szkukanie atencji, zwrócenie uwagi na siebie czy co? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » szkukanie atencji, zwrócenie uwagi na siebie czy co?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Incognito12345 (2020-03-27 12:15:39)

Temat: szkukanie atencji, zwrócenie uwagi na siebie czy co?

Hejka tongue

Moja była kobieta nagle od miesiąca wrzuca relacje na insta czy dodaje zdjęcia.

Zacznę od foty sprzed 3 tygodni
"Podpaliłeś mój las i pozwoliłeś mu płonąć"

Na insta nagle zaczęła dodawać foty. Wszystkie cycaty po angielsku na insta.

"Nazywaj mnie przyjacielem ale trzymaj mnie bliżej" tydzień temu w poniedziałek.

Druga fota, to ciąg dalszy piosenki (tak znam tę piosenkę) "A ja zadzwonię kiedy impreza się skończy" tydzień temu we wtorek.

Te dwie foty po moim napisaniu do niej, że nie będę się prosił i nalegał o spotkanie.

I ostatnia "piętnaście rozbłysków w tych oceanicznych oczach" (mam niebieskie oczy no i w sumie ona też)

W pierwszych dwóch jest z 8 hasztag a w ostatnim z 20 między wierszami jest wciśnięte #avocado (nie lubi go ja lubię) #staysafe (bądź bezpieczny) #baewatch (w skrócie kochanie patrz). Ja dodałem na face post z piosenką "wszystko ok" tak samo napisałem w poście i dodałem emotkę marchewki (uwielbia ją). Co uważacie o tym? Proszę o nie wstawianie odpowiedzi typu "była to była" "po co rozkminiać" "doszukujesz się czegoś"

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szkukanie atencji, zwrócenie uwagi na siebie czy co?

A normalnie rozmawiać nie umiecie?

3

Ela210 napisał/a:

Oczywiście, że potrafimy ale ja po wielu próbach rozmowy nie będę się prosił o następną.Jeśli będzie chciała porozmawiać to może pisać, dzwonić. Wie o tym doskonale. Ja jestem otwarty jak najbardziej na rozmowę.

4

Nie reaguj, dla mnie to jakaś zabawa w kotka i myszkę i robienie czegoś na pokaz

5

Incognito12345 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Oczywiście, że potrafimy ale ja po wielu próbach rozmowy nie będę się prosił o następną.Jeśli będzie chciała porozmawiać to może pisać, dzwonić. Wie o tym doskonale. Ja jestem otwarty jak najbardziej na rozmowę.

A macie chociaż  po 18 lat? Bo coś mi się wydaje, że nie.

6

Co uważacie o tym?

Dziecinada.

7

Nie wiem, ile Ty masz lat Autorze, ale ta Twoja była to chyba jeszcze nie jest pełnoletnia, bo takie zachowania to raczej na poziomie szkolnym się zdarzają...

8 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2020-03-27 13:08:07)

balin napisał/a:

Co uważacie o tym?

Dziecinada.

Z ust mi to wyjąłeś.

bagienni_k napisał/a:

Nie wiem, ile Ty masz lat Autorze, ale ta Twoja była to chyba jeszcze nie jest pełnoletnia, bo takie zachowania to raczej na poziomie szkolnym się zdarzają...

Święta prawda.

9

Jej zachowanie nie wygląda na 18. Ale tak mamy 23 i 25. Ja w te jej gierki nie gram.

10

Mam nadzieję, że zagrasz za to w znajomość regulaminu forum.
Jeden związek = jeden wątek, a ten już mamy - https://www.netkobiety.pl/t121957.html
Kontynuuj dyskusję w pierwszym temacie poświęconym tej relacji i zapoznaj się ponownie z zasadami forum.
Moderator IsaBella77

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » szkukanie atencji, zwrócenie uwagi na siebie czy co?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024