Marcel85 napisał/a:Ciekawe tylko w jaki sposób 36-letni mężczyzna, który ma za sobą 4 związki/partnerki seksualne siedzi w tym samym, co dziewczyna 20-paro letnia, która miała już 8-10 partnerów seksualnych w kilkumiesięcznych "związkach" lub innych akcjach. Takie prowadziłem życie, to, że ktoś miał jakąś przeszłość jest normalne ale są jakieś granice dobrego smaku, który pewnie sobie każdy postrzega według swoich przeżyć. Więc nie wiem dlaczego miałbym schodzić poniżej jakiegoś poziomu, który sam sobą reprezentuję? Nie biegam po świecie w poszukiwaniu dziewic, tylko kobiet ze zwyczajną, wręcz nudną przeszłością, takie istnieją i tyle. Mam wielu młodszych znajomych, ale też znajomych w moim wieku, którzy od lat są w jednym związku i nie latają z d... po imprezkach albo jednomiesięcznych "związkach". Da się tak.
Da się, czy ktoś mówi że się nie da?
Możesz robić co chcesz, szukać kogo chcesz i uprawiać seks jaki chcesz, czy ktoś mówi że nie możesz? To ty cały czas plaszczesz że tylko ty masz rację aż za przeproszeniem rzygać się chce. Zawłaszczyłeś sobie wątek zupełnie nie twój i korzystasz z cierpliwości moderatorni, bo niczego konkretnego nie masz do powiedzenia.
Mówi ci się że możesz, masz prawo, żyj jak chcesz a ty wciąż; Mnie się obraża, ja czekam na konkretne odpowiedzi, dlaczego ja nie mogę.
Jesteś zwyczajnym trollem, bo niczego nie wnosisz do wątku tylko chcesz przeforsować swoje chore racje.