Rumuński Żołnierz napisał/a: Żaden facet nie będzie chciał się wiązać ze 120 kilogramowym prosiakiem bez pięciu zębów i do tego z niepełnym zawodowym wykształceniem rolniczym w jakiejś dziurze pod Przemyślem.
Rumuński Żołnierz napisał/a: Taka Justynka przeciętniaka”
„Przeciętna czyli taka Justyna z technikum, bez cycków, bez tyłka. No taka zwykła kobieta typu kasjera w żabce”
Rumunski Żołnierz, widać po Twoich postach wielki JAD/toksyczność w stosunku do kobiet, bo te które Ci się podobają, to Cię nie chcą,
a sam stosujesz tą samą taktykę,
czyli odrzucasz te które Ci się nie podobają…
„Mnie muszą chcieć, a ja to mogę odrzucać inne, traktować powierzchownie, wyśmiewać, niech tylko któraś mi się sprzeciwi”
Ten tekst „o pani z żabki”…
tekst szydzący, wyśmiewający, traktujący innego człowieka jako kogoś gorszego”
„Taka Justynka przeciętniaka”
„Przeciętna czyli taka Justyna z technikum, bez cycków, bez tyłka. No taka zwykła kobieta typu kasjera w żabce”
Powiem tylko tyle że Twoje ograniczenie umysłowe przeraża,
jesteś wielkim hipokrytą,
niedojrzały mentalnie, nie szanujesz kobiet, wyśmiewasz ludzi, niektórych traktujesz jako gorszych, ujmujesz innym - by poczuć się lepiej,
traktujesz kobiety powierzchownie,
podpowiem Ci ze każda kobieta ma tyłek, piersi. No ale że Tobie marzy się taka z fajnym tyłkiem, No cóż…i odrzucasz te „bez tyłka/bez cycków”, to miej do siebie pretensje.
„Bo kobiety to mają większe wymagania”
Rumuński Żołnierz napisał/a:rossanka Kobiety mają większe wymagania względem mężczyzn, niż mężczyźni względem kobiet. .
Dobre 
„jakaś tam zwykła kasjerka z Żabki”
Człowiek mądry, inteligenty, dojrzały mentalnie, z otwartym umysłem,
bez większych kompleksów,
nie umniejsza komuś z racji wykonywanego zawodu,
nie potrzebuje się wywyższać, poniżać innego człowieka,
szanuje każdego człowieka niezależny ze względu na wykonywany zawód, wygląd, zasoby, nie wyśmiewa innego człowieka bo ktoś nie jest bogaty, nie wyśmiewa wyglądu innego człowieka.
Bo wie że bywa to bardzo mylę.
„Ani dobre wykształcenie, ani dobry wygląd, jak i bogactwo materialne
nie gwarantuje nam, mądrego, wartościowego człowieka”
Ale żeby to zrozumieć, trzeba dorosnąć - MENTALNIE.
Twoje myślenie jest okrutnie ułomne i nie pomyślisz że ta dla Ciebie
„przeciętniara kobieta - nic szczególnego”może się niektórym podobać/dla Ciebie może być „przeciętniara- nic szczególnego” a dla kogoś innego może być atrakcyjną kobietą,
niewiadomo czy Ty jej się w ogóle podobasz…
Nie no Ty to się przecież każdej się podobasz, jesteś „piękny”,
prawie ideał z Ciebie….
i ona ta “przeciętna Justyna bez tyłka/pani z Żabki, może mieć wielbiciela, może być wartościowym człowiek,
człowiekiem który musi ciężko pracować by móc żyć, utrzymać siebie.
Pewnie i tak tego nie zrozumiesz,
I jeszcze twierdzisz że to Ok jak Ty traktujesz ludzi, i wszystko z Tobą Ok…
Chciałybyście być tak potraktowany?
Skoro masz taki żal do kobiet, nienawiść, że się im nie podobasz,
to może spróbuj z facetami, może w końcu Ci się uda, będziesz rozumiany, spełnisz się, i to będzie strzał w dziesiątkę, nie spróbujesz, nie dowiesz się 
„Traktuj innego człowieka tak samo jak Ty chciałbyś być traktowany!”
Panowie którzy twierdzą że kobiety chcą tylko atrakcyjnych,
to jak wytłumaczcie fakt że duża większość kobiet nie ma atrakcyjnych, bądź „pięknych” mężczyzn - chodź to pojęcie względne,
bo ludzie są różni, mają różne gusta,
różne rzeczy ludziom się podobają, dla jednej jeden pan jest atrakcyjny,
dla innej nie, nie wierze że wszystkie są tylko z rozsądku.
ZROZUMCIE w końcu
że kobiety są rożne, ile razy ma się to wam powtarzać, kobiety maja różne gusta!
jedna zwiąże się z rozsądku inna nie.
Są takie kobiety które nie chcą oszukiwać partnera że jej się niby podoba, a tak naprawdę on się jej nie podoba, i nie będą z nim, ona woli być sama, i dalej szukać, bądź i nie, i dać dobie spokój
z mężczyznami.