O MÓJ BOŻE. przeczytałam wątek i ręce opadają.
Wcale sie nie dziwie że wiele osób rozsądnych zwyczajnie powstrzymało sie od wypowiedzi 
Pewnie mają ubaw po pachy.
Zaczynając od tytułu. W CAŁYM wątku w zachowaniu esk nie ma ANI JEDNEJ RZECZY KTÓRĄ MOŻNA BY uznać za "dziwną" jak to określiłeś. Każde jej zachowanie jest zrozumiałe, czytelne i jest całkowicie konsekwentna w swoim zachowaniu.
Za to bardzo dziwne jest TWOJE zachowanie.
Najważniejsze - dlaczego zwiazek umarł i musiałeś odejść? DLATEGO ŻE ONA NIE CHCE SEKSU I CIE NIE POŻĄDA.
Taki prosty powód o których chyba co chwile zapominasz.
PYTANIE do faceta 45 lat(czy więcej??) Co oznacza gdy ktoś nie chce z tobą seksu? No pomyśl trochę. Może to że jesteś NIEPOCIĄGAJĄCY, nieatrakcyjny, nie wzbudzasz w tej osobie pożądania. Blokada to jest miła nazwa na to że WOGÓLE ale to WOGÓLE kogoś nie kręcisz. Ale nie tylko. Jesli kogoś niekrecisz ale inicjowałeś seks to ta osoba najprawdopodobniej nabrała już obrzydzenia do ciebie. Tak to działa wiem jako kobieta.
O tym sie nie mówi komuś bo po co.
Ona wogóle NIE czuje do ciebie pożądania jest to jasne od początku wątu do końca. Nic co zrobiła czy powiedziała nie wskazuje by tu cos uległo zmianie - chichotanie, buziak w policzek i odgarnia włosów NIC nie znaczą. Nawet brzydząc sie kogoś można tak sie zachowywać, to nic niekosztuje.
Równie jasne i oczywiste jest że MA WIELE KORZYŚCI utrzymując z tobą dalszą znajomość. To jest zupełnie normalnie i naturalne, każda kobieta lubi mieć wokół siebie adoratorów. Tym bardziej z doktoratem jeśli sama jest trenerka. Im więdcej adoratorów tym lepiej.
Uwaga - mało facetów zgadza sie upaść tak nisko żeby robić to co ty, bardzo możliwe że ona nie ma zwyczajnie innych takich "chętnych kolegów" jak ty.
KORZYŚCI ze znajomości z tobą może być mnóstwo, może jesteś wysoki i ona lubi się z tobą pokazać na mieście. Może poluje na innego faceta i w dobrym tonie jest żeby zobaczył jakie masz powodzenia.(tak tak, jesli ktoś nie pożąda ciebie to na 100 procent pożąda kogoś innego). Może wcale niema takiego powodzenia i zależy jej by ktoś sie obokniej kręcił.
Twój cytat "podziękowała za kwiaty i pączka i zapytała co chcę jej powiedzieć"
HAHAHAHAHAHA ona od początku wiedziała co chcesz jej powiedzieć tylko chciała wziąć najpierw kwiaty żeby postawic w salonie i pokazać np innemu koledze jakie ma powodzenia. Dała ci kosza ale kwiaty przyjęła
)) Bo gdyby najpierw zapytała toby nie wypadało po daniu kosza brać kwiatów. 
Ale i tak to naturalne że są takie znajomości które niosą poprostu korzyści, tylko nie każda osoba ma tupet żeby walczyć o te korzyści , niemniej znam z 10 osób zachowujących sie identycznie jak twoja więc jest to częste zachowanie. Każdy adorator się liczy, a ty dodatkowo masz doktorat,pozycje, konie. TO LOGICZNE że taka znajomość sie opłaca.
Co w tym dziwnego, możesz sie wogóle niepodobać ale i tak może mieć multum korzyści mając cie w kręgu znajomych.
Twój cytat "nadstawia mi policzek do całowania".
Dla ciebie to bez znaczenia. Cokolwiek by nie nadstawiała, dla ciebie liczy sie jedno NIE POŻĄDA CIE i NIE JESTEŚ DLA NIEJ POCIĄGAJĄCY. Żadne chichoty, uśmiechy tego nie zmieniają. Ona odmawiała ci seksu przez długi czas. Powinieneś o tym pamiątać i broń boże nie dotykać jej w żaden spoób.
NIE WOLNO CI CAŁOWAC JEJ NAWET W POLICZEK !!! Nie mówiąc oprzytulaniu, podawaniu ręki ani jakimkolwiek dotyku.
DLACZEGO? Dlatego że prawdopodobnie ona sie tobą brzydzi a każdy najmniejszy dotyk z twojej strony wzmaga ten wstręt. Nawet jak wogóle tego nie okazuje.
Nawet jak ona by inicjowała seks,pocałunki itd, powinieneś sie nie zgadzać aż nie będziesz miał pewności że ona cie naprawdę pragnie. Żaden uśmiech czy to że 2 tygodnie była miła (???) Nie zmieniają fakty - ROZSTALIŚCIE SIĘ BO JEJ NIEPOCIĄGASZ.
"CDN" "ciekawe co ona znowu wymyśli" Piszesz podniecony przez 12 stron wątku.
Oczekujesz żeby "patrzyła w tą samą stronę co ty" "dała z siebie więcej". Może korzyści okażą sie na tyle duże że "da trochę więcej".
Co za różnica, jak ona zagaduje, co ci da lub co wymyśli wobec faktu że ONA ZWYCZAJNIE CIE NIEPRAGNIE, NIEPOŻĄDA, NIE CZUJE DO CIEBIE POCIĄGU?? TAKI mały drobiazg co nie?
Jeśli czuje do ciebie obrzydzenie fizyczne to każde spotkanie i twój dotyk sprawiają że brzydzisz ją jescze bardziej. ""Blokady" nie biora się z nikąd. Tylko że o ile seksu niema to znajomośc z tobą nic jej nie kosztuje, same korzyści.
"jest miedzy nami więź mentalna nie ma ognia" Widać ktoś ci wmówił że wieź mentalna( oparta MOŻE na tym że matka też tobą pogardzała i cię odpychała i okazywała ci obrzydzenie) jest lepsza niż ogień. A może to ten ogień jest zdrowy nie pomyślałeś?
Ogólnie ten wątek jest trochę straszny, bo widać że czołgasz się nisko i niezbyt dobrze się to czyta. Masz ponad 45 lat a ona przed 30. NA początku pisałeś że ma w twoim towarzystwie SKRZYWIONĄ MINĘ".
Ja jako kobieta mogę ci zagwarantować że gdybyś umiał zajrzeć do jej myśli o tobie to w jednej chwili zakończył byś tą znajomość raz na zawsze.
A na koniec TWOJE PYTANIE ROKU "ALE DLACZEGO ONA MNIE NIEZDOBYWA?????
"Dlaczego skoro wycieram sobą podłogę, a ona sie mną brzydzi, nie pożąda mnie to dlaczego nie postanowi "zacząć mnie zdobywać????"
To moja pierwsza i ostatnia wypowiedź w tym wątku której i tak nie przyjmiesz. Ale poniżasz sie tak bardzo że ciężko było to czytać. Ten wątek jest straszny.
Już samo to że tak strasznie się poniżasz, ale do tego dochodzi twój wiek..
i ten pełny podniecenia ton - ojejejej co ona ma na mysli, czemu pisze ale byc w związku nie chce, ojejejej, ciekawe co dalej wyniknie. Ona ma taki ubaw że słabo sie robi myśląc o tym.
Wstaw fote z randki z inną
))) jak planowałeś. Gwarantuje ci że ona opluje ze śmiechu monitor. Czułeś kiedyś takie coś że kogoś ZWYCZAJNIE NIE POŻĄDASZ? czy fotka osoby z kim innym by to zmieniała?
Dziwaczne jest troche to że nigdy nie byłeś sam w tym wieku.
Podsumowując osobę twoją i aderstua. Śmiałam sie na głos czytając te rozważania które Można napisać w jednym zdaniu. -
Czemu pociąga mnie kobieta która na mnie pluje, pogardza mną i mnie poniża.
Czemu wracam z wywieszonym jęzorem tam gdzie ktoś mnie kopie ??????? Masz 45 lat!
Czy kobieta która się krzywi z obrzydzenia na twój widok to "słodka czarodziejka" (każdy wie ze ten opis jej dotyczył)?
Serio takie to podniecające że młodsza panna krzywi sie na twój widok (!!!!!!!) i odmawia seksu żeby rozważać to na 12 stron TWOJEGO ŻYCIA które masz jedno???
Wiem, nie przyjmiesz tego.
O jezu. Ona ignoruje to o co prosisz i co mówisz??? Naprawdę??? Po daniu ci z 10 razy kosza wprost i napluciu na ciebie, ona naprawdę igonruje to o co ją prosisz???? o rety.
o mój boże, to może poproś ją jeszcze raz. ojojoj, nie odpisałeś?? straszne, na pewno sie przejmie.
A tak wogóle, jej sposób jest bardzo sensowny ona sie z ciebie nabija... Po prostu cie wytresowała na małpe. Ja właśnie robie podobnie z jednym.
Poprostu to jest tak śmieszne że aż ciężko sie powstrzymać...