Także traktowanie kobiet po 30 przez takich facetów, tylko do seksu jest nie dziwne.
9,101 2022-10-18 16:08:40
9,102 2022-10-18 16:10:10
Lady Loka napisał/a:Jezu. Nie WYSYŁAJĄ nikomu takich zdjęć.
Mają je ustawione na tinderze jako profilowe.
Dlatego ciężko znaleźć kogoś normalnego, bo większość tindera to zdjęcia wzwodów.No nieee, ja wiem, że są różni ludzie, ale nie uwierzę w to, że większość ma takie zdjęcia na profilu. Że wysyłają, mogę uwierzyć, ale nie w to. Przecież gdyby tak było, to te pozostałe profile miałyby tysiące par. Juź nie mówiąc o tym, że takie zdjęcie nawet nie zostałoby zatwierdzone, bo nawet zdjęcie kota przechodzi dopiero po kilku próbach.
Wejdź i sam sprawdź. My już mamy całą galerię screenów z profilowych.
Tinder naprawdę nie jest dobrym portalem do szukania sobie kogoś na stałe.
No chyba, że chcesz "szukać", żeby potem narzekać.
9,103 2022-10-18 16:15:46
Wejdź i sam sprawdź. My już mamy całą galerię screenów z profilowych.
Tinder naprawdę nie jest dobrym portalem do szukania sobie kogoś na stałe.No chyba, że chcesz "szukać", żeby potem narzekać.
To dlaczego ignorujecie profile z normalnymi zdjęciami, skoro jest ich tak mało?
Ja wiem, że tinder nie jest dobrym miejscem. Ale nie ma alternatywy.
9,104 2022-10-18 16:19:46 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 16:20:22)
Lady Loka napisał/a:Wejdź i sam sprawdź. My już mamy całą galerię screenów z profilowych.
Tinder naprawdę nie jest dobrym portalem do szukania sobie kogoś na stałe.No chyba, że chcesz "szukać", żeby potem narzekać.
To dlaczego ignorujecie profile z normalnymi zdjęciami, skoro jest ich tak mało?
Dlatego że nie przysługuje to w życiu jak psu buda a tak właśnie chcielibyście.
To co was charakteryzuje to wyłącznie pretensje i poczucie chorej satysfakcji z dyskredytacji kobiet.
9,105 2022-10-18 16:24:18 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-10-18 16:28:41)
Dlatego że nie przysługuje to w życiu jak psu buda a tak właśnie chcielibyście.
To co was charakteryzuje to wyłącznie pretensje i poczucie chorej satysfakcji z dyskredytacji kobiet.
Że co? Nie uważam, że cokolwiek mi się należy. Ale każdy ma potrzebę bliskości i każdy chce być kochanym. W odróżnieniu od kobiet, mam bardzo niskie wymagania, a mimo to jestem z góry odrzucany i żadna kobieta nie jest zainteresowana nawet koleżeńską relacją.
Nie mam żadnej satysfakcji, zresztą nikogo nie dyskredytuję, tylko opisuję stan faktyczny.
9,106 2022-10-18 16:30:00
Nie wiń wszystkich kobiet za swoje niepowodzenia.
Kochaj je wszystkie.
9,107 2022-10-18 16:36:58
Kochaj je wszystkie.
Ależ kocham, tylko bez wzajemności ![]()
Choć wystarczy mi tylko jedna, która moje uczucia odwzajemni i będę najszczęśliwszy na świecie.
9,108 2022-10-18 17:03:12 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2022-10-18 17:05:56)
Foxterier napisał/a:rakastankielia, jest mi bardzo przykro że dotknęło Cię odtrącenie i samotność, ale spójrz na to z drugiej strony - nikt nie chce się poświęcać i być z kimś dla niego nieatrakcyjnym tylko dlatego, że ta osoba nie chce być sama.
Musimy się sobie podobać w związku. I owszem, brzydcy ludzie mają trudniej w relacjach. Ale to tak jak krzyczenie na wiatr że wieje. Trzeba połknąć te gorzką pigułę i tyle.
Jakoś kiedyś tak było, każdy mógł sobie kogoś znaleźć. Brzydcy byli z brzydkimi, a przeciętni z ładnymi. Nie oczekuję, że pokocha mnie modelka, bo to nie mój poziom, ale taka przeciętna dziewczyna powinna się mną zainteresować. Tymczasem teraz nawet skrajnie nieatrakcyjne kobiety uważają się za najpiękniejsze i szukają przystojniaka.
Kiedyś kobietom zakładano chomąto i orano nimi pole, do tego też chcesz wrócić? ![]()
Wydaje mi się że kobiety po prostu lepiej znoszą samotność bo żyją w grupach znajomych/przyjaciół i wolą być same niż znaleźć sobie jakiegoś gościa który ich nie pociąga, zmuszać się do seksu (mężczyźni jednak mają statystycznie wyższe libido) i prać mu gacie.
Dlatego jest tak duża grupa narzekających na samotność mężczyzn i mniejsza grupa takowych kobiet.
9,109 2022-10-18 17:11:54
To jeśli nieatrakcyjny facet jest potrzebny po wybawieniu się, to nie ma sensu traktować poważnie kobiet po 30.
9,110 2022-10-18 17:13:35
Lady Loka napisał/a:Wejdź i sam sprawdź. My już mamy całą galerię screenów z profilowych.
Ja wiem, że tinder nie jest dobrym miejscem. Ale nie ma alternatywy.
A czemu Ty do mnie mówisz w liczbie mnogiej? Ostatnio jak sprawdzałam, to byłam jedna.
Znaczy nie wiem jeszcze czy w brzuchu mam chłopca czy dziewczynkę, ale tak czy inaczej ono jest jeszcze za młode na tindera. A zanim dorośnie, to pewnie wymyślą coś nowego.
Nasuwa mi się kilka możliwych rozwiązań, ale to moje domysły i wnioski z rozmów z koleżanką, która tindera używa:
-> ma tak dość oglądania męskich wzwodów, że olewa na dany dzień tindera zanim dotrze do tych normalnych
-> tych normalnych jest bardzo mało i ona sama mówi, że rozmowa często się urywa po kilku zdaniach zamienionych i tutaj nie szukałabym winy ani w niej ani w facecie, po prostu czasami tak bywa
-> ona akurat nie ma wielkiego ciśnienia na to, żeby kogoś znaleźć natychmiast, więc może sobie wywindować standardy tak, jak chce i szukać takich, którzy jej się będą podobać
-> często ci normalni mają tak kijowe zdjęcia, że są po drugiej stronie skali przypału niż ci z pierwszego podpunktu. Serio, jak kiedyś używałam sympatii to pisał do mnie gość, który na zdjęciu miał za duży garnitur, a pozował na tle śmieciarki. W sumie dla mnie to nie był jeszcze jego największy minus, ale jak już zaczęłam z nim pisać, to gość niesamowicie skupiał się na tym, jak to wszystkie kobiety go olewają i właściwie o niczym innym się z nim rozmawiać nie dało, a ja nie mam ochoty na potencjalnej randce słuchać ciągle narzekania (może to kierunek dla tych forumowych panów, bo poziom zbliżony)
-> już z mojego własnego doświadczenia z portalami randkowymi (nie tinderem) to większość facetów tam jest wręcz niemiłosiernie nudna. Oni sami nie wiedzą jak mają zagadać, a nawet zagadani urywają rozmową po kilku zdaniach i trzeba ich ciągnąć za język, a nie każdemu się chce i nie każdy ma na to ochotę
Jak dla mnie to one wcale nie mają ego wyrąbanego w kosmos przez to, że mają dostęp do facetów 15/10. Im się po prostu nie chce już takiej mierności, która tam na portalach jest. I mówiąc o mierności nie mam na myśli atrakcyjności facetów, a ogólne podejście, które tam panuje. Uwierz, że kobietom wcale nie jest tak łatwo, bo co z tego, że na dzień dobry dostajesz 20 wiadomości od różnych facetów, skoro z tych 20 wychodzi, że 10 osób chce tylko seksu, 5 osób też chce, ale tego od razu nie powie, 3 są nudne i nie odpisują na wiadomości, a na te 2 ostatnie to już nie masz siły, bo doskonale wiesz, co Cię czeka.
Btw. próbowałeś speed dating? Albo coś w tym stylu? Ja dalej uważam, że najlepiej jest się poznawać na żywo, a nie przez apkę.
9,111 2022-10-18 17:55:49
A czemu Ty do mnie mówisz w liczbie mnogiej? Ostatnio jak sprawdzałam, to byłam jedna.
Znaczy nie wiem jeszcze czy w brzuchu mam chłopca czy dziewczynkę, ale tak czy inaczej ono jest jeszcze za młode na tindera. A zanim dorośnie, to pewnie wymyślą coś nowego.
Sama pisałaś, że "my" ![]()
-> ma tak dość oglądania męskich wzwodów, że olewa na dany dzień tindera zanim dotrze do tych normalnych
Ma to sens. Choć ja też przebijam się przez dziesiątki profili bez opisu albo z nazwą konta na ig, zanim trafię na normalny profil, ale mimo to szukam.
-> tych normalnych jest bardzo mało i ona sama mówi, że rozmowa często się urywa po kilku zdaniach zamienionych i tutaj nie szukałabym winy ani w niej ani w facecie, po prostu czasami tak bywa
A czy ona sama odpisuje normalnie czy tylko zdawkowo? Bo u mnie też jak już jest para i dziewczyna odpisze, to szybko się urywa, bo ona sama nic napisać nie potrafi, tylko "aha", "fajnie", "ja też" itd. Żeby rozmowa się kleiła, to obie strony muszą przejmować inicjatywę.
-> ona akurat nie ma wielkiego ciśnienia na to, żeby kogoś znaleźć natychmiast, więc może sobie wywindować standardy tak, jak chce i szukać takich, którzy jej się będą podobać
A podoba jej się zapewne top 20% facetów, tak jak każdej innej kobiecie, więc wracamy do punktu wyjścia.
-> często ci normalni mają tak kijowe zdjęcia, że są po drugiej stronie skali przypału niż ci z pierwszego podpunktu. Serio, jak kiedyś używałam sympatii to pisał do mnie gość, który na zdjęciu miał za duży garnitur, a pozował na tle śmieciarki. W sumie dla mnie to nie był jeszcze jego największy minus, ale jak już zaczęłam z nim pisać, to gość niesamowicie skupiał się na tym, jak to wszystkie kobiety go olewają i właściwie o niczym innym się z nim rozmawiać nie dało, a ja nie mam ochoty na potencjalnej randce słuchać ciągle narzekania (może to kierunek dla tych forumowych panów, bo poziom zbliżony)
Zdjęcia w zbyt dużym garniturze i na tle śmieciarki to już dla mnie jakiś wyższy poziom żenady. Sam nie mam jakichś świetnych zdjęć, bo raz, że nie umiem pozować, dwa, nie ma mi za bardzo kto tych zdjęć robić, trzy, chcę pokazać prawdziwego siebie, a nie za filtrami. No ale coś takiego to przesada xD jak już jednak z kimś rozmawiam, to nie narzekam i nie poruszam tematu bycia olewanym przez kobiety.
-> już z mojego własnego doświadczenia z portalami randkowymi (nie tinderem) to większość facetów tam jest wręcz niemiłosiernie nudna. Oni sami nie wiedzą jak mają zagadać, a nawet zagadani urywają rozmową po kilku zdaniach i trzeba ich ciągnąć za język, a nie każdemu się chce i nie każdy ma na to ochotę
Ja to samo mogę powiedzieć o kobietach. Z drugiej strony, jeśli kobieta nie ma opisu (a 90% kobiet nie ma), to nie mamy się do czego odnieść, więc nic dziwnego, że z tym zagadaniem jest różnie. Nawet jeśli nawiążę do opisu i ciekawie zagadam, to dostaję zdawkowe odpowiedzi.
Btw. próbowałeś speed dating? Albo coś w tym stylu? Ja dalej uważam, że najlepiej jest się poznawać na żywo, a nie przez apkę.
Kiedyś szukałem, ale chyba jestem za młody na takie wydarzenia xD
Zresztą próbowałem poznawać ludzi w wielu miejscach i nic to nie dawało. Nawet wydarzenia związane z zainteresowaniami kończyły się co najwyżej średnioklejącą się rozmową i brakiem kontynuacji znajomości.
9,112 2022-10-18 18:32:37
Także traktowanie kobiet po 30 przez takich facetów, tylko do seksu jest nie dziwne.
Zdajesz sobie sprawę, że to forma wyimaginowanej zemsty, która istnieje wyłącznie w Twojej głowie?
9,113 2022-10-18 18:35:29 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 18:35:56)
KoralinaJones napisał/a:Dlatego że nie przysługuje to w życiu jak psu buda a tak właśnie chcielibyście.
Że co? Nie uważam, że cokolwiek mi się należy. Ale każdy ma potrzebę bliskości i każdy chce być kochanym. W odróżnieniu od kobiet, mam bardzo niskie wymagania, (...).
Niestety, "bierz, co jest" też nie jest dobrą taktyką ![]()
9,114 2022-10-18 18:44:53
Niestety, "bierz, co jest" też nie jest dobrą taktyką
Nie chodzi o branie, co jest. Po prostu kobietom podoba się tylko 20% mężczyzn, a reszta to brzydale. Z kolei mężczyźni uważają połowę kobiet za powyżej przeciętnej i połowę za poniżej przeciętnej, czyli tak jak powinno być. Jako osoba świadoma tego, że nie jestem przystojniakiem 11/10, szukam dziewczyny wśród kobiet na swoim poziomie, a nawet nieco niżej, oczywiście biorąc pod uwagę tylko te, które choć trochę mi się podobają. Chodzi o to, że dla mnie o wiele ważniejszy jest charakter niż wygląd, dlatego wolę mniej atrakcyjną kobietę, która odpowiada mi charakterem niż najpiękniejszą dziewczynę, której charakter w ogóle mi nie pasuje.
9,115 2022-10-18 18:50:31
rakastankielia napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Dlatego że nie przysługuje to w życiu jak psu buda a tak właśnie chcielibyście.
Że co? Nie uważam, że cokolwiek mi się należy. Ale każdy ma potrzebę bliskości i każdy chce być kochanym. W odróżnieniu od kobiet, mam bardzo niskie wymagania, (...).
Niestety, "bierz, co jest" też nie jest dobrą taktyką
Biorąc pod uwagę jego skargi, to wychodzi, że mało jak go chcę nawet te 30+ i z bąbelkiem. Nawet jeśli chce się tak bawić... nie żal ci kur... energii, czasu plus i tak musisz mieć siłke, gadane?! Ja mówię wprost, że w kobietach widzę harpie (nie każda, te, które poznałem i nie chciały rodzinny), za które chciał rodzinny były fajne
plus z czym się zgodzę, nigdy nie swojego bąbelka.
9,116 2022-10-18 18:50:41
KoralinaJones napisał/a:Niestety, "bierz, co jest" też nie jest dobrą taktyką
Nie chodzi o branie, co jest. Po prostu kobietom podoba się tylko 20% mężczyzn, a reszta to brzydale. Z kolei mężczyźni uważają połowę kobiet za powyżej przeciętnej i połowę za poniżej przeciętnej, czyli tak jak powinno być. Jako osoba świadoma tego, że nie jestem przystojniakiem 11/10, szukam dziewczyny wśród kobiet na swoim poziomie, a nawet nieco niżej, oczywiście biorąc pod uwagę tylko te, które choć trochę mi się podobają. Chodzi o to, że dla mnie o wiele ważniejszy jest charakter niż wygląd, dlatego wolę mniej atrakcyjną kobietę, która odpowiada mi charakterem niż najpiękniejszą dziewczynę, której charakter w ogóle mi nie pasuje.
Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba. Procenty, inną połówkę lub ćwiartkę lepiej wypić.
9,117 2022-10-18 18:52:01 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-10-18 18:52:31)
Biorąc pod uwagę jego skargi, to wychodzi, że mało jak go chcę nawet te 30+ i z bąbelkiem.
Ale ja nie jestem tym, co pisze o samotnych matkach xd
9,118 2022-10-18 18:54:03
Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba.
Niestety kobietom mało co się podoba ![]()
9,119 2022-10-18 18:58:55
KoralinaJones napisał/a:Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba.
Niestety kobietom mało co się podoba
Mało co, czy mało kto?
9,120 2022-10-18 19:00:39
Mało co, czy mało kto?
Jedno i drugie.
9,121 2022-10-18 19:04:22
KoralinaJones napisał/a:Mało co, czy mało kto?
Jedno i drugie.
Rozwiń proszę, bo tak, to sobie możemy grać w ping ponga do końca Świata. Zresztą sam piszesz, że nie ma tego dużo.
9,122 2022-10-18 19:06:50
Rozwiń proszę, bo tak, to sobie możemy grać w ping ponga do końca Świata. Zresztą sam piszesz, że nie ma tego dużo.
Ale że czego nie ma dużo?
Chodzi mi o to, że nie tylko nie podoba wam się większość mężczyzn, ale też ogólnie ciągle chodzicie po ulicach naburmuszone, co byśmy nie zrobili, to zawsze źle, trudno was zadowolić.
9,123 2022-10-18 19:12:25 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 19:14:50)
KoralinaJones napisał/a:Rozwiń proszę, bo tak, to sobie możemy grać w ping ponga do końca Świata. Zresztą sam piszesz, że nie ma tego dużo.
Chodzi mi o to, że nie tylko nie podoba wam się większość mężczyzn, ale też ogólnie ciągle chodzicie po ulicach naburmuszone, co byśmy nie zrobili, to zawsze źle, trudno was zadowolić.
Tego, co nam się podoba. Zarzucasz kobietom, że mało co im się podoba. Zadaję pytanie, co w takim razie podoba się Twoim zadaniem, chcę wiedzieć co to jest, dlaczego jest takie szczególne, rzadko występuje u mężczyzny. Zarzucasz kobietom, że mało kto im się podoba. Z tego co ja wiem, to heteroseksualnym kobietom podobają się mężczyźni, i tych kobiet jest więcej.
Twierdzisz, że kobiety chodzą po ulicach naburmuszone. A jak Twoim zdaniem powinny się zachowywać na ulicach aby mężczyźni nie czuli się źle z tym faktem? Jakie konkretnie działania są zawsze źle oceniane, i skoro trudno nas zadowolić, to co konkretnie wywołuje to niezadowolenie?
Pozwól się odnieść przynajmniej w jednym punkcie do Twojej wypowiedzi.
9,124 2022-10-18 19:20:35
gman98v2 napisał/a:Także traktowanie kobiet po 30 przez takich facetów, tylko do seksu jest nie dziwne.
Zdajesz sobie sprawę, że to forma wyimaginowanej zemsty, która istnieje wyłącznie w Twojej głowie?
Przecież duża ilość facetów już robi z was zbiornik na nasienie nie od dziś.
9,125 2022-10-18 19:21:12 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 19:23:46)
KoralinaJones napisał/a:gman98v2 napisał/a:Także traktowanie kobiet po 30 przez takich facetów, tylko do seksu jest nie dziwne.
I teraz pytanie za 100 punktów. Dlaczego większość to samotne matki?
Sami sobie jesteście winni
. Może pora zacząć traktować kobiety nie jak zbiorniki na spermę, z której to potem spermy powstają wasze dzieci a jak matki waszych dzieci to nie będziecie mieć problemu z samotnymi matkami.
Dostrzegasz w lustrze swoją drugą twarz.? Tę jeszcze brzydszą od pierwszej.
9,126 2022-10-18 19:23:17
Zarzucasz kobietom, że mało co im się podoba. Zadaję pytanie, co w takim razie podoba się Twoim zadaniem, chcę wiedzieć co to jest, dlaczego jest takie szczególne, rzadko występuje u mężczyzny.
A bo ja wiem, co wam się podoba? Chyba nic, bo same nie wiecie, czego chcecie.
Zarzucasz kobietom, że mało kto im się podoba. Z tego co ja wiem, to heteroseksualnym kobietom podobają się mężczyźni, i tych kobiet jest więcej.
Nie mężczyźni, a garstka najprzystojniejszych mężczyzn.
Twierdzisz, że kobiety chodzą po ulicach naburmuszone. A jak Twoim zdaniem powinny się zachowywać na ulicach aby mężczyźni nie czuli się źle z tym faktem?
Mnie to tam obojętne. Ale za granicą kobiety są uśmiechnięte, jak się do nich zagada, to potrafią chwilę pogadać itd., a w Polsce to tylko mina w stylu "nawet nie podchodź", a jakiekolwiek zagadanie kończy się zignorowaniem albo spławieniem.
Jakie konkretnie działania są zawsze źle oceniane, i skoro trudno nas zadowolić, to co konkretnie wywołuje to niezadowolenie?
Gdybym wiedział, co wywołuje to niezadowolenie, to pewnie już dawno bym miał jakąś dziewczynę.
9,127 2022-10-18 19:25:34
. Może pora zacząć traktować kobiety nie jak zbiorniki na spermę, z której to potem spermy powstają wasze dzieci a jak matki waszych dzieci to nie będziecie mieć problemu z samotnymi matkami.
Ja kobiety traktuję jak potencjalne matki moich dzieci. Problem w tym, że kobiety nie chcą takich facetów, tylko właśnie wybierają tych, którzy widzą w nich jedynie zbiorniki na spermę i wręcz są dumne z tego, że liczba facetów, z którymi się przespały jest duża. To nie my tak traktujemy kobiety, tylko często one same.
9,128 2022-10-18 19:31:11 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 19:32:49)
A bo ja wiem, co wam się podoba? Chyba nic, bo same nie wiecie, czego chcecie.
To wiesz czy nie wiesz, czy masz jakieś bliżej nieokreślone pretensje i de facto sam nie wiesz tym samym czego chcesz.
Nie mężczyźni, a garstka najprzystojniejszych mężczyzn.
Kobiety wybierają mężczyzn o różnej urodzie.
Mnie to tam obojętne. Ale za granicą kobiety są uśmiechnięte, jak się do nich zagada, to potrafią chwilę pogadać itd., a w Polsce to tylko mina w stylu "nawet nie podchodź", a jakiekolwiek zagadanie kończy się zignorowaniem albo spławieniem.
Jest Ci to obojętne czy masz może jednak z tym problem? Dlaczego Twoim zdaniem zaczepiona na ulicy, obca kobieta, przez obcego mężczyznę powinna z nim rozmawiać. Może ma partnera, męża, może się spieszy, a może po prostu nie ma na to ochoty?
9,129 2022-10-18 19:34:20
Kobiety wybierają mężczyzn o różnej urodzie.
Jakoś tego nie widać.
Jest Ci to obojętne czy masz może jednak z tym problem? Dlaczego Twoim zdaniem zaczepiona na ulicy, obca kobieta, przez obcego mężczyznę powinna z nim rozmawiać. Może ma partnera, męża, może się spieszy, a może po prostu nie ma na to ochoty?
Może nie mieć ochoty czy czasu, ale to wystarczy kulturalnie powiedzieć nie i tyle. A nie "spyerdalaj, brzydalu" albo w najlepszym razie ignorować... Bycie w związku nie wyklucza zwyczajnej rozmowy, już nie mówiąc o tym, że często mówicie, że macie kogoś, mimo że jesteście same.
9,130 2022-10-18 19:35:25
gman98v2 napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Zdajesz sobie sprawę, że to forma wyimaginowanej zemsty, która istnieje wyłącznie w Twojej głowie?
Dostrzegasz w lustrze swoją drugą twarz.? Tę jeszcze brzydszą od pierwszej.
Ale to wina nie facetów, tylko kobiet. Kierujecie się emocjami, takich wybieracie, a potem pretensje do światami. Potem się dziwicie, że tylko na luźna relacje taka się nadaje. To już nie mój problem.
9,131 2022-10-18 19:47:26 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 19:53:41)
Ale to wina nie facetów, tylko kobiet. Kierujecie się emocjami, takich wybieracie, a potem pretensje do światami. Potem się dziwicie, że tylko na luźna relacje taka się nadaje. To już nie mój problem.
Najwyraźniej trafiasz na te mądre. Spójrz raz jeszcze w lustro. Te, na które trafiasz, wbrew temu, co Ci się wydaje, nie oceniają po wyglądzie. Widzą znacznie więcej.
Przecież to nie jest wina faceta, że okazuje się zwykłym skurwielem
I bardzo dziękuję za potwierdzenie, że właśnie nie warto kierować się emocjami ![]()
9,132 2022-10-18 19:55:37 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-10-18 19:56:47)
gman98v2 napisał/a:Ale to wina nie facetów, tylko kobiet. Kierujecie się emocjami, takich wybieracie, a potem pretensje do światami. Potem się dziwicie, że tylko na luźna relacje taka się nadaje. To już nie mój problem.
Najwyraźniej trafiasz na te mądre. Spójrz raz jeszcze w lustro. Te, na które trafiasz, wbrew temu, co Ci się wydaje, nie oceniają po wyglądzie. Widzą znacznie więcej.
Przecież to nie jest wina faceta, że okazuje się zwykłym skurwielem
I bardzo dziękuję za potwierdzenie, że właśnie nie warto kierować się emocjami
A moja wina, ze po rodzicach jestem odpadem genetycznym? Na to nie miałem wpływu, że się fizycznie nie podobam. A mit, że charakter blabla. Najpierw wygląd, potem charakter. Żadna nie odpisała przez 6mcy, daje do myślenia plus zachowanie "chłodne" wobec mnie IRL, niż do innych facetów.
Jak facet widzi, że nie nadaje się na związek, to robisz z tego luźna relację. Parę może takich mieć, by się "nie zakochać".
9,133 2022-10-18 20:04:09
A moja wina, ze po rodzicach jestem odpadem genetycznym?.
Ładne podziękowania dla rodziców. Gdzieś błąd wychowawczy popełnili z pewnością.
9,134 2022-10-18 20:05:09
gman98v2 napisał/a:A moja wina, ze po rodzicach jestem odpadem genetycznym?.
Ładne podziękowania dla rodziców. Gdzieś błąd wychowawczy popełnili z pewnością.
A co mam kłamać, że jestem "ładny" po nich?
9,135 2022-10-18 20:06:59 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 20:07:51)
KoralinaJones napisał/a:gman98v2 napisał/a:A moja wina, ze po rodzicach jestem odpadem genetycznym?.
Osobowość okropna, to fakt. Pełna arogancji, pogardy dla kobiet. I jak jakaś ma Cię zechcieć? Na tym koniu daleko nie zajedziesz, ale to Twoja sprawa.
9,136 2022-10-18 20:16:47
I bardzo dziękuję za potwierdzenie, że właśnie nie warto kierować się emocjami
Niby wiecie, że nie warto, a i tak to robicie ![]()
9,137 2022-10-18 20:23:07 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-10-18 20:23:34)
gman98v2 napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Ładne podziękowania dla rodziców. Gdzieś błąd wychowawczy popełnili z pewnością.
Osobowość okropna, to fakt. Pełna arogancji, pogardy dla kobiet. I jak jakaś ma Cię zechcieć? Na tym koniu daleko nie zajedziesz, ale to Twoja sprawa.
Pamiętam jak miałem zaawansowany trądzik + otyłość. Było widać wasze zachowanie wobec mnie, a innych gości. Dalej kłam, brakuje mi popcornu.
9,138 2022-10-18 20:52:34 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-10-18 20:52:49)
.
9,139 2022-10-18 20:57:02 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-18 21:03:43)
Pamiętam jak miałem zaawansowany trądzik + otyłość. Było widać wasze zachowanie wobec mnie, a innych gości. Dalej kłam, brakuje mi popcornu.
I dlatego teraz wyzywasz kobiety od worów na spermę? Bo miałeś trądzik i otyłość? Bo Ci koleżanki w klasie dokuczały? Dorośnij, a dopiero potem bierz się za kobiety. Bo pewnie Tobie spodobałby się otyła dziewczyna z trądzikiem. I kto tu zakłamuje rzeczywistość.
9,140 2022-10-18 21:05:39
E też bym się nie związał z samotną matką. Jak to mówią to jak granie na czyimś save
.
Piękniej bym tego nie opisał ![]()
Problem to wy macie ze znalezieniem kogokolwiek. Nawet takiej samotnej matki
Kiedyś jedna samotna matka wprost proponowała mi seks oralny.
Odmówiłem.
Przysiągłem sobie, że nigdy nie będę spotykał się z kobietą, która posiada już potomstwo.
Znam takie rodziny i o dziwo, jeżeli występują w nich osoby, które faktycznie różnicują dzieci, to nie jest to ojciec, a jest to rodzina ojca. To oni mają największy problem z tym, że jedno z dzieci nie jest jego, a drugie jest.
Wiesz dlaczego tak się dzieje?
Ludzie chcą na starość przepisać swoje majątki dla swoich własnych wnuków, a nie obcych dzieciorów jakiejś konkubiny swojego synka.
Również zauważam coś takiego u siebie w rodzinie i u znajomych.
Jest to normalna reakcja obronna.
Otwieram drzwi, oczekujac typowego pana Edka tirowca, a tu mi się pokazuje sympatyczna facjata, szczupłego, z jakiś 1.70m, 30-stoletniego faceta. Miła gadka, błysk w oku, łatwość prowadzenia lekkiej rozmowy. Do tego gościu był konkretny, asertywny, z fajnym poczuciem humoru. Jakis model z okladki? Jasne, ze nie- przecietny mężczyzna z sąsiedztwa. Wrażenie jednak było pioronujące. Raczej nie wyobrażam sobie, że dla kobiet jest przezroczysty. Wrecz przeciwnie. Sprawial wrażenie niezłego flirciarza.
Bronisz 170cm facetów, zwykłych tirowców a sama wyszłaś za obcokrajowca, Angola
Hahahahhahaha ![]()
9,141 2022-10-18 21:17:20
Dosłownie raport z dnia dzisiejszego. Cały dzień spędzilam w samochodzie starając się nie wchodzic w drogę firmie przewozowej. Bylam na ostatnich nogach i super zmęczona po jakiś 5 godzinach za kółkiem. Choć dosłownie zwalalam sie z nóg, jak zobaczylam mojego głównego przewozowca (tak, tego niskiego, przeciętnego faceta), to mój Miś nie mógł się nadziwić, że bylam dla niego miła, uprzejma, zamiast iść we wrzask, że pakowali dwie godziny dluzej niż mieli.
Po prostu facet powala pozytywna energią, urokiem osobistym i czarem. I nie jest mu do tego potrzebne 1.85m wzrostu, kwadratowa szcena ani jakieś inne wyimaginowane cechy. Jest sobą, jest dobry w tym co robi i lubi siebie.
Tylko tyle i aż tyle.
9,142 2022-10-18 21:34:31
Tylko tyle i aż tyle.
No właśnie problem w tym, że niestety nie. To za mało, by znaleźć choćby znajomych, nie mówiąc o dziewczynie.
9,143 2022-10-18 22:05:17
Beyondblackie napisał/a:Tylko tyle i aż tyle.
No właśnie problem w tym, że niestety nie. To za mało, by znaleźć choćby znajomych, nie mówiąc o dziewczynie.
Bzdura.
Zapytaj się sam siebie, dlaczego normalnie bardzo wymagająca, dosyć konfliktowa kobieta, zmęczona, wnerwiona, po kilku nieprzespanych nocach, jest w stanie się wyluzować i uspokoić po 5 minutach konwersacji z, Twojego wrażenia, z kompletnie przeciętnie wyglądajacym, niskawym facetem. Co więcej, ten facet wygląda dla niej atrakcyjnie.
Wracamy do charakteru, skilów, pewności siebie, a nie oczu łowcy czy wzrostu koszykarza. Umiesz to zbudować?
9,144 2022-10-18 22:18:05
Wracamy do charakteru, skilów, pewności siebie, a nie oczu łowcy czy wzrostu koszykarza. Umiesz to zbudować?
Charakteru nie znasz, dopóki nie poznasz danej osoby, a ze mną nie chcą rozmawiać.
Skille przychodzą wraz z doświadczeniem, a ja tego doświadczenia nie mam, tak samo jak możliwości jego nabycia.
Pewność siebie też wynika z doświadczeń, jak ciągle jesteś odrzucany, to pewny siebie nie będziesz.
9,145 2022-10-18 22:21:29
Nie chcą rozmawiac, bo się odcinasz, jesteś małówówny i sprawiasz wrażenie kogos aroganckiego. To raczej ludzi nie przyciąga.
Może nad tym warto popracować.
9,146 2022-10-18 22:30:50
Nie chcą rozmawiac, bo się odcinasz, jesteś małówówny i sprawiasz wrażenie kogos aroganckiego. To raczej ludzi nie przyciąga.
Może nad tym warto popracować.
Skąd te przypuszczenia? Nie jestem małomówny, wręcz przeciwnie, bardzo lubię rozmawiać z ludźmi i od nikogo się nie odcinam.
9,147 2022-10-18 22:34:06
Jednak Legionisto emocje opadły i przyjąłeś ten stan?
9,148 2022-10-18 22:35:49
Do którego Legionisty to pytanie?
9,149 2022-10-18 22:43:35
Tylko do jednej osoby tutaj tak się zwracałem ![]()
9,150 2022-10-18 22:46:35
Dosłownie raport z dnia dzisiejszego. Cały dzień spędzilam w samochodzie starając się nie wchodzic w drogę firmie przewozowej. Bylam na ostatnich nogach i super zmęczona po jakiś 5 godzinach za kółkiem. Choć dosłownie zwalalam sie z nóg, jak zobaczylam mojego głównego przewozowca (tak, tego niskiego, przeciętnego faceta), to mój Miś nie mógł się nadziwić, że bylam dla niego miła, uprzejma, zamiast iść we wrzask, że pakowali dwie godziny dluzej niż mieli.
Po prostu facet powala pozytywna energią, urokiem osobistym i czarem. I nie jest mu do tego potrzebne 1.85m wzrostu, kwadratowa szcena ani jakieś inne wyimaginowane cechy. Jest sobą, jest dobry w tym co robi i lubi siebie.
Tylko tyle i aż tyle.
Prawda jest taka, że jesteś znudzona swoim „misiem” wręcz nie możesz na niego patrzeć zobaczyłaś od dłuższego czasu typka, który się uśmiechnął i to jakaś odskocznia dla ciebie, wyrwanie się z monotonii, obstawiam że jesteś nie atrakcyjną kobieta i zdajesz sobie z tego doskonale sprawę, towarzyszy ci masa kompleksów oraz słaby mąż z którym jesteś dla hajsu, nic po za tym.
Ps :Ruchalbym Julię Wieniawe
9,151 2022-10-18 22:55:15
Beyondblackie napisał/a:Dosłownie raport z dnia dzisiejszego. Cały dzień spędzilam w samochodzie starając się nie wchodzic w drogę firmie przewozowej. Bylam na ostatnich nogach i super zmęczona po jakiś 5 godzinach za kółkiem. Choć dosłownie zwalalam sie z nóg, jak zobaczylam mojego głównego przewozowca (tak, tego niskiego, przeciętnego faceta), to mój Miś nie mógł się nadziwić, że bylam dla niego miła, uprzejma, zamiast iść we wrzask, że pakowali dwie godziny dluzej niż mieli.
Tylko tyle i aż tyle.
Prawda jest taka, że jesteś znudzona swoim „misiem” wręcz nie możesz na niego patrzeć zobaczyłaś od dłuższego czasu typka, który się uśmiechnął i to jakaś odskocznia dla ciebie, wyrwanie się z monotonii, obstawiam że jesteś nie atrakcyjną kobieta i zdajesz sobie z tego doskonale sprawę, towarzyszy ci masa kompleksów oraz słaby mąż z którym jesteś dla hajsu, nic po za tym.
Ps :Ruchalbym Julię Wieniawe
Totalny niewypał. Jestem z moim facetem od 11 lat i bardzo go kocham. Poza tym jestem od niego o 10 lat młodszą, szczuplą, atrakcyjną kobieta, a on sam jest przystojny.
Staram się tylko zwrócic uwagę na to, ze sposób bycia i charakter jest lepszym wabikiem na baby niż bycie modelem z okladki magazynu.
9,152 2022-10-18 23:00:43
W takim razie jak wytłumaczysz akcje na faktach, wpada czarny do Rzeszowa wychodzi z hotelu przykleja się do niego Polka i rucha ja w ten sam wieczór powiedz co zadziałało ?
2
To że jesteś szczupła, nie oznacza że musisz być atrakcyjna ja obstaje przy swoim i na bank się nie mylę inne tu nie siedzą.
9,153 2022-10-18 23:01:12
Staram się tylko zwrócic uwagę na to, ze sposób bycia i charakter jest lepszym wabikiem na baby niż bycie modelem z okladki magazynu.
Nie jest. Takie bajki to możecie dzieciom w przedszkolu opowiadać.
9,154 2022-10-18 23:02:26
Beyondblackie napisał/a:Staram się tylko zwrócic uwagę na to, ze sposób bycia i charakter jest lepszym wabikiem na baby niż bycie modelem z okladki magazynu.
Nie jest. Takie bajki to możecie dzieciom w przedszkolu opowiadać.
Oczywiście, bzdury okropne wypisują
9,155 2022-10-18 23:07:22
Bzdury to Wy wypisujecie.
Usiłujecie wszystkim wmówic, że tylko Czady zaliczaja, a jak kobieta wybiera innego, to jakas defektowna jest.
Moje 45 lat daje mi inną perspektywę.
9,156 2022-10-18 23:28:06
Bzdury to Wy wypisujecie.
Usiłujecie wszystkim wmówic, że tylko Czady zaliczaja, a jak kobieta wybiera innego, to jakas defektowna jest.
W wieku 45 lat to może jest inaczej. Ale młode kobiety patrzą tylko na wygląd.
9,157 2022-10-18 23:36:49 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-10-18 23:37:58)
Tylko do jednej osoby tutaj tak się zwracałem
No tak właśnie myślałem ale moje niskie IQ coś mnie otępiło ![]()
Tak.
Dojście do tego momentu zajęło mi ok. 7 lat ale w końcu pękło i całe ciśnienie na związki ze mnie opadło.
Zobacz ile dzieci na świecie umiera z powodu głodu. Taki 14 latek, który dzisiaj umrze na głód też nigdy się nie dowie jak to jest być kiedyś z kobietą, jest to stan rzeczy, który został mu przypisany odgórnie i kłócenie się z tym będzie trochę jak walka z wiatrakami.
Masa ludzi w Bangladeszu pracuje za 1 USD dziennie, taki ktoś nigdy nie zazna normalnych wakacji czy chociażby zjedzenia czegoś luksusowego w restauracji bo los na dzień dobry obciął mu wszelkie możliwości rozwoju.
Zobacz ile ludzi na Ukrainie teraz ginie, jest sobie taki Piwniczak Andreij w Kijowie, który nigdy nie mógł znaleźć pracy i nie dowie się jak to jest samemu siebie utrzymywać bo jutro rano walnie w niego rakieta.
Wiesz jak się teraz czuje?
Siedzę w okopie ubrany w mundur.
Jakieś 700m ode mnie jest masa kobiet, wiele pięknych dziewczyn. Nic tylko tam podejść.
Niestety pomiędzy mną a nimi jest Rosyjskie wojsko, które nie daje mi przejść.
Tak się teraz czuję.
Jak ruszę na nich to mnie odstrzelą i będzie po zawodach.
Dlatego siedzę w tym okopie i patrzę na te dziewczyny z daleka, z którymi nic nie mogę zrobić.
To mi nie przeszkadza, mam swój okop i swój mundur, własny świat.
Jutro pójdę do pracy i dostane nowe zlecenie, potem ćwiczenia na siłowni, następnie pomyślę co by tu zrobić, aby uchronić majątek przed inflacją i na sam koniec pogram na konsoli.
To jest mój własny świat, jestem odcięty.
Siedzę w okopie, nic mi nie grozi, mam własny czołg.
Po prostu nie mogę podejść do tych kobiet ale to nie jest problem, w okopie jest ciepło, bezpiecznie i mam dużo zapasów, oraz jestem obładowany granatami.
Mam ze sobą karabin, którego użyję do samoobrony.
Tak wygląda moje życie.
9,158 2022-10-18 23:47:15
To duża zmiana względem tego, co niedawno prezentowałeś tutaj na forum.
Taka na plus, jak chodzi o przekaz.
9,159 2022-10-18 23:50:52
Beyondblackie napisał/a:Bzdury to Wy wypisujecie.
W wieku 45 lat to może jest inaczej. Ale młode kobiety patrzą tylko na wygląd.
A na co mają patrzeć na litość boską.
Młodość jest piękna, młode, gładkie ciało, aksamitna skóra, niski głos, lekko owłosione żylaste dłonie, jędne pośladki, sztywny penis, głębokie spojrzenie - to jest kwintesencja młodości która z wiekiem przemija. Dziwisz się że kobiety chcą z tego korzystać i robią to skoro mogą?
9,160 2022-10-19 00:10:01
A na co mają patrzeć na litość boską.
Młodość jest piękna, młode, gładkie ciało, aksamitna skóra, niski głos, lekko owłosione żylaste dłonie, jędne pośladki, sztywny penis, głębokie spojrzenie - to jest kwintesencja młodości która z wiekiem przemija. Dziwisz się że kobiety chcą z tego korzystać i robią to skoro mogą?
Ładna młodość jest piękna. Młodość nie równa się piękno ![]()
9,161 2022-10-19 00:15:56
Rumuński odleciałeś i to mocno, to że inni czegoś nie mają, to nie znaczy że ma prawo i tobie się nie należeć, równie dobrze możesz powiedzieć to na odwrót, i wtedy już tak wesoło nie jest, seks, bliskość drugiej osoby to potrzeba fizjologiczna, i nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości
9,162 2022-10-19 06:14:09 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-10-19 06:15:53)
gman98v2 napisał/a:Pamiętam jak miałem zaawansowany trądzik + otyłość. Było widać wasze zachowanie wobec mnie, a innych gości. Dalej kłam, brakuje mi popcornu.
I dlatego teraz wyzywasz kobiety od worów na spermę? Bo miałeś trądzik i otyłość? Bo Ci koleżanki w klasie dokuczały? Dorośnij, a dopiero potem bierz się za kobiety. Bo pewnie Tobie spodobałby się otyła dziewczyna z trądzikiem. I kto tu zakłamuje rzeczywistość.
Tu nawet nie chodzi o związki, ale zwykle kolegowanie się. Jakoś koledzy nie mieli z tym problemu, za to kobiety tak.
Na otyłość i trądzik ww. mamy wpływ, ale nie za wzrost, co często faceci są odrzucani. Toż to hipokryzja.
Do 30 liczy się wygląd, potem czy frajer ma zasoby, ale jak wcześniej. Taka 30/30+ to na luźna relację. Jak zaczyna coś oczekiwać, to znika się.
9,163 2022-10-19 08:11:20
KoralinaJones napisał/a:Rozwiń proszę, bo tak, to sobie możemy grać w ping ponga do końca Świata. Zresztą sam piszesz, że nie ma tego dużo.
Ciężko zadowolić na ulicy ? Nie próbuj, to karalne ![]()
9,164 2022-10-19 09:13:53
Beyondblackie napisał/a:Otwieram drzwi, oczekujac typowego pana Edka tirowca, a tu mi się pokazuje sympatyczna facjata, szczupłego, z jakiś 1.70m, 30-stoletniego faceta. Miła gadka, błysk w oku, łatwość prowadzenia lekkiej rozmowy. Do tego gościu był konkretny, asertywny, z fajnym poczuciem humoru. Jakis model z okladki? Jasne, ze nie- przecietny mężczyzna z sąsiedztwa. Wrażenie jednak było pioronujące. Raczej nie wyobrażam sobie, że dla kobiet jest przezroczysty. Wrecz przeciwnie. Sprawial wrażenie niezłego flirciarza.
Bronisz 170cm facetów, zwykłych tirowców a sama wyszłaś za obcokrajowca, Angola
Hahahahhahaha
Przede wszystkim, ja nie jestem jakąś oszolomką dla której narodowość ma znaczenie. To Ty maz na tym punkcie jakiegos pierdolca. Po drugie, pan z firmy przewozowej też jest Anglikiem, i jak sie okazało, całkiem dobrze wyksztalconym, obrotnym biznesmenem, który w wieku 30 lat jest szefem popularnej, renomowanej firmy w okolicy.
Może jakbyś zaczął się koncentrować na rozwoju swojej kariery i umiejetności rozmawiania normalnie z ludźmi, a nie warczenia, to miałbyś lepsze szanse w kontaktach damsko- męskich. Taka luźna sugestia ![]()
9,165 2022-10-19 09:56:52
Może jakbyś zaczął się koncentrować na rozwoju swojej kariery i umiejetności rozmawiania normalnie z ludźmi, a nie warczenia, to miałbyś lepsze szanse w kontaktach damsko- męskich. Taka luźna sugestia
Ta, ale przystojniak to może być biednym, bezrobotnym alkoholikiem i nie musi pracować nad umiejętnościami rozmowy, a i tak kobiety będą z nim rozmawiać, bo przystojny ![]()