Zdystansowany mężczyzna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdystansowany mężczyzna

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Zdystansowany mężczyzna
balin napisał/a:

Kormaya napisałaś 4 posty po kolei. Sprawiasz wrażenie osoby, która ma gdzieś, dbanie o wygodę czytającego Twoje wypowiedzi. Nie szanujesz tego forum i jego zasad. Nie wymagaj od innych, czegoś czego nie dajesz sama.

No właśnie, nie zapytałaś, a już wydałaś opinie jaką jestem osobą...
post ktory wkleił się kilka razy pisałam z telefonu i dodał się kilkukrotnie..

Zobacz podobne tematy :

67

szeptem napisał/a:
balin napisał/a:

Ten watek to kolejny przykład kobiety, dla której nie jest najważniejsze bezpieczeństwo, stabilizacja, udany sex. Najważniejsze są emocje, których ten związek kompletnie nie daje. Rada szukaj innego związku jest tutaj zła. Przecież Autorka powinna zrozumieć jedną podstawową rzecz. Emocje można zapewnić sobie samemu np. rozwój hobby. Niekoniecznie hobby, to ostry kochanek. big_smile

Ale jaki udany seks, skoro ona nigdy nie ma orgazmu? dobry jesteś... big_smile

Autorko - to jak jest z tą sferą Waszego zycia, najpierw piszesz że on nie inicjuje a jeśli już do aktu dochodzi nie odczuwasz satysfakcji. Następnie piszesz, ze robicie to 3-4 razy DZIENNIE??? czy może się przejęzyczyłaś? coś mi tu nie gra...

Czytając opis Twego partnera też od razu przyszło mi na myśl niezdiagnozowane zaburzenie ze spektrum autyzmu. To wręcz książkowy opis zachowań dotkniętej nim osoby. Serio.

Podsumowując - jesteś z nim szczęśliwa, czy nie? jeśli nie pożegnaj się z nim i szukaj nowej miłości, kogoś zupełnie przeciwnego do obecnego faceta.

Czy seks to tylko orgazm? nie kochamy się tylko dla orgazmu.. wspomniałam tylko, że fajnie by było go mieć, ale bez tego jest bardzo przyjemnie... tak, kochamy się 3-4 razy dziennie.. wink właśnie dlatego, że jest nam tak dobrze BEZ ORGAZMU.. który nie jest wyznacznikiem dobrego seksu...

Kormaya napisał/a:

Czy seks to tylko orgazm? nie kochamy się tylko dla orgazmu.. wspomniałam tylko, że fajnie by było go mieć, ale bez tego jest bardzo przyjemnie... tak, kochamy się 3-4 razy dziennie.. wink właśnie dlatego, że jest nam tak dobrze BEZ ORGAZMU.. który nie jest wyznacznikiem dobrego seksu...

Przepraszam, może to zabrzmi brutalnie, ale skoro Twój Parter jest pozbawiony uczuć, albo po prostu ich tylko nie okazuje, to taki sex jest dla niego czynnością czysto mechaniczną. oczywiście, zakładam, że on szczytuje, a Ty zadawalasz się aktem samym w sobie.
Zazdroszczę wolnego czasu w ciągu dnia.
Swoją drogą, jesteś młoda, nie szkoda Ci życia na pozbawiony emocji związek?

69

Pokręcona Owieczka napisał/a:
Kormaya napisał/a:

Przepraszam, może to zabrzmi brutalnie, ale skoro Twój Parter jest pozbawiony uczuć, albo po prostu ich tylko nie okazuje, to taki sex jest dla niego czynnością czysto mechaniczną. oczywiście, zakładam, że on szczytuje, a Ty zadawalasz się aktem samym w sobie.
Zazdroszczę wolnego czasu w ciągu dnia.
Swoją drogą, jesteś młoda, nie szkoda Ci życia na pozbawiony emocji związek?

Nie,  wyobraź sobie że seks nie jest mechaniczny.  Mam się wdawać w szczegóły??
Chodzi mi o inne rzeczy nie o seks nark

Kormaya napisał/a:

Nie,  wyobraź sobie że seks nie jest mechaniczny.  Mam się wdawać w szczegóły??

A skąd, możesz mi tego oszczędzić.

Kormaya napisał/a:

Chodzi mi o inne rzeczy nie o seks

Wiem, bo od tego zaczęłaś. Większość z nas udzieliła Ci, niestety niesatysfakcjonujących Cię, odpowiedzi.
Zgadzasz się na to, że on taki jest i tyle. Koniec tematu, więc po co było zakładać wątek?

71

Nie mozna zmienić kogoś na siłę.Widocznie taki jest.niektórzy bywaja mało wylewni a nawet wydaja sie oschli

72

Po co jest ten wątek? Co autorka chce usłyszeć? Czemu obraża się za każdą odpowiedzią która ktoś próbuje jej udzielić? Tyle pytań tak mało odpowiedzi.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zdystansowany mężczyzna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024