Ale gman kręcisz, pamiętam że Deep? widziala Twoja fotkę i pisala że jesteś przystojny i zbyt rygorystyczny oceniasz swój wyglad, ja jej wierzę. Wiesz dlaczego? Bo każdy z Was tutaj wyglada normalnie, żaden nie jest jakaś paskuda, a Wy tylko wyglad i wygląd i w tym upatrujecie swoje niepowodzenie. No nie, nie tedy droga
8,841 2022-09-15 15:41:11
8,842 2022-09-15 16:17:47 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-09-15 16:32:08)
Ludzie powiedzą zawsze, to co chcesz usłyszeć, co wypada powiedzieć.
Gdybym był "dobry z wyglądu", to widziałbym chociaż raz zainteresowanie.
8,843 2022-09-15 16:43:55
A czym dla Ciebie jest to zainteresowanie, jakie zachowanie Twoim zdaniem świadczy o zainteresowaniu Tobą?
8,844 2022-09-15 17:47:35
Częstsze spojrzenia, zagadanie/częstsze zagadywanie itd.
8,845 2022-09-15 20:51:46 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-09-15 20:55:05)
W ogóle ta cała skala to jakiś mit bo każdy ma inny gust. To co zastanawia i potwierdza niejako, że faceci nieatrakcyjni pod jakimiś względami na tyle, że kobiety nimi nie interesuja, te wymogi mają mega zawyżone. Dlaczego? Wydaje mi się, że przez to, że nie obcują z normalnymi kobietami w realu, tylko tworzą sobie wizje na podstawie netu.
Kobietom mogłoby się zarzucać stronniczość, ale nawet bagiennik wyżej napisał, że kobiety, które jeden z takich uznał za średnie były w istocie bardzo ładne, naturalnie atrakcyjne. Dla nich jednak wyznacznikiem są te przerobione laski z insta.
Inna sprawa, nie sądzę że kobiety też mają takiego hopla na tych macho/chadów z insta czy rozkładówek i do nich porównują mężczyzn z którymi spotykają. No nie…
Btw... Mnie tacy faceci nie kręcą zupełnie. Zresztą, wielu takich jest innej orientacji.
8,846 2022-09-15 21:05:51
Częstsze spojrzenia, zagadanie/częstsze zagadywanie itd.
Ale to mało, tyle co nic. To może być wyrazem sympatii a niekoniecznie zainteresowania w wymiarze damsko - męskim.
8,847 2022-09-15 22:10:41 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-09-15 22:11:30)
W przypadku Kremika ten gust był tak spaczony, że aż się wierzyć nie chciało..Tak skrzywiony obraz można mieć jedynie po karmieniu się tymi wszystkimi kolorowymi fotkami z retuszem, jakie sobie gwiazdeczki wrzucają tu i ówdzie..
8,848 2022-09-15 22:33:45 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-15 22:34:35)
Ale to mało, tyle co nic. To może być wyrazem sympatii a niekoniecznie zainteresowania w wymiarze damsko - męskim.
Niby tak, ale czegoś więcej też bez tego nie będzie. I tutaj w sumie można uznać, że nie ma nawet sympatii ze strony dziewczyn w takim razie.
8,849 2022-09-16 07:11:41
Tej owej "sympatii" od kobiet nie dostałem, sam zacząłem je traktować jak powietrze od 2 lat.
8,850 2022-09-16 15:32:37
Tej owej "sympatii" od kobiet nie dostałem, sam zacząłem je traktować jak powietrze od 2 lat.
Ale wiesz, że sympatia też nie bierze się z powietrza? Jednych ludzi obieramy jako sympatycznych, innych nie i ma na to wpływ szereg przeróżnych czynników. Jeśli kogoś nie znamy, będzie do nich należeć postawa ciała, ton głosu, wyraz twarzy, mimika, gestykulacja, sposób w jaki ktoś się porusza i wiele innych. To wszystko niby nie ma wielkiego znaczenia, ale na poziomie podświadomości naprawdę wiele mówi o człowieku.
8,851 2022-09-16 18:56:39
Ważny jest wygląd ale też odpowiednie cechy osobowości.
W przypadku faceta to facet musi być wygadany, być ekstrawertykiem i mieć bajerkę opracowaną do perfekcji.
Ja na ten przykład nigdy wyglądu nie miałem a gadkę miewałem co najwyżej przeciętną.
Połączywszy to plus fakt iż młodych mężczyzn jest więcej niż kobiet daje jasny komunikat iż w tym życiu nigdy nie miałem szans na poznanie miłości.
Niestety ale świat jest brutalny i nie można zakłamywać tego iż kobiety są bardzo wybredne i bierne a to przez to iż mają ciągłą atencje ze strony facetów to i też w dup....się poprzewracało, tyle że to są fakty.
Nie rozumiem jak można z tym polemizować.
8,852 2022-09-16 21:01:02 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-09-16 21:10:28)
Olinka, magicznie zainteresowanie jakieś dostanę po zmianach rzekomych? Wykonałem już szereg zmian, nie widziałem różnicy, więc traktowanie je, jak powietrze np. jak idę gdzieś.
Do tej pory nie rozumiem czemu byłem potępiany za korzystanie z płatnych panień. Nie mam seksu normalnie, to mam namiastkę jego.
8,853 2022-09-17 16:32:46
No i dobrze, ty jesteś powietrzem dla kobiet, one są powietrzem dla ciebie, to co jeszcze jojczysz? Na powietrze?
8,854 2022-09-17 20:29:13
bo faceci dzisiaj to jebane pierdolone cipy i tyle, jak można zakładać na forum temat pt "moja żona daje dupy innemu, ale co jakiś czas obiecuje że się zmieni. lecz nadal mnie zdradza co mam robić ? " ludzie trzymajcie mnie, gość zapierdala księżniczka siedzi w domu i podczas jego nieobecności daje dupy innemu, a on się pyta co ma zrobić ? i wy się dziwicie że nikogo nie macie ? pies od takiego typa by spierdolił, ja zrobiłbym taki numer, że niby wybaczam jej zdradę ona idzie do sklepu, a jak z niego wraca, to torby ma przy drzwiach wyjściowych, a podczas wejścia do domu ja obracam 2 dupy, i mowie "kochanie twoje walizki sa przy drzwiach rozmyśliłem się" Myślcie, idzie jakaś tępa dzida chodnikiem, podchodzisz łapiesz za dupe i mówisz "chce cie ruchac może być wieczorem" i jest twoja, tyle wszystkiego i takie to trudne ? odezwijcie się po ludzku, a nie "oł eł yyyy "
8,855 2022-09-17 22:39:12
ja zrobiłbym taki numer, że niby wybaczam jej zdradę ona idzie do sklepu, a jak z niego wraca, to torby ma przy drzwiach wyjściowych
Jak gdyby nie patrzeć tego typu rozwiązanie jest jak najbardziej prawidłowe, sam odwaliłbym podobny cyrk.
8,856 2022-09-18 11:29:06
W przypadku faceta to facet musi być wygadany, być ekstrawertykiem i mieć bajerkę opracowaną do perfekcji.
No i ilu znajomych, którzy nie mają takich cech, jest dożywotnio samych? Pewnie max kilkanaście %. Reszta kogoś ma. Jak się rozejdą to znowu kogoś poznają.
8,857 2022-09-18 14:50:12
Może się fizycznie podobają kobietom?
8,858 2022-09-18 15:27:45
Myślcie, idzie jakaś tępa dzida chodnikiem, podchodzisz łapiesz za dupe i mówisz "chce cie ruchac może być wieczorem" i jest twoja, tyle wszystkiego i takie to trudne ? odezwijcie się po ludzku, a nie "oł eł yyyy "
To za taką akcje byłby liść a panna wydarłaby pizdę na całe miasto, potem policja i gleba na komisariacie by następnie zapadł wyrok za gwałt i papiery nasrane na całe życie.
No i ilu znajomych, którzy nie mają takich cech, jest dożywotnio samych? Pewnie max kilkanaście %. Reszta kogoś ma. Jak się rozejdą to znowu kogoś poznają.
No bo pewnie się po prostu podobają i tyle.
Poza tym warto też zwrócić uwagę jakie dziewczyny poznają.
Bo te ładne wymagają tych cech które opisałem powyżej.
8,859 2022-09-19 21:09:00
to dla tych co używają tylko randek online
zamiast iść do ludzi
8,860 2022-09-19 21:15:33 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-19 21:33:01)
zamiast iść do ludzi
Ta... Tylko problem jak nie ma się innego wyboru niż taki Tinder. To że to gówno, to każdy wie. Ale lepsze to nic niż...
I nie musisz nam dodatkowo udowadniać, że tacy jak my nie mają szans, żeby kogoś znaleźć. My to dobrze wiemy.
8,861 2022-09-19 22:14:56 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2022-09-19 22:15:50)
zamiast iść do ludzi
Jak taki mądry jesteś to podaj alternatywy gdzie samotny mężczyzna może kogoś poznać.
Po moim doświadczeniu na np szybkich randkach kobiety przychodzą tylko połechtać swoje ego, do pracy o zgrozo przychodzą pracować, tak samo na studiach przychodzą studiować, na imprezę/dyskoteki przychodzą miło spędzić czas w gronie znajomych a na ulicy spieszą się z punktu a do punktu b (najczęściej do misiaczka).
Tak więc nie ma szans na zapoznanie kogokolwiek, taka prawda.
8,862 2022-09-19 22:50:22
3:53 (...) z tym, że nasz organizm nie rozumie, że odrzucenia w Internecie są ocenami na podstawie czynnika, który wcale nie jest najważniejszym aspektem Twojej atrakcyjności (...)
8,863 2022-09-19 23:00:18
3:53 (...) z tym, że nasz organizm nie rozumie, że odrzucenia w Internecie są ocenami na podstawie czynnika, który wcale nie jest najważniejszym aspektem Twojej atrakcyjności (...)
Tak, umiemy słuchać.
Ale co z tego, skoro i tak jedyną szansą dla nas jest taki Tinder? ![]()
8,864 2022-09-19 23:05:06
KoralinaJones napisał/a:3:53 (...) z tym, że nasz organizm nie rozumie, że odrzucenia w Internecie są ocenami na podstawie czynnika, który wcale nie jest najważniejszym aspektem Twojej atrakcyjności (...)
Tak, umiemy słuchać.
Ale co z tego, skoro i tak jedyną szansą dla nas jest taki Tinder?
To co Wy zrobicie jak Wam ten Tinder kiedyś zlikwidują?
No skoro tej jedynej szansy tam właśnie upatrujecie ...
8,865 2022-09-19 23:06:33 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-19 23:07:34)
To co Wy zrobicie jak Wam ten Tinder kiedyś zlikwidują?
No to gdzie indziej? Nie jestem typem co jest w stanie podejść do dziewczyny i z marszu zarywać, więc spotkanie kogoś w normalnym świecie odpada. Więc zostaje internet.
8,866 2022-09-19 23:12:42
Tak sobie zerknełam, i dziwnie sie to czyta, temat założył Dupawołowa a pisze Jakiś człowiek ![]()
8,867 2022-09-20 00:26:02
KoralinaJones napisał/a:To co Wy zrobicie jak Wam ten Tinder kiedyś zlikwidują?
No to gdzie indziej? Nie jestem typem co jest w stanie podejść do dziewczyny i z marszu zarywać, więc spotkanie kogoś w normalnym świecie odpada. Więc zostaje internet.
Nikt nie jest w stanie z buta zagadywać do obcych osób, bo to się trenuje. Podchodzisz pierwszy raz, drugi, setny i w końcu coś zaczyna wychodzić. A jak nie czujesz się pewny siebie to udawaj, potem już nie będziesz musiał..
8,868 2022-09-20 10:22:12
Tak sobie zerknełam, i dziwnie sie to czyta, temat założył Dupawołowa a pisze Jakiś człowiek
Właśnie jaks_ czlowieku dlaczego rozwalasz temat dupie_wolowej ? ![]()
8,869 2022-09-20 10:29:47
Właśnie, wypie**** do swojego tematu.
8,870 2022-09-20 10:33:22
E no Dupo Wlowa, może Jakiś Człowiek doszedł do jakichś trafnych wniosków? ![]()
8,871 2022-09-20 10:43:13
@dupa, jak wróci moderacja, to Cię zbanują ![]()
8,872 2022-09-20 10:43:20 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-09-20 10:43:37)
![]()
8,873 2022-09-20 17:22:47
O witamy ![]()
Masz do nadrobienia jakieś +100 stron napisanych w Twoim własnym temacie.
Miłej lekturki ![]()
8,874 2022-09-20 18:11:18
Zagadywać na ulicy, czy gdzieś ma sens, tylko jak jesteś przystojny.
8,875 2022-09-20 19:34:21
I jak masz błysk w oku. ![]()
8,876 2022-09-20 19:35:22
I jak masz błysk w oku. ![]()
8,877 2022-09-20 20:00:58
Wygląd to 95% sukcesu, dlatego mam ubaw z tych gości, co chodzą na kursy PUA. Wydają tyle kasy.
8,878 2022-09-20 20:02:16
Wygląd to 95% sukcesu, dlatego mam ubaw z tych gości, co chodzą na kursy PUA. Wydają tyle kasy.
Tylko zależy co się komu podoba. Jedna skwituje Twój wygląd słowami, " nie ma na co popatrzec" a już droga powie"czekaj czekaj co to za przystojniaczek". Gusta są różne.
8,879 2022-09-20 20:38:00
gman98v2 napisał/a:Wygląd to 95% sukcesu, dlatego mam ubaw z tych gości, co chodzą na kursy PUA. Wydają tyle kasy.
Tylko zależy co się komu podoba. Jedna skwituje Twój wygląd słowami, " nie ma na co popatrzec" a już droga powie"czekaj czekaj co to za przystojniaczek". Gusta są różne.
No w przypadku kolegi jak i np moim żadna nie powie "czekaj co to za przystojniaczek" dlatego też nie zagadujemy.
Trzeba być przystojnym i mieć perfekcyjną bajerkę aby mieć sukces na ulicy.
8,880 2022-09-21 17:57:31
dfx755 napisał/a:to dla tych co używają tylko randek online
zamiast iść do ludzi
Jak taki mądry jesteś to podaj alternatywy gdzie samotny mężczyzna może kogoś poznać.
Po moim doświadczeniu na np szybkich randkach kobiety przychodzą tylko połechtać swoje ego, do pracy o zgrozo przychodzą pracować, tak samo na studiach przychodzą studiować, na imprezę/dyskoteki przychodzą miło spędzić czas w gronie znajomych a na ulicy spieszą się z punktu a do punktu b (najczęściej do misiaczka).
Tak więc nie ma szans na zapoznanie kogokolwiek, taka prawda.
Kolego kobiety do związku i partnerstwa nigdy nie spotkałem... (nie licząc jednej parcie na bąbelka, druga masa problemów), jakieś którym brakowało faceta na weekend już tak. Tylko naprawdę taki układa lub przelotne bzykanie nie dla mnie.
8,881 2022-09-21 18:01:53
gman98v2 napisał/a:Wygląd to 95% sukcesu, dlatego mam ubaw z tych gości, co chodzą na kursy PUA. Wydają tyle kasy.
Może koledzy całkowity brak zainteresowana, nawet na imprezach czy flirtów. Sam zawsze napisze według normy poniżej przecietnęj, a jednak były, chętne, widać że zainteresowane, zaproszające na piwko i też bezpośrednie.
8,882 2022-09-22 21:24:08
Autorze zauważ, rozglądnij się wśród ludzi obcych, wśród znajomych, wśród par zauważysz że są to ludzie bardzo często absolutnie nie idealni z wyglądu, o różnym wyglądzie, niektórzy nie w pełni sprawni również są w związku, mają partnera, potrafili założyć własne rodziny, rzadko kiedy ludzie którzy mają partnera mają idealne charaktery,
więc jak widzisz,
nie o wygląd tu chodzi…
(Nie wygląd wpływa na to czy mamy partnera czy nie, tak wiem że są ludzie którzy głoszą że ten kto nie ma partnera, nie założył własnej rodziny,
to przez wygląd…Ale to jedna wielka bzdura, ograniczenie umysłowe)
tu chodzi o zaburzenia, blokady, traumy,
obsesje itp.
To blokuje by poznać kogoś, by związać się z kimś na dłużej, by stworzyć sensowny, zdrowy związek.
Wszystko siedzi w głowie i nas blokuje, i nie tylko by stworzyć zdrowy związek, znaleźć partnera, ale dotyczy to także innych dziedzin życia.
Zacznij pracować nad sobą, swoimi uprzedzeniami, blokadami, obsesjami,
i znajdzie się wartościowy partner,
na dobre i złe, do tego polepszy się jakość Twojego życia, będzie łatwiej Ci żyć,
i tego Ci życzę.
8,883 2022-09-23 16:53:25
Mam pytanie do kobiet, czy wg was Ted Bundy był przystojny ?
8,884 2022-09-23 18:29:34
Mam pytanie do kobiet, czy wg was Ted Bundy był przystojny ?
To pytanie retoryczne.
Tłumy kobiet były zainteresowane.
8,885 2022-09-24 08:53:54
Autorze zauważ, rozglądnij się wśród ludzi obcych, wśród znajomych, wśród par zauważysz że są to ludzie bardzo często absolutnie nie idealni z wyglądu, o różnym wyglądzie, niektórzy nie w pełni sprawni również są w związku, mają partnera, potrafili założyć własne rodziny, rzadko kiedy ludzie którzy mają partnera mają idealne charaktery,
więc jak widzisz,
nie o wygląd tu chodzi…
(Nie wygląd wpływa na to czy mamy partnera czy nie, tak wiem że są ludzie którzy głoszą że ten kto nie ma partnera, nie założył własnej rodziny,
obsesje itp.
To blokuje by poznać kogoś, by związać się z kimś na dłużej, by stworzyć sensowny, zdrowy związek.
Wszystko siedzi w głowie i nas blokuje, i nie tylko by stworzyć zdrowy związek, znaleźć partnera, ale dotyczy to także innych dziedzin życia.
na dobre i złe, do tego polepszy się jakość Twojego życia, będzie łatwiej Ci żyć,
i tego Ci życzę.
U mnie brak partnerki, bo nie chcę dziecka (a celowałem w kobiety, które miały taki, a nie inny charakter, który często idzie z chęcią posiadania rodzinny).
Co do wyglądu jeśli kobieta dba o siebie, ma ambicje myślę że facet musi też taki być. Też to nie tajemnica że mężczyźna i kobieta potrafi myśleć tylko tym co ma pomiędzy nogami. Tylko to nie jest fundament na związek ![]()
8,886 2022-09-26 15:55:40 Ostatnio edytowany przez Tom94 (2022-09-26 15:57:48)
więc jak widzisz,
nie o wygląd tu chodzi…
obsesje itp.
i tego Ci życzę.
Takie pier.... o chopinie.
Ten kto swoje przeżył i widział nie jedno i ma otwarty umysł dostrzeże fakt że zawsze wygląd ma znaczenie oraz odpowiedni charakter a mówiąc charakter mam na myśli przebojowość, ekstrawertyzm i też często pycha i typowa bad boy-owość.
Bo też jakie blokady może mieć osoby która od 10 lat jest samodzielna, ćwiczy, rozwija się i nie ma problemu z nieśmiałością?
W tym wypadku to wygląd ale też po części pewnie introwertyczny typ charakteru.
I na koniec nie obiecuj komuś że jak zrobi a i zrobi b to na końcu drogi będzie czekać wartościowy partner bo to jest wierutna bzdura na którą kiedyś dawno temu sam się nabrałem.
Prawda jest taka że jak człowiek nie ma tego pisanego to głową muru nie przebije i choćby nie wiem jak się zaparł to i tak będzie sam.
8,887 2022-09-27 18:01:59
Prawda jest taka że jak człowiek nie ma tego pisanego to głową muru nie przebije i choćby nie wiem jak się zaparł to i tak będzie sam.

8,888 2022-09-27 22:13:31 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2022-09-27 22:14:43)
PS Autorko, mój mąż jest Turkiem. Jak mi czasem zajedzie bliskim wschodem to nie wiem czy się śmiać czy płakać, choć zazwyczaj śmiejemy bo stara się być nowoczesny.
Siedzę na tym forum od 7 lat.
Nigdy nie widziałem, aby jakiś Polak napisał, że jego dziewczyna/żoną jest kobieta z innego kraju.
Zaś przeczytałem chyba z kilkadziesiąt (jak nie kilkaset) wpisów pań, które deklarują u siebie bycie w poważnych związkach z obcokrajowcami.
Polki mają silny pociąg do zagraniczników, gdyż uważają ich za bardziej atrakcyjnych, niż rodzimych Polaków.
Change my mind.
8,889 2022-09-28 11:58:19
R_ita2 napisał/a:PS Autorko, mój mąż jest Turkiem. Jak mi czasem zajedzie bliskim wschodem to nie wiem czy się śmiać czy płakać, choć zazwyczaj śmiejemy bo stara się być nowoczesny.
Siedzę na tym forum od 7 lat.
Nigdy nie widziałem, aby jakiś Polak napisał, że jego dziewczyna/żoną jest kobieta z innego kraju.
Zaś przeczytałem chyba z kilkadziesiąt (jak nie kilkaset) wpisów pań, które deklarują u siebie bycie w poważnych związkach z obcokrajowcami.Polki mają silny pociąg do zagraniczników, gdyż uważają ich za bardziej atrakcyjnych, niż rodzimych Polaków.
Change my mind.
To pewnie kobiety z tamtych krajów pisza to samo, że ich mężczyźni maja wyraźny pociąg do obcokrajowych dam, w tym Polek, dlatego nie żenią sie z kobietami z ich krajów.
8,890 2022-09-28 15:39:22
Tom94, znów podsumował dobrze. Jednak tak kobiety zaprzeczą.
8,891 2022-09-28 18:29:59
R_ita2, wątki mi się nie pomyliły, celowo wkleiłem tutaj.
Od jakiegoś czasu głoszę teorię, że Polka w pierwszej kolejności wybierze mężczyznę z zagranicy (jeżeli będzie miała taką możliwość), niż faceta Polaka.
Ty mi tylko pomagasz.
rossanka siedzę na tym forum 7 lat, poniżej przesyłam wpisy Polek, których to szukanie zajęło mi łącznie max. 30 minut luźnego przeglądania tematów.
Pytanie ile by tego było jakbym np. przez 3h nic innego nie robił, tylko siedział z łopatą i szukał takich perełek? Ciekawe.
Zatem zaczynamy:
Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.
Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
Jestem z Anglikiem
Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów
mój ostatni chłopak był Szwedem.
Moja dawna, kilkumiesięczna znajomość z Amerykaninem spaliła na panewce.
Znam dwie osoby w takiej sytuacji.
Jedna wyszła za brazylijczyka, mieszkają w Polsce,
Druga ma partnera włocha, mieszkają od 7 lat we Włoszech
Mój facet jest Albańczykiem, jest muzułmaninem
Polacy są atrakcyjni dla Polek i wchodzą z nimi w związki.
Jeżeli zaś Polka posiada możliwość nawiązania relacji z obcokrajowcem a Polakiem to zawsze w pierwszej kolejności wybierze tego pierwszego.
Siedzę na tym forum 7 lat i dosłownie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile mężczyzn (Polaków) pisało o tym, że jest/było w związku z zagraniczną kobietą.
Zaś w przypadku Polek wystarczy posiedzieć 30 minut na forum, aby znaleźć takie perełki jak napisałem wyżej.
Change my mind.
8,892 2022-09-28 18:59:01
R_ita2, wątki mi się nie pomyliły, celowo wkleiłem tutaj.
Od jakiegoś czasu głoszę teorię, że Polka w pierwszej kolejności wybierze mężczyznę z zagranicy (jeżeli będzie miała taką możliwość), niż faceta Polaka.
Ty mi tylko pomagasz.rossanka siedzę na tym forum 7 lat, poniżej przesyłam wpisy Polek, których to szukanie zajęło mi łącznie max. 30 minut luźnego przeglądania tematów.
Pytanie ile by tego było jakbym np. przez 3h nic innego nie robił, tylko siedział z łopatą i szukał takich perełek? Ciekawe.
Zatem zaczynamy:Anna Renard napisał/a:Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
Beyondblackie napisał/a:Jestem z Anglikiem
Beyondblackie napisał/a:Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów
Zimowa86 napisał/a:mój ostatni chłopak był Szwedem.
Motocyklistka napisał/a:Moja dawna, kilkumiesięczna znajomość z Amerykaninem spaliła na panewce.
Lady Loka napisał/a:Znam dwie osoby w takiej sytuacji.
Jedna wyszła za brazylijczyka, mieszkają w Polsce,Lady Loka napisał/a:Druga ma partnera włocha, mieszkają od 7 lat we Włoszech
Madllen94 napisał/a:Mój facet jest Albańczykiem, jest muzułmaninem
Jeżeli zaś Polka posiada możliwość nawiązania relacji z obcokrajowcem a Polakiem to zawsze w pierwszej kolejności wybierze tego pierwszego.
Siedzę na tym forum 7 lat i dosłownie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile mężczyzn (Polaków) pisało o tym, że jest/było w związku z zagraniczną kobietą.Zaś w przypadku Polek wystarczy posiedzieć 30 minut na forum, aby znaleźć takie perełki jak napisałem wyżej.
Change my mind.
Ja z Polski, ona z Turcji. Poznaliśmy się tutaj
Ałć o kurde - wyjątek
8,893 2022-09-28 19:08:47
Crimson napisał/a:Ja z Polski, ona z Turcji. Poznaliśmy się tutaj
Ałć o kurde - wyjątek
1 : 10
No widzisz, a gdybyś znał moją historię to byś wiedział, że pochodzenie partnera to był swego czasu duży problem a nie atut : )
Polka jest w stanie przeczołgać się po szkle z Berlina do Paryża tylko i wyłącznie po to żeby mieć randkę z Senegalczykiem.
Te Twoje trudne problemy, które musiałaś przeboleć na początku związku z Turkiem były niczym innym jak inwestycją.
Bo wiedziałaś, że obcowanie z mężczyzną śniadej skóry wynagrodzi Ci wszystkie bolączki, nietolerancyjność i dyskryminację, przez którą będziesz musiała przejść.
8,894 2022-09-28 19:21:44 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-09-28 19:23:55)
Rumun, nie żeby coś, ale u mnie patrząc na osoby, które znam, to jest kilku facetów, co ma dziewczyny (albo już żony, nie wiem) spoza Polski (np. bodajże Amerykanka, Rumunka), ale nie mam ani jednej znajomej, co by miała faceta nie z Polski.
8,895 2022-09-28 19:29:29
Rumunski_Zolnierz napisał/a:R_ita2, wątki mi się nie pomyliły, celowo wkleiłem tutaj.
Ty mi tylko pomagasz.rossanka siedzę na tym forum 7 lat, poniżej przesyłam wpisy Polek, których to szukanie zajęło mi łącznie max. 30 minut luźnego przeglądania tematów.
Zatem zaczynamy:Anna Renard napisał/a:Byłam z obcokrajowcem i to nie jednym. Za 1 wyszłam.
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Miałam dwóch chłopaków obcokrajowców. Oprócz Niemca, jeszcze kiedyś wakacyjnie Czecha
Beyondblackie napisał/a:Jestem z Anglikiem
Beyondblackie napisał/a:Ja w tym czasie miałam chłopaka, poza którym świata nie widziałam: Irlandczyk z porcelanową cerą, piegami i burzą ciemnokasztanowych wlosów
Zimowa86 napisał/a:mój ostatni chłopak był Szwedem.
Motocyklistka napisał/a:Moja dawna, kilkumiesięczna znajomość z Amerykaninem spaliła na panewce.
Lady Loka napisał/a:Znam dwie osoby w takiej sytuacji.
Jedna wyszła za brazylijczyka, mieszkają w Polsce,Lady Loka napisał/a:Druga ma partnera włocha, mieszkają od 7 lat we Włoszech
Madllen94 napisał/a:Mój facet jest Albańczykiem, jest muzułmaninem
Siedzę na tym forum 7 lat i dosłownie na palcach jednej ręki mogę policzyć ile mężczyzn (Polaków) pisało o tym, że jest/było w związku z zagraniczną kobietą.Zaś w przypadku Polek wystarczy posiedzieć 30 minut na forum, aby znaleźć takie perełki jak napisałem wyżej.
Change my mind.
Ałć o kurde - wyjątek
No tak, tylko te forumowiczki związały się z tymi facetami nie z powodu, że tamci byli z innego kraju.
Taki sam wniosek można wysnuć, jeśli moja jedna koleżanka ma męża Pawła, , drugiej mężem tez został Paweł, mojej wychowawczyni z liceum mąż był Paweł i mojej sąsiadki z bloku mąż to Paweł. Wniosek jest taki, że gdyby oni nie mieli na imię Paweł to te kobiety nie wyszłyby za nich za mąż.
Pewnie jest jeszcze paręset tysięcy par, gdzie mężczyzna to Paweł. I o czym to świadczy?
To tak jak Kremik udowadniał dziewczynom, że są że swoimi facetami, bo tamci mają ponad 180cm wzrostu, a jakby mieli 170 to nie spojrzałyby nawet na nich, a poparcie rej tezy to fakt, że ich obecni partnerzy mają ponad 180xm wzrostu.
To nielogiczne.
Chyba, że jaja sobie tutaj robisz.
8,896 2022-09-28 19:58:38
paslawek napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:R_ita2, wątki mi się nie pomyliły, celowo wkleiłem tutaj.
Zatem zaczynamy:Polacy są atrakcyjni dla Polek i wchodzą z nimi w związki.
Change my mind.
Ałć o kurde - wyjątek
No tak, tylko te forumowiczki związały się z tymi facetami nie z powodu, że tamci byli z innego kraju.
Taki sam wniosek można wysnuć, jeśli moja jedna koleżanka ma męża Pawła, , drugiej mężem tez został Paweł, mojej wychowawczyni z liceum mąż był Paweł i mojej sąsiadki z bloku mąż to Paweł. Wniosek jest taki, że gdyby oni nie mieli na imię Paweł to te kobiety nie wyszłyby za nich za mąż.
Pewnie jest jeszcze paręset tysięcy par, gdzie mężczyzna to Paweł. I o czym to świadczy?
To tak jak Kremik udowadniał dziewczynom, że są że swoimi facetami, bo tamci mają ponad 180cm wzrostu, a jakby mieli 170 to nie spojrzałyby nawet na nich, a poparcie rej tezy to fakt, że ich obecni partnerzy mają ponad 180xm wzrostu.
To nielogiczne.
Chyba, że jaja sobie tutaj robisz.
Ja też jestem Paweł tak naprawdę ![]()
8,897 2022-09-28 20:55:50
Co to jest PUA? Tak z ciekawosci.
8,898 2022-09-28 21:12:08
Pick Up Artists - goście, którzy mają uczyć innych, jak na jedną noc panienkę wyrwać.
Mówiąc wprost - krętacze żerujący na ludzkiej desperacji spowodowanej samotnością
8,899 2022-09-28 21:18:33
Ale ze kursy? Jezu
8,900 2022-09-28 21:32:15
Tak. I to chyba nietanie nawet.
Ale nie dziw się.
Można się takiemu Rumuńskiemu, czy mi dziwić, ale szczerze - lata braku spełnienia swojej najbardziej naturalnej roli pobudza frustrację oraz przeradzającą się w zawiść zazdrość.
Można gadać, że miłość przychodzi, jak sraczka, ale w tym przypadku zwykle faktycznie gówno zostaje. A lata młodzieńcze minęły, dorosłe też. A jednak nic...
8,901 2022-09-28 21:33:25
A Ty Lucek, to niby skąd o tym wiesz, i nawet że nie tanie? Podejrzane ![]()
8,902 2022-09-28 21:34:19
A Ty Lucek, to niby skąd o tym wiesz, i nawet że nie tanie? Podejrzane
Bo byłem na tym poziomie obłędu, że człowiek rozważał.
Teraz to jednak chyba zainwestuję w kurs Concept Artu ![]()
8,903 2022-09-28 21:35:13
Boję się pytać co to jest ![]()
8,904 2022-09-28 22:24:45
Bo wiedziałaś, że obcowanie z mężczyzną śniadej skóry wynagrodzi Ci wszystkie bolączki, nietolerancyjność i dyskryminację, przez którą będziesz musiała przejść.
Kurde, jak tak reklamujesz to i może i ja się kiedyś skuszę na śniadego.
8,905 2022-09-28 22:27:58
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Bo wiedziałaś, że obcowanie z mężczyzną śniadej skóry wynagrodzi Ci wszystkie bolączki, nietolerancyjność i dyskryminację, przez którą będziesz musiała przejść.
Kurde, jak tak reklamujesz to i może i ja się kiedyś skuszę na śniadego.
Polecam, choć potem piekło...