30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 142 143 144 145 146 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,296 do 9,360 z 31,046 ]

9,296

Odp: 30lat i cały czas sam
Lucyfer666 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

W tym wątku, jak widzę bez zmian...

Lucek, znasz jakiegoś nigeryjczyka?
Be potrzebuje, a ja akurat mam braki w magazynie.

Wszystkich wyeksploatowałem przy zbiorach szczypiorku, więc niestety nie pomogę big_smile

To już cała nadzieja w Koralinie i Beyond big_smile

Zobacz podobne tematy :

9,297

Lucyfer666 napisał/a:

No a co tu ma się zmieniać? Kijem morza nie opróżnisz.

9,298

Na te wszystkie obraźliwe i wulgarne posty odpisujecie, ale na moje wpisy nikt nie reaguje. Czyli chyba jednak warto być chamskim wink

9,299

rakastankielia napisał/a:

Na te wszystkie obraźliwe i wulgarne posty odpisujecie, ale na moje wpisy nikt nie reaguje. Czyli chyba jednak warto być chamskim wink

No ale co mamy Ci odpisać, skoro i tak zawsze wiesz lepiej?:P

9,300

Lady Loka napisał/a:

Chyba raczej nie macie argumentów. Ja zawsze wam odpisuję, ale potem już odpowiedzi nie dostaję. Ja chętnie przyznam Wam rację, tylko dajcie jakieś sensowne kontrargumenty, do których nie będę w stanie się odnieść.

9,301

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

No a co tu ma się zmieniać? Kijem morza nie opróżnisz.

To po co te nerwy, skoro akceptujesz ten stan?

9,302

Lady Loka napisał/a:

Chyba raczej nie macie argumentów. Ja zawsze wam odpisuję, ale potem już odpowiedzi nie dostaję. Ja chętnie przyznam Wam rację, tylko dajcie jakieś sensowne kontrargumenty, do których nie będę w stanie się odnieść.

Może nie odpisujemy, bo nie widzimy w nich sensownego, wbrew temu co Tobie się wydaje, a na te obraźliwe odpisujemy, bo lubimy sobie robić żarty.

9,303

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Może nie odpisujemy, bo nie widzimy w nich sensownego, wbrew temu co Tobie się wydaje, a na te obraźliwe odpisujemy, bo lubimy sobie robić żarty.

No to pomyśl, skoro kobiety nie lubią Ci odpisywać nawet na forum, a na portalach też jest problem, to w kim jest problem. W Tobie czy w tych wszystkich kobietach?

9,304

Ten temat kojarzy mi się z lemniskatą, powtarzające się pytania i obrażanie w nieskończoność xD

9,305

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

No to pomyśl, skoro kobiety nie lubią Ci odpisywać nawet na forum, a na portalach też jest problem, to w kim jest problem. W Tobie czy w tych wszystkich kobietach?

Kobiety nie odpisują przeciętnym facetom. Gdyby foto-model napisałby...

9,306

gman98v2 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Bzdura.

9,307

KoralinaJones napisał/a:

Raczej nie odpisujecie, bo wiecie, że mam rację.

9,308

Lady Loka napisał/a:

W tym, że kobiety nie chcą mnie poznać i z góry odrzucają, a ja nie mam na to żadnego wpływu, mimo że mam wiele do zaoferowania.

gman98v2 napisał/a:

Prawda.

9,309

Lady Loka napisał/a:

W tym, że kobiety nie chcą mnie poznać i z góry odrzucają, a ja nie mam na to żadnego wpływu, mimo że mam wiele do zaoferowania.

No ja przykładowo nie mam ochoty Cię poznać. Jesteś strasznie męczącym człowiekiem i jeżeli one na portalach odbierają podobny vibe (a pomyśl ile ja tu Twoich postów przeczytałam. Z max 10), to wcale się im nie dziwię.
Problem dalej jest w Tobie.

A weź poprawkę na to, że my tu pojęcia nie mamy jak wyglądasz i szczerze to mnie osobiście niespecjalnie to interesuje i niewiele zmienia.

No dobra kobiety, chce  przeprosić i to szczerze, ostatnio mnie poniosło przesadziłem i to srogo, na dowód tego że się poprawie oświadczam wam że jeszcze bardziej mnie wkurwiacie ssijcie pasztety x100

Taka ciekawostka, od około roku w firmie jest nowa dziewczyna przesympatyczna leci na mnie, ciało nawet Ok, ale ryj 2/10 No normalnie nie wyjściowy, ale charakter ma na prawdę wyjątkowy i nie spotykany, ale wiecie co? w życiu bym jej nie wydymał nie ma szans przez ten ryj. Jaki z tego morał ? Charakter nie daje rady z wyglądem pasztety

9,311 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-22 18:34:22)

KoralinaJones napisał/a:

Raczej nie odpisujecie, bo wiecie, że mam rację.

Najwyraźniej mieć rację to nie wszystko big_smile

9,312

Lady Loka napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Lucek, znasz jakiegoś nigeryjczyka?
Be potrzebuje, a ja akurat mam braki w magazynie.

Wszystkich wyeksploatowałem przy zbiorach szczypiorku, więc niestety nie pomogę big_smile

Ile płacisz za jednego? big_smile

9,313 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-10-22 18:50:53)

Lady Loka napisał/a:

No ja przykładowo nie mam ochoty Cię poznać. Jesteś strasznie męczącym człowiekiem i jeżeli one na portalach odbierają podobny vibe (a pomyśl ile ja tu Twoich postów przeczytałam. Z max 10), to wcale się im nie dziwię.

A weź poprawkę na to, że my tu pojęcia nie mamy jak wyglądasz i szczerze to mnie osobiście niespecjalnie to interesuje i niewiele zmienia.

Jakbyś mnie poznała, to zmieniłabyś zdanie. Na portalach mnie w ogóle nie odbierają, bo nie mam par, a te, co mam, nie odpisują nawet na pierwszą wiadomość.

Poza tym to wy od początku jesteście do mnie uprzedzone. Żadna z was nie chciała mnie poznać, dowiedzieć się w czym może być problem. Nie, wy od razu wsadziłyście mnie do jednego wora – inceli, którzy mają problem ze sobą. Ja nigdy was nie wyzywałem ani nic, tylko cały czas kulturalnie i z szacunkiem przedstawiałem swój punkt widzenia, wynikający z doświadczeń i obserwacji. Wy jednak od samego początku postanowiłyście mnie olać. Gdzie się podziała ta słynna kobieca empatia?

Nie wiesz, jak wyglądam, ale się domyślasz. Gdybym był przystojny, to nie miałbym problemu ze znalezieniem dziewczyny i nie byłoby mnie tutaj.

9,314

KoralinaJones napisał/a:

No nie wszystko, jednak wy cały czas próbujecie mi wmówić, że nie mam racji, choć nie potraficie przedstawić żadnych argumentów

9,315 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-22 19:02:21)

KoralinaJones napisał/a:

No nie wszystko, jednak wy cały czas próbujecie mi wmówić, że nie mam racji, choć nie potraficie przedstawić żadnych argumentów

A nie zauważasz przypadkiem ze przeświadczenie o własnej racji wyklucza przyjęcie do świadomości argumentów innych osób, i może to Ty masz ten problem. Skoro masz rację, to po co w ogóle i o czym chcesz dyskutować. Poza tym, podaj mi choć jeden argument właśnie, dla którego miałabym Cię do czegokolwiek przekonywać. To Ty masz problem, nie ja. Masz rację, i chyba to Ci będzie musiało wystarczyć.

Theodore Bundy Srandy Cię w tej racji utwierdzi big_smile

9,316

KoralinaJones napisał/a:

A nie zauważasz przypadkiem ze przeświadczenie o własnej racji wyklucza przyjęcie do świadomości argumentów innych osób, i może to Ty masz ten problem. Skoro masz rację, to po co w ogóle i o czym chcesz dyskutować. Poza tym, podaj mi choć jeden argument właśnie, dla którego miałabym Cię do czegokolwiek przekonywać. To Ty masz problem, nie ja. Masz rację, i chyba to Ci będzie musiało wystarczyć.

Ależ ja chętnie przyjmę wasze argumenty, tylko póki co ani jednego nie dałyście. Nie twierdzę, że jestem nieomylny, ale fakty są takie, że jakiemuś człowiekowi pomagacie od 150 stron, a mnie od razu zignorowałyście. Ja nie chcę, żebyście mi przyznawały rację, tylko żebyście mi pomogły.

KoralinaJones napisał/a:

Na pewno nie raz widziałeś nieatrakcyjna dziewczynę, która ci się nie podobała totalnie, tak samo widza cię inne kobiety.

9,318 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-22 19:08:49)

KoralinaJones napisał/a:

Ależ ja chętnie przyjmę wasze argumenty, tylko póki co ani jednego nie dałyście. Nie twierdzę, że jestem nieomylny, ale fakty są takie, że jakiemuś człowiekowi pomagacie od 150 stron, a mnie od razu zignorowałyście. Ja nie chcę, żebyście mi przyznawały rację, tylko żebyście mi pomogły.

Ale kto i w czym ma Ci pomóc, jeśli Ty i tak masz rację. Tzn. - żebyśmy się dobrze zrozumieli - to mnie ma obchodzić i zależeć na tym żeby Ci pomóc i to ja mam tu wychodzić z siebie, żeby przedstawić Ci argumenty, których oczekujesz? Wszystko Ci się kolego miesza big_smile

9,319

KoralinaJones napisał/a:

A czy głaskanie tego typa przez 160 stron w czymś mu pomogło? Jak był cipką wydmuszką tak jest dalej. Jak Tobie można pomóc?

9,320 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-22 19:19:10)

Foxterier napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

A czy głaskanie tego typa przez 160 stron w czymś mu pomogło? Jak był cipką wydmuszką tak jest dalej. Jak Tobie można pomóc?

Phi, żeby tylko przez 160 stron big_smile A ile tego było w drugim jego temacie, a ile było w kafejce Wolnych 2 poszukujących inaczej a ile przy okazji w innych tematach, tego chyba nikt nie zliczy. No, ale on jest ten sam typ, co to wie swoje i już.

9,321

KoralinaJones napisał/a:

Ale kto i w czym ma Ci pomóc, jeśli Ty i tak masz rację. Tzn. - żebyśmy się dobrze zrozumieli - to mnie ma obchodzić i zależeć na tym żeby Ci pomóc i to ja mam tu wychodzić z siebie, żeby przedstawić Ci argumenty, których oczekujesz? Wszystko Ci się kolego miesza big_smile

Ja nie twierdzę, że mam rację i czekam aż wyprowadzicie mnie z błędu. Od tego jest forum, by dyskutować. Ja opisuję swoje doświadczenia i szukam przyczyny swoich niepowodzeń, a wy naskakujecie na mnie i próbujecie przekonać, że jestem beznadziejny i mam chvjowy charakter. Po prostu chciałbym się dowiedzieć, dlaczego żadna kobieta nie chce mnie poznać.

9,322

Foxterier napisał/a:

Nie, ale też twierdzicie, że on nie chce pomocy i wami manipuluje. A ja chcę i naprawdę jej potrzebuję, bo mam dość samotności.

9,323

KoralinaJones napisał/a:

Ja nie twierdzę, że mam rację i czekam aż wyprowadzicie mnie z błędu.(...)

Nie? big_smile To czemu ja mam przeczucie że jeszcze trochę to forum przeczytam i w obłęd wpadnę? big_smile

9,324

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

To musisz zapytać Be aka Bundiego. On potrzebuje bolca.

9,325

Lady Loka napisał/a:

Jakbyś mnie poznała, to zmieniłabyś zdanie. Na portalach mnie w ogóle nie odbierają, bo nie mam par, a te, co mam, nie odpisują nawet na pierwszą wiadomość.

Poza tym to wy od początku jesteście do mnie uprzedzone. Żadna z was nie chciała mnie poznać, dowiedzieć się w czym może być problem. Nie, wy od razu wsadziłyście mnie do jednego wora – inceli, którzy mają problem ze sobą. Ja nigdy was nie wyzywałem ani nic, tylko cały czas kulturalnie i z szacunkiem przedstawiałem swój punkt widzenia, wynikający z doświadczeń i obserwacji. Wy jednak od samego początku postanowiłyście mnie olać. Gdzie się podziała ta słynna kobieca empatia?

Nie wiesz, jak wyglądam, ale się domyślasz. Gdybym był przystojny, to nie miałbym problemu ze znalezieniem dziewczyny i nie byłoby mnie tutaj.

Nie jestem do Ciebie uprzedzona, nie znam Cię. Nie wiem jak wyglądasz i nie mam zamiaru się domyślać, bo i po co?
Po prostu niezbyt lubię jak ktoś jest tak przekonany do swojej racji, że na każdy argument odpowiada tym, że z przystojnym byłoby inaczej. Co jest bzdurą.
Ja Cię do worka nie wsadziłam, sam się tam wsadziłeś. Przyszedłeś tutaj z konkretnym punktem widzenia, który w skrócie brzmi "nie mam dziewczyny i nigdy nie będę miał, bo jestem brzydki, jakbym był przystojny, to bym się nie mógł od dziewczyn odpędzić". Tymczasem teza jest w założeniu błędna, co już wielokrotnie pisałam.

Też mam swój punkt widzenia z doświadczeń i z obserwacji i jest on kompletnie inny.
Swoją drogą jak ktoś twierdzi, że urodą nie grzeszy to po co ma korzystać z portali, które opierają się na ocenianiu swoich zdjęć? big_smile
może źle celujecie w target, a może normalnych dziewczyn nie ma na tinderze?

Jakiś korzysta z lento od kilku dni i już ma pozytywne efekty tongue więc może jednak portal, na którym się nie wrzuca zdjęć tylko zaczyna się od rozmowy to lepsze rozwiązanie? Pomijając to, że widziałam przy okazji jego zdjęcia i uważam, że bardzo daleko mu do brzydoty. Po prostu tinder nie jest dobrym narzędziem do szukania sobie kogoś na stałe.

Znam naprawdę dużo facetów, którzy są w związkach i nie wiem czy o chociaż jednym powiedziałabym, że jest naprawdę przystojny. Po prostu trzeba trafić na kogoś, dla kogo się jest atrakcyjnym. A żeby na taką osobę trafić to trzeba najpierw poszukać i się nie zrażać. I każdy wie, że to jest trudne.

I ja już wielokrotnie pisałam, że kobietom wcale nie jest łatwiej. Ja na portalach byłam wprawdzie już ponad 5 lat temu, ale tak naprawdę większość facetów, która do mnie pisała to byli erotomani gawędziarze, których najlepiej uciszało się zgadzając się na spotkanie i na to, żeby urzeczywistnili opisy, w których opisywali, co by to ze mną zrobili. Muszę mówić, że żadne spotkanie nie doszło do skutku? big_smile jest masa facetów z problemami, które widać na pierwszy rzut oka. I trzeba się sparzyć 100x, żeby znaleźć tego jednego.

9,326

Foxterier napisał/a:

Nie, ale też twierdzicie, że on nie chce pomocy i wami manipuluje. A ja chcę i naprawdę jej potrzebuję, bo mam dość samotności.

Ty jesteś dokładnie taki sam jak jakiś_człowiek, jedyna różnica między wami jest taka że on stosuje emotikony przez co nie wydaje się taki "drętwy" w odbiorze jego postów no i wysyła zdjęcia na maila żeby się przekonać czy to twarz niewyjściowa czy jednak coś innego.

Charakterologicznie toczka w toczkę to samo, modus operandi też macie identyczne, tj. chcę głaski, niby jestem biedak ale tak naprawdę ukryty narcyz i czego nie powiemy to i tak wiecie swoje. Macie przez lata całe tak rozbudowane mechanizmy obronne i zniekształcenia poznawcze, że nie wiem czy Miley Cyrus na swojej wrecking ball byłaby w stanie to rozpieprzyć.

Ty dodatkowo stosujesz bardzo sprytny zabieg odbierający Ci całą sprawczość czyli "Odrzucają mnie przez wygląd bo mam wspaniały charakter którego nie chcą poznać, a jak ktoś na forum czytając moje posty stwierdza że mam paskudny charakter to mnie naprawdę nie poznał. No i jak w realu ktoś mnie porzuci po 10 latach to tylko dlatego, że przez te 10 lat nie poznał mojego wspaniałego charakteru. Bo ja jestem biedny i ten charakter jest naprawdę cudowny".

Ponadto, ja to forum lubię bo są ludzie którzy na różnych etapach swojego życia mają jakiś dylemat i potrzebują pchnięcia w plecy, wpadną, napiszą, poczytają różne punkty widzenia i idą dalej w swoją drogę, biorąc coś z tego lub nie. Wy jesteście kompletnie zakotwiczeni w swojej beznadziejności.

I tak naprawdę forum nic wam nie da, a jeżeli chcecie zrozumieć co jest z wami nie tak to tylko psychoterapia indywidualna wam może coś dać. Bo tam doświadczony terapeuta po pierwsze będzie widział reakcję waszego ciała na jego pytania, po drugie jeżeli zauważy że dotknął delikatnego miejsca to jeszcze je przyciśnie. Tutaj, na forum, macie możliwość unikania odpowiedzi na trudne pytania i mówicie o sobie to co chcecie, czyli superlatywy przedzielone "nikt mnie nie chce bo nikt mnie nie rozumie". A skąd my wiemy że wam nie śmierdzi z pyska i to jest główny problem o którym nikt w realu wam nie powiedział, bo mu było głupio?

9,327

Fox, różnica między Rakasta a Jakimś jest taka, że Jakiś ciągle coś robi po to, żeby swoją sytuację zmienić i obstawiam, że prędzej czy później mu się uda smile

9,328

KoralinaJones napisał/a:

Nie? big_smile To czemu ja mam przeczucie że jeszcze trochę to forum przeczytam i w obłęd wpadnę? big_smile

Nie rozumiesz. Pisząc to, o czym myślisz, chciałem was sprowokować, byście mnie wyprowadziły z błędu. Nie uważam, że na pewno mam rację, ale mimo że twierdzicie, że nie mam, do tej pory nie byłyście w stanie mi tego udowodnić.

9,329

Lady Loka napisał/a:

Fox, różnica między Rakasta a Jakimś jest taka, że Jakiś ciągle coś robi po to, żeby swoją sytuację zmienić i obstawiam, że prędzej czy później mu się uda smile

Ja też chętnie bym coś zrobił, ale do tej pory nikt mi nie powiedział co. Jemu potrafiłyście proponować spotkania, pytać czym się interesuje itd., a wobec mnie prezentujecie całkowicie odmienną postawę.

9,330

KoralinaJones napisał/a:

Nie rozumiesz. Pisząc to, o czym myślisz, chciałem was sprowokować, byście mnie wyprowadziły z błędu. Nie uważam, że na pewno mam rację, ale mimo że twierdzicie, że nie mam, do tej pory nie byłyście w stanie mi tego udowodnić.

Jak będę miała jeszcze chwilę czasu to się możemy pobawić big_smile

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ty pierdolnieta bezzębna lodziaro, wiem że dziś masz ciężka sobotę, bo nie pierdoli cię w dupe 2 Senegalczyków, ale nie miałem na to wpływu.

9,332

Theodore Robert Bundy napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Ty pierdolnieta bezzębna lodziaro, wiem że dziś masz ciężka sobotę, bo nie pierdoli cię w dupe 2 Senegalczyków, ale nie miałem na to wpływu.

teraz wolisz senegalczyków? Ich też nie mam. Mówiłam Ci, żebyś się odezwał do Koraliny jak potrzebujesz. Co tu jest do zrozumienia?

9,333

Foxterier napisał/a:

Ty jesteś dokładnie taki sam jak jakiś_człowiek, jedyna różnica między wami jest taka że on stosuje emotikony przez co nie wydaje się taki "drętwy" w odbiorze jego postów no i wysyła zdjęcia na maila żeby się przekonać czy to twarz niewyjściowa czy jednak coś innego.

Nikt z was nawet nie zapytał o zdjęcie. Akurat emotikony stosuję cały czas, w zależności od sytuacji.

Charakterologicznie toczka w toczkę to samo, modus operandi też macie identyczne, tj. chcę głaski, niby jestem biedak ale tak naprawdę ukryty narcyz i czego nie powiemy to i tak wiecie swoje.

Bzdura. Nie wiem na jakiej podstawie wysnułęś taki wniosek.

Ty dodatkowo stosujesz bardzo sprytny zabieg odbierający Ci całą sprawczość czyli "Odrzucają mnie przez wygląd bo mam wspaniały charakter którego nie chcą poznać, a jak ktoś na forum czytając moje posty stwierdza że mam paskudny charakter to mnie naprawdę nie poznał. No i jak w realu ktoś mnie porzuci po 10 latach to tylko dlatego, że przez te 10 lat nie poznał mojego wspaniałego charakteru. Bo ja jestem biedny i ten charakter jest naprawdę cudowny".

To już w ogóle jakiś fikoł. Gdyby jakaś kobieta chciała mnie poznać i później stwierdziła, że jednak nie, to przyjąłbym do wiadomości, że coś jest ze mną nie tak. Ale ja jestem odrzucany z góry, zanim ktokolwiek mnie pozna. Gdyby ktoś mnie porzucił po 10 latach, to nic by się nie stało, takie sytuacje się zdarzają, to normalne, że ludzie przestają się dogadywać albo z jakiegoś innego powodu nie chcą być razem.

Ponadto, ja to forum lubię bo są ludzie którzy na różnych etapach swojego życia mają jakiś dylemat i potrzebują pchnięcia w plecy, wpadną, napiszą, poczytają różne punkty widzenia i idą dalej w swoją drogę, biorąc coś z tego lub nie.

Jakoś tego nie widać, bo mnie od razu zignorowaliście.

I tak naprawdę forum nic wam nie da, a jeżeli chcecie zrozumieć co jest z wami nie tak to tylko psychoterapia indywidualna wam może coś dać. Bo tam doświadczony terapeuta po pierwsze będzie widział reakcję waszego ciała na jego pytania, po drugie jeżeli zauważy że dotknął delikatnego miejsca to jeszcze je przyciśnie. Tutaj, na forum, macie możliwość unikania odpowiedzi na trudne pytania i mówicie o sobie to co chcecie, czyli superlatywy przedzielone "nikt mnie nie chce bo nikt mnie nie rozumie". A skąd my wiemy że wam nie śmierdzi z pyska i to jest główny problem o którym nikt w realu wam nie powiedział, bo mu było głupio?

Byłem u psychologów i psychiatrów, nikt nie stwierdził, że coś ze mną nie tak.

9,334

Lady Loka napisał/a:

Ja też chętnie bym coś zrobił, ale do tej pory nikt mi nie powiedział co. Jemu potrafiłyście proponować spotkania, pytać czym się interesuje itd., a wobec mnie prezentujecie całkowicie odmienną postawę.

Nie proponowałam nikomu z forum spotkania. Spotkałam tylko dwa razy Misinxa przypadkiem, bo mieszka niedaleko mnie i się zobaczyliśmy na ulicy tongue
Nie ma odmiennej postawy, po prostu on próbuje zamiast zamykać się w bańce "nikt mnie nie chce". Ja doradziłam lento i już to ma jakieś delikatne efekty. Więc w jego przypadku to kwestia czasu.

Co Ty zrobiłeś przez ostatni miesiąc, żeby z kimkolwiek się spotkać? Poza tinderem?

9,335 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-22 20:17:14)

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Nie proponowałam nikomu z forum spotkania. Spotkałam tylko dwa razy Misinxa przypadkiem, bo mieszka niedaleko mnie i się zobaczyliśmy na ulicy tongue
Nie ma odmiennej postawy, po prostu on próbuje zamiast zamykać się w bańce "nikt mnie nie chce". Ja doradziłam lento i już to ma jakieś delikatne efekty. Więc w jego przypadku to kwestia czasu.

Co Ty zrobiłeś przez ostatni miesiąc, żeby z kimkolwiek się spotkać? Poza tinderem?

Pewnie Tinder do niego sam nie przyszedł z inicjatywa, tak jak my.

PS. Senegalczyków na stanie aktualnie brak.

9,336

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Powiedz mi jakie masz fantazje o Senegalczykach.

A Ty jakie masz ?

9,337

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

O nie, jak możesz nie mieć Senegalczyków! Teraz jest mi smutno...

Swoją drogą może wyjdę na rasistkę, ale kurcze mnie za nic nie kręci afroamerykański odcień skóry. Jakby byli ostatnimi facetami na świecie to wolałabym nie big_smile totalnie aseksualni dla mnie. Tak samo jak południowa Europa i mityczni Włosi czy Hiszpanie z erasmusów big_smile

9,338 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-10-22 20:22:52)

To nic niezwykłego o tej porze roku Senegalczycy,Nigeryjczycy, Kameruńczycy Etiopczycy
ci z Polski odlatują do cieplejszych krajów np Hiszpania,Portugalia  stąd deficyt

9,339 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-22 20:37:32)

Lady Loka napisał/a:

Safari niedługo, to uzupełnię braki.

Lady Loka napisał/a:

Swoją drogą może wyjdę na rasistkę, ale kurcze mnie za nic nie kręci afroamerykański odcień skóry. Jakby byli ostatnimi facetami na świecie to wolałabym nie big_smile totalnie aseksualni dla mnie. Tak samo jak południowa Europa i mityczni Włosi czy Hiszpanie z erasmusów big_smile

Mnie też nie. Ale widziałaś Ty kiedyś czarnego Hitlerjugend lub Pepika?

Żarcik taki...

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Żaden Włoch ani Hiszpan, by na ciebie nawet nie zerknął, tam wyśmiewają takich co posuwają polki to gorsze niż zamówić kurewke

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Żaden Włoch, ani Hiszpan, by na ciebie nawet nie zerknął, tam wyśmiewają takich co posuwają polki, to gorsze niż zamówić kurewke

9,342

Lady Loka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Żaden Włoch ani Hiszpan, by na ciebie nawet nie zerknął, tam wyśmiewają takich co posuwają polki to gorsze niż zamówić kurewke

To nawet dobrze, gorzej byłoby jakby oni patrzyli, a ja nie big_smile zawsze jakiś zawód, a tak to ani ja nie patrzę, ani oni nie patrzą i wszyscy wychodzą z tego zadowoleni.

9,343

Lady Loka napisał/a:

Nie proponowałam nikomu z forum spotkania.

Ty może nie, ale jednak te propozycje wspólnej gry w planszówki padały.

Nie ma odmiennej postawy, po prostu on próbuje zamiast zamykać się w bańce "nikt mnie nie chce".

Ja też próbuję, ale nie przynosi to żadnego efektu.

Ja doradziłam lento i już to ma jakieś delikatne efekty. Więc w jego przypadku to kwestia czasu.

Dla osób w moim wieku to raczej średnie rozwiązanie, bo moich rówieśników jest tam garstka.

Przez ostatni miesiąc nikogo nowego nie poznałem, zresztą nie miałem zbyt wiele czasu. Ale od kilku lat próbuję wszystkiego, oprócz portali (bo to nie tylko tinder, ale też bumble, sympatia i fb randki) dodaję także ogłoszenia na grupkach fb, chodzę sporadycznie na eventy związane z zainteresowaniami itd. Nic nie przynosi rezultatów.

9,344

Ale ja nie zapytałam czy się z kimś spotkałeś, tylko co zrobiłeś, żeby kogoś nowego poznać. Czyli nie zrobiłeś nic i narzekasz.
Na lento masz garstkę i tą garstką to rozumiem, że pogardzasz? Nie są warci tego, żebyś przeglądnął istniejące ogłoszenia i napisał własne? A wiesz, że na lento jak wystawisz własne ogłoszenie to może napisać do Ciebie ktoś, kto sam ogłoszenia nie ma? Więc nie sugerowałabym się ilością tego, co już wisi.
Poza tym jak już robisz wszystko co możesz, to po prostu piszesz ogłoszenia na tego typu portalach i niech wisi. Może ktoś zobaczy. Może akurat coś wypali.
To jest aktywne szukanie tongue a nie, że nie robię nic, a narzekam.

I to jest różnica między Tobą a Jakimś.

9,345

@Loka, czytając tutejszych, narzekających 30-latków, stwierdzam, że oni nastawieni są na szybkie, łatwe i bezproblemowe uzyskiwanie rezultatów, że oni nie godzą się z życiową prawdą, że relacje damsko - męskie to ciągły proces wzlotów i upadków, niepowodzeń, porażek ale i także w końcu sukcesu. Oni chcą natychmiastowego efektu, bez włożonego wysiłku własnego, bez doświadczenia tego wszystko z czym łączy się zdobywanie doświadczenia. A przede wszystkim bez przykrości, rozczarowań.

9,346

KoralinaJones napisał/a:

@Loka, czytając tutejszych, narzekających 30-latków, stwierdzam, że oni nastawieni są na szybkie, łatwe i bezproblemowe uzyskiwanie rezultatów, że oni nie godzą się z życiową prawdą, że relacje damsko - męskie to ciągły proces wzlotów i upadków, niepowodzeń, porażek ale i także w końcu sukcesu. Oni chcą natychmiastowego efektu, bez włożonego wysiłku własnego, bez doświadczenia tego wszystko z czym łączy się zdobywanie doświadczenia. A przede wszystkim bez przykrości, rozczarowań.

Chyba masz rację. I najlepiej jakby samo przyszło i zapukało do drzwi wieży i wcześniej pokonało smoka.

A tak serio to nudzi mi się w domu big_smile ile można siedzieć, leżeć, czytać książki, rozwiązywać krzyżówki i oglądać TV. Tu przynajmniej jest jakaś rozrywka. Nie pamiętam kiedy ostatnio natrzaskałam tyle postów w ciągu jednego dnia big_smile

9,347

Lady Loka napisał/a:

Ale ja nie zapytałam czy się z kimś spotkałeś, tylko co zrobiłeś, żeby kogoś nowego poznać. Czyli nie zrobiłeś nic i narzekasz.

To, że nie zrobiłem nic w ostatnim czasie, nie oznacza, że w ogóle nie podejmowałem inicjatywy, bo robię to od kilku lat, ale bez skutku.

Na lento masz garstkę i tą garstką to rozumiem, że pogardzasz? Nie są warci tego, żebyś przeglądnął istniejące ogłoszenia i napisał własne?

Nie pogardzam. Ta garstka albo mieszka na drugim końcu województwa, albo nie spełniam ich wymagań, bo szukają kogoś starszego ode mnie.

A wiesz, że na lento jak wystawisz własne ogłoszenie to może napisać do Ciebie ktoś, kto sam ogłoszenia nie ma? Więc nie sugerowałabym się ilością tego, co już wisi.
Poza tym jak już robisz wszystko co możesz, to po prostu piszesz ogłoszenia na tego typu portalach i niech wisi. Może ktoś zobaczy. Może akurat coś wypali.

Tak, wiem. W wolnej chwili napiszę. Ale wątpię, by był odzew, skoro nawet na grupkach do poznawania ludzi go nie było.

9,348

Lady Loka napisał/a:

To, że nie zrobiłem nic w ostatnim czasie, nie oznacza, że w ogóle nie podejmowałem inicjatywy, bo robię to od kilku lat, ale bez skutku.

Na lento masz garstkę i tą garstką to rozumiem, że pogardzasz? Nie są warci tego, żebyś przeglądnął istniejące ogłoszenia i napisał własne?

Nie pogardzam. Ta garstka albo mieszka na drugim końcu województwa, albo nie spełniam ich wymagań, bo szukają kogoś starszego ode mnie.

A wiesz, że na lento jak wystawisz własne ogłoszenie to może napisać do Ciebie ktoś, kto sam ogłoszenia nie ma? Więc nie sugerowałabym się ilością tego, co już wisi.

Tak, wiem. W wolnej chwili napiszę. Ale wątpię, by był odzew, skoro nawet na grupkach do poznawania ludzi go nie było.

Tylko ja nie pytałam, co robiłeś od kilku lat, a co zrobiłeś przez ostatni miesiąc wink
więc nic. I tu jest problem.

Włożony wysiłek, rezultat, ja pierdole wy naprawdę jesteście zdrowo jebniete, jeszcze raz napisze, nie macie do zaoferowania nic prócz trzech dziur, a partner ma być
Wysoki
Przystojny
Z grubym portfelem czyt "obrotny"
to są 3 podstawowe czynniki wyboru którymi kierują się polki, następnie taka oto modliszka, chce jak najszybciej zajść w ciąże, aby się odpowiednio zabezpieczyć na przyszłość, po kilku latach, taka oto poleczka, która w życiu nic nie robiła, w każde rodzinne święta, czy wypady z koleżankami chwali się co to ona w życiu nie osiągnęła i jak to się nie ustawiła.

9,350

Włożony wysiłek, rezultat, ja pierdole wy naprawdę jesteście zdrowo jebniete, jeszcze raz napisze, nie macie do zaoferowania nic prócz trzech dziur, a partner ma być
Wysoki
Przystojny
to są 3 podstawowe czynniki wyboru którymi kierują się polki, następnie taka oto modliszka, chce jak najszybciej zajść w ciąże, aby się odpowiednio zabezpieczyć na przyszłość, po kilku latach, taka oto poleczka, która w życiu nic nie robiła, w każde rodzinne święta, czy wypady z koleżankami chwali się co to ona w życiu nie osiągnęła i jak to się nie ustawiła.

A co Ty masz do zaoferowania? Nic.

9,351

KoralinaJones napisał/a:

czytając tutejszych, narzekających 30-latków, stwierdzam, że oni nastawieni są na szybkie, łatwe i bezproblemowe uzyskiwanie rezultatów, że oni nie godzą się z życiową prawdą, że relacje damsko - męskie to ciągły proces wzlotów i upadków, niepowodzeń, porażek ale i także w końcu sukcesu. Oni chcą natychmiastowego efektu, bez włożonego wysiłku własnego, bez doświadczenia tego wszystko z czym łączy się zdobywanie doświadczenia. A przede wszystkim bez przykrości, rozczarowań.

Ja mam 24 lata i nie oczekuję natychmiastowych rezultatów, tylko że próbuję od kiedy pamiętam i jakoś nie ma tych wzlotów, nie ma tych sukcesów, są tylko porażki. To ile lat mam czekać na sukces? Do siedemdziesiątki?

9,352 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-10-22 22:00:30)

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Tylko ja nie pytałam, co robiłeś od kilku lat, a co zrobiłeś przez ostatni miesiąc wink

A czymże jest miesiąc przy latach porażek i niepowodzeń? Wolę się skupić na własnym rozwoju niż marnować kolejne lata na działania bez szans powodzenia. Jak to jest, że za granicą nie było problemu z nawiązywaniem relacji, tylko w Polsce nagle dziwnym trafem nikt ze mną rozmawiać nie chce?

A no i oczywiście odniosłaś się tylko do jednego fragmentu, bo mogłaś się przyczepić wink do reszty już się nie odniosłaś.

Lady Loka napisał/a:

Wysoki
Przystojny

mam baaardzo dużo, lecz nie dla paszteta kiełbasa

9,354

Lady Loka napisał/a:

Wysoki
Przystojny

Tak dużo, żę jedyne co potrafisz robić to siedzieć na babskim forum obrażając ludzi dookoła?
Twojej kiełbasy to ja bym kijem nie tknęła, nie martw się.

9,355 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-22 21:58:27)

Wysoki
Przystojny

To znajdź sobie może jakąś dziurę w płocie, która nie będzie miała wymagań.

9,356

Lady Loka napisał/a:

A czymże jest miesiąc przy latach porażek i niepowodzeń? Wolę się skupić na własnym rozwoju niż marnować kolejne lata na działania bez szans powodzenia. Jak to jest, że za granicą nie było problemu z nawiązywaniem relacji, tylko w Polsce nagle dziwnym trafem nikt ze mną rozmawiać nie chce?

Masz DOPIERO 24 lata big_smile to od ilu lat szukasz? Czego Ty chcesz znaleźć? Przecież te dziewczyny, w które celujesz to mają w większości siano w głowie. Sorry, to zmienia całą perspektywę big_smile nie mówiąc o tym, że sporej części związki jeszcze nawet nie interesują. Masz jeszcze masę czasu na znalezienie sobie partnerki.

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Tak dużo, żę jedyne co potrafisz robić to siedzieć na babskim forum obrażając ludzi dookoła?

nie obrażam ludzi, tylko dwulicowe kłamliwe kurwy, a to spora różnica i nie obrażaj ludzi, co do mojej kiełbasy to na kolanach byś prosiła z dopłatą żeby mi possać. smile

9,358

Lady Loka napisał/a:

nie obrażam ludzi, tylko dwulicowe kłamliwe kurwy, a to spora różnica i nie obrażaj ludzi, co do mojej kiełbasy to na kolanach byś prosiła z dopłatą żeby mi possać. smile

Yyy to tylko wtedy jakbym potrzebowała zwymiotować na sam widok.
ewentualnie mogłabym użyć kija na kiełbasie, żeby już żadnej kobiety taki widok nie wystraszył smile

9,359

Lady Loka napisał/a:

Masz DOPIERO 24 lata big_smile

Może i dopiero, ale jakoś większość osób w moim wieku już dawno jest w związkach, a co niektórzy to nawet i dzieci mają.

to od ilu lat szukasz?

Od co najmniej 6, a pewnie i więcej, bo już na początku technikum chciałem mieć dziewczynę.

Czego Ty chcesz znaleźć?

W najgorszym wypadku po prostu znajomych, z którymi mógłbym wyjść na piwo czy pograć w planszówki. W najlepszym dziewczynę.

Przecież te dziewczyny, w które celujesz to mają w większości siano w głowie.

Ja szukam takiej, która nie ma właśnie. No i niestety jest to trudne.

nie mówiąc o tym, że sporej części związki jeszcze nawet nie interesują.

Tak bardzo nie interesują, że prawie każda jest lub była choć raz w związku.

Masz jeszcze masę czasu na znalezienie sobie partnerki.

Niestety nie. Za 6 lat będę mieć 30 i kobiety będą dziwnie patrzyły na faceta bez doświadczenia w związku. Prawdziwej miłości ze strony kobiety (nie związku z rozsądku) już raczej nie doświadczę, chyba że w ciągu 2-3 lat jeszcze poznam jakąś normalną.

9,360

Lady Loka napisał/a:

Masz DOPIERO 24 lata big_smile

Może i dopiero, ale jakoś większość osób w moim wieku już dawno jest w związkach, a co niektórzy to nawet i dzieci mają.

to od ilu lat szukasz?

Od co najmniej 6, a pewnie i więcej, bo już na początku technikum chciałem mieć dziewczynę.

Czego Ty chcesz znaleźć?

W najgorszym wypadku po prostu znajomych, z którymi mógłbym wyjść na piwo czy pograć w planszówki. W najlepszym dziewczynę.

Przecież te dziewczyny, w które celujesz to mają w większości siano w głowie.

Ja szukam takiej, która nie ma właśnie. No i niestety jest to trudne.

nie mówiąc o tym, że sporej części związki jeszcze nawet nie interesują.

Tak bardzo nie interesują, że prawie każda jest lub była choć raz w związku.

Masz jeszcze masę czasu na znalezienie sobie partnerki.

Niestety nie. Za 6 lat będę mieć 30 i kobiety będą dziwnie patrzyły na faceta bez doświadczenia w związku. Prawdziwej miłości ze strony kobiety (nie związku z rozsądku) już raczej nie doświadczę, chyba że w ciągu 2-3 lat jeszcze poznam jakąś normalną.

No to jest trudne, bo te dziewczyny, w które celujesz to siano przestaną mieć w głowie tak za rok albo dwa najwcześniej.
Masz serio dużo czasu na to, żeby sobie kogoś znaleźć.

Posty [ 9,296 do 9,360 z 31,046 ]

Strony Poprzednia 1 142 143 144 145 146 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024