Ilość partnerów seksualnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ilość partnerów seksualnych

Strony Poprzednia 1 8 9 10

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 586 do 601 z 601 ]

586

Odp: Ilość partnerów seksualnych

Hahah big_smile. Ja również mam szczęśliwe życie, poszukiwania partnerki idą spoko, mam w czym wybierać, więc sobie wybieram po tym co mi się podoba, a co nie. Właśnie po to, żeby być szczęśliwym w kolejnym związku big_smile.

Po raz kolejny zwracam uwagę na to, że z Waszej strony nadal nie pojawiają się argumenty, a docinki personalne.

Zobacz podobne tematy :

587

Salomonka napisał/a:

Rzeczywistośc Marcel jest taka, że ja mam szczęsliwe życie, nie udowadniam przez ileś stron, że mam rację i nie twierdzę, że ludzie powinni być segregowani pod względem przydatności do istnienia po ilości partnerów których w życiu mieli.
Pisałam ci już kiedyś ale się powtorzę; Rób co chcesz, bądź z kim chcesz twoje życie, ale daj żyć innym.

Czego ty w życiu dokonałeś nie licząc tej pseudopsychoanalizy na tym forum? Podejrzewam że wielkie NIC.

Popieram Isabellę i proponuję olewć ten temat, bo ty po prostu nigdy nie skończysz. Sam siebie chwalisz, sam sobie przypinasz gwiazdki i nie zwracasz uwagi w ogóle na odpowiedzi. Zmarnowałeś ciekawy temat i dalej go niszczysz.

Ten temat już dawno powinien być zamknięty, dopóki nie robimy drugiej osoby krzywdy to każdy może mieć wymagania, preferencje itp jakie tylko chce. Przecież tak się zawsze dobiera partnera i raczej nie powinno to nikogo dziwić. Jednemu będzie przeszkadzać kolor skóry, wzrost, waga itp, a drugiemu ilość partnerów seksualnych. Grunt by nie okłamywać partnera/partnerki w sprawach ważnych dla nas.

Co mają dokonania w życiu do sposobu myślenia na temat wyboru partnerek?

588 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-06-26 14:33:53)

TypowyCharlie napisał/a:

Co mają dokonania w życiu do sposobu myślenia na temat wyboru partnerek?

A tak przyszło mi do głowy, bo najwięksi myśliciele tego świata raczej do cnotliwych nie należeli smile

Nie licząc Tesli oczywiście smile

589

Właśnie, grunt to nie okłamywać! Wreszcie ktoś to napisał big_smile

590

Marcel85 napisał/a:

Właśnie, grunt to nie okłamywać! Wreszcie ktoś to napisał big_smile

Niczego nie rozumiesz.

Tyle stron, tyle zmarnowanego czasu a ty wciąz swoje. Wystarczyłby jeden, max dwa twoje wpisy i wszyscy wiedzieliby to samo co na początku.

Popieram, że ten wątek powinien być zamknięty bo ty nigdy nie skończysz.

591

Przecież nikt Cię nie zmusza, żebyś pisała tutaj bezsensowne posty smile

592

Marcel, gdybym czytała Twoje wypowiedzi nie znając Twojej przeszłości, to bym pomyślała, że albo jesteś prawiczkiem, albo masz za sobą max 1 związek, w którym przeżyłeś swój pierwszy raz - takie poważne podejście do seksu się z tego wyłania. Tymczasem miałeś wiele kobiet (dotychczas 4, a to jeszcze nie koniec), okresy życia w czystości trwały u Ciebie bardzo krótko, a udajesz świętoszka. Dla mnie to naprawdę niepojęte jak mozna tak bardzo krytykować innych za to, w czym samemu się siedzi.

593

Ciekawe tylko w jaki sposób 36-letni mężczyzna, który ma za sobą 4 związki/partnerki seksualne siedzi w tym samym, co dziewczyna 20-paro letnia, która miała już 8-10 partnerów seksualnych w kilkumiesięcznych "związkach" lub innych akcjach. Takie prowadziłem życie, to, że ktoś miał jakąś przeszłość jest normalne ale są jakieś granice dobrego smaku, który pewnie sobie każdy postrzega według swoich przeżyć. Więc nie wiem dlaczego miałbym schodzić poniżej jakiegoś poziomu, który sam sobą reprezentuję? Nie biegam po świecie w poszukiwaniu dziewic, tylko kobiet ze zwyczajną, wręcz nudną przeszłością, takie istnieją i tyle. Mam wielu młodszych znajomych, ale też znajomych w moim wieku, którzy od lat są w jednym związku i nie latają z d... po imprezkach albo jednomiesięcznych "związkach". Da się tak.

594

Marcel85 napisał/a:

Ciekawe tylko w jaki sposób 36-letni mężczyzna, który ma za sobą 4 związki/partnerki seksualne siedzi w tym samym, co dziewczyna 20-paro letnia, która miała już 8-10 partnerów seksualnych w kilkumiesięcznych "związkach" lub innych akcjach. Takie prowadziłem życie, to, że ktoś miał jakąś przeszłość jest normalne ale są jakieś granice dobrego smaku, który pewnie sobie każdy postrzega według swoich przeżyć. Więc nie wiem dlaczego miałbym schodzić poniżej jakiegoś poziomu, który sam sobą reprezentuję? Nie biegam po świecie w poszukiwaniu dziewic, tylko kobiet ze zwyczajną, wręcz nudną przeszłością, takie istnieją i tyle. Mam wielu młodszych znajomych, ale też znajomych w moim wieku, którzy od lat są w jednym związku i nie latają z d... po imprezkach albo jednomiesięcznych "związkach". Da się tak.

Haha, to równie dobrze ci znajomi z jednym związkiem na koncie mogą nazywać Twoje 4 związki "związkami" big_smile

595

Marcel85 napisał/a:

Da się, czy ktoś mówi że się nie da?
Możesz robić co chcesz, szukać kogo chcesz i uprawiać seks jaki chcesz, czy ktoś mówi że nie możesz? To ty cały czas plaszczesz że tylko ty masz rację aż za przeproszeniem rzygać się chce. Zawłaszczyłeś sobie wątek zupełnie nie twój i korzystasz z cierpliwości moderatorni, bo niczego konkretnego nie masz do powiedzenia.
Mówi ci się że możesz, masz prawo, żyj jak chcesz a ty wciąż; Mnie się obraża, ja czekam na konkretne odpowiedzi, dlaczego ja nie mogę.

Jesteś zwyczajnym trollem, bo niczego nie wnosisz do wątku tylko chcesz przeforsować swoje chore racje.

596

Swoje dziewczyny też tak zamęczałeś Marcel? Nie dziwota, że dały dyla. Wyobrażam sobie jak jestem kobietą, a Ty cały czas pytasz z notatnikiem w dłoni: "7 czy 8?! 7 czy 8?!" Albo: "Badania jasno mówią, że Ty kłamiesz, A ja mam rację! 7 czy 8?!":D

597

Marcelu, nie opiszę swojej historii ale zawsze chciałam tego co Ty. Żeby było wyjątkowo.

598

variola napisał/a:

Marcelu, nie opiszę swojej historii ale zawsze chciałam tego co Ty. Żeby było wyjątkowo.

To, czy będzie wyjątkowo zależy od ludzi tworzących relację, a nie od tego, jaką liczbę partnerów mieli wcześniej.

599

Salomonka napisał/a:
Marcel85 napisał/a:

Da się, czy ktoś mówi że się nie da?
Możesz robić co chcesz, szukać kogo chcesz i uprawiać seks jaki chcesz, czy ktoś mówi że nie możesz? To ty cały czas plaszczesz że tylko ty masz rację aż za przeproszeniem rzygać się chce. Zawłaszczyłeś sobie wątek zupełnie nie twój i korzystasz z cierpliwości moderatorni, bo niczego konkretnego nie masz do powiedzenia.
Mówi ci się że możesz, masz prawo, żyj jak chcesz a ty wciąż; Mnie się obraża, ja czekam na konkretne odpowiedzi, dlaczego ja nie mogę.

Jesteś zwyczajnym trollem, bo niczego nie wnosisz do wątku tylko chcesz przeforsować swoje chore racje.

Dokladnie. Tak to jest jak ktos usilnie chce zeby inni mu dali 'pozwolenie' na to zeby zyl jak chce. Przeciez chlop moze robic co chce, ale i tak sie wdaje w dyskusje na ten temat i jakie to sluszne. Cos slabe to poczucie racji, skoro wywoluje potrzebe takiej az rozmowy.

600 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-06-30 21:28:33)

aniuu1 napisał/a:

(...) Ja gdzieś w tych postach wspomniałam wcześniej, że owszem, znam kobiety, które przeszły duże życiowe turbulencje i tak są kochającymi spełniającymi się w swojej roli żonami. Wiem co te osoby sobą reprezentują, wiem mniej więcej czemu wcześniej wydarzyło się u nich to, co się wydarzyło i mam do nich szacunek. Te historie są różne i nie mam też zamiaru dowodzić, że są zasadą.
Jak będziesz trochę bardziej ciekawy ludzi, mniej oceniający, bardziej otwarty to pewnie zauważysz takich ludzi wokół siebie. A jak będziesz kontynuował to swoje podejście to sam też będziesz skreślany właśnie za to. Ja na przykład nie otworzyłabym się przed taką osobą i nie poniżała tłumacząc się. Moje życie nie jest modelowe ani typowe pod wieloma względami i sama widziałam jak jestem skreślana za różne rzeczy, bo coś się komuś wydawało i sobie dopowiadał całą resztę. Raz sobie dopowie na korzyść raz bardzo na niekorzyść. Szczerze mówiąc to już mi to lotto.

Problem w tym, że dla Kolegi takie zróżnicowanie nie istnieje.
Jak sam raczył wspomnieć, nie interesują go motywacje i powody, dla których ktoś postąpił w życiu w dany sposób. Stosuje proste szufladkowanie, kategoryzuje ludzi, pod kątem jednej cechy, wyciągając z nich wnioski na temat całego ich życia, osobowości i oczekiwań. Widzi tylko liczbę partnerów, na podstawie której wydaje opinię na temat tego, jak podchodzą do życia, jaki stosunek mają do związku czy seksu i jak "rokują" na przyszłość. Póki Marcel tkwi w swoich chorych wyobrażeniach, póty będzie w ten sposób traktował kobiety.

601 Ostatnio edytowany przez Roxann (2021-06-30 21:21:55)

bagienni_k napisał/a:

Problem w tym, że dla Kolegi takie zróżnicowanie nie istnieje.
Jak sam raczył wspomnieć, nie interesują go motywacje i powody, dla których ktoś postąpił w życiu w dany sposób. Stosuje proste szufladkowanie, kategoryzuje ludzi, pod kątem jednej cechy, wyciągając z nich wnioski na temat całego ich życia, osobowości i podejścia do życia. Widzi tylko liczbę partnerów, na podstawie której wydaje opinię na temat tego, jak podchodzą do życia, jaki stosunek mają do związku czy seksu i jak "rokują" na przyszłość. Póki Marcel tkwi w swoich chorych wyobrażeniach, póty będzie w ten sposób traktował kobiety.

Ja przecież też zostałam zjechana za to, że powiedziałam, że nigdy nie związałabym się z prawiczkiem 30++ czy kimś w tym wieku, kto w żadnej relacji nie był. To jest jednak moje subiektywne odczucie i bynajmniej nie deprecjonuję takich osób. Wiem, że nam nie byłoby po drodze, i tyle. Natomiast też wiem, wierzę, że są kobiety, które chętnie z kimś takim w związek wejdą.
Marcelowi takiego dystansu brakuje.

Posty [ 586 do 601 z 601 ]

Strony Poprzednia 1 8 9 10

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Ilość partnerów seksualnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024