Przecież ma kobiety, więc o co chodzi? Ah no tak, wpierw wypieramy cos oczywistego, a potem zarciki
.
Ale to chodzi o to żeby mieć jakiekolwiek czy sensowne?
Bo byle kogo byleby mieć to każdy sobie jest w stanie znalezc
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dlaczego jestem samotny?? opinia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przecież ma kobiety, więc o co chodzi? Ah no tak, wpierw wypieramy cos oczywistego, a potem zarciki
.
Ale to chodzi o to żeby mieć jakiekolwiek czy sensowne?
Bo byle kogo byleby mieć to każdy sobie jest w stanie znalezc
Na razie autor jest na etapie by jakakolwiek go nie odtracila. A mężczyźni wolacy Gwit od Clarke to fetyszysci i jest ich pewnie z 0.01% całości.
Burzowy a jaka masz teorie co do kobiety które wprost mówią że nie przepadają za miesniakami? Wszystkie kłamią i stosują wyparcie?
My tu sobie gadu gadu, a autora wątku zabrakło.
Bond nie miał problemów z kobietami? ) W każdym odcinku narażał życie dla jakiejś . Nie mówiąć o służbie Jej królewskiej Mości
Burzowy a jaka masz teorie co do kobiety które wprost mówią że nie przepadają za miesniakami? Wszystkie kłamią i stosują wyparcie?
Znam takie, ale jednocześnie każda mówi, ze szesciopakiem nie pogardzi. Jak widać więc jest to duży krok naprzód dla faceta, ale wymaga mega poświęceń.
No ale co z takimi co mówią że nie lubią?
Na Sympatii jest artykuł o "miłych" gościach:
Katarzyna Kucewicz: "Jesteś panem 'nice guy'? Skończ z tym! Kobiety mają alergię na 'miłych gości'"
Dobra książka wspomniana w tym artykule jest, od siebie mogę polecić, bo mi jest znana. Jasno pokazuje to co jest przeważnie przez kobiety wypierane, mimo że jest prawdą . Anyway, że nie możecie nad podświadomością zapanować jest trochę słabe
. Znam zaradnego i miłego, bo po prostu taki jest dla każdego. Też bez brania całkiem.
Ale sześciopak lubi każda jedna .
spotkałam pare przypadków i często same były zapuszczone i bały się że facet będzie wyglądał lepiej od nich/ nie puściły by faceta i tak na siłownie bo tam są inne kobiety albo ogólnie nie chcą się martwić konkurencją również poza siłownią. Generalnie jakiegoś parcia na kaloryfer nie zauważyłam bo też jakoś za często się tego na żywo nie widuje ale no nie ukrywajmy że normalna i atletyczna sylwetka mają największe branie.
Nie wydaje mi się żeby problem leżał w kulturze i miłym zachowaniu chociaż patrząc na dzisiejsze 18stki to może coś w tym jest. Przypatrz się tym wadom, pomyśl do jakich dziewczyn startujesz, czy coś je łączy? Może to nie twój target. Czy odpadasz już w przedbiegach czy dopiero po jakimś czasie kończysz jako kolega? Tak jak już jedna użytkowniczka wspomniała to jest największy straszak na drugiego człowieka myślę. Jak spotykasz kogoś takiego to masz wrażenie że jest mu obojętne czy spotyka się z tobą czy z kimś innym ważne żeby ktoś był
Nieprawda, chociażby Pietruszka wczoraj Ci napisała że nie lubi umiesnionych. Czyli co, przypadki niepasujące do Twojej teorii po prostu ignorujemy?
Są różne wersje umięśnienia
Pudzianowski/Arnold
Momoa
Statham
Pitt w Fight Club
Downey Jr w Holmesie
Nie podobają mi się zbyt duże mięśnie u faceta. Stanowczo wolę misiowatych Panów.
Piegowata'76 napisał/a:Bo sprawiają, że czuję się osaczona, zabierają mi przestrzeń. Trzeba się od nich opędzać, gdyż często nie przyjmują odmowy do wiadomości, są, za przeproszeniem, upierdliwi i męczący. I mało atrakcyjni po prostu. Lubię gdy facet ma charakter, to wcale nie wyklucza bycia miłym i kulturalnym. Może być nawet nieśmiały, chętnie dopomogę w przełamaniu lodów, ale na litość boską, niech nie żebrze u mych drzwi.
Brrr, tylko nie bluszcz!Oh, a jednak spodziewałem się po Tobie nieco większej wyrozumiałości dla autora, widocznie się myliłem. Oczywiście bazowało to na dyskusji w innym temacie, a tu proszę
Nie wiem, co tu wyrozumiałość ma do rzeczy. Mogę być wyrozumiała i współczująca, ale to mnie nie obliguje do wiązania się. Rozumiem, ze Autor ma problem, nie może rozpracować swoich błędów, a poza tym myśli bardzo życzeniowo, a przecież nie zawsze jest tak jak chcemy, nawet gdy postępujemy modelowo i wzorowo. Przecież i druga strona ma coś do powiedzenia.
Autorze, niepotrzebnie bierzesz każdą porażkę do siebie i na niej budujesz swoją samoocenę.
To nie chodzi o to, że masz być niemiły i niekulturalny (w żadnym wypadku!!), tylko że dziewczyny często po prostu wybierają facetów, którzy nie dają sobie wchodzić na głowę. Jak jest ładna to jest przyzwyczajona, że lubią jej nadskakiwać, komplementować, przymilać się i nie robi to na niej już dużego wrażenia.
Kiedyś życie było o wiele piękniejsze Ludzie mieli zasady a w związku liczyła się miłość szczerość zaufanie szacunek To mężczyźni starali się o względy kobiety przynosili jej kwiaty byli szarmanccy okazywali kobiecie szacunek Teraz niestety to się zmieniło Dziewczyny stały się wulgarne i ordynarne i to one przejęły teraz rolę zdobywcy Mam wrażenie że teraz nie ma żadnych zasad a dziewczyny w ogóle się nie szanują i chodzą do łóżka z kim popadnie Słowo miłość straciło swoje znaczenie choć to bardzo przykre Ty jesteś jeszcze bardzo młody ale widzę że masz zasady i fajnie by było gdybyś zachował je przez całe życie Nie daj się zmanipulować i stłamsić panującą modą Poczekaj na wyjątkową dziewczynę z którą stworzysz związek oparty na miłości zrozumieniu szczerości i zaufaniu Powodzenia
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Dlaczego jestem samotny?? opinia
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024