30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 141 142 143 144 145 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,231 do 9,295 z 31,046 ]

9,231

Odp: 30lat i cały czas sam
KoralinaJones napisał/a:

Pani szuka pana (4050)

Pan szuka pani (44821)

Czyli na jedną kobietę przypada 11 facetów.

Tak jest na każdym portalu.
Dlatego kobiety mają x11 łatwiej kogoś sobie znaleźć, niż faceci.

Zobacz podobne tematy :

9,232

Rumunski_Zolnierz napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Pani szuka pana (4050)

Pan szuka pani (44821)

I czyja to wina?

9,233

Nie, w tym wypadku akurat pierdolisz bzdury.

Na Tinderze tak jest, bo każdy musi mieć profil.

Ale na tym Lento po prostu faceci zakładają więcej ogłoszeń. Ale to nie znaczy, że ich jest więcej. Po prostu więcej kobiet jest bez ogłoszeń i tylko przeglądają.

9,234

KoralinaJones napisał/a:

I czyja to wina?

Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie.

9,235

KoralinaJones napisał/a:

Pani szuka pana (4050)

Pan szuka pani (44821)

Nope. Bo na lento możesz do kogoś napisać nie mając swojego własnego ogłoszenia. Więc liczby to tylko ci odważni.

9,236

KoralinaJones napisał/a:

Synku, co Ty możesz wiedzieć o kobietach, jeśli informacje o tym czego pragną czerpiesz na razie z artykułów big_smile Żadna z tych cech nie jest godna kobiecej uwagi. Zaręczam Ci jako kobieta.

Córeczko ja nie czerpię informacji o kobietach z artykułów tylko tylko z logiki na podstawie tego co obserwuję. A jeśli o artykułach mowa to przypominam po raz drugi - podlinkowałem Ci dwa opracowania badań uniwersyteckich w tym temacie, które wciąż wygodnie ignorujesz.

KoralinaJones napisał/a:

Pojęcia wam się mieszają. Natomiast z przytoczonego artykułu wyciągasz dowolne wnioski. W jego treści autor nie stwierdza aby były to cechy świadomie poszukiwane u mężczyzny i przyciągające. Wprost przeciwnie. Wskazuje że są to cechy ukryte, które są doskonale maskowane.

No dokładnie tak. Ja też nigdzie nie napisałem, że kobiety świadomie poszukują tych cech u mężczyzn. Napisałem, że mężczyźni posiadający te cechy mogą z ich pomocą bardzo łatwo wykreować się na bardzo atrakcyjne w oczach kobiet jednostki jednocześnie doskonale maskując swoją prawdziwą naturę. Przypomnę też tylko, że cechy Mrocznej Triady wiążą się m.in. z wysokimi umiejętnościami manipulacji.

KoralinaJones napisał/a:

Był tu już taki jeden, który twierdził że kobiety lecą na hutner eyes badboy i inne cechy rodem z filmów gangsterskich.

Nie wiem co to te hunter eyes badboy i inne cechy o których piszesz, ale to że przestępcy mają często ogromne powodzenie u kobiet jest faktem. To, że Ted Bundy otrzymywał w celi śmierci 200 listów dziennie od swoich "fanek" też.

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Pani szuka pana (4050)

Pan szuka pani (44821)

I czyja to wina?

Niczyja to wina bo nikt nie zrobił tam nic specjalnie żeby drugiemu zawinić. Tak po prostu jest i tyle.

9,237 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-20 23:57:02)

Thomas29 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Synku, co Ty możesz wiedzieć o kobietach, jeśli informacje o tym czego pragną czerpiesz na razie z artykułów big_smile Żadna z tych cech nie jest godna kobiecej uwagi. Zaręczam Ci jako kobieta.

Córeczko.

Pudło big_smile

Thomas29 napisał/a:

ja nie czerpię informacji o kobietach z artykułów tylko tylko z logiki na podstawie tego co obserwuję. A jeśli o artykułach mowa to przypominam po raz drugi - podlinkowałem Ci dwa opracowania badań uniwersyteckich w tym temacie, które wciąż wygodnie ignorujesz.

Dlatego nie podejmuje z Tobą dyskusji. Liczy się czysty empiryzm a nie racjonalizm filozoficzny. Źródłem poznania nie są idee, lecz bodźce zmysłowe. Brak Ci doświadczenia. Jak nam wszystkim w pewnym wieku. Nie martw się. Mniej teorii, więcej praktyki, a wyrobisz sobie własne zdanie. Do dzieła zatem!

9,238 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-21 00:17:55)

I ostatnia kwestia. Fundamentalna. Kobieta nie poddaje się żadnej logice big_smile tongue Taki niby mądry, a podstaw nie wie. tongue

Thomas29 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

I czyja to wina?

Niczyja to wina bo nikt nie zrobił tam nic specjalnie żeby drugiemu zawinić. Tak po prostu jest i tyle.

To było pytanie dla żartu.

A tak serio. To żal mi was chłopaki. Artykuły, badania naukowe, i cuda na patyku zamiast realnej dziewczyny. sad

9,239

Caly czas się zastanawiam dlaczego panowie nie sa w stanie odpowiedzieć mi na pytanie dlaczego niskawy, chudy facet, którego opisalam w kilku postach, może być atrakcyjny dla kobiety. Żaden model, żadne mięśnie, a charakter powala.

Prosze mi to wyjasnic.

9,240 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2022-10-21 05:41:31)

Beyondblackie napisał/a:

Caly czas się zastanawiam dlaczego panowie nie sa w stanie odpowiedzieć mi na pytanie dlaczego niskawy, chudy facet, którego opisalam w kilku postach, może być atrakcyjny dla kobiety. Żaden model, żadne mięśnie, a charakter powala.

Prosze mi to wyjasnic.

Stara pierdolnieta zagraniczna szmato, ile razy można ci powtarzać, że  ten chłopczyk o którym tak marzysz, to nic innego jak znudzenie swoim starym kacapem dla którego jesteś ze względu na pieniądze, milion razy wyrażałaś się na tym forum negatywnie o swoim mężu co świadczy w przekonaniu że masz go dość i z miejsca zmieniła byś go na „ustawionego biznesmena” $$$€€ a to że ten „obrotny”jest szczupły jak to wiele razy podkreślasz, uświadcza w przekonaniu, że twój english boy jest brzuchatym Januszem wpierdalajacym chipsy z herbatą.
Czy wy pierdolone poleczki z ukej na prawdę musicie być tak tępe i głupie żeby wam cokolwiek wytłumaczyć ?

KoralinaJones
Największa kurewka tego forum, twierdzi że kobieta nie kieruje się żadna logiką ... ty naprawdę myślisz że jesteś kobietą?

LadyLoka
Niedojebany pasztecie z nadwaga nie jestem żadnym „be” jeśli dupczysz się tak jak wróżysz to lepiej żebyś była lesbą

9,243

KoralinaJones napisał/a:

Pudło big_smile

Czyli jestes Syneczkiem!?

KoralinaJones napisał/a:

Dlatego nie podejmuje z Tobą dyskusji. Liczy się czysty empiryzm a nie racjonalizm filozoficzny. Źródłem poznania nie są idee, lecz bodźce zmysłowe. Brak Ci doświadczenia. Jak nam wszystkim w pewnym wieku. Nie martw się. Mniej teorii, więcej praktyki, a wyrobisz sobie własne zdanie. Do dzieła zatem!

Czyli dalej brak merytorycznego odniesienia sie do argumentow i dlasze proby zdyskredytowania kontrrozmowcy. No w ten sposob to my sobie rzeczywiscie nie podykstujemy jak bedziesz ciagle wyjezdzac mi ad personam zamiast merytorycznie odniesc sie do argumentow - jednakze to samej sobie wystawiasz tym opinie nie mnie.

PS: Praktyczne przyklady pokazal chociazby Projekt Klaudiusz w ktorym to przeciez fikcyjny pan K. pozwalal sobie wobec dziewczyn na bardzo duzo, a nawet po nich jechal z czego one sobie nic nie robily i dalej chcialy sie z nim spotykac.

KoralinaJones napisał/a:

I ostatnia kwestia. Fundamentalna. Kobieta nie poddaje się żadnej logice big_smile tongue Taki niby mądry, a podstaw nie wie. tongue

A to juz wiem dawno. Nie mniej pewne kwestie zawsze beda podlegac jakiejs logice i da sie je zbadac. Inaczej by tego nie robiono, a badania byly niemiarodajne.

KoralinaJones napisał/a:

A tak serio. To żal mi was chłopaki. Artykuły, badania naukowe, i cuda na patyku zamiast realnej dziewczyny. sad

Ja tam osobiscie nie mam problemu z kobietami, no a przynajmniej nie az takiego jak wiekszosc panow wypowiadajacych sie tutaj. Nie mniej potrafie zrozumiec dlaczego tylu panow wuznaje teorie manosfery i uznaje je za sluszne - sa one bardzo wygodnym wytlumaczeniem wlasnych pprazek i mimo wszystko wydaja sie na pierwszy rzut oka bardzo logiczne i spojne z tym co da sie zaobserwowac w otaczajacym swiecie. Wiem co pisze bo sam nieomal swego czasu w to wpadlem jednak na szczescie ja zwykle zanim cokolwiek uznam za sluszne staram sie spojrzec krytycznie i poznac rozne aspekty oraz rozne spojrzenia na dany temat.

Beyondblackie napisał/a:

Prosze mi to wyjasnic.

Nie wiem jak reszta, ale ja nie neguje tego ze nawet na pierwszy rzut oka zdawaloby sie nieatrakcyjny facet moze sie komus wydac atrakcyjny. Ilu ludzi tyle gustow i guscikow taka prawda. Jednak fakt jest tez faktem, ze osoba niewpisujaca sie w jakies przyjete kanony atrakcyjnosci bedzie miala na pewno duzo trudniej niz jednostka z natury atrakcyjna. Temu nie da sie zaprzeczyc.

9,244 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-21 09:36:14)

Thomas29 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Pudło big_smile

Czyli jestes Syneczkiem!?

KoralinaJones napisał/a:

Czyli dalej brak merytorycznego odniesienia sie do argumentow (...).

Nie, nie jestem syneczkiem, jestem 40+ i bzdury typu: są badania uniwersyteckie, tudzież artykuły, że kobiety lecą na jakieś triady zaburzeń osobowości, traktuję w ramach rozrywki w przerwie na kawę. Wobec takich twierdzeń określenie "merytorycznie" jest nie na miejscu.

Ale nie martw się, nie jesteś tu pierwszym, który nie mając doświadczenia z kobietami posługuje się badaniami i artykułami. Z tego robi się już tutaj przypadłość niektórych chłopców w wieku lat 30. Po tym można ich rozpoznać.

9,245 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-21 09:39:52)

Theodore Robert Bundy napisał/a:

KoralinaJones
Największa kurewka tego forum, twierdzi że kobieta nie kieruje się żadna logiką ... ty naprawdę myślisz że jesteś kobietą?

I nawet tutaj frajerze niczego nie byłeś w stanie zaliczyć a jedynie brandzlujesz się do ekranu monitora big_smile

9,246

Ale Meksyk *.* Można by z 10 prac doktorskich napisać na podstawie Waszych dyskusji <3 XD

9,247 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-21 10:14:39)

Sorry, @Tylwyth, ale ja się z nimi mentalnie rozjeżdżam a jak czytam te wypociny o badaniach nad kwadratową szczęką tudzież inną przypadłością kobiet, to dostają białej gorączki big_smile

KoralinaJones napisał/a:

KoralinaJones

I nawet tutaj frajerze niczego nie byłeś w stanie zaliczyć a jedynie brandzlujesz się do ekranu monitora big_smile

Hahahah, dałaś dupy Niemcowi i Czechowi w nadziei, że załapiesz się na alimenty w € niestety, zarówno Czech jak i Niemiec skończyli zabawę na twojej tępej mordzie, dla Niemca byłaś nic nie warta jednorazowa głupia poleczką, jedyne co ci pozostało to dowartościowywać się tym podbojem u siebie na wsi, w gronie bezzębnych Grażyn z cellulitem na dupie, lub na owym forum.

9,249 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-21 10:56:48)

KoralinaJones napisał/a:

KoralinaJones

Hahahah, dałaś dupy Niemcowi i Czechowi w nadziei, że załapiesz się na alimenty w €

Wtedy jeszcze były marki niemieckie big_smile Ale ty tych czasów nie pamiętasz, bo Ciebie jeszcze na Świecie nie było big_smile

9,250

Czy ktoś zbanuje tego psychopatę?

9,251

Behemoth666 napisał/a:

Z czasem sam się znudzi, potem wróci jako kolejny psychopata, a potem wróci jako on sam i będzie przepraszał, że niby "zrozumiał".

Cykl życia Be. w zależności od tego czy akurat bierze leki.

9,252

Behemoth666 napisał/a:

Nie ma kto zbanować,dlatego taki "szczery"
Theodore Robert Bundy to Johny89 i prawdopodobnie też Rumun , określenie "tępe pi***y" mu się spodobało, zainspirował się kimś innym chłopaczyna i fika  radośnie
Pojawiał się też pod postacią mięśniaka, byczka rozpłodowego, zaliczającego 10 kobiet mężatek nauczycielek tygodniowo.
Udawał też nieudolnie kobietę amatorkę Arabów i Turków
Taki spryciarz,poużywa sobie wypełni misje i spierdzieli ,
nic interesującego w nim nie ma nawet jak na trolla

9,253

paslawek napisał/a:
Behemoth666 napisał/a:

Theodore Robert Bundy to Johny89 i prawdopodobnie też Rumun , określenie "tępe pi***y" mu się spodobało, zainspirował się kimś innym chłopaczyna i fika  radośnie
Pojawiał się też pod postacią mięśniaka, byczka rozpłodowego, zaliczającego 10 kobiet mężatek nauczycielek tygodniowo.
Udawał też nieudolnie kobietę amatorkę Arabów i Turków
Taki spryciarz,poużywa sobie wypełni misje i spierdzieli ,
nic interesującego w nim nie ma nawet jak na trolla

Gdyby był trollem na czasie, to by teraz dzielił się wrażeniami spędzonego czasu z Kerfusiem wink

9,254

Kto to jest Kerfuś? big_smile

9,255

paslawek napisał/a:
Behemoth666 napisał/a:

Zbyt "wysublimowany" nick jak na Johnyego89 i Rumuna w jednym. Wydaje mi się, ze jest na odwrót. Pewna chłopaczyna udaje ten styl dla niepoznaki big_smile

9,256

Śmieszą mnie dorośli (podobno, bo w praniu raczej tego nie widać) panowie typu Teda, którzy nie mając żadnych doświadczeń, kierują się jakimiś durnymi teoriami, przy tym ziejąc nienawiścią do kobiet. A najśmieszniejsze jest to, że dziwią się niezwykle, że żadna dziewczyna nawet tyczką do skakania ich nie tyknie.

Co poniektóre twierdzenia typu: Polki nie chcą Polaków, a tylko zagranicznych, a najlepiej czarnoskórych/ każda kobieta leci tylko na wygląd modela z okladki/ jak facet nie jest przystojny, to wtedy kobieta weźmie go tylko jako bankomat/ jak kobieta uważa za atrakcyjnego faceta, który jest niższy od średniej krajowej, to albo sama jest pasztetem, albo znudzoną żoną- są tak absurdalne i zero jedynkowe, że nie ma ich co nawet komentować.

Prawda jest taka, że Panowie tutaj mają poczucie wartości niższe od poziomu piwnicy w której żyją, a w związku z tym poczucie braku sprawczości. Tak więc muszą sobie znaleźć target dla swojej frustracji i nie zostaje im nic innego niż obrażanie ludzi i plucie jadem.

9,257 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-10-21 13:45:10)

Beyondblackie napisał/a:

Prawda jest taka, że Panowie tutaj mają poczucie wartości niższe od poziomu piwnicy w której żyją, a w związku z tym poczucie braku sprawczości.

No po powiem to n-ty raz: ciężko nie być sfrustrowanym jak się całe życie jest sam, dla dziewczyn jest się niewidocznym i nie ma jak spełnić podstawowych potrzeb.

Obrażania innych z tego powodu nie usprawiedliwiam, pewne osobniki powinny zostać już dawno zbanowane. Ale brak bliskiej osoby mocno odbija się na psychice.

9,258

jakis_czlowiek napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Prawda jest taka, że Panowie tutaj mają poczucie wartości niższe od poziomu piwnicy w której żyją, a w związku z tym poczucie braku sprawczości.

No po powiem to n-ty raz: ciężko nie być sfrustrowanym jak się całe życie jest sam, dla dziewczyn jest się niewidocznym i nie ma jak spełnić podstawowych potrzeb.

Obrażania innych z tego powodu nie usprawiedliwiam, pewne osobniki powinny zostać już dawno zbanowane. Ale brak bliskiej osoby mocno odbija się na psychice.

Słuchaj, ja Ci wierzę, że ciężko jest w życiu jak jest się samotnym. Tylko, że te teorie piwniczniarskiej manosfery wcale nie pomagają w zmianie tego.

Nikt nie podważa tego, że bardzo przystojnemu mężczyźnie jest łatwiej, bardziej wygadanemu jest łatwiej, bogatszemu jest łatwiej...itd. Ale prawda jest również taka, że każdy ma jakieś zalety, które można rozwijać. Z tej piwnicy jakoś w końcu trzeba wyjść.

9,259

Beyondblackie napisał/a:

Ale prawda jest również taka, że każdy ma jakieś zalety, które można rozwijać.

Co do tego mam pewne wątpliwości xD

9,260

Beyondblackie napisał/a:

Ale prawda jest również taka, że każdy ma jakieś zalety, które można rozwijać.

Co do tego mam pewne wątpliwości xD

Inteligencję ewidentnie masz, a więc pewnie też i jakies hobby i umiejętności.

9,261 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-10-21 14:28:59)

Beyondblackie napisał/a:

Coś tam jest...

Ale jeszcze trzeba umieć zainteresować kogoś tym, a to już ciężej.

9,262

Beyondblackie napisał/a:

Coś tam jest...

Ale jeszcze trzeba umieć zainteresować kogoś tym, a to już ciężej.

No to zapodaj czym sie jarasz smile

9,263

Beyondblackie napisał/a:

No to zapodaj czym sie jarasz smile

Wrzucałem masę razy. W sumie nic co by mnie wyróżniało, wszyscy to robią^^

W każdym razie nie zauważyłem, by to miało jakieś znaczenie dla innych osób poza mną.

Co do fotek, czyli najważniejszej rzeczy w necie - z tego co mi sporo osób tu mówiło, to fotki mam podobno ok. Ale może też nie jest to wystarczające, żeby to w internecie działało. Tu raczej trochę inne zasady są niż w normalnym świecie.

Tinder, Sympatia, czy inne apki, szybkie randki - nic to nie daje, zerowe zainteresowanie. Ja już nie mam pomysłu co mogę zrobić w tym necie więcej. Zobaczę teraz co wyjdzie z tym Lento.

9,264

Spojrzałem na to lento, to praktycznie w ogóle nie ma ogłoszeń od kobiet w moim wieku, a jeśli są, to albo na drugim końcu województwa, albo szukają starszych niż ja.

9,265 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-10-21 14:58:07)

rakastankielia napisał/a:

Spojrzałem na to lento, to praktycznie w ogóle nie ma ogłoszeń od kobiet w moim wieku, a jeśli są, to albo na drugim końcu województwa, albo szukają starszych niż ja.

No, większość ogłoszeń od kobiet to zakres wieku od 40 wzwyż. Młodsze siedzą głównie na Tinderze.

Ale to nie znaczy, że młodszych nie ma. Może po prostu nie zakładają ogłoszeń.

9,266

Wracając jeszcze do Tindera. Minęły 3 dni. I tak jak myślałem - na nic było czekać 3 miesiące po usunięciu konta, by założyć nowe. Nic to nie dało. Przez pierwsze 2h miałem z 5-6 lajków, potem jeszcze do 24h kolejne 2. I to by było na tyle xD

Beyondblackie napisał/a:

Śmieszą mnie dorośli (podobno, bo w praniu raczej tego nie widać) panowie typu Teda, którzy nie mając żadnych doświadczeń, kierują się jakimiś durnymi teoriami, przy tym ziejąc nienawiścią do kobiet. A najśmieszniejsze jest to, że dziwią się niezwykle, że żadna dziewczyna nawet tyczką do skakania ich nie tyknie.

Co poniektóre twierdzenia typu: Polki nie chcą Polaków, a tylko zagranicznych, a najlepiej czarnoskórych/ każda kobieta leci tylko na wygląd modela z okladki/ jak facet nie jest przystojny, to wtedy kobieta weźmie go tylko jako bankomat/ jak kobieta uważa za atrakcyjnego faceta, który jest niższy od średniej krajowej, to albo sama jest pasztetem, albo znudzoną żoną- są tak absurdalne i zero jedynkowe, że nie ma ich co nawet komentować.

Prawda jest taka, że Panowie tutaj mają poczucie wartości niższe od poziomu piwnicy w której żyją, a w związku z tym poczucie braku sprawczości. Tak więc muszą sobie znaleźć target dla swojej frustracji i nie zostaje im nic innego niż obrażanie ludzi i plucie jadem.

Prawda jest taka, że cię pasztecie zatkało, wypisałem ci prawdę gorzką, o tobie i twoim super wyimaginowanym związku, ale takie życie, jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, funtowe eldorado dawno się skończyło, a tam wyjeżdżali ci, którzy mieli za niskie iq aby dać sobie rade w Polsce, i zostali tylko na zmywaku.

Beyondblackie napisał/a:

Prawda jest taka, że cię pasztecie zatkało, wypisałem ci prawdę gorzką, o tobie i twoim super wyimaginowanym związku, ale takie życie, jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, funtowe eldorado dawno się skończyło, a tam wyjeżdżali ci, którzy mieli za niskie iq aby dać sobie rade w Polsce, i zostali tylko na zmywaku.

9,269

Beyondblackie napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Słuchaj, ja Ci wierzę, że ciężko jest w życiu jak jest się samotnym. Tylko, że te teorie piwniczniarskiej manosfery wcale nie pomagają w zmianie tego.

Nikt nie podważa tego, że bardzo przystojnemu mężczyźnie jest łatwiej, bardziej wygadanemu jest łatwiej, bogatszemu jest łatwiej...itd. Ale prawda jest również taka, że każdy ma jakieś zalety, które można rozwijać. Z tej piwnicy jakoś w końcu trzeba wyjść.

Będąc gównem genetycznym ma się zerowe szanse.

9,270

gman98v2 napisał/a:

Ktoś Ci to kiedyś powiedział czy sam sobie wbijasz, co napisałeś powyżej, a czego nawet nie powtórzę?
Jestem przekonana, że prawdą jest to drugie, dlatego zadam Ci jeszcze jedno pytanie: dlaczego sobie to robisz?
Przecież właśnie w ten sposób odbierasz sobie szansę na związek. Wiesz z jakiego powodu? Bo zdziwiłabym się, gdyby ktoś Cię pokochał, jeśli samego siebie tak nisko oceniasz, żeby nie napisać nienawidzisz.

9,271 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-10-21 20:38:33)

Olinka napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Ktoś Ci to kiedyś powiedział czy sam sobie wbijasz, co napisałeś powyżej, a czego nawet nie powtórzę?
Jestem przekonana, że prawdą jest to drugie, dlatego zadam Ci jeszcze jedno pytanie: dlaczego sobie to robisz?
Przecież właśnie w ten sposób odbierasz sobie szansę na związek. Wiesz z jakiego powodu? Bo zdziwiłabym się, gdyby ktoś Cię pokochał, jeśli samego siebie tak nisko oceniasz, żeby nie napisać nienawidzisz.

Tylko takie myślenie nie bierze się z niczego. Taki sposób myślenia przychodzi po jakimś czasie, gdy się widzi, że się nie ma żadnych szans, by kogoś poznać. Mogę się założyć, że wcześniej tak o sobie nie myślał. Dopiero zaczął po n-tym niepowodzeniu, gdy nie widać szans na lepsze jutro.

9,272

paslawek napisał/a:

Theodore Robert Bundy to Johny89 i prawdopodobnie też Rumun

Pudło.
Lepiej zajmij się wychowywaniem córki.

KoralinaJones napisał/a:

Zbyt "wysublimowany" nick jak na Johnyego89 i Rumuna w jednym.

No i dlaczego znowu mnie ciśniesz? Niemcowi i Czechowi robiłaś dobrze a mnie Polaka obrażasz?

Beyondblackie napisał/a:

Prosze mi to wyjasnic.

Odpowiedź jest prosta.

Są to Funty Brytyjskie.

9,273

KoralinaJones napisał/a:

Zbyt "wysublimowany" nick jak na Johnyego89 i Rumuna w jednym.

No i dlaczego znowu mnie ciśniesz? Niemcowi i Czechowi robiłaś dobrze a mnie Polaka obrażasz?

Bo to prawda. Ewentualnie - jak wolisz - bo nie jesteś Niemcem lub Czechem big_smile

9,274

Powiedz mi jakie masz fantazje o Senegalczykach.

9,275

Beyondblackie napisał/a:

Tak, tylko te zalety na nic się nie zdają, jeżeli żadna kobieta nie jest zainteresowana znajomością. Gdyby jakaś kobieta dała mi szansę i chciała mnie poznać, to pewnie przekonałbym ją do siebie. Ale wszystko rozbija się o wygląd i jestem skreślony na starcie.

9,276

Żadne. Po prawdzie jestem rasistką.

9,277

KoralinaJones napisał/a:

No ale wyobraź sobie, że podchodzi do Ciebie Niemiec a Ty masz kosmate myśli.

Co robisz z tym obcokrajowcem?

9,278

KoralinaJones napisał/a:

No ale wyobraź sobie, że podchodzi do Ciebie Niemiec a Ty masz kosmate myśli.

Co robisz z tym obcokrajowcem?

Niemcy mają teraz u mnie przechlapane. Nie podoba mi się ich polityka w ramach UE.

9,279

No dobra ale dajmy na to podchodzi do Ciebie jakiś bardzo bogaty obcokrajowiec, który napluł wcześniej na Polaka i chce się do Ciebie dobrać, a Ty jesteś w nastroju.

Co robisz dalej?

9,280 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-21 21:58:48)

No dobra ale dajmy na to podchodzi do Ciebie jakiś bardzo bogaty obcokrajowiec, który napluł wcześniej na Polaka i chce się do Ciebie dobrać, a Ty jesteś w nastroju.

Co robisz dalej?

Nic, bo tam mnie nie ma.

9,281

No ale powiedz mi jak bardzo podobają Ci się obcokrajowcy.

9,282

No ale powiedz mi jak bardzo podobają Ci się obcokrajowcy.

Po prostu ludzie.

9,283

Czy powiesz nam jakie masz fantazje do obcokrajowców?

9,284

Nie mam żadnych. To akurat Twoje fantazje big_smile

9,285

Rumun ewidentnie po %%%.

9,286

KoralinaJones napisał/a:

Zbyt "wysublimowany" nick jak na Johnyego89 i Rumuna w jednym. Wydaje mi się, ze jest na odwrót. Pewna chłopaczyna udaje ten styl dla niepoznaki big_smile

Zgadzam się. Rumun ma tylko jedno konto tutaj na 99%. Prędzej to Johny, ale też wątpię. A najbardziej bym stawiał w kolegę z nickiem na B.

9,287

paslawek napisał/a:

Theodore Robert Bundy to Johny89 i prawdopodobnie też Rumun

Pudło.
Lepiej zajmij się wychowywaniem córki.

Akurat - udowodnij to ,wiesz że nie możesz a styl identyczny macie wszyscy 
Ktoś Cię prosił o udzielenia rad Jonny/Teodore RB  smile ?
Wsadź se w buty swoje rady  bez sensu big_smile

9,288

Foxterier napisał/a:

Rumun ewidentnie po %%%.

Albo kolejny, który niepotrzebnie odstawił leki.

Rumuński, myślałeś może o wizycie u psychiatry?

9,289

Bo co? Chcialem ja kiedyśś zaprosić na wycieczkę a ona powiedziała mi, że by chciialaa jechać w potem nawet sie nie odezwala w ogole nic, jak po czyms takim ja szanowac?

Lady Loka napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Rumun ewidentnie po %%%.

Skończ już z tymi lekami niedojebana farmaceutko, to że pijesz wywar z nigeryjskiego kutasa, nie oznacza że każdy musi

KoralinaJones napisał/a:

Została rasistką po tym, jak Czech z Niemcem skończyli jej na ryju, lub w ryju i poczuła się niezapłodniona. I cały plan szlak trafił.

9,292

Lady Loka napisał/a:
Foxterier napisał/a:

Rumun ewidentnie po %%%.

Skończ już z tymi lekami niedojebana farmaceutko, to że pijesz wywar z nigeryjskiego kutasa, nie oznacza że każdy musi

Jak tak bardzo chcesz to Tobie też możemy załatwić takiego nigeryjczyka, żeby się Tobą zajął, już Ci pisałam.

Daj spokój, to ani śmieszne ani normalne, a Ty pokazujesz tylko i wyłącznie swój poziom, który aktualnie jest tak niski, że niezmierzalny.

9,293

W tym wątku, jak widzę bez zmian...

9,294

Lucyfer666 napisał/a:

Lucek, znasz jakiegoś nigeryjczyka?
Be potrzebuje, a ja akurat mam braki w magazynie.

9,295

Lady Loka napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Lucek, znasz jakiegoś nigeryjczyka?
Be potrzebuje, a ja akurat mam braki w magazynie.

Wszystkich wyeksploatowałem przy zbiorach szczypiorku, więc niestety nie pomogę big_smile

Posty [ 9,231 do 9,295 z 31,046 ]

Strony Poprzednia 1 141 142 143 144 145 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024