Utrata kogoś na kim zależy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Utrata kogoś na kim zależy

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

131 Ostatnio edytowany przez Nieszcześliwy00 (2020-07-20 23:11:41)

Odp: Utrata kogoś na kim zależy

Dopuszczam możliwość, że macie rację, że straciła zainteresowanie. Nie uważam, że tego zainteresowania nigdy nie było, ale mogło to minąć, w obroty mógł pójść rozsądek, inne sprawy. Jestem tego świadom i nie wykonuje żadnych gwałtownych ruchów. W końcu zrobiłem ile mogłem i jeśli by chciała/zmieniła zdanie sama powinna wyjść z inicjatywą.

Zobacz podobne tematy :

132

Nieszcześliwy00 napisał/a:

Dopuszczam możliwość, że macie rację, że straciła zainteresowanie. Nie uważam, że tego zainteresowania nigdy nie było, ale mogło to minąć, w obroty mógł pójść rozsądek, inne sprawy. Jestem tego świadom i nie wykonuje żadnych gwałtownych ruchów. W końcu zrobiłem ile mogłem i jeśli by chciała/zmieniła zdanie sama powinna wyjść z inicjatywą.

Uczyń gwałtowny krok dla samego siebie - znajdź dobrego terapeutę.
I nie obrażaj się, bo to żaden wstyd.

133

Dalej mi nie minęło. Jeszcze nie wyszła za mąż. Śni mi się codziennie, śniło mi się że mnie pocałowała w usta. Wróciła ostatnio do pracy poczułem ból w sercu i żal. Unikam jej teraz, nie patrzę na nia. Jakieś rady?

134

Jak postępy z terapią?

135

Nieszcześliwy00 napisał/a:

Dalej mi nie minęło. Jeszcze nie wyszła za mąż. Śni mi się codziennie, śniło mi się że mnie pocałowała w usta. Wróciła ostatnio do pracy poczułem ból w sercu i żal. Unikam jej teraz, nie patrzę na nia. Jakieś rady?

Takie same, jak ostatnio: idź na terapię.

Posty [ 131 do 135 z 135 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Utrata kogoś na kim zależy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024