dfx755 napisał/a:Ogólnie wszystko zależy czego, kobieta szuka. Ja już im pisałem ze mnie nic ciekawego, niski, buźka niezbyt (ale wchodzę do ludzi
. Poznałem kobiet, które po koncercie chciały tylko do wyrka, te, które mnie głaskały po włosach cały koncert i się łasił. Taką, która szukała kogoś na weekendy (musi być zgranie, lubię seks, ale musimy się zgadać, ble byś był ładniejszy od diabła). Krótkie związki, (bo bąbelka nie chciałem, one TAK)... oczywiście kilka skreśli mnie za wzrost, ale przeżyję. Nawet przeciętniak nie jest skazany na celibat czy bycie singlem.
Może mi łatwiej, bo nigdy nie ciągnęło mnie super do kobiet, a po dwóch zjebanych relacjach już ogólne
Plus może koledzy to odpady, ja po prostu jestem niski i nie odzywam siłowni, więc słaba aparycja hehe
Ja myślę, że to też zależy od miejsca/środowiska. Tu jeden facet napisał, że co 4 kobieta jaką spotyka ociera się o otyłość. Serio nie wiem gdzie on mieszka, że ma takie spostrzeżenia. Ja takie kobiety na co dzień spotykam naprawdę sporadycznie.
Tu też jest takie nieco przekomarzanie się, że wygląd niby nie ma znaczenia, tylko charakter czy tez psoób bycia jakby to było coś 0-1-kowego. A nie jest. Oczywiście, że wygląd jest ważny, zarówno w jedną, jak i drugą stronę. Ja tu podałam myślę bardzo dobry przykład faceta (z forum), który upartrywał brak zainteresowania ze srony kobiet w zupełnie zdawałoby się nieistotnych kwestiach, a potem całkiem przypadkiem okazało, że ma braki w uzębieniu na przedzie i o dziwo tam problemu nie widział. Dlatego uważam, że Ci nasi bohaterowie mają jakieś cechy, które odpychają i bynajmniej nie te o których głośno mówią, a które są nie do zmiany, jak np. wzrost, bo tak łatwiej.
To ogólnie ciekawe bo nawet jak nasz Bundy nie skleci nic bez wizwisk czy próby obrażenia jakiejkolwiek osoby z forum, to jednak jak coś więcej napisze, to całkiem składnie i ładnie, także sądząc po słownictiwie można uznać taką osobę za ptymitywa ale ... jednak nie takiego, co zdania po polsku nie potrafi uklecić. W sumie niemal każdy z nich pisze dość składnie, co oznacza, że jakąś inteligencję mają, no może poza pojedyńczymi przypadkami, jak gman98v2.
Sorry gman98v2, nie że uważam Cię za nieinteligentnego ale serio piszesz w kółko to samo jakbyś był jakimś botem.