Czy jest sens żenić się z kobietą, która ma bujną przeszłość seksualną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy jest sens żenić się z kobietą, która ma bujną przeszłość seksualną

Strony Poprzednia 1 2 3 4 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 438 ]

66

Odp: Czy jest sens żenić się z kobietą, która ma bujną przeszłość seksualną
kamilos84 napisał/a:

Jasne, trzeba zapomnieć o przeszłości seryjnego mordercy i gwałciciela. Dajmy drugą szansę Trynkiewiczowi i zapomnijmy o jego przeszłości.

Jak widzisz to tak nie działa.

Twoja kobieta nie popełniła przestępstwa. Nie chcesz to z nią nie bądź. Powód rozstania: "bo zrobiła coś co mi się nie podobało 10 lat wcześniej big_smile"
Z takim podejściem, jakie tu prezentujesz (stosunek do forumowiczów) nie wróżę Ci udanych związków.

Zobacz podobne tematy :
kamilos84 napisał/a:

Jasne, trzeba zapomnieć o przeszłości seryjnego mordercy i gwałciciela. Dajmy drugą szansę Trynkiewiczowi i zapomnijmy o jego przeszłości.

Jak widzisz to tak nie działa.

Masz porównania z pupy.

68 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 17:12:02)

Rising_Sun napisał/a:

Z takim podejściem, jakie tu prezentujesz (stosunek do forumowiczów) nie wróżę Ci udanych związków..

A co z nim nie tak? Szukam porady i innego spojrzenia na świat, a otrzymuje wręcz epitety w stylu "pakuj się i wypierd...", bo komuś się moje rozterki nie podobają, no haloo...

Za merytoryczne wypowiedzi serdecznie dziękuję, pomagają walczyć z myślami i torować jakąś drogę.

69

kamilos84 napisał/a:

Mam ochotę wykrzyczeć mojej narzeczonej prosto w twarz, że jest zwykłą k...ą, ale czy to da coś prócz chwilowej ulgi?

Wiesz co? Powiedz jej to, co myślisz - że jest wg ciebie zwykłą k... Jeśli faktycznie tak uważasz, to ona ma prawo wiedzieć. Jeśli faktycznie myślisz, że jest k... to się z nią nie żeń. Tu nie ma innej odpowiedzi.

Jak masz przez następne 5, 10 lat i dłużej myśleć, że się z k... ozeniłeś, to lepiej odpuść.

Zastanawiam się też, co Ty robiłeś 5 lat temu, w tymsamym czasie, gdy ona się "puszczała"? Pewnie zachowywałeś czystość przedmałżeńska... hmm

70 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-27 17:17:17)

kamilos84 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Dlaczego wcześniej z nią szczerze nie porozmawiałeś?

Nie wiem. Może nie było potrzeby rozpętywać burzy, póki nie było widma ślubu. Może nie chciałem znać prawdy, trudny temat...

No to nie bierz ślubu. Jaki problem?
Zamiast tu się motać i prawić o swojej dumie, porozmawiaj z nią szczerze.
Raz mówisz, że ją kochasz, drugi raz że jej brzydzisz.
Może daj też jej zdecydować.
Jaki sens być z kobietą o której myślisz, że jest k...ą, nawet jeśli to matka Twego dziecka. Uświadom ją.

71

CatLady napisał/a:

Pewnie zachowywałeś czystość przedmałżeńska... hmm

Oczywiście, że nie, ale nie idźmy też teraz w skrajność, że niby dziewicy oczekiwałem. Mężczyzna jednak dąży do tego by towarzyszka jego życia jakkolwiek to nazwiemy "szanowała się", choćby na minimalnym poziomie. Tutaj tego nie ma i to jest problemem, który mnie nurtuje na chwile przed związaniem się na resztę życia.

I lepiej że teraz niż po ślubie.

72

kamilos84 napisał/a:
CatLady napisał/a:

Pewnie zachowywałeś czystość przedmałżeńska... hmm

Oczywiście, że nie, ale nie idźmy też teraz w skrajność, że niby dziewicy oczekiwałem. Mężczyzna jednak dąży do tego by towarzyszka jego życia jakkolwiek to nazwiemy "szanowała się", choćby na minimalnym poziomie. Tutaj tego nie ma i to jest problemem, który mnie nurtuje na chwile przed związaniem się na resztę życia.

I lepiej że teraz niż po ślubie.

No ok, powiedzmy, że rozumiem.

Ale jeśli faktycznie myślisz o niej tak jak myślisz, to się nie żeń. Myślisz, że ona by chciała tego ślubu wiedząc za kogo ją uważasz? Raczej byś w pysk dostał i za drzwi - ze wspomnianymi dwoma walizkami. Ty jej łaski nie robisz, że się z nią ożenisz. Nie ratujesz kobiety upadłej. Jeśli nie masz do niej szacunku, bo 5 lat temu, zanim w ogóle o Tobie usłyszała (!), coś tam robiła z innymi facetami, to się z nią nie żeń. Albo ją kochasz, szanujesz i jej ufasz, albo nie. JEśli nie, to ślub nie ma sensu.

Padło też wcześniej pytanie i to kilka razu, na które nie odpowiedziałeś - co Cię skłoniło, by w ogóle przeglądać jej rozmowy?

73 Ostatnio edytowany przez paslawek (2020-03-27 17:35:15)

kamilos84 napisał/a:

Jak widzisz to tak nie działa. Schodzimy na inny temat.

Porównujesz i przywołujesz przykład skrajny i patologiczny,Twoja dziewczyna prawdopodobnie nie jest patologią ,nimfomanką czy seksoholiczką ,bujana przeszłość nie koniecznie o tym świadczy.
Nie chodzi o zapominanie przeszłości ,bo to niemożliwe nie wywołasz amnezji na zawołanie a walcząc ze wspomnieniami czy faktami i ich oceną tylko wzmacniasz takie wspomnienia czując się przy tym podle,źle,kiepsko co rzutuje i wpływa na teraźniejszość w dodatku podejrzewam że tłumisz jeszcze te złe uczucia.
A tak w ogóle to myślę że Rising wcale nie chodziło o zapominanie ,wymazywanie przeszłości ,tylko jak sama konkretnie napisała o oddzielanie jej od tego co jest teraz.Chodzi o znaczenie,ważność i jak istotna jest dla Ciebie cudza przeszłość oraz Twoja.Jak oddziałują  te znaczenia które sam nadajesz i określasz  tu i teraz,  ta ważność wydaje się że zatruwa Ciebie Twoje widzenie i postawę przez myślenie "podwyższone",przewrażliwione obrazami, wyczulone na przeszłość Twojej dziewczyny i jednocześnie kładzie cień na wspólną przyszłość.
Wcześniej być może umniejszałeś to lekceważyłeś wypierając to z siebie.W zasadach dobrze być w miarę konsekwentnym,cierpliwym nie ulegać presji i desperacji takie pseudo kompromisy jak widzisz wybuchają po czasie ze zdwojoną siłą i mszczą się.
To już lepiej robić i działać tak jak na przykład TypowyCharlie ( sorry że Cię tak wywołuje) ,który ma swoje zasady i nie spieszy się nie ulega presji,bo na przykład ona taka ładna i świetna w łóżku.To nie koniec świata takie cudo.

74 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 17:44:54)

CatLady napisał/a:

Padło też wcześniej pytanie i to kilka razu, na które nie odpowiedziałeś - co Cię skłoniło, by w ogóle przeglądać jej rozmowy?

Odniosłem się do tego tutaj https://www.netkobiety.pl/t122188.html#p3601289

paslawek napisał/a:

Porównujesz i przywołujesz przykład skrajny i patologiczny,Twoja dziewczyna prawdopodobnie nie jest patologią ,nimfomanką czy seksoholiczką ,bujana przeszłość nie koniecznie o tym świadczy..

Czy znasz pojęcie dwubiegunowych zaburzeń osobowości? Myślę, że mogą to być dobitne tego symptomy. Raz się puszczasz, raz jesteś święta jak matka Teresa i nie potrafisz nad tym zapanować. Moja dziewczyna aktualnie jest tą drugą postacią, stąd ten nacisk na ślub z jej strony.

Wiecie co? Po tej naszej rozmowie wyciągnąłem wniosek taki, że ja najzwyczajniej w świecie źle trafiłem, a moje problemy z samooceną (i pewnie nie tylko) poskutkowały tym, że nie zakończyłem szybciutko związku tylko dobrnąłem z nim aż do tego momentu.

Nie wiem jak to się dalej potoczy ale pewnie powiem jej, że nie chcę ślubu i uzasadnię nawet dlaczego. W pysk nie dostanę. Może z czasem popracuję nad sobą i też mi przejdzie.
A może jednak wezmę ten ślub i będę tłumił w sobie całe te złe emocje. I golić się przestanę, żeby nie patrzeć w lustro...

75

A ja zapytam z innej beczki - twoja kobitka nadal wymienia się życzeniami świątecznymi z "kolegami"? I jeśli tak, to nie przeszkadza ci to? Tak tylko pytam.

76 Ostatnio edytowany przez czekoladazfigami (2020-03-27 17:47:20)

Powiedz jej. I wtedy ona zdecyduje czy chce brać ślub z tobą. Czy potrzebuje kolesia, który uważa ją za najgorszą. Wręcz zbrodniarkę, bo ośmieliła się mieć bogate życie seksualne przed nim. A powinna czekać na księcia na białym koniu. Może się okazać, że ona wcale cię nie chce.

77 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-03-27 18:00:00)

kamilos84 napisał/a:
CatLady napisał/a:

Odniosłem się do tego tutaj https://www.netkobiety.pl/t122188.html#p3601289

Wiecie co? Po tej naszej rozmowie wyciągnąłem wniosek taki, że ja najzwyczajniej w świecie źle trafiłem, a moje problemy z samooceną (i pewnie nie tylko) poskutkowały tym, że nie zakończyłem szybciutko związku tylko dobrnąłem z nim aż do tego momentu.

Nie wiem jak to się dalej potoczy ale pewnie powiem jej, że nie chcę ślubu i uzasadnię nawet dlaczego. W pysk nie dostanę. Może z czasem popracuję nad sobą i też mi przejdzie.
A może jednak wezmę ten ślub i będę tłumił w sobie całe te złe emocje. I golić się przestanę, żeby nie patrzeć w lustro...

Żle trafiłeś? To co ona ma powiedzieć? Ona urodziła ci dziecko, na coś pewnie liczyła. Może pozwól jej przeczytać ten wątek? Przecież sam grzebaleś w jej przyszłości, to co ci szkodzi pozwolić jej poczytać z kim ma do czynienia?

[Post edytowany z powodu naruszenia punktu 9k postanowień szczególnych Regulaminu Netkobiet.]

78

No właśnie, bądź z nią szczerzy. Wielka szkoda, że w tym wszystkim jest wasze dziecko. I szkoda, że nie porozmawiałeś z nią o jej przeszłości na samym początku związku, tylko dopiero teraz o tym myślisz. Nie rozumiem co siedzi w głowie mężczyzn (bo to nie pierwszy taki temat), których tak brzydzi fakt, że ich kobieta miała kogoś przed nimi. Mnie nie brzydzi fakt, że mój mąż sypiał z kimś przede mną.

79 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-27 17:57:16)

kamilos84 napisał/a:

Może i faktycznie źle trafiłeś, ale … jakoś wcześniej Ci nie przeszkadzało. Ciekawe, że dopiero jak dowiedziałeś o ciąży znalazłeś te jej rozmowy o byłych.
Kobietę, która lubi seks uważasz, że siebie nie szanuje, że jest k..ą, ale ona wtedy z nikim nie była, mało tego po rozwodzie. Skąd wiesz ile w tych rozmowach prawdy? Faceci lubią w towarzystwie przechwalać wyimaginowanymi podbojami, może kobiety po rozwodzie też? Seks sam w sobie nie jest zbrodnią.
Tu chyba najbardziej prócz być może pochopnych osądów razi to, że Ty nie porozmawiałeś z nią szczerze, dlaczego???

Rising_Sun napisał/a:

No właśnie, bądź z nią szczerzy. Wielka szkoda, że w tym wszystkim jest wasze dziecko. I szkoda, że nie porozmawiałeś z nią o jej przeszłości na samym początku związku, tylko dopiero teraz o tym myślisz. Nie rozumiem co siedzi w głowie mężczyzn (bo to nie pierwszy taki temat), których tak brzydzi fakt, że ich kobieta miała kogoś przed nimi. Mnie nie brzydzi fakt, że mój mąż sypiał z kimś przede mną.

Dokładnie. Ja nawet pójdę dalej, mając swoje lata miałabym obiekcje gdyby mój facet z nikim nie sypiał.
A co było zanim mnie poznał, to inna kwestia. O tym się rozmawia zanim decyduje na dziecko.
Ano właśnie, ile macie lat?

80

simply_grey napisał/a:

twoja kobitka nadal wymienia się życzeniami świątecznymi z "kolegami"? I jeśli tak, to nie przeszkadza ci to? Tak tylko pytam.

Tak. Nie przeszkadza mi to. Jest typem wybitnie towarzyskim więc wysyła te życzenia każdemu, kogo lubi. A niestety kilku swoich ogierów zwyczajnie lubi. Pogodziłem się z tym zupełnie, gdyż każdy z nich ma już swoją rodzinę więc rozdział seksualnych uniesień z moją dziewczyną zamknęli.

Choć źle reaguję, gdy spotykamy któregoś z nich na ulicy i muszą porozmawiać "co u ciebie". Trudno smile

81 Ostatnio edytowany przez CatLady (2020-03-27 18:00:10)

kamilos84 napisał/a:

Jak pisałam wyżej - łaski jej nie robisz, że się z nią ożenisz. Nie musisz z siebie robić cierpiętnika i wmawiać sobie, nam i jej jak bardzo się poświęcasz. Sam w swoich oczach chcesz awansować, że taki jesteś dobry dla pospolitej k...y?

Też jestem za tym, żebyś jej pokazał ten wątek, albo powiedział wprost, co zaszło: że przeczytałeś jej prywatną rozmowę i że teraz uważasz ją za k. I niech ona zdecyduje, czy chce się z Tobą żenić. Obstawiam, że jednak dostałbyś w pysk.

Idę o zakład, że tego nie zrobisz. Potrafisz oczerniać ją na forum, z użyciem wulgarnego języka, ale za duży z Ciebie tchórz, by powiedzieć jej wprost, za kogo ją masz.
PS. Tak mi się przypomniało:

Je babka z dziadkiem obiad i w pewnej chwili dziadek ryp babkę w łeb. Babka na to:
- Stary za co?!
- A bo jak se przypomnę, żeś ty cnoty nie miała!

82

kamilos84 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Porównujesz i przywołujesz przykład skrajny i patologiczny,Twoja dziewczyna prawdopodobnie nie jest patologią ,nimfomanką czy seksoholiczką ,bujana przeszłość nie koniecznie o tym świadczy..

Czy znasz pojęcie dwubiegunowych zaburzeń osobowości? Myślę, że mogą to być dobitne tego symptomy. Raz się puszczasz, raz jesteś święta jak matka Teresa i nie potrafisz nad tym zapanować. Moja dziewczyna aktualnie jest tą drugą postacią, stąd ten nacisk na ślub z jej strony.

Oczywiście że znam ,znam też psychiatrów,seksuologów (oczywiście nie wszystkich ) dla których powiązanie ch.a.d lub borderline z zachowaniami seksualnymi i diagnozowanie tego pod katem zaburzeń jest koszmarem spędzającym sen z powiek.To nie takie łatwe i proste jak się zdaje są cieniutkie granice pomiędzy libido, naturalnymi potrzebami a zaburzeniami w tej sferze to bardzo ale to bardzo indywidualne kwestie.
Bardzo śmiała jest Twoja diagnoza. Czy jest potwierdzona przez specjalistę to ważne a nawet bardzo ważne.

83

to tylko Twoje kompleksy tu wychodzą, jesteś bardzo niepewny siebie. Ja czasem muszę kontaktować się służbowo z moim ex, mój mąż nie panikuje z tego powodu i ma to gdzieś. Raczej słaby związek byśmy mieli, gdyby spotkanie byłego było zagrożeniem.

84

paslawek napisał/a:
kamilos84 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Oczywiście że znam ,znam też psychiatrów,seksuologów (oczywiście nie wszystkich ) dla których powiązanie ch.a.d lub borderline z zachowaniami seksualnymi i diagnozowanie tego pod katem zaburzeń jest koszmarem spędzającym sen z powiek.To nie takie łatwe i proste jak się zdaje są cieniutkie granice pomiędzy libido, naturalnymi potrzebami a zaburzeniami w tej sferze to bardzo ale to bardzo indywidualne kwestie.
Bardzo śmiała jest Twoja diagnoza. Czy jest potwierdzona przez specjalistę to ważne a nawet bardzo ważne.

Jak już się mamy bawić w forumowo-kanapowych psychiatrów, to ja obstawiam u autora tzw kompleks dziwki i madonny.

Jego idealna żona, madonna, okazała się kobietą z krwi i kości, a więc jest dziwką. hmm

85

kamilos84 napisał/a:

Choć źle reaguję, gdy spotykamy któregoś z nich na ulicy i muszą porozmawiać "co u ciebie". Trudno smile

Ty tak serio?
Skąd wiesz, że na pewno coś ich łączyło? Rozumiem, że gdyby to był ex mąż, ale raczej nie byłoby takich pogawędek.
Wszystko przez tą przeczytaną rozmowę sprzed 5 lat?
Aż mi Ciebie żal, że masz takie kompleksy, a bardziej jej, że ma dziecko z gościem, który tworzy coś w swojej głowie ale boi normalnie szczerze porozmawiać.

86

Czytam ten post i mnie autorze bawisz. Dziwisz się, że ona chce ślubu? Dziwne, prawda. Jesteście ze sobą kilka lat, macie razem dziecko a ona chce ślubu.. szok.
Nawiązujesz do choroby psychicznej bo kiedyś że tak powiem lubiła sie bawić a potem dorosła i jest wierna tylko tobie? To chyba wszysscy powinniśmy iść do psychiatryka od razu big_smile
Jak dla mnie jesteś śmieszny, robisz z siebie ofiarę nawet nie wiem z jakiego powodu. Powiedz jej że przeczytałeś jej prywatne wiadomosci, że oczerniałeś ją na forum i wyzywałeś od k...  Na pewno dostaniesz w pysk, wywali cię z domu i stwierdzi, że żałuje że chciała ułożyć sobie życie z d.....

87

Roxann napisał/a:

Tu chyba najbardziej prócz być może pochopnych osądów razi to, że Ty nie porozmawiałeś z nią szczerze, dlaczego???

I tak nie powiedziałaby prawdy. Gdy rozmawiała z jednym z nich przez telefon i spytałem kto to był odpowiedziała, że przyjaciel. A później z przeczytanej rozmowy okazało się, że to jeden z ogierów.
Awantura była ostra i przyznała, że mam racje a nie mogła powiedzieć prawdy bo uznałbym ją za dziwkę słysząc o kolejnym z kolei którego miała.

Roxann napisał/a:

Ano właśnie, ile macie lat?

Około 35.

88

Szkoda, że Twoje problemy psychiczne zniszczą Waszą "rodzinę".

89 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-03-27 18:17:14)

Roxann napisał/a:
kamilos84 napisał/a:

Ty tak serio?
Skąd wiesz, że na pewno coś ich łączyło? Rozumiem, że gdyby to był ex mąż, ale raczej nie byłoby takich pogawędek.
Wszystko przez tą przeczytaną rozmowę sprzed 5 lat?
Aż mi Ciebie żal, że masz takie kompleksy, a bardziej jej, że ma dziecko z gościem, który tworzy coś w swojej głowie ale boi normalnie szczerze porozmawiać.

Ale co Ty mi wmawiasz?
Czytałem dokładnie co, kiedy i z którym  robiła więc wiem co ją łączyło z gościem którego przedstawia jako byłego kolegę z portalu randkowego... Czasem pytam czy to np. Adam z portalu i odpowiada twierdząco, a ja z jej opowieści wiem już co z nim swego czasu robiła.

paslawek napisał/a:

Jest, choć nie stricte pod kątem seksualności a bardziej zaburzeń depresyjnych.

Rising_Sun napisał/a:

Szkoda, że Twoje problemy psychiczne zniszczą Waszą "rodzinę".

No szkoda, Wyrocznio.
Gdybym do tego dążył, nie zjawiłbym się tutaj...

90

Skoro uważasz swoją kobietę za "dziw..." to nie bardzo widzę ratunek. Chcesz pójść na terapię, umiesz tak o niej nie myśleć? Skoro nawet podchodzą Twoje zaburzenia pod depresyjne to może warto udać się do psychiatry i po leki.

91

Rising_Sun napisał/a:

Skoro nawet podchodzą Twoje zaburzenia pod depresyjne to może warto udać się do psychiatry i po leki.

Byłem kilka lat temu, po tragedii rodzinnej. Wysłał mnie do psychologa smile

92 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 18:23:09)

CatLady napisał/a:

Jego idealna żona, madonna, okazała się kobietą z krwi i kości, a więc jest dziwką. hmm

Wyczuwam tu zupełny upadek moralności. Jak kobietę obraca 15 facetów w ciągu roku to jest kobietą z krwi i kości?

Mam nadzieję, że moja mama nie była kobietą z krwi i kości...

93

kamilos84 napisał/a:
Rising_Sun napisał/a:

Skoro nawet podchodzą Twoje zaburzenia pod depresyjne to może warto udać się do psychiatry i po leki.

Szkoda, że nie poszedłeś.

kamilos84 napisał/a:
CatLady napisał/a:

Wyczuwam tu zupełny upadek moralności. Jak kobietę obraca 15 facetów w ciągu roku to jest kobietą z krwi i kości?

Przed chwilą mówiłeś, że przez półtora roku.
Gdyby miała 15 facetów dziennie, to by się można było martwić... i co to ma wspólnego z moralnością? Zdradzała kogoś, brała pieniądze za seks, uprawia sponsoring? NIE.
Uprawiała seks dla przyjemności, nikogo przy tym nie krzywdząc.

Czyli jakby miała 11 byłoby w porządku, a może 6 czy 3? Jesteś hipokrytą.

95

kamilos84 napisał/a:
Rising_Sun napisał/a:

Kolego porozmawiaj szczerze ze swoją kobietą, powiedz że nie chcesz ślubu i dlaczego...
Nie ma sensu się nakręcać.

96 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 18:26:14)

Cyngli napisał/a:
kamilos84 napisał/a:
Rising_Sun napisał/a:

Byłem na jednej wizycie. Pani tłumaczyła mi jaki jestem zaradny, fajny i asertywny. Takie sranie w banie...

97

A jakby obracała 12 to by już nie była dz... ? Gdzie jest Twoja granica? Myślałam, że rzucisz liczby 100,150. 12 partnerów w rok moim zdaniem to nie dramat. Upadek moralności to dla mnie np fakt, że ludzie nie pomogą nieprzytomnej osobie na ulicy, że panuje znieczulica na świecie. A nie, że wolna kobieta zrobiła 12 lodów w ciągu roku big_smile

98

kamilos84 napisał/a:
Cyngli napisał/a:
kamilos84 napisał/a:

Byłem na jednej wizycie. Pani tłumaczyła mi jaki jestem zaradny, fajny i asertywny. Takie sranie w banie...

Ehe. A wspomniała Ci coś o narcyzmie i zespole Otella?

99 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-03-27 18:31:10)

kamilos84 napisał/a:
CatLady napisał/a:

I tak to sobie podliczyłeś po tej jednej rozmowie na fb.
Gratuluję.
Gdybyś miał naście lat to jeszcze by to miało sens, ale nie 35.

[Post edytowany z powodu naruszenia punktu 6 postanowień szczególnych Regulaminu Netkobiet.]

100 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-03-27 18:32:07)

czekoladazfigami napisał/a:

Głupie pytanie i teza. Poczytaj o badaniach i statystykach światowych. W każdym kraju są czasem przeprowadzane i statystycznie mężczyźni uważają, że powyżej 7 partnerów w łóżku w życiu kobiety to już za dużo. Np. tu
[niedozwolony link]

Nie to żebym się wzorował, ale za hipokrytę się nie uważam.

101 Ostatnio edytowany przez Roxann (2020-03-27 18:31:12)

kamilos84 napisał/a:

Głupie pytanie i teza. Poczytaj o badaniach i statystykach światowych. W każdym kraju są czasem przeprowadzane i statystycznie mężczyźni uważają, że powyżej 7 partnerów w łóżku w życiu kobiety to już za dużo.

Taka tylko ciekawostka.

W całym życiu?
To pewnie pond połowa z nas już powinna palić na stosie wink
A ile Ty miałeś, przyznaj szczerze. No dawaj skoro ją (i inne kobiety) tak oceniasz.

102 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 18:35:59)

Cyngli napisał/a:
kamilos84 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Nie zdążyła chyba, albo nie było podstawy.

Roxann napisał/a:

A ile Ty miałeś, przyznaj szczerze. No dawaj skoro ją (i inne kobiety) tak oceniasz.

Miałem poniżej 5 i jakie to ma znaczenie? Szanujesz tylko tych, którzy wkładają kij w każdą napotkaną dziuplę?

103

kamilos84 napisał/a:
Cyngli napisał/a:
kamilos84 napisał/a:

Nie zdążyła chyba, albo nie było podstawy.

Roxann napisał/a:

Miałem poniżej 5 i jakie to ma znaczenie? Szanujesz tylko tych, którzy wkładają kij w każdą napotkaną dziuplę?

A ty rozliczasz każdą kobietę po tym co napisała na FB?
Słaby jestes gościu.

104

kamilos84 napisał/a:

Głupie pytanie i teza. Poczytaj o badaniach i statystykach światowych. W każdym kraju są czasem przeprowadzane i statystycznie mężczyźni uważają, że powyżej 7 partnerów w łóżku w życiu kobiety to już za dużo. Np. tu
[niedozwolony link]

Nie to żebym się wzorował, ale za hipokrytę się nie uważam.

Pewien statystyk utopił się w jeziorze o średniej głębokości pół metra... big_smile Zresztą co mnie obchodzi statystyka.  Mnie obchodzi, co myśli mój mąż, a nie losowy operat z iluś tam facetów.

105

kamilos84 napisał/a:

[

Roxann napisał/a:

Tak tylko zapytałam, bo podejrzewałam jaka będzie odpowiedź, choć myślałam, że padnie przysłowiowe 3. W sumie poniżej 5 do tego sprowadza.
I jeszcze raz powtórzę pytanie, dlaczego z nią szczerze nie porozmawiasz????

106

Mnie obchodzi, co myśli mój mąż, a nie losowy operat z iluś tam facetów.

Świetnie. Idź teraz do męża i zapytaj czy byłby z Ciebie dumny gdybyś mu oznajmiła, że przed nim było dwudziestu.

107

Dlaczego oceniacz człowieka po tym ile miał partnerów seksualnych, a nie po tym czy jest dobrym człowiekiem ? Czy nie to drugie jest ważniejsze?

108

Roxann napisał/a:

I jeszcze raz powtórzę pytanie, dlaczego z nią szczerze nie porozmawiasz????

Jak już wspominałem, porozmawiam.
Oj nie czytamy uważnie co pisałem wink

109

Ślub to relikt przeszłości stworzony jako zabezpieczenie dla cnotliwych kobiet.
Nie daje on żadnych korzyści mężczyźnie, ale jest pewnego rodzaju powinnością wobec wyżej wspomnianych kobiet.
Twojej kobiecie ślub się poprostu nie należy. A biorąc go z nią możesz tylko pogorszyć swoją sytuacje.
Przemyśl to dobrze.

110 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 18:48:14)

Rising_Sun napisał/a:

Dlaczego oceniacz człowieka po tym ile miał partnerów seksualnych, a nie po tym czy jest dobrym człowiekiem ? Czy nie to drugie jest ważniejsze?

Bo mam podjąć decyzję rzutującą na resztę życia. Być może nasz związek nigdy nie był sielanką więc teraz stawiam tę kwestię na szali.

HardBreaker napisał/a:

Przemyśl to dobrze.

Po to tu przyszedłem. Mam wewnętrzne przeczucie, że pakuję się w g..., ale wiem też, że i tak jestem w nim już po łokcie.

111

kamilos84 napisał/a:

Świetnie. Idź teraz do męża i zapytaj czy byłby z Ciebie dumny gdybyś mu oznajmiła, że przed nim było dwudziestu.

A skąd wiesz czy nie oznajmiłam że miałam 50?

112 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2020-03-27 18:47:11)

kamilos84 napisał/a:

Człowieku, puknij się w czoło. Niczego nie wiesz, cos ci się udało wykrśać z FB,coś, co mialo miejsce 5 lat temu,  ale tego też nie możesz być pewnym.
Masz problemy z psychiką to się lecz.
Poza tym żadna szanująca się kobieta nie pytalaby męża o to, co było lata temu.. Wciąz do ciebie to nie dociera? To idż do lekarza.

113

HardBreaker napisał/a:

Nie daje on żadnych korzyści mężczyźnie, ale jest pewnego rodzaju powinnością wobec wyżej wspomnianych kobiet.
Twojej kobiecie ślub się poprostu nie należy. A biorąc go z nią możesz tylko pogorszyć swoją sytuacje.
Przemyśl to dobrze.

Nie należy?
Od 4 lat jest wierną partnerką oraz kochającą matką.

114

Rozumiem, że temat wzbudza emocje, ale bardzo proszę wszystkich bez wyjątku, o dostosowanie sposobu wypowiedzi do obowiązujących u nas zasad.

115

Nie rozumiem co ilość partnerów ma do tego jaka jest dla Ciebie w związku. tzw co ma piernik do wiatraka. Jeśli TERAZ w Waszym związku jest dobrze, dogadujecie się itd. Wymyślasz powód żeby to rozwalić.

116

kamilos84 napisał/a:

Jak widzisz to tak nie działa. Schodzimy na inny temat.

Skoro porównujesz przeszłość swojej kobiety do przeszłości Trynkiewicza,  to zaczyna mi być jej naprawdę żal.

117

A może autor szuka wymówki żeby nie było ślubu? Zwyzywa ją od najgorszych, zarzuci kłamstwa, ona się wkurzy i pogoni.. a facet będzie miał czyste sumienie że nic złego nie zrobił, że to ona jest ta zła

118 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 18:53:36)

Cyngli napisał/a:

Może dlatego, że żaden inny nie chciał jej na dłużej niż noc?

Aaa może dopowiem jeszcze, że ona ma 10 letniego syna z poprzedniego małżeństwa.

119

kamilos84 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Czyli jesteś frajerem bo jesteś z nią od 4lat tongue

120 Ostatnio edytowany przez kamilos84 (2020-03-27 18:59:10)

Izzie_Stevens napisał/a:

Masz rację, dawała na lewo i prawo szukając frajera, aż trafiła na "romantyka", który jest zbyt słaby żeby kopnąć w d.... Oto i ja.

121

kamilos84 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Jak możesz o niej tak pisać?
A może to ona nie chciała żadnego z nich na dłużej? Dlaczego masz tak złe zdanie o własnej kobiecie?

122 Ostatnio edytowany przez Izzie_Stevens (2020-03-27 18:58:10)

kamilos84 napisał/a:
Izzie_Stevens napisał/a:

Biorę to pod uwagę.

Poubliżaj mi jeszcze, niech Ci ulży, na zdrowie smile

Wybaczcie, ale dla mnie jest porażką. Jest ci dobrze z kobietą, a mówisz o niej w najgorszych słowach. Rzuć swoją narzeczoną i niech będzie szczęśliwa, bo ty jej tego szczęścia nie dasz.
Nie znam cię ale już mam ochotę dać ci w psyk za to jak o niej mówisz.

Wiele osób ci mówi to samo, ale ty nie pojmujesz. Ciekawe jakim cudem policzyłeś tych facetów swojej dziewczyny jak banalnych rzeczy nie jesteś w stanie pojąć

123

Cyngli napisał/a:
HardBreaker napisał/a:

Przemyśl to dobrze.

Nie należy?

No ale co to zmienia? Niech żyją razem bez ślubu.
Chciała żyć nowocześnie to niech żyje nowocześnie.
Nie widzę sensu żeby tylko jedna ze stron się poświęcała.

124

Izzie_Stevens napisał/a:
kamilos84 napisał/a:
Izzie_Stevens napisał/a:

Biorę to pod uwagę.

Wybaczcie, ale dla mnie jest porażką. Jest ci dobrze z kobietą, a mówisz o niej w najgorszych słowach. Rzuć swoją narzeczoną i niech będzie szczęśliwa, bo ty jej tego szczęścia nie dasz.

Wiele osób ci mówi to samo, ale ty nie pojmujesz. Ciekawe jakim cudem policzyłeś tych facetów swojej dziewczyny jak banalnych rzeczy nie jesteś w stanie pojąć

https://i1.memy.pl/obrazki/cb011047016_dobrze_gada.jpg

125

kamilos84 napisał/a:

Aaa może dopowiem jeszcze, że ona ma 10 letniego syna z poprzedniego małżeństwa.

Człowieku, ale o co Ci chodzi? Przecież nie musisz nam tu ciągle podawać dodatkowych, wymyślonych powodów, dla których nie powinieneś brać ślubu ze swoją partnerką.
Zaraz się jeszcze dowiemy, że oprócz tego całego świństwa i gołodupstwa, ma jeszcze 30 letniego wnuka ...

Chcesz, to się żeń. Nie chcesz, to się nie żeń.
Przecież nie będziesz robił tego, co Ci obcy ludzie na forum nakażą.

126

No co w tym dziwnego, że ludzie mają dzieci z poprzednich związków...

127

HardBreaker napisał/a:
Cyngli napisał/a:
HardBreaker napisał/a:

Przemyśl to dobrze.

Nie należy?

No ale co to zmienia? Niech żyją razem bez ślubu.
Chciała żyć nowocześnie to niech żyje nowocześnie.
Nie widzę sensu żeby tylko jedna ze stron się poświęcała.

Naprawdę głównym problemem w tym wątku jest rozterka, czy się żenić, czy nie? hmm

128 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2020-03-27 19:10:44)

A skąd wiesz czy nie oznajmiłam że miałam 50?

STOP! Otrzymujesz ostrzeżenie i jeszcze jeden post w tym stylu, a pożegnasz się z naszym Forum.

129

Izzie_Stevens napisał/a:
kamilos84 napisał/a:

Biorę to pod uwagę.

https://i1.memy.pl/obrazki/cb011047016_dobrze_gada.jpg

Poproszę do pełna big_smile

Cyngli - wg mnie tu nie chodzi o ślub, czy żę partnerka ma dziecko. Facet jest dziecinny i ma jakieś problemy ze sobą, takie jest moje zdanie.

130

Nagle przestało mu się podobać, po 4 latach. Okazało się, że księżniczka nie pierdzi brokatem i jest normalna kobietą. Cóż ideałów nie ma i każdy z nas musi z tym żyć.

Posty [ 66 do 130 z 438 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy jest sens żenić się z kobietą, która ma bujną przeszłość seksualną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024