A ja tam słyszałem, że santapietruszka i Sony walą maile do autora jak oszalałe. Totalny amok!
Prawie zgadłeś Prawie
Tylko, że nie maile i nie do autora...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odpowiadają mi tylko dojrzałe kobiety czy to normalne?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja tam słyszałem, że santapietruszka i Sony walą maile do autora jak oszalałe. Totalny amok!
Prawie zgadłeś Prawie
Tylko, że nie maile i nie do autora...
No a nasz autor, to chyba dopiero po lekcjach się pojawi, o ile mu się kredki nie wysypią z tornistra w drodze do domu ze szkoły.
Hm hm, dziwne, ale z boku tego tematu wyskakuje mi reklama zabiegu redukującego zmarszczki. Przypadek:)
A mi wyskakują napalone singielki w mojej okolicy. Przypadek?
Ale starsze czy młodsze?
Zobacz, czy mają aby spracowane dłonie
A ja mam AdBlocka i nic mi nie wyskakuje ;p
Czuję się z tego powodu w tym temacie stratna
No właśnie ja też. A może by mi reklamy jakichś młodych napalonych singli z mojej okolicy wyskoczyły i bym sobie chociaż popatrzyła, bo w moim wieku to już nic więcej, tylko potrzymać za dłoń spracowaną...
SonyXperia napisał/a:A ja mam AdBlocka i nic mi nie wyskakuje ;p
Czuję się z tego powodu w tym temacie stratnaNo właśnie ja też. A może by mi reklamy jakichś młodych napalonych singli z mojej okolicy wyskoczyły i bym sobie chociaż popatrzyła, bo w moim wieku to już nic więcej, tylko potrzymać za dłoń spracowaną...
Po co Ci reklamy? Wyjdż z domu..:)
Chłopak te ręce chyba już na zawsze zapamięta
santapietruszka napisał/a:SonyXperia napisał/a:A ja mam AdBlocka i nic mi nie wyskakuje ;p
Czuję się z tego powodu w tym temacie stratnaNo właśnie ja też. A może by mi reklamy jakichś młodych napalonych singli z mojej okolicy wyskoczyły i bym sobie chociaż popatrzyła, bo w moim wieku to już nic więcej, tylko potrzymać za dłoń spracowaną...
Chłopak te ręce chyba już na zawsze zapamięta
Ela, nie mogę wyjść, bo balkonik mam w naprawie
Nawet nie wiesz ile tracisz
Ela210 napisał/a:santapietruszka napisał/a:No właśnie ja też. A może by mi reklamy jakichś młodych napalonych singli z mojej okolicy wyskoczyły i bym sobie chociaż popatrzyła, bo w moim wieku to już nic więcej, tylko potrzymać za dłoń spracowaną...
Chłopak te ręce chyba już na zawsze zapamiętaEla, nie mogę wyjść, bo balkonik mam w naprawie
to pomachaj chusteczką z okna
A serio, Anderstud, zazdrościsz ?
santapietruszka napisał/a:Ela210 napisał/a:Po co Ci reklamy? Wyjdż z domu..:)
Chłopak te ręce chyba już na zawsze zapamiętaEla, nie mogę wyjść, bo balkonik mam w naprawie
to pomachaj chusteczką z okna
[...]
Ela, sancie chyba nie o "ten" balkonik chodziło, jak mniemam
Z uwagi na niski poziom, wątpliwą wartość merytoryczną i fakt, że dyskusja zamieniła się w luźną, prześmiewczą pogawędkę, wątek zostaje zamknięty.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Odpowiadają mi tylko dojrzałe kobiety czy to normalne?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024