A w sieci Poszukaj.
A co powiecie o zapachach z feromonami? Ostatnio czytam trochę na ten temat i zdania są podzielone. Jedni mówią, że to ściema inni, że używają i że nie. Używałyście? Jakie macie opinie na temat perfum, zapachów z dodatkiem feromonów?
A co powiecie o zapachach z feromonami? Ostatnio czytam trochę na ten temat i zdania są podzielone. Jedni mówią, że to ściema inni, że używają i że nie. Używałyście? Jakie macie opinie na temat perfum, zapachów z dodatkiem feromonów?
Nie wiem, jakieś kiedyś zdarzyło mi się wąchać i to jest odrażające. Był tak intensywny, ze nadawałby się do perfumowania trzody chlewnej.
Jaki zapach natomiast lubię - eukaliptusowy.
Nie miałam styczności, lecz znam osobę, która je testowała i mówiła, że zapachy są specyficzne i ponoć ciekawe. Czy to prawda, to nie mam pojęcia. Każdy ma ''innego nosa'' do perfum. Zastanawiałam się jakiś czas temu czy nie kupić sobie takich pheromone essence ale nadal się waham.
Najlepszym afrodyzjakiem jest zapach....pieniędzy....dużych pieniędzy
Złoto zło to złoto zło to
to prawda, mężczyzna niski i gruby staje się od razu wysokim, wysportowanym przystojniakiem
Zapach lata i wakacji jest najpiękniejszy
Ja obecnie mam dwie buteleczki perfum z feromonami.
Pierwsze to Love Desire - perfumy piżmowe, dość słodkie ale jednoczesnie świeże. Dobrze się trzymają i faktycznie podobają się mężczyznom. Zebrałam za nie kilka komplementów
Drugie to Sexual Attraction . Niewielka buteleczka , mniejsza pojemność. Są o wiele tańsze . Oraz delikatniejsze w zapachu tak wieć można je przykryć innymi perfumami
I zauważyłaś aby faceci jakoś bardziej na ciebie lecieli, zwracali uwagę? Rozmawiałam ostatnio z panią pracującą drogerii która stwierdziła, że coś jest na rzeczy. Oprócz piżma wymieniła drzewo sandałowe, które ma podobne działanie.
A ile te perfumy cię kosztowały? W jakiej drogerii można je znaleźć?
A każdy zapach, jak to zapach, bywa ulotny
Oj dokładnej ceny Ci nie napisze bo nie pamiętam ale nie były drogie. Cena w zasadzie taka jak zwykłych perfum ze średniej półki.
Zamawiałam przez internet. Powiem Ci,że bardzo ciężko jest je znaleźć w tradycyjnych sklepach , ja zamawiałam Love Desire przez internet ( musisz sobie sama poszukać bo różne sklepy mają różne ceny).
Czy lecieli? Bardziej komplementowali
zwyczajny gość napisał/a:Najlepszym afrodyzjakiem jest zapach....pieniędzy....dużych pieniędzy
A każdy zapach, jak to zapach, bywa ulotny
Ależ ile satysfakcji daje gdy się ulatnia
Ja miałem feromony BTB czy jakoś tak dałem stuwe i dałem krople na szyję i każdy się patrzył i odsuwał o demnie
80 2024-06-24 18:58:10 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-06-24 20:56:52)
Ja miałem feromony BTB czy jakoś tak dałem stuwe i dałem krople na szyję i każdy się patrzył i odsuwał o demnie
Nie wiem jak ty to robisz Miklosza, ale potrafisz mnie naprawdę rozbawić
Ciągle masz pod górkę, ciągle nic ci nie wychodzi, nawet feromony sprzedali ci jakieś "podrabiane".
W sumie to ja tak średnio wierzę w działanie tych feromonów, jednak osobiście nigdy nie próbowałam więc może się mylę.
Mnie podoba się zapach damskich perfum niezbyt wyrazisty, aby nie czuć bylo przez dwa piętra w wieżowcu, ale delikatny, cytrusowo owocowy. Kilka kropelek wystarczy.
Podoba mi się jak mężczyzna pachnie dobrymi perfumami, ale jeszcze bardziej świeżym zapachem dezodorantu.
Z ogólniejszych, to lubię zapach świeżego prania wysuszonego na słońcu, zapach dojrzałych jabłek, zapach wiejskiego chleba.
I chyba nic nie przebije zapachu ogrodu z kwiatami po letniej burzy.
Ja bardzo lubię mocne ostra zapachy
Na mnie najbardziej działa zapach włochatego, spoconego faceta. Zawsze gdy mam taką okazję to powoli delektuje się takimi zapaszkami. Z tego co zauważyłam najbardziej kręci mnie zapach starszych facetów.