Jaka czekolada jest najlepsza do muffinek?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Jaka czekolada jest najlepsza do muffinek??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jaka czekolada jest najlepsza do muffinek??

Użyłam milki ale szczerze powiem że nie za dobra była. Jak lubię milkę to uważam że do muffinek się nie nadaje. Może doradzicie jakąś??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaka czekolada jest najlepsza do muffinek??

A czy do wypiekó nie powinno się przypadkiem gorzkiej używać? Mleczna ma za mało kakao i jest za słodka.

3

Też bym polecała gorzką albo takie "groszki" czekoladowe.

4

Tez tak myślę jak moje przedmówczynie zdecydowanie gorzka czekolada.

5

A czekolada biała pasuje Waszym zdaniem do muffinów? Czy lepiej jest kupić taką z kakao?

6

Wydaje mi się,że do jasnych muffinów moze pasować aczkolwiek sama najbardziej lubię używac czekolady ciemnej. Uwielbiam czekoladowe muffiny z kawałkami czekolady gorzkiej albo mlecznej. Piekę praktycznie co tydzień, głównie na weekend czym zachwycam mojego mężą.

Najlepiej do muffinów sprawdza się czekolada mleczna albo czekolada gorzka Wedla. Wypróbowałam praktycznie wszystkie czekolady ale te mają najlepszą konsystencję, nie rozpuszczają się tak Oraz zawierają w sobie dużą zawartość kakao co również jest ważne.

7

ja robię z gorzką. Dziś jednak stało się coś dziwnego bo aż 3 razy zważyła mi się czekolada z odrobiną mleka. Dopiero wyszła za 4 razem gdy zamiast mleka dodałam masła.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KUCHNIE ŚWIATA - PRZEPISY KULINARNE » Jaka czekolada jest najlepsza do muffinek??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024