rakastankielia napisał/a:Lady Loka napisał/a:No ja przykładowo nie mam ochoty Cię poznać. Jesteś strasznie męczącym człowiekiem i jeżeli one na portalach odbierają podobny vibe (a pomyśl ile ja tu Twoich postów przeczytałam. Z max 10), to wcale się im nie dziwię.
Problem dalej jest w Tobie.
A weź poprawkę na to, że my tu pojęcia nie mamy jak wyglądasz i szczerze to mnie osobiście niespecjalnie to interesuje i niewiele zmienia.
Jakbyś mnie poznała, to zmieniłabyś zdanie. Na portalach mnie w ogóle nie odbierają, bo nie mam par, a te, co mam, nie odpisują nawet na pierwszą wiadomość.
Poza tym to wy od początku jesteście do mnie uprzedzone. Żadna z was nie chciała mnie poznać, dowiedzieć się w czym może być problem. Nie, wy od razu wsadziłyście mnie do jednego wora – inceli, którzy mają problem ze sobą. Ja nigdy was nie wyzywałem ani nic, tylko cały czas kulturalnie i z szacunkiem przedstawiałem swój punkt widzenia, wynikający z doświadczeń i obserwacji. Wy jednak od samego początku postanowiłyście mnie olać. Gdzie się podziała ta słynna kobieca empatia?
Nie wiesz, jak wyglądam, ale się domyślasz. Gdybym był przystojny, to nie miałbym problemu ze znalezieniem dziewczyny i nie byłoby mnie tutaj.
Nie jestem do Ciebie uprzedzona, nie znam Cię. Nie wiem jak wyglądasz i nie mam zamiaru się domyślać, bo i po co?
Po prostu niezbyt lubię jak ktoś jest tak przekonany do swojej racji, że na każdy argument odpowiada tym, że z przystojnym byłoby inaczej. Co jest bzdurą.
Ja Cię do worka nie wsadziłam, sam się tam wsadziłeś. Przyszedłeś tutaj z konkretnym punktem widzenia, który w skrócie brzmi "nie mam dziewczyny i nigdy nie będę miał, bo jestem brzydki, jakbym był przystojny, to bym się nie mógł od dziewczyn odpędzić". Tymczasem teza jest w założeniu błędna, co już wielokrotnie pisałam.
Też mam swój punkt widzenia z doświadczeń i z obserwacji i jest on kompletnie inny.
Swoją drogą jak ktoś twierdzi, że urodą nie grzeszy to po co ma korzystać z portali, które opierają się na ocenianiu swoich zdjęć?
może źle celujecie w target, a może normalnych dziewczyn nie ma na tinderze?
Jakiś korzysta z lento od kilku dni i już ma pozytywne efekty
więc może jednak portal, na którym się nie wrzuca zdjęć tylko zaczyna się od rozmowy to lepsze rozwiązanie? Pomijając to, że widziałam przy okazji jego zdjęcia i uważam, że bardzo daleko mu do brzydoty. Po prostu tinder nie jest dobrym narzędziem do szukania sobie kogoś na stałe.
Znam naprawdę dużo facetów, którzy są w związkach i nie wiem czy o chociaż jednym powiedziałabym, że jest naprawdę przystojny. Po prostu trzeba trafić na kogoś, dla kogo się jest atrakcyjnym. A żeby na taką osobę trafić to trzeba najpierw poszukać i się nie zrażać. I każdy wie, że to jest trudne.
I ja już wielokrotnie pisałam, że kobietom wcale nie jest łatwiej. Ja na portalach byłam wprawdzie już ponad 5 lat temu, ale tak naprawdę większość facetów, która do mnie pisała to byli erotomani gawędziarze, których najlepiej uciszało się zgadzając się na spotkanie i na to, żeby urzeczywistnili opisy, w których opisywali, co by to ze mną zrobili. Muszę mówić, że żadne spotkanie nie doszło do skutku?
jest masa facetów z problemami, które widać na pierwszy rzut oka. I trzeba się sparzyć 100x, żeby znaleźć tego jednego.