witaj telefonik
Co do kobiet tam będących, wiele ma napisane " nie odpowiadam na wiadomości co słychać" więc ja pytam Was ? Co mam im napisać? Poemat, wiersz, litanie? Przecież nie zacznę wiadomości, jesteś ładna, podobasz mi się.. Nie wiem jak mają być tam zaczynane rozmowy, skoro cos z tego ma być, to naturalnie ta rozmowa nawet z głupie co tam, się rozkręci. Zdecydowanie ciężko jest tam wyciągnąć nawet głupi nr telefonu czy inny kontakt niż w realu, a dlaczego? Bo te kobiety siedzą w swoich strefach komfortu, mają ogromny wybór facetów i troszkę według mnie wybrzydzają. Tylko u mnie się jeszcze rodzi takie pytanie, skoro lwia część tych facetów piszę im wprost o sexie, sponsoringu etc to czy na prawdę wybór jest tam taki ogromny? Nie wiem.
chciałbym doradzić:) a sam nie znam odpowiedzi i ciekawi mnie jaka jest:) wydawałoby się że jeśli nie piszesz o tych rzeczach co wspomniałeś, to powinieneś się pozytywnie wyróżniać:)
Co do kwestii zdjęć w profilach, to może ktoś mi przypomnieć chociaż jeden tytuł książki, filmu, sztuki, piosenki, czegokolwiek,
gdzie jakaś tam miłosna historia nie zaczyna się od tego, że on ją gdzieś zobaczył bla bla bla, albo ona jego ple ple ple...
A przy okazji może od razu podać tytuły w których wielka law zaczyna się od czegoś innego, może być dosłownie cokolwiek
nie znam, ale to nie znaczy że nie ma:D a ktoś z was zna??:)
paslawek napisał/a:anderstud a co to za wiertarka ?
Stara AEG nie ma do tego żadnych części, nawet używanych z demobilu.
Swoje odsłużyła, nie powiem, dlatego żal wielki, bo sentyment taki mam... czy coś... a może to po prostu już starość, sam nie wiem.P.S.
Spotkałem się wczoraj z tą obdziarganą. Umówiliśmy się na 20:00 a pożegnaliśmy o 1:00 i nawet nie wiem kiedy to zleciało.
Mogę Wam później podrzucić kolejny temat pod dyskusję, tym razem o tatuażach u lasek, bo niektórych też widzę poniosło![]()
Bardzo fajna, ułożona babka, oczywiście to było pierwsze spotkanie i nie wiem czy w ogóle będą kolejne, ale już coś tam mówi
także przy okazji może rozliczymy też mit o tym jakoby facetom odbijało na sam widok zgrabnego kobiecego ciała
i cała reszta innych cech z automatu przestaje mieć znaczenie albo przynajmniej ich znaczenie wyraźnie maleje.
Nie jest to prawdą i ta wczorajszo dzisiejsza randka nie randka (nie wiadomo w sumie co to było) jest tego najlepszym przykładem.W skali atrakcyjności od 0 do 10 powiem tylko tyle, że przebija wszystkie dziewczyny jakie dotąd w całym swoim życiu spotkałem
i choć nie jest już młódką, bo ma 39 lat, urodziła dwójkę dzieci i swoje też przeszła, to trzyma się naprawdę nad wyraz dobrze,
jednak po odnotowaniu faktu że jest niespotykanie piękną kobietą i odhaczeniu pozycji "cycki, dupa, fajna z ryja" możemy przejść dalej.
Oko mam wprawne i jest środek lata, więc ocena ogólna urody dziewczyny w dziennym świetle zajmuje mi jakieś 0,3 do 0,5 sekundy,
ale potem jeszcze fajnie by było mieć o czym z nią gadać, no i z tą akurat jest, ale to jak mówię pożyjemy zobaczymy,
póki co najważniejsza jest wiertarka, bo na poniedziałek rano potrzebuję mieć działającą... chyba trzeba będzie kupić nową...
to dziewczyna musi być naprawdę ładna jeśli przebija wszystkie jakie widziałeś:) jak się dogadujecie to fajnie, może początkowe nieporozumienie było tylko jednorazowe:)
Dorzucam „Dom nad jeziorem”. Chyba jeden z nielicznych filmów z tej kategorii, który zdarzyło mi się oglądnąć więcej niż raz :-)
nudny.trudny, czy Ty aktualnie przebywasz w innej strefie czasowej, że piszesz o tak nietypowej porze?
Póżniej odniosę się do tego, co napisałeś :-)
co do stref czasowych, niezla spostrzegawczosc;)chodzi o to że Mam autobusy na dworzec o godzinach 5:35, 5:45, 5:54 i najbardziej rozsądnie jest wyjechać tym o 5:35 Wtedy nie ma ryzyka spóźnienia się na pociąg. Zależy o której się wstanie, jeśli jest to 3:00 to mam więcej czasu na zrobienie rzeczy w domu i mogę popisać na forum, jak się za późno wstanie to trzeba się spieszyć. Właściwie dzisiaj nie musiałbym nigdzie iść ale korzystam z okazji póki można w takiej ilości:)Jak się odniesiesz to fajnie;)bo to co pisałaś pomagało nieraz w zrozumieniu różnych rzeczy:)aczkolwiek tamten mój post jest raczej dłuższy niż krótszy:)
Jak czytam kolejne przekomarzania się Burzowego z dziewczynami na wiadome tematy to skojarzył mi się (tak, to tylko skojarzenie, nie "podgryzanie" kogokolwiek) ten skecz:
witaj ponownie!!;) skecz - mi się przypomina z j.angielskiego jak ktoś pisał "sketchy af" ale nie znam znaczenia:)
Istnieje pewna popularna teoria, wedle której mężczyźni kompensują sobie deficyty w sferze seksualnej wielkością posiadanego/ulubionego auta.
Podrywając "na superpancernika", przygotuj się na adekwatną do tej teorii ripostę.
Różnice w grubości pancerza, kalibru i zasięgu "artylerii głównej" itp. pomiędzy Iowa a Yamato również można sprowadzić do seksu btw, warto więc zebyś wiedział (o ile nie wiesz, albo Snake tego nie wytłumaczył), że teoretycznie słabsza Iowa niekoniecznie była na straconej pozycji w takim hipotetycznym pojedynkuNo chyba, że Ty jesteś raczej "Yamato" pod tym względem
:D ja już kiedyś pisałem jaki pojazd naziemny chciałbym mieć;) pancernik z 2 wojny światowej to jeszcze wyższy poziom:D (wprawdzie są większe statki np. współczesne towarowe ale one mnie nie ciekawią) kolejny poziom to już chyba fikcyjne statki kosmiczne:) (kiedyś czytałem po angielsku o takim czymś jak "orbital megastructures" to byłoby odpowiednie)
nie wiem jak to się ma hmm pancerz kaliber i zasięg;)jak byś to porównywał:) więc tym bardziej nie mogę określić kto wygra w pojedynku:D
Ja na przykład dużo pytam. Można chyba nawet powiedzieć, że zgadzam się z powiedzeniem, że "udane życie sprowadza się głównie do stawiania właściwych pytań".
Co robię jak nie wiem o co zapytać (lub napisać)? Nie pytam i nie piszę.
Mam nadzieję, że choć troche pomogłem
Pozdrawiam
to ja podobnie;)pisałem gdy było coś ciekawego w profilu:)
Taki fajny temat był na forum https://www.netkobiety.pl/t118975.html sympatyczny autor ale słabo mi idzie doradzanie:)
Jest cała masa bardzo mądrych książek pochodzących z przeszłości, w tym źródła średniowieczne i nawet prehistoryczne, bo imperia takie jak Rzym czy Chiny zachowały do naszych czasów wiele mądrości
ta prehistoria bardzo ciekawa
po wysłuchaniu kilka razy tego filmiku dalej nie wiem o co chodzi:) ktoś był na plaży i było tam coś ostrego? a ludzie nie usłyszeli tego co on mówi i proszą o powtórzenie? kombinacja mojego słabego angielskiego i słabych umiejętności w relacjach międzyludzkich to nic fajnego:DD