Zmeczony psychicznie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmeczony psychicznie...

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

66

Odp: Zmeczony psychicznie...

Dalej nie rozumiem dlaczego wobec tego wszystkiego, nadal chcesz się z nią kontaktować.

Zobacz podobne tematy :

67

... co Cię trzyma przy tej kobiecie? Nie jestem sobie w stanie wyobrazić kobiety, która nienawidzi 6latka i chce temu dziecku przez egoizm zabrać ojca. Przecież dziecko w tym wieku to sama słodycz. Pomyśl jaką matką będzie taki potwór. Bardzo mnie ciekawi co Ty w niej jeszcze pozytywnego widzisz.
Gdyby ktoś mi powiedział, że nienawidzi mojego dziecka, byłaby to moja ostatnia rozmowa z taką osobą. To jest dla mnie nie do pojęcia.

68

IsaBella77 napisał/a:

Dalej nie rozumiem dlaczego wobec tego wszystkiego, nadal chcesz się z nią kontaktować.

Nie kontaktuje się bo za każdym razem słyszałem tylko to, że wszystko moja wina bo za bardzo interesuję się swoim synkiem. Pisała mi, że ona go nienawidzi itd. To o czym pisałem wcześniej. Nie odzywam się bo już mam dość ciągłego słuchania takich rzeczy a w momencie gdy zwrócę jej uwagę na to co złego mówi i robi to kończy rozmowę bo ja ją atakuję bez powodu... Narcyz, egoista zapatrzony w siebie który podświadomie próbuje narzucać swoją wolę innym. Taki jest jej aktualny obraz... Przykre to dla mnie ale dopóki ona tego nie zauważy i nie zda sobie sprawy z tego co robi to się nie zmieni...

69

Matka mojego dziecka złożyła mi dziwna propozycję... Mianowicie chce abyśmy pojechali we trójkę (ja, dziecko i ona) na wspolny wyjazd. Mój synek jeszcze nie był ani nad morzem ani w górach ze względu na to co się wcześniej działo. Z partnerką która kazała mi wybierać między nią a własnym synkiem się nie spotykam i nie kontaktuję. Matka dziecka też robiła niezle przedstawienia od razu po porodzie i dlatego się rozstalismy. Były sądy, utrudnienia kontaktów itd. Z tym wszystkim sobie poradziłem. Teraz taka propozycja. Po co? Ona nadal myśli że mam partnerkę. Tzn tak mi się wydaje...

70

Była partnerka prowadzi gierki. Ja bym nie jeździła z nią na wyjazdy tylko trzymała się jasnych ustalonych reguł i minimum kontaktu z nią. Myślę, że ona nie chce abyś miał spokojne życie z kimś innym. Chce Cię trochę dla siebie, żebyś zaspokajał jakieś jej potrzeby. Te skomplikowane relacje będą się odbijały na twoich kolejnych związkach.

Posty [ 66 do 70 z 70 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zmeczony psychicznie...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024