30lat i cały czas sam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 138 139 140 141 142 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,036 do 9,100 z 31,046 ]

9,036

Odp: 30lat i cały czas sam
Theodore Robert Bundy napisał/a:

Polska szmata, kurewka zarazem dała dupy czarnuchowi, a potem  przyjeżdża do Polski i prosi o 500 + szukając frajerów którzy będą utrzymywać jej

Cześć Be.

Zobacz podobne tematy :

9,037

E też bym się nie związał z samotną matką. Jak to mówią to jak granie na czyimś save wink
Ale jak wyżej zostało zauważone samotne matki również się chcą zabawić, a nie tylko szukają frajera. Część szuka frajera, część szuka miłości, część szuka seksu.

9,038

Olinka napisał/a:

Rzecz w tym, że nawet jeśli istotnie jest takie grono, to generalizacje, które tutaj uprawiasz, dla pozostałych są wyraźnie krzywdzące. Ogromna ilość samotnych matek myśli bowiem zupełnie innymi kategoriami i dla nich ostatnią rzeczą, której chcą zarówno dla siebie, jak i dla swojego dziecka, jest usidlenie faceta, którego głównym walorem jest fakt, że nosi spodnie. Ma to tym bardziej logiczne uzasadnienie, że w ich życiu był już jakiś ktoś, kto nie stanął na wysokości zadania, stąd późniejsza ostrożność i zupełnie inne priorytety.
Oczywiście nie jest wykluczone, że przeszły przyspieszony kurs dojrzałości, ale to już tylko uzasadnia dlaczego ich oczekiwania z reguły są większe, nastawione na inne cele i bardziej życiowe.

Celem ich jest znalezienia naiwniaka, by pokochał jak swoje.

9,039 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-16 21:17:28)

W tym temacie samotne matki stały się jedynie punktem odniesienia do podreperowania poczucia wartości niektórych z tutejszych "Panów" na rynku matrymonialnym, niejako ofiarą ich niepowodzeń na tym polu. Punkt odniesienia kompletnie od czapy, nieadekwatny, będący jedynie wynikiem ich umęczonego samotnością umysłu. Coś w rodzaju kozła ofiarnego dla ich totalnej porażki, klapy i przegranego losu.
W związku z tym wmawiają sobie, i innym przy okazji, że "takich" jak samotne matki, to oni by nie chcieli.

9,040

gman98v2 napisał/a:
Olinka napisał/a:

Rzecz w tym, że nawet jeśli istotnie jest takie grono, to generalizacje, które tutaj uprawiasz, dla pozostałych są wyraźnie krzywdzące. Ogromna ilość samotnych matek myśli bowiem zupełnie innymi kategoriami i dla nich ostatnią rzeczą, której chcą zarówno dla siebie, jak i dla swojego dziecka, jest usidlenie faceta, którego głównym walorem jest fakt, że nosi spodnie. Ma to tym bardziej logiczne uzasadnienie, że w ich życiu był już jakiś ktoś, kto nie stanął na wysokości zadania, stąd późniejsza ostrożność i zupełnie inne priorytety.
Oczywiście nie jest wykluczone, że przeszły przyspieszony kurs dojrzałości, ale to już tylko uzasadnia dlaczego ich oczekiwania z reguły są większe, nastawione na inne cele i bardziej życiowe.

Celem ich jest znalezienia naiwniaka, by pokochał jak swoje.

Błąd w założeniu. Celem jest znalezienie mężczyzny pod warunkiem że pokocha jak swoje.

Odezwała się ta co wygrała życie poprzez dawanie dupy czeskim kokotom, oraz niemieckim fritzlom, koralinko co było potem ? Possalas był koniec z połykiem i zarówno szwab, jak i Czech wrócili do swych ojczystych partnerek prawda ? Jakie to przykre...

9,042 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-16 21:27:21)

Theodore Robert Bundy napisał/a:

Odezwała się ta co wygrała życie poprzez dawanie dupy czeskim kokotom, oraz niemieckim fritzlom, koralinko co było potem ? Possalas był koniec z połykiem i zarówno szwab, jak i Czech wrócili do swych ojczystych partnerek prawda ? Jakie to przykre...

Potem będzie bez ostrzeżenia.

9,043

KoralinaJones napisał/a:

Błąd w założeniu. Celem jest znalezienie mężczyzny pod warunkiem że pokocha jak swoje.

Otóż to, ale niektórym w głowie się nie mieści, że można osiągnąć taki stopień dojrzałości, który pozwala widzieć w kobiecie bliską osobę, partnerkę, a jej dziecko potraktować jak własne i też pokochać.
Tu mamy dla odmiany jakiś paniczny lęk przed byciem wykorzystanym, co też dużo mówi o człowieku, jego poczuciu własnej wartości i ogólnie rozumieniu świata.

9,044

Olinka napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Otóż to, ale niektórym w głowie się nie mieści, że można osiągnąć taki stopień dojrzałości, który pozwala widzieć w kobiecie bliską osobę, partnerkę, a jej dziecko potraktować jak własne i też pokochać.
Tu mamy dla odmiany jakiś paniczny lęk przed byciem wykorzystanym, co też dużo mówi o człowieku, jego poczuciu własnej wartości i ogólnie rozumieniu świata.

Cóż za przeświadczenie, a może zaklinanie rzeczywistości?
Brak chęci wiązania się z dzieciatą nie ma nic wspólnego z brakiem dojrzałości. Brakuje jeszcze mema o darze miłości w postaci bombelka innego faceta <3

9,045

PunBB bbcode test

9,046

Ależ oczywiście, że do tego wymagana jest pewnego rodzaju dojrzałość, bez której to nie ma prawa się udać.

Niemniej o ile jak najbardziej każdy ma prawo wiązać się z tym, z kim chce i - pod warunkiem, że nikogo przy tym nie krzywdzi - na własnych zasadach, o tyle najbardziej razi takie stygmatyzowanie samotnych matek z równoczesnym przekonaniem, że związanie się z taką kobietą stanowi ujmę na męskim honorze.
Żeby było "zabawniej", ujmy nie stanowi już wchodzenie w jakieś dziwne układy, jak choćby sponsorowanie studentek, poszukiwanie naiwnych dwudziestolatek, którym imponują starsi mężczyźni, a tym bardziej korzystanie z usług prostytutek - to wszystko po drodze pojawiło się w tutejszych postach.

Przy okazji dodam, że mnie to w żaden sposób nie dotyka, bo nie byłam ani nie jestem samotną matką, za to widać w tych wypowiedziach jakąś dziwnie pojętą wyższość, która nijak nie przystaje do rzeczywistości - stąd mój głos w temacie.

9,047

Farmer napisał/a:

PunBB bbcode test

O, dzięki, o tym mówił. Bawi za każdym razem.
Osobiście już wolałbym się związać z laską bez dzieci i ewentualnie coś adoptować niż z samotną matką.
Wyjątek  - wdowa.

9,048

Słusznie. Lepiej być samemu niż ograniczać się przez czyjeś złe wybory i chwile uniesień.

9,049

zrzutekranu napisał/a:

Osobiście już wolałbym się związać z laską bez dzieci i ewentualnie coś adoptować niż z samotną matką.
Wyjątek  - wdowa.

Bawi tylko to, jak te samotne matki stały się punktem odniesienia dla zracjonalizowania przegranego życia na rynku matrymonialnym. To tak jak niski wzrostem człowiek szuka w swoim otoczeniu jeszcze niższego, tylko po aby stanąć koło niego i poczuć się wyższym.

9,050

KoralinaJones napisał/a:
zrzutekranu napisał/a:

Wyjątek  - wdowa.

Bawi tylko to, jak te samotne matki stały się punktem odniesienia dla zracjonalizowania przegranego życia na rynku matrymonialnym. To tak jak niski wzrostem człowiek szuka w swoim otoczeniu jeszcze niższego, tylko po aby stanąć koło niego i poczuć się wyższym.

Pudło forumowiczko bo akurat z tym nie mam problemu. I nie mam kompleksu wzrostu także pudło x2 - zresztą niejednokrotnie tutaj tłumaczyłem że ta fiksacja wzrostowa to jest głównie na apkach randkowych, tinderze, etc.
Co nie zmienia faktu, że doskonale rozumiem tu znajdujących się mężczyzn i tak, uważam, że nie ma co się wiązać z samotną matką i brać po części jej odpowiedzialności za jej gówniane wybory życiowe smile

9,051

Problem to wy macie ze znalezieniem kogokolwiek. Nawet takiej samotnej matki big_smile

9,052

W moich odpowieziach było przesłanie, że nieatrakcyjni dla kobiet faceci są tylko pożądani przez samotne matki. Lepiej być singlem w takiej sytuacji.

9,053

No nie wiem.

Za przeproszeniem.

SM to najłatwiejszy "to...."na rynku.
Takie panuje określenie.

Znam grupkę znajomych koło 40 którzy z założenia, nie chwalą się "nadzianiem" SMek, bo wychodzą z założenia że nie ma czym się chwalić.

Tak wogole.. Ciężko pojąć że coraz większa grupa facetów nie chce robić z siebie pryszcza i zakładać "rodzinę"z nie swoimi dziećmi i SMką?

Czasy rozwiązłości to jedno.
Ale nie dajmy się zwariować.

9,054

gman98v2 napisał/a:

W moich odpowieziach było przesłanie, że nieatrakcyjni dla kobiet faceci są tylko pożądani przez samotne matki. Lepiej być singlem w takiej sytuacji.

Atrakcyjność to rzecz względna i indywidualna. Natomiast idąc Twoim tokiem myślenia, nieatrakcyjny facet dla kobiet, to po prostu nieatrakcyjny facet, tak samo dla bezdzietnej jak i dla samotnej matki. W nieatrakcyjnym nie ma nic atrakcyjnego jak sama nazwa wskazuje.
Po raz kolejny samotne matki stanowią punkt odniesienia, tym razem stawiane są w roli desperatek. To uczepienie się samotnych matek robi się już śmieszne big_smile

9,055 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-10-17 15:32:52)

gman98v2 napisał/a:

No nie wiem... Ja znam wiele samotnych matek i raczej żadna z nich nie jest despertką, która związe się z z facetem, który jej się nie podoba, wręcz przeciwnie, są bardziej odpowiedzialne i rozważne pod tym wzlędem bo muszą też myśleć o dziecku, o tym czy ewentualny partner je zaakceptuje i one jego. Nikt nikogo jednak nie zmusza do wiązania się z osobami z dziećmi. I tak jak już wcześniej Karolina Jones pisała, Tobie to i tak nie grozi.
Poza tym niestety takie mamy czasy, że coraz wiecej jest samotnych matek również dlatego, że faceci nie chcą brać odpowiedzialności za wychowanie dziecka albo zdradzają. Ok, czasem winne są też kobiety ale... to tylko jakiś %.
Nie wiem gman98v2 jak bardzo jesteś nieatrakcyjny ale znam kilka przypadków, kiedy faceci związali się z kobietami mającymi dziecko czy dzieci i są w tych związkach szczęśliwi - zyskali rodzinę, mogą poczuć jak to jest być nawet przyszywanym rodzicem, czują potrzebni. Znam też dorosłe dzieci, które były wychowywane przez ojczyma i darzą go ogromną miłością i wsparciem nawet jeśli znają/mają biologicznego ojca. Przecież ludzie adoptują dzieci i kochają jak swoje. I tak do tego potrzeba dojrzałości.
Na pewno u Ciebie problemem jest to, że nigdy nie małeś zainteresowania ze strony kobiet. Dlatego tym bardziej nie odnajdziesz w relacji, gdzie jest jeszcze dziecko. Także nie ma sensu powtarzanie co post, że wolisz sponsorować studentkę bo każda normalna kobieta z dzieckiem, która pozna Cię bliżej na bliższą relację/związek z Tobą  tak nie zdecyduje. To, że jedna czy druga odezwały naprawdę o niczym nie świadczy. To Ty dopowiadasz sobie jaki to jesteś teraz porządany przez samotne matki. A to guzik prawda. Możemy się założyć o nie wiem ile, że nawet gdybyś się spotkał z taką kobietą, ona nie byłaby zainteresowana rozwojem znajomości. W takim sensie, jak Ty to sobie projektujesz.

9,056

Jak są brzydcy jak noc i biedni to zostają SMki ..

9,057

A wy myślicie że samotna matka to jeszcze kolejnego dzieciaka potrzebuje pod swoją opieką?

Sorry panowie ale większość z tych gości którzy piszą że są w okolicach 30. i cycka na oczy nie widzieli na żywo (poza prostytutkami) to mentalnie 18-letni chłopcy. Żadna matka z dzieckiem nie potrzebuje kolejnego smroda do pilnowania i prania mu gaci.

9,058

Ale coraz wieksza grupa mężczyzn potrzebuje SM ek do tylko darmowego sek..
No ok..czasem trzeba kilka randek odwalić, ponawijać jakieś bajki i wydać na kino i kolacje. A potem..nie wiem co czuję zostańmy przyjaciółmi, możemy rozmawiać.

To ciekawsze, bardziej ekscytujące niż sek.. wprost za pieniądze.
Dla wytrawnych graczy to ciekawsza opcja.

9,059

Dawno mnie juz tu nie było, ale widzę, że wszystko kręci się wkoło zła tego świata, które Panów dotyka, a nie ich faktycznych problemów i niecheci do ich rozwiązywania.

Dzieki mojej przerprowadzce do nowego domu, mogę podzielić się pewną anegdotą, która przeczy całemu temu bredzeniu tutaj o znaczeniu wzrostu, kwadratowej mordy i jakiś "oczu łowcy". Ponieważ jakieś kabelki się poplątaly w kompie firmy, która miala nas pakować i przewozić, na chybcika musialam kogoś innego znaleźć. No i znalazłam.

Otwieram drzwi, oczekujac typowego pana Edka tirowca, a tu mi się pokazuje sympatyczna facjata, szczupłego, z jakiś 1.70m, 30-stoletniego faceta. Miła gadka, błysk w oku, łatwość prowadzenia lekkiej rozmowy. Do tego gościu był konkretny, asertywny, z fajnym poczuciem humoru. Jakis model z okladki? Jasne, ze nie- przecietny mężczyzna z sąsiedztwa. Wrażenie jednak było pioronujące. Raczej nie wyobrażam sobie, że dla kobiet jest przezroczysty. Wrecz przeciwnie. Sprawial wrażenie niezłego flirciarza.

Więc może co poniektórzy panowie bardziej powinni sie skupić na posiadaniu odnoszącego sukcesu biznesu i nauczeniu się rozmowy jak normalni ludzie, a nie piwniczniakowe roboty, zamiast marnować go na jojczenie na brak centymetrów czy idealnej szczęki.

9,060

Behemoth666 napisał/a:

No ok..czasem trzeba kilka randek odwalić, ponawijać jakieś bajki i wydać na kino i kolacje. A potem..nie wiem co czuję zostańmy przyjaciółmi, możemy rozmawiać.

Samotne matki też potrzebują seksu. Nie mają jednak zbyt wiele wolneo czasu by umawiać na randki i pisać dniami dlatego mogą wydawać łatwiejsze. Jednak tym bardziej jeżeli taka kobieta szuka seksu, to nie zainteresuje się kolesiem pokroju gman98v2. I niekoniecznie od razu szuka tatusia dla swojego dziecka.
Tu gman98v2 traci podwójnie bo ani nie jest atrakcyjny seksualnie, na tatusia czy partnera też nie nadaje. Mi się już wątki mylą i nie pamiętam czy akurat on pisał, że jest majętny. Tyle, że za majętnością zwykle idą też konkterne cechy charakteru - inteligencja, zaradność itd. A tym gman98v nie grzeszy.
Na jego miejscu myślę, że wielu facetów by chciało zainteresowania jakiejkolwiek kobiety, zaznania życia w rodzinie, poczucia bycia potrzebym.
Ja sama nie mając dzieci związałam się z facetem, który je ma i tak na początku było to dla mnie wyzwanie, wręcz problem ale z czasem nie żałuję bo zyskałam w pakiecie rodzinę. I nie żałuję kasy, którą na niby nie moje dzieci wydaję czy też mój mąż wydaje nie tylko na nas. Wiadomo, że od striny faceta to inaczej wygląda ale bardzo często jest tak, że te samotne matki są w takiej sytuacji, że nie potrzebują sponsora bo same pracują, mają te 500 plus alimenty. No chyba, że facet nie płaci ale ... przynajmniej w tych przypadkach, które znam, te samotne matki nie potrzebują sponsora, który wyłozy na wychowanie jej dziecka, tylko partnera i/lub seksu.
Także czysto ekonomicznie rzecz biorąc facet, który związe się z taką kobietą ma lżej bo koszty wycowania dzicka pokrywa bioloiczny ojciec. No chyba, że się umywa od tego.  To są jednak raczej mniej spotykane przypadki.
Także arument, że kobieta z dzieckiem szuka frajera, który będzie łożył na wychowanie nie swojego dziecka uważam za przesadzony. Tak, będzie musiał sie dostosować czy odnależć w nowej sytuacji itd. To na pewno. Natomiat jeśli nie mówimy o jakiejś patologi, to arument, że samotne matki szukają frajera, który będzie łożył na nie swoje dziecko jest komletnie bez sensu.
Czytając niektóre wątki można odnieść wrazenie, że to faceci po rozwodzie czy rozstaniu są oskubani bo alimenty zabierają im znaczną część docodów i można myśleć, że nie idą tylko na dziecko ale też na jego matkę. No sorry...
I jeszcze jedo, w pewnym wieku już się tylko spotyka osoby po tzw, przejściach. Przejściem jest też to, że do tej 30-tki nikogo nie miało.

9,061 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-10-17 17:25:35)

Akurat ja dawno wiem, że jestem szrotem genetycznym dla was kobiet. Tutaj piszecie, że SM to konkretne w swoich przekonaniach, a pierwsza lepsza grupa FB związana z Tinderem i często są screeny "żądań/wymagań" takiej, a sama wnosi bękarta najwyżej, ewentualnie seks raz na jakiś czas.

9,062

gman98v2 napisał/a:

Akurat ja dawno wiem, że jestem szrotem genetycznym dla was kobiet. (...)

Zaczynasz mi kogoś łudząco przypominać. Czy Wy się tutaj zmówiliście w gronie 30-latków? Teraz przez kolejne x stron będziemy Ciebie przekonywać, że szrotem nie jesteś, pod pozorem problemu rzekomych samotnych matek modliszek?

9,063 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-10-17 18:20:51)

Bo wiem, jak wyglądam? Mam lustro w mieszkaniu.

PS. Mam 24 lata, nie 30.

9,064

gman98v2 napisał/a:

PS. Mam 24 lata, nie 30.

A odniesiesz sie do tego co napisalam?

9,065

Roxann napisał/a:

Poza tym niestety takie mamy czasy, że coraz wiecej jest samotnych matek również dlatego, że faceci nie chcą brać odpowiedzialności za wychowanie dziecka albo zdradzają.

Takich sobie wybrały. Ja chętnie wezmę odpowiedzialność, a zdrada to dla mnie najgorsze zło, ale jakoś żadna nie jest zainteresowana.

9,066 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-10-17 19:10:48)

rakastankielia napisał/a:
Roxann napisał/a:

Poza tym niestety takie mamy czasy, że coraz wiecej jest samotnych matek również dlatego, że faceci nie chcą brać odpowiedzialności za wychowanie dziecka albo zdradzają.

Takich sobie wybrały. Ja chętnie wezmę odpowiedzialność, a zdrada to dla mnie najgorsze zło, ale jakoś żadna nie jest zainteresowana.

Wiele, a myślę, że nawet większość samotnych matek wiazało z tymi facetami myśląc, że są odpowiedzialni. Nie byli. Ja nie jestem samotną matką ale serio nie znam takich, które by byłby nieodpowiedzialne, raczej facet dał ciała.

9,067

Roxann napisał/a:

Wiele, a myślę, że nawet większość samonych matek wiazało z tymi facetami myśląc, że są odpowiedzialni. Nie byli. Ja nie jestem samotną matką ale serio nia znam takic, które by byłby nieodpowiedzialne, raczej facet dał caiała.

No na początku mogły nie wiedzieć, ale chyba po jakimś czasie powinny znać swoich partnerów na tyle dobrze, by wiedzieć, czy mogą z nimi zajść w ciążę...

9,068

Beyondblackie napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

PS. Mam 24 lata, nie 30.

Nie musicie przekonywać, bo to byłyby kłamstwa pisane.

9,069

gman98v2 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

PS. Mam 24 lata, nie 30.

No mówiłem, niezdiagnozowany schizofrenik jak nic, wszyscy kłamią wink

9,070

Foxterier napisał/a:

A wy myślicie że samotna matka to jeszcze kolejnego dzieciaka potrzebuje pod swoją opieką?

Sorry panowie ale większość z tych gości którzy piszą że są w okolicach 30. i cycka na oczy nie widzieli na żywo (poza prostytutkami) to mentalnie 18-letni chłopcy. Żadna matka z dzieckiem nie potrzebuje kolejnego smroda do pilnowania i prania mu gaci.

Nic dodać, nic ująć. Z kolei posty w typie:

Behemoth666 napisał/a:

... jedynie udowadniają kompletny brak podstaw do uważania samotnych matek za osoby kategorii niższej od autorów tego rodzaju wypowiedzi. Zawsze jednak można próbować swoje własne poczucie wartości podbudować kosztem innych, tutaj akurat kosztem rzeczonych matek.

9,071

Foxterier napisał/a:
gman98v2 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Wyżej napisałem, że mam lustro w mieszkaniu.

9,072

Oh ależ ból dupy się pojawił ^^ już nawet merytorycznie nie próbują odpowiedzieć tylko ad persona.
Tak, dla mnie samotna matka to nic innego jak kobieta do seksu, a nie do związku. I mam prawo je tak traktować, dopóki im nie obiecuje bóg wie czego. A że one sobie już resztę dopowiadają? Oj smuteczek, dorosła jest, odpowiedzialna za siebie. I tak będę - bo tak jak dla was facet, powiedzmy bez pracy nie jest materiałem na partnera, tak dla mnie samotna matka.
Ale do łóżka ok, co za różnica.
I ciekawe jest to, że użytkowniczki znają przeszłość seksualną innych bardziej od zainteresowanych. Bezsilność, tak bardzo?

9,073

zrzutekranu napisał/a:

Tak, dla mnie samotna matka to nic innego jak kobieta do seksu,

To faktycznie lepiej nie mogłeś trafić jak one tak polują na chłopa, i na dzieci łapią, to nic, tylko z taką seks uprawniać big_smile

9,074

gman98v2 napisał/a:
Foxterier napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

Wyżej napisałem, że mam lustro w mieszkaniu.

https://www.medicover.pl/zdrowie/psychi … orfofobia/

9,075 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-10-17 21:15:20)

gman98v2 napisał/a:

PS. Mam 24 lata, nie 30.

Nie martw się, skarbie, to tym bardziej nie grozi żadna samotna matka. Rozejrzyj się w wśród maturzystek, studentek I - II roku. Jest dużo porządnych, ułożonych i wartościowych tzw. szarych myszek, które też mają lustro, i którym również ciężko jest na rynku matrymonialnym. Zagraj w swojej lidze, a na pewno w końcu coś wygrasz.

9,076

KoralinaJones napisał/a:

Nie martw się, skarbie, to tym bardziej nie grozi żadna samotna matka. Rozejrzyj się w wśród maturzystek, studentek I - II roku. Jest dużo porządnych, ułożonych i wartościowych tzw. szarych myszek, które też mają lustro, i którym również ciężko jest na rynku matrymonialnym. Zagraj w swojej lidze, a na pewno w końcu coś wygrasz.

Ja bardzo chętnie się z taką zwiążę, ale żadna mnie nie chce.

9,077

Hahahaha

Ja mam do was, bando zjebów płci męskiej pytanie, czy wy macie lub inaczej, znacie coś takiego jak godność, honor, szacunek do samego siebie? Czemu dziś co drugi temat to” żona mnie zdradza kocham ją pomocy” temat następny „ moja dziewczyna kurwi się na lewo i prawo jednak chce z nią być” kurwa mac co się dzieje z wami pojeby? Cały czas powtarzam, że służba wojskowa koniecznie powinna być wznowiona, coraz więcej jest pizd, użalających się nad sobą jedno co wam wychodzi w życiu to „ jestem sam żadna mnie nie chce „ i tak kurwa w koło, czy siedząc tutaj i użalając się tym tępym pizdom, które wam prawdy i tak nie powiedzą jak jest, a jest tak że jesteście pierdolonymi nieudacznikami, macie mega zjebane geny, a co za tym idzie chujowe ryje  i one zawsze wybiorą wyższego, dobrze zbudowanego gościa z grubym portfelem i dobrym zawodem, druga opcja to obcokrajowiec, a najlepsza to czarnuch, nawet bezdomny, ale czarnuch a wy zawsze będziecie totalnym dnem, a takie wylewanie żali tylko pogarsza wasza sytuacje, a poprawia ich i utrwala w przekonaniu że z takimi zjebami jak wy, to najlepiej się nie zadawać i unikać rozumiecie ? Nic nie osiągniecie płacząc w poduszkę jak zgwałcona Marysia przez sebixa, a nie czarnucha zrozumcie.

9,079

Widziałem więcej ćwoków wśród wojskowych niż gdziekolwiek indziej.

To raz.

Dwa uspokój się.

Trzy.

Nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka z napisem "totalne ćwoki".

Cztery.

Język trochę nie na miejscu, jak na forum gdzie praktycznie każdy dzieciak może się pojawić.

Pięć.

Wytrzeźwiej.

9,080

KoralinaJones napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

PS. Mam 24 lata, nie 30.

Nie mogę wymagać będąc szrotem ludzkim. Byłbym wtedy hipokrytką, czyż nie?

Po za tym, te owe szare myszki mają ego wywalone od Tindera itp. Jak nie jesteś 7/10, to powietrzem dla niej jesteś.

Pies jest lepiej traktowany przez kobietę, niż nieatrakcyjni facet. To się dziwicie, że wartość kobiety to 100 zł/h dla niektórych.

9,081

gman98v2 napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
gman98v2 napisał/a:

PS. Mam 24 lata, nie 30.

Po za tym, te owe szare myszki mają ego wywalone od Tindera itp. Jak nie jesteś 7/10, to powietrzem dla niej jesteś.

Pies jest lepiej traktowany przez kobietę, niż nieatrakcyjni facet. To się dziwicie, że wartość kobiety to 100 zł/h dla niektórych.

Czyli w sumie narzekasz dla samego narzekania.
No spoko, to narzekaj dalej.

Ja nie wiem co Wy wszyscy macie z tym tinderem. Koleżanka teraz założyła po rozstaniu i jedyne co tam znajduje to gości pozujących w samych gaciach ze wzwodem. To taaa, na pewno ego jej się wywala w górę, jak sama pisze, że tam jest bardzo mało normalnych facetów. Tinder to dno.

No chyba, że Tobie imponują te zrobione lalunie, które pozują w podobny sposób i zamiast twarzy pokazują cycki albo bieliznę, to wtedy fakt, masz rację. Ale to już Twój problem, że Cię takie pociągają.

Znajomy męża szukał na tinderze 1.5 roku zanim znalazł normalną dziewczynę. Ponad 2 lata już są razem. Wszystko się da, jak się chce.

No chyba, że się chce tylko narzekać, to też się da, oczywiście.

9,082

Pewnie, że narzekac jest najlatwiej. Bo, żeby sie za siebie wziac, to trzeba wlozyć w to troche wysilku- przynajmniej pod wzgledem fryzury, ubrania, nauczenia sie jakis podstawowych skilów towarzyskich. A panowie tutaj chcą dostać z automatu, bo im sie należy. Guzik się należy, i to dotyczy i kobiet i mężczyzn.

A już te retorty, że jak opisuję KOLEJNEGO niewysokiego, przeciętnego z wyglądu faceta, który na zainteresowanie wcale nie narzeka, to muszę klamać, zaczynaja mnie naprawdę śmieszyć.

9,083

gman98v2 napisał/a:

Kolejny zbolały atencjusz.

9,084

Lady Loka napisał/a:

Ja nie wiem co Wy wszyscy macie z tym tinderem. Koleżanka teraz założyła po rozstaniu i jedyne co tam znajduje to gości pozujących w samych gaciach ze wzwodem. To taaa, na pewno ego jej się wywala w górę, jak sama pisze, że tam jest bardzo mało normalnych facetów. Tinder to dno.

No chyba, że Tobie imponują te zrobione lalunie, które pozują w podobny sposób i zamiast twarzy pokazują cycki albo bieliznę, to wtedy fakt, masz rację. Ale to już Twój problem, że Cię takie pociągają.

Znajomy męża szukał na tinderze 1.5 roku zanim znalazł normalną dziewczynę. Ponad 2 lata już są razem. Wszystko się da, jak się chce.

Mnie nie pociągają "lalunie", ale też poza portalami nie mam zbytnio gdzie szukać. Na tinderze jestem od 2,5 roku i na palcach mogę policzyć normalne dziewczyny. Bardzo mało par, do tego większość nie odpisuje albo odpisuje zdawkowo. Na innych portalach nie jest lepiej. Na sympatii żadna mi nie odpisała, na bumble sparowało mnie z trzema, dwie nie napisały w ogóle, jedna napisała, ale w pewnym momencie przestała odpisywać bez powodu. W realu kobiety nie chcą nawet ze mną rozmawiać.

9,085

Beyondblackie napisał/a:

Pewnie, że narzekac jest najlatwiej. Bo, żeby sie za siebie wziac, to trzeba wlozyć w to troche wysilku- przynajmniej pod wzgledem fryzury, ubrania, nauczenia sie jakis podstawowych skilów towarzyskich. A panowie tutaj chcą dostać z automatu, bo im sie należy. Guzik się należy, i to dotyczy i kobiet i mężczyzn.

A już te retorty, że jak opisuję KOLEJNEGO niewysokiego, przeciętnego z wyglądu faceta, który na zainteresowanie wcale nie narzeka, to muszę klamać, zaczynaja mnie naprawdę śmieszyć.

No, kvrwa, nie. Cały czas pracuję nad sobą, ubieram się coraz modniej, dbam o siebie i chętnie nauczę się "skillów towarzyskich", tylko NIE MAM Z KIM, BO KOBIETY NIE CHCĄ ZE MNĄ ROZMAWIAĆ, nawet pod kątem zwyczajnej znajomości.

9,086

Nuda stary. Wymyśl coś przekonywującego.

Jak rozumiem, idziesz do biedry czy żabki (jeszcze żabki, bo może zmienią nazwę na kaczkę), a tam jeśli kobieta stoi za ladą to ciebie nie zauważa?

Małymi kroczkami stary.

9,087

Lady Loka napisał/a:

Mnie nie pociągają "lalunie", ale też poza portalami nie mam zbytnio gdzie szukać. Na tinderze jestem od 2,5 roku i na palcach mogę policzyć normalne dziewczyny. Bardzo mało par, do tego większość nie odpisuje albo odpisuje zdawkowo. Na innych portalach nie jest lepiej. Na sympatii żadna mi nie odpisała, na bumble sparowało mnie z trzema, dwie nie napisały w ogóle, jedna napisała, ale w pewnym momencie przestała odpisywać bez powodu. W realu kobiety nie chcą nawet ze mną rozmawiać.

Odnosiłam się do tezy, że przez tindera kobiety mają wygórowane wymagania, a tak nie jest, bo tak samo ciężko tam znaleźć normalną kobietę jak i normalnego faceta. Tinder był i jest portalem do szybkiego seksu i dlatego wygląda jak wygląda, dlatego jest nacisk na zdjęcie i dlatego pary są szybkie.
Jak ktoś chce na tinderze szukać partnerki potencjalnie na życie to musi się nastawić na długie szukanie, bo tam takich jest bardzo mało, a nie da się zrobić filtra, w którym odsiałoby się z automatu ludzi chcących tylko seksu.

A jeżeli kobiety nie chcą z Tobą rozmawiać to nie iest kwestia najmodniejszych ciuchów tylko widocznie coś jest w postawie albo podejściu nie tak. Nie wiem, ciężko ocenić po samym forum, co jest nie tak.

9,088

Lady Loka napisał/a:

Odnosiłam się do tezy, że przez tindera kobiety mają wygórowane wymagania, a tak nie jest, bo tak samo ciężko tam znaleźć normalną kobietę jak i normalnego faceta.

Nie masz racji. Normalnego faceta można bardzo łatwo znaleźć, ale to właśnie wygórowane wymagania kobiet powodują, że nie są w stanie, bo tych wszsytkich normalnych przesuwają w lewo. No sory, ale jeśli szukacie tylko wśród top 20% przystojniaków, to nic dziwnego, że nie możecie znaleźć.

Tinder był i jest portalem do szybkiego seksu i dlatego wygląda jak wygląda, dlatego jest nacisk na zdjęcie i dlatego pary są szybkie.

No niekoniecznie, wiele osób jednak szuka tam stałej relacji.

A jeżeli kobiety nie chcą z Tobą rozmawiać to nie iest kwestia najmodniejszych ciuchów tylko widocznie coś jest w postawie albo podejściu nie tak. Nie wiem, ciężko ocenić po samym forum, co jest nie tak.

Nie, to jest po prostu kwestia tego, że wyglądam przeciętnie, a nie jak Ronaldo. Dla moich rówieśniczek wygląd jest najważniejszy.

9,089

Lady Loka napisał/a:

Odnosiłam się do tezy, że przez tindera kobiety mają wygórowane wymagania, a tak nie jest, bo tak samo ciężko tam znaleźć normalną kobietę jak i normalnego faceta.

Nie masz racji. Normalnego faceta można bardzo łatwo znaleźć, ale to właśnie wygórowane wymagania kobiet powodują, że nie są w stanie, bo tych wszsytkich normalnych przesuwają w lewo. No sory, ale jeśli szukacie tylko wśród top 20% przystojniaków, to nic dziwnego, że nie możecie znaleźć.

Tinder był i jest portalem do szybkiego seksu i dlatego wygląda jak wygląda, dlatego jest nacisk na zdjęcie i dlatego pary są szybkie.

No niekoniecznie, wiele osób jednak szuka tam stałej relacji.

Nie, to jest po prostu kwestia tego, że wyglądam przeciętnie, a nie jak Ronaldo. Dla moich rówieśniczek wygląd jest najważniejszy.

Żadna nowość, że są kobiety i mężczyźni, patrząc tylko na wygląd czy kasę. Tylko ciągle uzasadnienie się jest śmieszne lub pierdolenie że chodzę na siłownię, mam dużo hobby, jestem ok, ale żadna mnie nie chcę te bajki zestaw dla siebie.

Siłownię tylko mijam na ulicy, hobby mam, super z wyglądu nie jestem pisałem, pokazałem mimo to moje nie powodzenia to brak chęci posiadania dziecka i brak większych ambicji (dwa główne moje grzechy) Sorry siłownia, styl, dieta i nie widziałbym problemu w podrywie.

Nawet te kilka które poznałem na koncercie, były ładne i nie stawiałem drinków smile

9,090

Lady Loka napisał/a:

Gdzie ja napisałam cokolwiek o przystojniakach? big_smile
Tak, moja koleżanka na pewno tak łatwo znajduje tam normalnych facetów, że już mamy całą galerię męskich wzwodów w bokserkach big_smile tacy to są na głównie na tinderze.

Ja tam nikogo nie szukam, wystarcza mi to, co mam w domu. Ale widzę jak szukający opowiadają o tym, jak trudno tam znaleźć kogoś normalnego. I normalność nie zakłada, że ma być top 20 z przystojności.

9,091

dfx755 napisał/a:

Siłownię tylko mijam na ulicy, hobby mam, super z wyglądu nie jestem pisałem, pokazałem mimo to moje nie powodzenia to brak chęci posiadania dziecka i brak większych ambicji (dwa główne moje grzechy) Sorry siłownia, styl, dieta i nie widziałbym problemu w podrywie.

No popatrz, ja chcę mieć dzieci i mam ambicje, a jakoś przy każdej próbie zagadania, choćby w celach zwykłego poznania drugiej osoby do koleżeńskiej relacji, jestem ignorowany i olewany.

9,092

Lady Loka napisał/a:

Tak, moja koleżanka na pewno tak łatwo znajduje tam normalnych facetów, że już mamy całą galerię męskich wzwodów w bokserkach big_smile tacy to są na głównie na tinderze.

Ja tam nikogo nie szukam, wystarcza mi to, co mam w domu. Ale widzę jak szukający opowiadają o tym, jak trudno tam znaleźć kogoś normalnego. I normalność nie zakłada, że ma być top 20 z przystojności.

To ciekawe, czym się kierujecie, że znajdujecie tylko takich, co wam wysyłają obrzydliwe zdjęcia, podczas gdy ci normalni mają pojedyncze pary, do tego nieodpisujące na wiadomości.

Takie bajki, że nie szukacie przystojniaków, to możecie dzieciom w przedszkolu opowiadać.

9,093

Czy tak trudno pojąć, że to nie facjata najbardziej pociąga nas w mężczyznach?
Niestety uparcie oceniacie nas swoją miarą i to jest podstawowy problem, który niemal uniemożliwia wzajemne porozumienie się w tych kwestiach.

9,094

Olinka napisał/a:

Czy tak trudno pojąć, że to nie facjata najbardziej pociąga nas w mężczyznach?
Niestety uparcie oceniacie nas swoją miarą i to jest podstawowy problem, który niemal uniemożliwia wzajemne porozumienie się w tych kwestiach.

Swoją miarą? Wypraszam sobie. Dla mnie wygląd ma drugorzędne znaczenie. Widzę jednak, że dla kobiet, przynajmniej tych w moim wieku, jest to najważniejsze kryterium.

9,095

Lady Loka napisał/a:

To ciekawe, czym się kierujecie, że znajdujecie tylko takich, co wam wysyłają obrzydliwe zdjęcia, podczas gdy ci normalni mają pojedyncze pary, do tego nieodpisujące na wiadomości.

Takie bajki, że nie szukacie przystojniaków, to możecie dzieciom w przedszkolu opowiadać.

Jezu. Nie WYSYŁAJĄ nikomu takich zdjęć.
Mają je ustawione na tinderze jako profilowe.
Dlatego ciężko znaleźć kogoś normalnego, bo większość tindera to zdjęcia wzwodów.

9,096

rakastankielia, jest mi bardzo przykro że dotknęło Cię odtrącenie i samotność, ale spójrz na to z drugiej strony - nikt nie chce się poświęcać i być z kimś dla niego nieatrakcyjnym tylko dlatego, że ta osoba nie chce być sama.

Musimy się sobie podobać w związku. I owszem, brzydcy ludzie mają trudniej w relacjach. Ale to tak jak krzyczenie na wiatr że wieje. Trzeba połknąć te gorzką pigułę i tyle.

9,097

Po prostu przeciętniacy są potrzebni na męża, jak wybawią się na karuzeli. Ale po co przechodząny towar, jak jesteś wtedy dopiero potrzebny.

9,098

Lady Loka napisał/a:

Jezu. Nie WYSYŁAJĄ nikomu takich zdjęć.
Mają je ustawione na tinderze jako profilowe.
Dlatego ciężko znaleźć kogoś normalnego, bo większość tindera to zdjęcia wzwodów.

No nieee, ja wiem, że są różni ludzie, ale nie uwierzę w to, że większość ma takie zdjęcia na profilu. Że wysyłają, mogę uwierzyć, ale nie w to. Przecież gdyby tak było, to te pozostałe profile miałyby tysiące par. Juź nie mówiąc o tym, że takie zdjęcie nawet nie zostałoby zatwierdzone, bo nawet zdjęcie kota przechodzi dopiero po kilku próbach.

9,099

Foxterier napisał/a:

rakastankielia, jest mi bardzo przykro że dotknęło Cię odtrącenie i samotność, ale spójrz na to z drugiej strony - nikt nie chce się poświęcać i być z kimś dla niego nieatrakcyjnym tylko dlatego, że ta osoba nie chce być sama.

Musimy się sobie podobać w związku. I owszem, brzydcy ludzie mają trudniej w relacjach. Ale to tak jak krzyczenie na wiatr że wieje. Trzeba połknąć te gorzką pigułę i tyle.

Jakoś kiedyś tak było, każdy mógł sobie kogoś znaleźć. Brzydcy byli z brzydkimi, a przeciętni z ładnymi. Nie oczekuję, że pokocha mnie modelka, bo to nie mój poziom, ale taka przeciętna dziewczyna powinna się mną zainteresować. Tymczasem teraz nawet skrajnie nieatrakcyjne kobiety uważają się za najpiękniejsze i szukają przystojniaka.

9,100

gman98v2 napisał/a:

Po prostu przeciętniacy są potrzebni na męża, jak wybawią się na karuzeli. Ale po co przechodząny towar, jak jesteś wtedy dopiero potrzebny.

Takie są realia, niestety.

Posty [ 9,036 do 9,100 z 31,046 ]

Strony Poprzednia 1 138 139 140 141 142 478 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024