczego sobie. Roznica jest bardzo widoczna.

Beyondblackie napisał/a:

Oczywiście, każda kobieta ma jakiś typ (np. chudy gitarzysta), ale jeżeli gadka latwo leci, widać, że gościu coś sobą reprezentuje, jest chemia i flow, to ani wzrost ani duży nos żadnej nie będzie przeszkadzać.

A czym jest ten mityczny typ dla kobiety jesli nie spelnieniem przynajmniej w minimalnym stopniu warunkow atrakcyjnosci fizycznej dla niej? Odpowiedzia na pytanie czy chociaz troche jej sie podoba czy nie? I jasne, ze atrakcyjnosc fizyczna nie jest jedynym czynniekiem ani nawet tym najwazniejszym, ale jest ona jedynym czynnikiem ktory MUSI choc w minimalnym stopniu zagrac zeby o danej osobie myslec w kontekscie relacji romantycznej. Mozna soba reprezentowac wiele, moze byc giga chemia i mega flow, ale jesli dana osoba nie spodoba sie fizycznie choc w minimalnym stopniu to ze zwiazku bedzie jedno wielkie G. Taka jest prawda.

rossanka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nie nie wezmie. Po co ma sobie pogorszyć życie?

Dotyczące wyglądu nie maleją. Nadal ma się podobać , nie wazne czy masz 20 lat czy 50 partner ma Ci sie podobać.

Samotna matka nie wybrzydza często. Ważne by naiwniak odchował nieswoje.

Przeciez to jest zupełnie na odwrót z tego co widzę Samotne matki czesto maja drugoe związki i to nie z mężczyznami z tzw łapanki. Żebyś się nie zdziwił.

Zapewne samotna matka tez nie wezmie pierwszego lepszego, ale co do obnizenia wymagan w takiej sytuacji to dzialajac na portalach randkowych zaobserowalem pewna ciekawa recz - a mianowicie zdecydowana wiekszosc kobiet, ktore zaczepialy mnie jako pierwsze to byly wlasnie samotne matki. I powiem wiecej - byly to czesto kobiety o naprawde wysokim poziomie atrakcyjnosci fizycznej (znacznie powyzej pulapu w ktory sam zazwyczaj celuje). Co ciekawe jesli chodzi o podobnie atrakcyjne kobiety z czysta karta to z zadna nigdy nie udalo mi sie nawiazac kontaktu (a juz nie mowiac o tym zeby to one zaczepialy mnie pierwsze). Tak wiec na pewno wymagania samotnych matek (nierzadko bedacych zapewne po przejsciach) w jakis sposob sie jednak zmieniaja. Z cala pewnoscia wiele z nich szuka juz wtedy mezczyzny ulozonego, stabilnego i spokojnego czyli takiego o ktorym wczesniej stwoerdzilyby ze jest nudny.

Na koniec jeszcze chcialbym sie odniesc do skali urody 1-10 na temat ktorej byla dyskusja kilka stron wczesniej. Oczywiscie, ze skala sama w sobie jak i wszelkie proby tak scislej charakterystyki tak subiektywnego zagadnienia to glupota, absurd i nonsens. Jednak twierdzenia, ze nie istnieja jakies ogolnie przyjete kanony atrakcyjnosci uznawane ogolnie przez spoleczenstwo za mniej lub bardziej atrakcyjne tez jest nieprawda. Ze tak na przyklad posluze sie grafika z zapodanego tu wczesniej linka do Wykopu - chyba nikt mi nie powie, ze panie opatrzone tu stopniem 1 moga liczyc na takie samo powodzenie jak te opatrzone stopniami 7,8 czy 9?

LINK DO OBRAZU

PS: Nie mniej w tego typu dyskusjach zeby dojsc do porozumienia w niektorych kwestiach powinno sie kto jaka urode rzeczywiscie uznaje za przecietna bo zapewne obie strony maja co innego na mysli piszac "przecietny".

Czytajac co niektore komentarze naszla mnie chec przeprowadzenia na forum anonimowych badan-ankiety jak urode osoby na danym zdjeciu ocenia faceci, a jak panie.

10,308

Lady Loka napisał/a:

Nie jest. Możesz iść do innych tematów. Są tematy samotnych kobiet, a Ty do żadnej nie zagadałeś. Czyli w sumie przyjemnie Ci w Twoim bagienku, to sobie w nim pływaj.

Tematy samotnych kobiet? Tak, ale po 30. Nie mój przedział wiekowy.

10,309

Lady Loka napisał/a:

Chcesz powiedzieć, że przeglądnąłeś całe forum, wszystkie tematy i nie znalazłeś NIC ciekawego?
To ja w Tobie widzę problem, a nawet dwa.
1. Co robisz w miejscu, które nie jest dla Ciebie ciekawe
2. Jak nudnym albo bucowatym musisz być człowiekiem, skoro żaden temat tu nie jest na tyle godny, żeby mieć w sobie Twoją wypowiedź.
Poza tym tematem ofc tongue

Osobowością nie powalasz. Tu jest problem z Twoim brakiem powodzenia. Bo skoro na forum nic nie nest ciekawe to pewnie i w życiu rozmowy z innymi tak naprawdę Cię nudzą, a to widać w postawie na pierwszy rzut oka. I efekt masz jaki masz.

Rozmowy mnie nie nudzą. Osobowością dużo bym nadrobił, gdybym tylko dostał szansę wykazania się. Nie przejrzałem wszystkich tematów, więc może jednak znalazłbym coś dla siebie.

10,310

Misinx napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
DotykDuszy napisał/a:

Nie karmimy Trola, Rumunski&Bandi spółka
wink
Kogoś chyba podciąga to ze ludzie odpisują…
Nie warto karmić Trola.
Męczennicy, bo kobiety się za nim nie oglądają, nie przyglądają z podziwem…

Ktoś pisze że dziewczyna młoda nie atrakcyjniejsza od starszej, jest to bzdura,
żyje już trochę na tym świcie i widywałam kobiety starsze bardziej atrakcyjne, kobiece, niż o wiele młodsze kobiety…

Użytkownik gman twierdzi że żadna go nie chce…

Jestes jeszcze bardzo młodym 25 letnim chłopakiem, i dziewczyny w Twoim wieku są jeszcze niezbyt dojrzałe mentalnie,
tak jak Ty,
zobaczysz że za 10, 15 lat będziesz myślał całkiem inaczej…

W tym wieku 30+ będą one mnie mało co obchodzić. Nie będę się uczyć związku w tym wieku. Każda da nogę, jak dowie się że czysta kartę mam + plus divy.

Tutaj było wspomniane że faceci co płacą są frajerami. Równie dobrze można powiedzieć o tych, co loża na nieswoje dzieci.

Ale sobie wciskasz ciemnotę chłopie smile Byłem w podobnym punkcie jak Ty 25 lat temu. Też nie jestem żadnym adonisem. Jestem niski. Choć nie tak jak twierdzi nasz misiaczek Bundy big_smile I powiem Ci, że naprawdę da się znaleźć fajną kobietę.

Parę razy posłuchałem niechcący pod socjalnym, że tacy faceci są może nie wprost szkalowani, ale negatywnie omawiani. Za to kobieta w takim przypadku na podest wnoszona.

10,311

Psujecie mi romans. Psy ogrodnika.

10,312 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-11-04 15:46:46)

Thomas29 napisał/a:

Ze tak na przyklad posluze sie grafika z zapodanego tu wczesniej linka do Wykopu - chyba nikt mi nie powie, ze panie opatrzone tu stopniem 1 moga liczyc na takie samo powodzenie jak te opatrzone stopniami 7,8 czy 9?

LINK DO OBRAZU

Bez sensu ta skala. Pierwsze trzy poziomy właściwie w ogóle nie występują, a w praktyce każda z nich to 0/10. Przedostatnia z czwórki nie jest wcale taka brzydka, jak dla mnie wygląda całkowicie okej. Piątka to już w większości naprawdę ładne dziewczyny. W szóstce może jedną czy dwie dałbym niżej, reszta wygląda normalnie.

A gdyby zrobić taką grafikę dotyczącą postrzegania mężczyzn przez kobiety, to może 8 czy 9 załapałyby się na poziom 4 czy 5, ale i tego nie jestem pewny.

10,313

Thomas29 napisał/a:

[Ze tak na przyklad posluze sie grafika z zapodanego tu wczesniej linka do Wykopu - chyba nikt mi nie powie, ze panie opatrzone tu stopniem 1 moga liczyc na takie samo powodzenie jak te opatrzone stopniami 7,8 czy 9?

LINK DO OBRAZU

Bez sensu ta skala. Pierwsze trzy poziomy właściwie w ogóle nie występują, a w praktyce każda z nich to 0/10. Przedostatnia z czwórki nie jest wcale taka brzydka, jak dla mnie wygląda całkowicie okej. Piątka to już w większości naprawdę ładne dziewczyny. W szóstce może jedną czy dwie dałbym niżej, reszta wygląda normalnie.

Ocyzwiscie, ze tak. Dlatego ogolnie stosowanie w ocenie takich rzeczy jak uroda jakichkolwiek scislych skal jest bez sensu.

Co do "poziomow" 1-3 to skads te zdjecia wzieli wiec faktycznie jednak chyba wystepuja.

10,314

Thomas29 napisał/a:

Co do "poziomow" 1-3 to skads te zdjecia wzieli wiec faktycznie jednak chyba wystepuja.

Może i występują, ale jest to tak rzadkie zjawisko, że można to pominąć. Choć nie wykluczam jakiejś komputerowej obróbki.

10,315

Lady Loka napisał/a:

Tematy samotnych kobiet? Tak, ale po 30. Nie mój przedział wiekowy.

Taaa, jakoś ciekawe, bo ostatnio pisałam Wam tutaj, że jest temat 20latki i co? Kupa.

@Thomas, odpisywałam merytorycznie wiele razy, ale ile można?

10,316

Thomas29 napisał/a:

Ze tak na przyklad posluze sie grafika z zapodanego tu wczesniej linka do Wykopu - chyba nikt mi nie powie, ze panie opatrzone tu stopniem 1 moga liczyc na takie samo powodzenie jak te opatrzone stopniami 7,8 czy 9?

LINK DO OBRAZU

A gdyby zrobić taką grafikę dotyczącą postrzegania mężczyzn przez kobiety, to może 8 czy 9 załapałyby się na poziom 4 czy 5, ale i tego nie jestem pewny.

Skala jest bez sensu, bo 9tka może zrobić głupią minę i wyląduje jako 4ka, a jakby większość tych 4 zrobiło sobie zdjęcie z normalną miną od przodu to byłoby na poziomie 8-9.

10,317

Lady Loka napisał/a:

Taaa, jakoś ciekawe, bo ostatnio pisałam Wam tutaj, że jest temat 20latki i co? Kupa.

Gdzie? Gdybym widział taki temat, to chętnie bym zagadał.

10,318

Lady Loka napisał/a:

Gdzie? Gdybym widział taki temat, to chętnie bym zagadał.

Przepadło tongue

To forum nie składa się tylko z tematów związkowych. Tak doradzam. Są też tematy choćby światopoglądowe, gdzie możesz się wykazać, a może akurac czyjeś poglądy Ci się spodobają na tyle, że znajomość wyjdzie poza forum?

10,319

Thomas29 napisał/a:

Może i występują, ale jest to tak rzadkie zjawisko, że można to pominąć. Choć nie wykluczam jakiejś komputerowej obróbki.

Jak teraz sie przyjrzalem blizej to faktycznie. 1-2 to rzeczywiscie wyjatki, ale juz 3 spokojnie mozna spotkac.

10,320

Thomas29 napisał/a:

LINK DO OBRAZU

Tak tak, liczy się charakter, a nie wygląd.

10,321

rossanka napisał/a:

Tak, tak, ciekawe gdzie. W takie bajki to ja wierzyłem jak miałem 10 lat smile

10,322 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-04 16:37:43)

Thomas29 napisał/a:

Hmm... polecam wejsc na taki portal Fotka (moze znacie). On rozni sie od klasycznych portali randkowych tym, ze uzytkownicy moga tam publicznie oceniac zdjecia, a takze pisac pod nimi publiczne komentarze. Zobaczcie sobie ile komentarzy i ocen maja zdjecia nawet malo atrakcyjnych kobiet, a ile facetow nawet takich niczego sobie. Roznica jest bardzo widoczna.

Hehe, byłem na fotce xD Tam jest dziwna skala ocen, minimalnie średnia ocen może wynieść 6, maksymalnie 12.

I na takiej fotce mając jakieś 50 ocen moja średnia było jakieś 6.2, gdy oceny dziewczyn mających mega nadwagę wynosiły często koło 10 przy tysiącach ocen.

10,323

rossanka napisał/a:

Tak, tak, ciekawe gdzie. W takie bajki to ja wierzyłem jak miałem 10 lat smile

Widać, niewiele się zmieniło.

10,324

jakis_czlowiek napisał/a:
Thomas29 napisał/a:

Hehe, byłem na fotce xD Tam jest dziwna skala ocen, minimalnie średnia ocen może wynieść 6, maksymalnie 12.

I na takiej fotce mając jakieś 50 ocen moja średnia było jakieś 6.2, gdy oceny dziewczyn mających mega nadwagę wynosiły często koło 10 przy tysiącach ocen.

Czyli gruba uważana jest za atrakcyjną.
Jak i chuda.
Jak i taka w wadze średniej.
A z tego wniosek?

10,325

rossanka napisał/a:

Sporo się zmieniło. Jestem dojrzalszy, mądrzejszy i nie wierzę w bajki pt. "Kobiety nie patrzą na wygląd".

10,326

rossanka napisał/a:

Sporo się zmieniło. Jestem dojrzalszy, mądrzejszy i nie wierzę w bajk".

A nie widać po wpisach.

10,327 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-04 16:57:55)

rossanka napisał/a:

Jak i chuda.
A z tego wniosek?

1) Faceci dużo częściej uważają kobietę za atrakcyjną po samym zdjęciu niż kobiety uznają faceta za takiego
2) Faceci dają "lajk" każdemu jak leci

Plus fotka to gówno i tam oceny często są podobno na zasadzie "ty mi dałeś lajk, to ja tobie też dam" tongue

10,328

Lady Loka napisał/a:

@Thomas, odpisywałam merytorycznie wiele razy, ale ile można?

Ok jesli tak to zwracam honor, nie czytalem calego watku.

rossanka napisał/a:

Obie rzeczy sie licza, charakter jest mega wazny, ale bez wygladu (przynajmniej w minimalnym stopniu) nie przejdzie chcialas powiedziec.

Thomas29 napisał/a:

No o tym wlasnie tez pisze. Czasem sie lapalem za glowe jakie kobiety mialy tam jakie oceny i co wazniejsze ile i jakie komentarze w profilach.

rossanka napisał/a:

Jak i chuda.
A z tego wniosek?

Ale nikt nie mowi ze nie sa atrakcyjne dla okreslonych osob. Chodzilo mi tutaj dla ilu i jak bardzo oraz przede wszystkim porownanie z panami (bo tutaj to juz wyglada zupelnie inaczej). Pisze teraz oczywiscie caly czas o tej Fotce o ktorej wspomnialem.

Ale nawet ogolnie rzecz biorac mam wrazenie, ze w przypadku chociazby samej otylosci czy nadwagi panuje spora roznica. Pani z nadwaga czy nawet otyloscia szybciej znajdzie partnera i to nawet chudszego od niej niz gruby pan (juz nie mowiac o chudszej od siebie).

10,329

rossanka napisał/a:

Jak i chuda.
A z tego wniosek?

1) Dużo więcej kobiet uważa faceta za nieatrakcyjnego niż za atrakcyjnego po zdjęciu
2) Faceci dużo częściej uważają kobietę za atrakcyjną po samym zdjęciu niż kobiety uznają faceta za takiego

Plus fotka to gówno i tam oceny często są podobno na zasadzie "ty mi dałeś lajk, to ja tobie też dam" tongue

Nie. Wniosek taki, że nie wiem co trzeba mieć z głową, aby wchodzić na jakieś strony i punktować obcych ludzi za wygląd, co to ma w ogóle dawać? W jakim celu to robić? 
Do glowyby mi to nie przyszło.

10,330

rossanka napisał/a:

Nie. Wniosek taki, że nie wiem co trzeba mieć z głową, aby wchodzić na jakieś strony i punktować obcych ludzi za wygląd, co to ma w ogóle dawać? W jakim celu to robić? 

Ale zawsze jednak widać pewną zależność. Na wszystkich stronach tego typu tak to wygląda.

10,331

rossanka napisał/a:

Ale zawsze jednak widać pewną zależność. Na wszystkich stronach tego typu tak to wygląda.

Mnie tam zastanawia, kto tam siedzi, jaki typ ludzi.
Ale moze jestem za stara.
Ocenić to ha mogę balkon w konkursie na"najladniej ukwiecony balkon w miescie" organizowany orzez naszą gazetę. A nue wchodzić na takie strony i punktować wygląd całkiem obcych mi ludzi.

10,332

rossanka napisał/a:

Zależność jest taka, że w przypadku kobiet zależy z jakiej perspektywy się robi zdjęcie. Nawet bez makijażu mogę sobie zrobić 5 zdjęć i każde przypasować do innego numerka.

10,333

Może porozmawiajmy też o charakterze. Bo wyglad-jeden preferuje grubsze, inny chyudsze, blondynki, brunetki, blade, opalone, z dużym biustem, z malum biustem, co kto woli.
A charakter, sposób bycia?
Bapiszcie, jak Wy to widzicie, co Was odrzuca a co pociąga?
*tylko bez zdań typu nie lubię fałszu, kłamstwa, manipulacji, bycia chamskim i pazernym-bo to odrzuca każdego.

10,334

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Misinx napisał/a:

O co chodzi z tą farmaceutką ? Chłopak ma jakiś uraz z apteki ? Zatruł się aspiryną w dzieciństwie ?

Farmaceutka ma byś synonimem kobiecej nieatrakcyjności.  To z kabaretu chyba "wygląda jak skrzyżowanie farmaceutki z drwalem" big_smile tongue Po prostu za dużo TV wink

Omg. W życiu bym na to nie wpadła xD myślałam, że to przez to, że ciągle mu mówię, że powinien zacząć brać leki...

W sumie dla mnie to plus. Nie mam potrzeby żeby taki odpad totalny uznawał mnie za atrakcyjną.

Problem w tym, że ciebie nigdy nikt nie uznał  i nie uzna za atrakcyjną, nawet gdy na sobie będziesz mieć te pończochy farmaceutko hahahahaha. No może misinix się podnieci bo biedak dopiero grubo po 40 stce zamoczył biedny wilczek.

10,335

Theodore Robert Bundy napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Farmaceutka ma byś synonimem kobiecej nieatrakcyjności.  To z kabaretu chyba "wygląda jak skrzyżowanie farmaceutki z drwalem" big_smile tongue Po prostu za dużo TV wink

Omg. W życiu bym na to nie wpadła xD myślałam, że to przez to, że ciągle mu mówię, że powinien zacząć brać leki...

W sumie dla mnie to plus. Nie mam potrzeby żeby taki odpad totalny uznawał mnie za atrakcyjną.

Problem w tym, że ciebie nigdy nikt nie uznał  i nie uzna za atrakcyjną, nawet gdy na sobie będziesz mieć te pończochy farmaceutko hahahahaha. No może misinix się podnieci bo biedak dopiero grubo po 40 stce zamoczył biedny wilczek.

Mam męża kretynie. Innych opinii nie potrzebuję.

Ty nie masz nikogo i w samotności umrzesz, bo na problemy z głową to Ci już tylko dekapitacja pomoże.

Posty [ 10,271 do 10,335 z 31,045 ]

Strony Poprzednia 1 157 158 159 160 161 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024