wiadomości na portalach randkowych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wiadomości na portalach randkowych

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 65 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 4,192 ]

1,756

Odp: wiadomości na portalach randkowych
john.doe80 napisał/a:

Ja dostałem coś takiego:

czesc johndoe
od dawna nie moge sie zdecydowac zeby do ciebie napisac.
obejrzalam kilkadziesiat ogloszen na tej stronie i moj wybor zatrzymalam na twoim profilu.
dla mnie przedewszystkim wazne jest to ze jestes z Warszawa. Mam duzo wspolnego z tym miastem smile
i jeszcze jedna wazna rzecz. ja szukalam mezczyzny min 185 wzrostu. i zauwazylam ze jestes zodiakalnym koziorożec.
bo wierze w astrologie i to najbardziej pasujacy dla mnie znak.

Wlasnie dlatego zainteresowalo mnie twoje ogloszenie
Mam nadzieje ze obejrzysz moj profil i odpowiesz.

Nie oplacilam konta premium, dlatego moge pisac tylko jeden raz na dobe.
Ale ty mozesz pisac na mojego maila

xxxxx@gmail.com

Zycze milego dnia.
Czekam na odpowiedz na poczte
Aleksandra

Dostałam kiedyś coś podobnego, ale w męskiej wersji.

Zobacz podobne tematy :

1,757

Aleksandra chyba ma wschodnie pochodzenie, stąd rusycyzmy wink
pasujący dla mnie znak  - pasujący "dla mienia" znak

Duże prawdopodobieństwo, że to jakiś scam.

1,758

john.doe80 napisał/a:

xxxxx@gmail.com

Zycze milego dnia.
Aleksandra

Niech zgadnę, Aleksandra ma 26 lat i wygląda jak Jenna Jameson w początkach kariery?
Takie Aleksandry będą cię zaczepiać regularnie, a chodzi tylko i wyłącznie o wyciągnięcie od ciebie numerów i adresów,
które pracodawca Aleksandry (w rzeczywistości gruby Marek rozsyłający spam do wszystkich na portalu) odsprzeda dalej.
Prawdopodobnie "konto użytkownika Aleksandra zostało zablokowane" ale już jutro pojawią się trzy inne Aleksandry
i każda z nich marząca tylko o tym, żeby poznać właśnie ciebie smile

1,759

anderstud napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

xxxxx@gmail.com

Zycze milego dnia.
Aleksandra

Niech zgadnę, Aleksandra ma 26 lat i wygląda jak Jenna Jameson w początkach kariery?
Takie Aleksandry będą cię zaczepiać regularnie, a chodzi tylko i wyłącznie o wyciągnięcie od ciebie numerów i adresów,
które pracodawca Aleksandry (w rzeczywistości gruby Marek rozsyłający spam do wszystkich na portalu) odsprzeda dalej.
Prawdopodobnie "konto użytkownika Aleksandra zostało zablokowane" ale już jutro pojawią się trzy inne Aleksandry
i każda z nich marząca tylko o tym, żeby poznać właśnie ciebie smile

A już miałem nadzieję wink. Jak na razie zero ciekawej osoby.

1,760

No na Andżeliny Dżoli to Ty nie licz na portalach. Tam to prędzej bazar z bulwami, lol.

1,761

Burzowy napisał/a:

No na Andżeliny Dżoli to Ty nie licz na portalach. Tam to prędzej bazar z bulwami, lol.

Poszedłem, zobaczyłem, konto skasowałem!

1,762

mallwusia:)to jest bardziej skomplikowane czasem o tym pisałem;)jak się mieszka niedaleko, mogłoby się zacząć: czemu nie przyjedziesz, czemu nie zostaniesz u mnie, to ja mam być sama, to inni są ważniejsi ode mnie, czemu twoja matka by nie mogła itd. Ja mam tutaj moje obowiązki, moją pracę, moją rodzinę, a łatwiej uzasadnić "nie dam rady dojechać" przy 300 km niż 10 km bo to obiektywna bariera. Oczywiście fajna dziewczyna zrozumiałaby wiele rzeczy niezależnie od miejsca zamieszkania:) ale też każdy może mieć jakąś granicę tolerancji. Też łatwiej mi przygotować 1-2 dniowy wyjazd pociągiem z wyprzedzeniem, niż częste podróże w przerwach pomiędzy zakupami a pójściem spać. Możliwe jednak że portal randkowy nie jest odpowiednim miejscem na to, ale nie wiem:) czy np. mogłaby zdarzyć się rezygnacja z rozmowy po zauważeniu, że ktoś mieszka w innym województwie. Z tego co widziałem, sukcesy odnosiły osoby mające bardziej konkretne nastawienie, np. widać to w postach które zamieszczał anderstud. Co do pisania to oczywiście lubię, jeśli znajomość trwa dłużej to wtedy jest coś innego, np. dziewczynę o której ostatnio pisałem "chwilę" znam i tutaj może wezmę pod uwagę możliwość zgodzenia się bo to jest coś co odbiega od nudnej normalności. Ona ma podobne poglądy na różne sprawy, wspominała że niektórzy czasem mieli o to pretensje i np. nazywali pracoholiczką, a mi to się podoba, trochę jak moja mama, praca, kariera, sukcesy, dobra w tym co robi, to jest super zwłaszcza w wieku po 30.

john.doe80 dobre:D wyobraźmy sobie taki wzniosły romantyzm no nie wiem jakiś dach opery hmm w sydney (gdzie to było chyba warto wiedzieć. sprawdziłem, australia:D małe zaskoczenie że po tamtej stronie) no i co dalej:D pytanie do dziewczyny: moja ukochana, dlaczego ze wszystkich mężczyzn na świecie wybrałeś właśnie mnie? i na to odp. dla mnie przede wszystkim ważne było, że jesteś z Warszawa:D i koziorożec ze wzrostem 185 cm bo wierzę w astrologię:D hahahaha wtedy wypadałoby powiedzieć jakie pytanie taka odpowiedź:D ale nie wiem czemu taki bot podawałby mail, może żeby później mieć adresy do wysyłania mailingu ze spamem.
Lucyfer666 nie miałem;)hmm może nie wyglądam na takiego co ma możliwości:D no i wolę osoby z naszego kraju:) skuteczny oszust matrymonialny mógłby czekać dłużej niż kilka dni, czytałem o przypadkach kilku miesięcy:)
Burzowy nie wiem czemu andżeliny na bazarze z Bulwami ale śmieszne to jest:D

1,763

nudny.trudny

to ja już bym wolała bardzo blisko:
- co robisz
- myślę o Tobie
- to za 5 minut będę big_smile

1,764 Ostatnio edytowany przez anderstud (2019-05-13 08:21:41)

U mnie miarowo, bez szału raczej.
Łykęd jak zwykle spędziłem z moim dzieckiem, więc siłą rzeczy nic ciekawego się nie wydarzyło.
W znakomitej większości otrzymuję zaczepki z Polski, na które nie odpowiadam z powodów wszystkim znanych,
a z miejscowych nie ma póki co w czym za bardzo wybierać, więc również nie odpowiadam z powodu że gdyż ponieważ.
Sam już nawet nie zaczepiam, bo jakoś mi to zbrzydło chyba albo nie wiem, może wena mnie chwilowo opuściła czy coś...
Z całego tego szajsu warte odnotowania są jedynie dwa przypadki z których może coś będzie, chociaż jakoś nie sądzę.

Pierwsza jest dużo młodsza od tych z którymi zazwyczaj mam przyjemność, bo ma ledwie 36 lat, prawie 10 mniej ode mnie,
ale za to śpiewa w chórze i jest otrzaskana muzycznie, co wśród kobiet rzadko jest spotykane i mi akurat szalenie imponuje.
O muzyce mogę pieprzyć w nieskończoność, a do tej pory nie miałem z kim, podobnie jak słuchać jej godzinami mogę bez przerwy.
Oprócz tego podchodzi mi jej poczucie humoru, tak wiem że jestem z tym już nudny, ale dla mnie to jest kwestia kluczowa.
Fajnie się gada, ogólnie jest spoko, jedynie ten jej wiek mnie martwi, 10 lat różnicy, to dla mnie jest już chyba za dużo...

Druga nieco starsza, równe 40 ma wpisane, ładna, miła, sympatyczna, ale tutaj coś mi śmierdzi, no nie mogę wyzbyć się wrażenia,
że coś jest nie tak i sobie myślę, że albo laska sama z siebie ściemnia aż miło, albo ktoś ją na mnie nasłał w celu tylko sobie znanym.
Nagle sama wypaliła z propozycją spotkania bez jakichś przydługich wstępów i podchodów, choć sprawiała wrażenie dość niemrawej...
Nie wiem, wyczuwam podskórnie, że to jakiś podstęp i lada dzień dowiem się jaki, bo jesteśmy wstępnie umówieni na "po weekendzie"
i na tym w zasadzie stanęło, po czym dialog się urwał i teraz chyba powinienem zacząć zachodzić w głowę cóż takiego się stało, tak?
No więc jakoś nie zacząłem, bo na mnie takie zagrania przestały robić wrażenie gdzieś tak pomiędzy 7 i 8 klasą szkoły podstawowej.
Jak się odezwie, to się odezwie, a jak się nie odezwie, to mam nową przedtreningówkę, którą dziś zamierzam przetestować na siłce smile

A tak poza tym, to zaczynam drugi tydzień diety i łzy po policzkach mi płyną już na sam widok tego co mam przygotowane w pudełkach do pracy...

1,765

anderstud - wspólna pasja to już jest coś smile  A 10 lat to różnica, która się zaciera w tym wieku, o ile się o siebie dba. Trzymam kciuki.

1,766 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-05-13 09:01:23)

anderstud To nie jest jakaś kolosalna różnica wieku, no chyba że coś przeszkadza Ci w jej zachowaniu, ogólnie sposobie bycia jako kobiety, ale bez przesady 36-latka to prawie dojrzała kobieta. Co do tej 40-latki, może ona już nie ma ani siły ani ochoty na jakieś gierki i podchody i stąd to szybkie zaproszenie(?)
Natomiast wspólna pasja, to niewątpliwe punkt zaczepienia. Można jednak wpaść w pułapkę "wyczerpania się" wspólnego tematu, a potem okazuje się, że nie ma nic poza tym.

Generalnie, to ja was podziwiam, że tak wam się chce czynnie szukać, wkładać w to jakiś wysiłek i zaangażowanie wink

1,767

anderstud prawie dwie dekady przeżyłem z kobietą młodszą ode mnie o dekadę i byłem zadowolony. Więc jeśli nie trafiłeś na uszkodzony model to może być fajnie.

1,768

Na starość bedzie jej malo.

1,769

mallwusia napisał/a:

anderstud - wspólna pasja to już jest coś smile  A 10 lat to różnica, która się zaciera w tym wieku, o ile się o siebie dba. Trzymam kciuki.

Pasja jak pasja, ale dla mnie kompatybilne poczucie humoru jest jednak ważniejsze smile Pasję zawsze można sobie znaleźć wspólnie, a jak poczucie humoru jest inne to do dupy.

1,770 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-05-13 13:19:48)

Dieta? A nie lepiej na zdrowe jedzenie się przerzucić i objechac każdy rower a masz ich więcej niż John koni? big_smile
Takie diety przy których się płacze  to gwarantowany efekt jojo

A co do Pani to po samym wieku trudno cokolwiek wyrokowac.
Tamta druga nie odzywa się niekoniecznie z powodu zlewki.. Chce mieć świeże spojrzenie nieskażone przywiązaniem się do Ciebie. Możliwe ze szuka tylko seksu ale kobietom nie wypada o tym mówić.

1,771

Ela210 napisał/a:

Dieta? A nie lepiej na zdrowe jedzenie się przerzucić

Zdrowe jest pojęciem względnym, liczą się makro składniki oraz różnica ile zjadasz dziennie kalorii do ile spalasz. Więc jeśli ktoś rozciągnie żołądek dużymi objętościowo strzałami finalnie będzie cierpiał do czasu obkurczenia ...

1,772

john.doe80 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Zdrowe jest pojęciem względnym, liczą się makro składniki oraz różnica ile zjadasz dziennie kalorii do ile spalasz. Więc jeśli ktoś rozciągnie żołądek dużymi objętościowo strzałami finalnie będzie cierpiał do czasu obkurczenia ...

No przypuszczam raczej ze Anderstud jest tradycjonalistą i jak ograniczy tłuszcze zwierzęce i cukier + ruszy tyłek to efekt i tak będzie piorunujacy.

1,773

Ela210 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No przypuszczam raczej ze Anderstud jest tradycjonalistą i jak ograniczy tłuszcze zwierzęce i cukier + ruszy tyłek to efekt i tak będzie piorunujacy.

Niech zmniejszy ilość węglowodanów, Zwiększy ilość białka i będzie gites.

1,774

Ela210 napisał/a:

Dieta? A nie lepiej na zdrowe jedzenie się przerzucić i objechac każdy rower a masz ich więcej niż John koni? big_smile

Pudełkowe diety, o ile Anderstud nie zafundował sobie kaloryczności posiłków poniżej spoczynkowego zapotrzebowania na kalorie, nie powinny oznaczać głodowania i są dobrze zbilansowane pod względem macro. Ale też słyszałam, że z uwagi na ilość błonnika są wiatropędne, więc na randkach będzie musiał spinać pośladki :-D

1,775

Misinx napisał/a:
mallwusia napisał/a:

Pasja jak pasja, ale dla mnie kompatybilne poczucie humoru jest jednak ważniejsze smile Pasję zawsze można sobie znaleźć wspólnie, a jak poczucie humoru jest inne to do dupy.

zgadzam się z Tobą, pasje można mieć różne, można się wzajemnie nimi pozarażać, ale jak poczucie humoru jest z innej bajki, to lipa

1,776 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-13 15:07:40)

hej!;) mallwusia z tym 5 minut też fajne:)
śpiewanie w chórze? racja, to jest na tyle rzadkie (przynajmniej ja nie spotykałem) że może zwracać uwagę:D jeśli chodzi o to "na tym w zasadzie stanęło, po czym dialog się urwał i teraz chyba powinienem zacząć zachodzić w głowę cóż takiego się stało, tak?" może ona podała pomysł i liczyła że będziesz kontynuować temat np. dalsze ustalanie konkretnego czasu i miejsca. no ale ona też by mogła:) ciekawe jakie to pudełka do pracy haha:D mógłbym domyślać się że jakieś warzywa itp. (ja lubię ale rzadko spotykam kogoś kto też lubi) big_smile
john.doe80 czyli konto randkowe już skasowane jeśli dobrze rozumiem:D
Magdalena przeczytałem 2 razy i nadal nie wiem o czym:D "spoczynkowe zapotrzebowanie na kalorie" i "zbilansowanie macro" haha poszukam sobie co to jest w wolnym czasie;)
mallwusia też prawda z poczuciem humoru:)chociaż w moim przypadku lubię inne niż takie, na jakie sam sobie pozwalam;)
dzisiejsza wiadomość: [nick] Online 35 lat, kobieta [miasto] "hej, co to za książka w tej czerwonej oprawie?:)"

1,777

MagdaLena1111 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Pudełkowe diety, o ile Anderstud nie zafundował sobie kaloryczności posiłków poniżej spoczynkowego zapotrzebowania na kalorie, nie powinny oznaczać głodowania i są dobrze zbilansowane pod względem macro. Ale też słyszałam, że z uwagi na ilość błonnika są wiatropędne, więc na randkach będzie musiał spinać pośladki :-D

Sumarycznie pod kątem ilości kalorii tak, ale bardzo miało ma właściwie ustawione białko/węglowodany/tłuszcze.

1,778

Misinx napisał/a:
mallwusia napisał/a:

Mam znajomych,  tak się składa że poznali się na portalu randkowym właśnie, ona 10 lat młodsza od niego, miala wtedy albo 35 albo 36 lat właśnie. Po roku wzięli ślub , oboje dzieci, dobrze im się żyje, ona jest mega zaradna i przebojowa, nie da sobie w kaszę dmuchać, też ją doświadczenia życiowe tak ukształtowały. On też nieglupi,  razem prowadzą firmę. Znają się jakieś 3, 4 lata.

Poczucie humoru jest super ważne. Znowu przykład prawie eksa, na początku było zabawne to co mówił, z czasem jednak tak irytowalo,  że aż do porzygu. Sorki za doslownosc:D

1,779 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-05-13 15:27:03)

nudny.trudny napisał/a:

Magdalena przeczytałem 2 razy i nadal nie wiem o czym:D "spoczynkowe zapotrzebowanie na kalorie" i "zbilansowanie macro" haha poszukam sobie co to jest w wolnym czasie;)

Koniecznie musisz się dokształcić :-D
Najlepiej wejdź na jakueś forum dla sportowców - oni wiedzą wszystko o odżywianiu.

john.doe80 napisał/a:

Sumarycznie pod kątem ilości kalorii tak, ale bardzo miało ma właściwie ustawione białko/węglowodany/tłuszcze.

Może tak być. Nie jestem znawcą tematu, raczej znam z opowieści.

Czy ktoś oglądał „anders, ja i jego 23 inne kobiety”?
To film, który jak ulał pasuje do tego wątku :-D

1,780 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-13 15:11:26)

widzę że sami znawcy diety;) kobietkataka 123 irytowało? konkretne przykłady mogłyby być ciekawe;) czyli są udane pary z portali:) a mnie zaskoczyły cytaty rossanki i niepodobnej stąd https://www.netkobiety.pl/p3473797.html#p3473797 wydawałoby się że sensownie piszące użytkowniczki powinny mieć powodzenie w środowisku gdzie ciężko znaleźć interesująco napisany profil:)

niepodobna napisał/a:
rossanka napisał/a:

[..] a z Sympatii uciekłam jakiś czas temu z krzykiem.

Serio? : D
Miałam tak samo

1,781

Humor bardziej typu wysmiewanie kogoś i obrażanie, np.nasz bank zmienił doradcę konta,  wcześniej była taka babka dosyć przy sobie, to on hasło ze pewnie nawpier... się pączków i że jeba.. suka.. i pewnie ją wyrzucili przez to.. I się śmiał... ale to było już ostatnio jak rozlaczalismy konto, powiedziałam że zawsze mnie te jego hasła wkurzaly.
Inny przykład to latanie po domu i śpiewanie piosenek hiphopowych typu jeb.. policję, kiedyś mnie to bawilo ale tak naprawdę było zalosne

1,782

haha;) najgorzej gdyby ktoś słyszał, wpływ na samopoczucie mógłby być zły. Co do policji też myśle jak Ty, ja miałem z nimi zawsze udane kontakty:) dzięki za podanie przykładów
Magdalena forum sportowców może kiedyś haha:D czemu Anders i 23 kobiety pasuje do wątku?;) to był chyba jakiś generał bodajże z 2 wojny światowej? (powinienem sprawdzić czy nie robię z siebie głupka...ok okres 2 wojny światowej zgadza się);)

1,783

Kobietka, nie gniewaj się, ale to jakiś świr <tu by się jakaś emotka przydała>

1,784 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-05-13 15:31:01)

nudny.trudny napisał/a:

czemu Anders i 23 kobiety pasuje do wątku?;) to był chyba jakiś generał bodajże z 2 wojny światowej? (powinienem sprawdzić czy nie robię z siebie głupka...ok okres 2 wojny światowej zgadza się);)

Hahaha :-D Niech Cię uściskam nudny.trudny
To film o współczesnym randkowaniu w sieci i jak to się ma do romantycznego mitu miłości.
Wrzuciłam trailer powyżej.

1,785

hahah nudny.trudny, Ty to potrafisz rozchmurzyć nawet w najbardziej ponury dzień big_smile
Ja sobie ten wątek muszę wrzucić do ulubionych i przejrzeć od początku big_smile big_smile big_smile

1,786 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-05-13 16:15:54)

MagdaLena1111 napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:

czemu Anders i 23 kobiety pasuje do wątku?;) to był chyba jakiś generał bodajże z 2 wojny światowej? (powinienem sprawdzić czy nie robię z siebie głupka...ok okres 2 wojny światowej zgadza się);)

To film o współczesnym randkowaniu w sieci i jak to się ma do romantycznego mitu miłości.

Przeczytałem opis i nigdy bym tego nie obejrzał. Znaleźli jednego, biednego faceta i się go uczepili. A że 3/4 kobiet w Europie tak robi nikogo nie interesuje. To dyskryminacja kobiet, że nie doczekały się swoich filmów wink?

Ja dzisiaj dostałem niezłą poradę jak zbudować dobry związek. Udzielał mi jej kolega z pracy w podobnym do mnie wieku, generalnie dość prosty koleś, ale to ten typ, co poradzi sobie w każdych okolicznościach. No i powiedział, że trzeba szukać przez internet. Nie, nie przez portale, bo tam Panie... spotykają się za często z różnymi facetami, jak to określił. Powiedział, że należy pisać do losowych dziewczyn przez fb, rozmawiać z nimi, a potem delikatnie wyciągać, która ma np bogatych rodziców, a wtedy podejmować decyzje big_smile.

1,787

mallwusia napisał/a:

Spoko mallwusia, ja to wiem wink jeszcze mąż  ma dwubiegunówę, a ja myślę że do tego jeszcze jakieś inne zaburzenia, które nie zostały do tej pory zdiagnozowane. Dodajmy do tego umiejętną manipulację i bycie po prostu dupkiem. Całość jest w moim 10 stronicowym wątku:D

Co do nudnego, zgadzam się, czasem tak napiszesz że nie sposób się nie uśmiać:)

1,788

Najlepsze są odpowiedzi nudnego na posty niektórych użytkowników, którzy są od niego skrajnie odmienni.

W ogóle tak pomyślałem, że john i nudny powinni stworzyć uwodzicielski duet i razem pisać na portalach.

1,789

Ja u gospodarza tego wątku lubię to, że zadaje pytania i wyciąga wnioski które sprowadzają innych do konkretu[do bólu] z bujania w chmurach. big_smile
Czasem dobrze zadać sobie nieobarczone naleciałościami pytania.:D

1,790

Burzowy napisał/a:

No i powiedział, że trzeba szukać przez internet. Nie, nie przez portale,

Do tego momentu to nie jest głupie. No może poza "szukaniem".
Najfajniejsze dziewczyny, jakie mi się zdarzyło poznać, zawsze były z jakichś przypadkowych znajomości z przypadku/wspólnych netowych zainteresowań czy czegoś takiego.

rozmawiać z nimi, a potem delikatnie wyciągać, która ma np bogatych rodziców, a wtedy podejmować decyzje big_smile.

A jak tatuś przepisze majątek na Caritas to co? lol

1,791

Burzowy napisał/a:

Ja dzisiaj dostałem niezłą poradę jak zbudować dobry związek. Udzielał mi jej kolega z pracy ...

Ja kiedyś dostałem poradę od czego powinno się rozpoczynać udany związek. Udzielał mi jej kolega przy barze.

- Czego chciała?
- A weź daj spokój, poznać się chciała.
- Tak? A coś bliżej?
- Co bliżej, no poznać, zwyczajnie.
- Nie rozumiem.
- Którego fragmentu w zdaniu "poznać się chciała" nie rozumiesz?
- Nie rozumiem jak można nie wiedzieć, że udany związek powinno się zaczynać od 69

1,792 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-05-13 19:48:17)

Burzowy napisał/a:

Przeczytałem opis i nigdy bym tego nie obejrzał. Znaleźli jednego, biednego faceta i się go uczepili. A że 3/4 kobiet w Europie tak robi nikogo nie interesuje. To dyskryminacja kobiet, że nie doczekały się swoich filmów wink?

Jakbyś zmienił zdanie, to we wtorek za tydzień w gdyńskim centrum filmowym o 20 będzie pokaz a potem dyskusja o dzisiejszych związkach. Poszłabym sama, ale mam inne plany

Ja dzisiaj dostałem niezłą poradę jak zbudować dobry związek. Udzielał mi jej kolega z pracy w podobnym do mnie wieku, generalnie dość prosty koleś, ale to ten typ, co poradzi sobie w każdych okolicznościach. No i powiedział, że trzeba szukać przez internet. Nie, nie przez portale, bo tam Panie... spotykają się za często z różnymi facetami, jak to określił. Powiedział, że należy pisać do losowych dziewczyn przez fb, rozmawiać z nimi, a potem delikatnie wyciągać, która ma np bogatych rodziców, a wtedy podejmować decyzje big_smile.

Interesujący ma target Twój kolega, Burzowy. A ponoć kobiety to materialistki, a tu facet dybie na rodzinne majątki :-D
A możesz podzielić się, czy w przypadku kolegi ten sposób się sprawdził? Jest w związku z córką bogaczy, opływa w luksusy, czeka na śmierć teściów, żeby przejąć majątek i takie tam?

1,793 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-05-13 20:49:16)

anderstud napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Ja dzisiaj dostałem niezłą poradę jak zbudować dobry związek. Udzielał mi jej kolega z pracy ...

Ja kiedyś dostałem poradę od czego powinno się rozpoczynać udany związek. Udzielał mi jej kolega przy barze.

- Czego chciała?
- Tak? A coś bliżej?
- Nie rozumiem.
- Nie rozumiem jak można nie wiedzieć, że udany związek powinno się zaczynać od 69

Mnie rady udzieliła w piątek jedna z dziewczyn:

Kobietę należy trzymać krótko - co nie znaczy długo! (dziewczyna lat 21, studentka psychologii, zarabia na utrzymanie jako escort girl), więc darmowa porada fachowca wink

1,794 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2019-05-13 20:59:30)

john.doe80 napisał/a:
anderstud napisał/a:
Burzowy napisał/a:

- Czego chciała?
- Tak? A coś bliżej?
- Nie rozumiem.

Kobietę należy trzymać krótko - co nie znaczy długo! (dziewczyna lat 21, studentka psychologii, zarabia na utrzymanie jako escort girl), więc darmowa porada fachowca wink

A potem będzie "nie kochanie, normalnie pracowałam w knajpie"...
I weź tu ufaj potem.

Coś takiego to nie jest rzadki przypadek.

1,795

To nie była życiowa porada, tylko zawodowa- a w jej zawodzie czas to pieniądz. smile

1,796

Ela210 napisał/a:

To nie była życiowa porada, tylko zawodowa- a w jej zawodzie czas to pieniądz. smile

Gwoli ścisłości te Panie pobierają opłatę za wieczór nie za godzinę. tongue

1,797

john.doe80 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A co to zmienia, jeśli cel, w którym została uiszczona opłata się nie zmienia? tongue

1,798 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-14 10:08:44)

MagdaLena1111 napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:

haha dzięki dziewczyny;)zobaczyłem ten trailer jak to nazwałaś (a trail to szlak po angielsku hmm) no i już trochę rozumiem, wyobrażałem sobie to raczej że on chodzi ze wszystkimi na raz np. do kina albo do restauracji, aczkolwiek to byłoby mało realne:D ekonomicznie bilet grupowy do kina to by się opłacało, ale one mogłyby się pokłócić między sobą i Anders zostałby sam:P

czyli z tego co zrozumiałem chodzi o to, że on ma jedną dziewczynę, której wydaje się że jest szczęśliwa z nim? jakieś hmm romantyczne kolacje, siedzą na jakimś basenie, ale ona w jakiś sposób dowiaduje się że on ma też kontakt z innymi. Przychodzi taki detektyw hmm jak z programu Zdrady z polsatu i daje jej notatnik z jego wiadomościami, tylko konfrontacji nie pokazali takiej jak z programu;) tylko ciekawe jaki on mógłby mieć cel żeby jednocześnie tyle dziewczyn, 24 godziny w ciągu doby to mało:) jakaś dylatacja czasu przydałaby się (takie co są w polu grawitacyjnym albo przy dużych prędkościach)

mallwusia:)pochmurne dni są super, ja lubię:D no powiedzmy wolę jak deszcz nie pada bo nie lubię być mokry ale i tak jest ok:D najgorzej jak świeci słońce i jest 30 stopni albo więcej, wtedy to tylko zabunkrować się w domu i nie wychodzić aż do września;) początek wątku hmm chyba nie najlepiej o mnie świadczy:)niektóre rzeczy to sam sobą teraz jestem zażenowany

mallwusia napisał/a:

no niestety tak, jest cały wątek o tym:(

Burzowy napisał/a:

Najlepsze są odpowiedzi nudnego na posty niektórych użytkowników, którzy są od niego skrajnie odmienni.

W ogóle tak pomyślałem, że john i nudny powinni stworzyć uwodzicielski duet i razem pisać na portalach.

użytkownicy skrajnie odmienni nie zauważyłem obecności takich;) (może coś przeoczyłem) a duet z johnem to gdybyśmy chcieli konto premium opłacałoby się:D:D i ta niepewność ze strony dziewczyn który aktualnie pisze, albo hmm raczej nadzieja że to john:D

Znerx napisał/a:

Do tego momentu to nie jest głupie. No może poza "szukaniem".
Najfajniejsze dziewczyny, jakie mi się zdarzyło poznać, zawsze były z jakichś przypadkowych znajomości z przypadku/wspólnych netowych zainteresowań czy czegoś takiego

a to jest ciekawe bo u mnie też:) ale dziewczyny na portalu też poświęcają dużo czasu żeby ich strona dobrze wyglądała, w jakimś celu to robią:)

Lucyfer666 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

I weź tu ufaj potem.

mi wydaje się że praca jak każda inna:)chociaż ja nie podjąłbym się, na pewno wymaga sprawności fizycznej i odpowiedzialności, no i z tych "mundurowych" potrafię sobie wyobrazić ciekawsze miejsca, także z ciekawszymi pojazdami:)jeśli umie wszystko połączyć w czasie to nieźle

MagdaLena1111 napisał/a:

Jakbyś zmienił zdanie, to we wtorek za tydzień w gdyńskim centrum filmowym o 20 będzie pokaz a potem dyskusja o dzisiejszych związkach. Poszłabym sama, ale mam inne plany

czyli rozumiem że to jest w kinie? może będzie w telewizji, zwrócę uwagę przy przeglądaniu gazety telewizyjnej, temat o związkach ciekawy:P

1,799

Dlatego mimo iż sam będąc osobą interesującą się podobny klimatem miałem opory przed pójściem do psychologa - kobiety, bo nie lubię gdy porad udziela mi ktoś, kto nie do końca sam sobą wiele prezentuje. To nie jest robota techniczna, ze można oddzielić prace od życia az tak i być poza robota zupełnie innym człowiekiem, czy coś. A właśnie te laski po psychologii jakoś tak... jakby niewiele się nauczyły. Dla mnie to podwójnie obrzydliwe. A Escort... to byl Ford.

Magdalena, dzięki za cynk, zobaczymy, może się wybiorę. Co do kolegi, to aktualnie jest sam. Jako, ze wg moich obliczen 95-100% kobiet ma na koncie zdradę partnera (lub będzie mieć), tak i on padł tego ofiarą jakiś czas temu. I w zasadzie czego dziś facet od kobiety mógłby chcieć jak nie kasy i ciała, bo rodziny przecież stworzyć się nie da. No to jest w tym jakiś sens. Dodam, ze pozostałe podobne mu typy w pracy mają właśnie kobiety z bogatych domów i dzięki temu stawiają sobie chaty w Trójmieście wink. Także jak sądzę znają się na fachu big_smile.

1,800

nudny.trudny napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

I weź tu ufaj potem.

mi wydaje się że praca jak każda inna:)chociaż ja nie podjąłbym się, na pewno wymaga sprawności fizycznej i odpowiedzialności, no i z tych "mundurowych" potrafię sobie wyobrazić ciekawsze miejsca, także z ciekawszymi pojazdami:)jeśli umie wszystko połączyć w czasie to nieźle

Escort girl to jest ekskluzywna prostytutka.

1,801

Mystery_ napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

I weź tu ufaj potem.

No jest. Nic odkrywczego.

1,802

SonyXperia napisał/a:
john.doe80 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A co to zmienia, jeśli cel, w którym została uiszczona opłata się nie zmienia? tongue

Pieniadze i tak wpłyną, więc lepiej nie - długo trzymać dziewczynę wink
Większość byłaby szczęśliwa gdyby po pół godzinie Panowie podziękowali za towarzystwo płacąc za całą noc. Oszczędzanie warsztatu pracy po prostu.
Więc mądra dziewczyna.

1,803

john.doe80 napisał/a:
Mystery_ napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:

No jest. Nic odkrywczego.

nudny.trudny napisał/a:

czemu escort girls? to nie jest związane z przewozem np. dużych ilości pieniędzy gdzie są konwojenci?

1,804

nudny, od kilku dni zbierasz cała pulę na tym forum big_smile

1,805

Mądra i ekskluzywna, co jeszcze;d?

1,806 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-05-14 13:18:36)

Burzowy napisał/a:

9/10 szkoda ze za pieniądze... choć w żartach o randkowaniu po moim tekście że za droga jest dla mnie... usłyszałem z kimś takim na randki chodziłaby gratis... i dopłacała do rachunku... no i mieli ze mnie polewke cały wieczór.... że takiemu jak ja to byk sie ocieli...albo prostytutka będzie dopłacać do spotkań....

P.s.
Jedno wam powiem laski mają świetny warsztat, zawsze mnie szokowalo jak one to robią że tak pachną.

1,807

W strasznie słabym towarzystwie się obracasz John.

1,808

mallwusia napisał/a:

Ponieważ?

1,809 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-05-14 15:11:33)

haha Capricornus cieszę się jeśli moja pomyłka (albo może liczba mnoga) poprawia Ci humor;)nieraz śmiałem się z rzeczy w stylu rozmnażania grzybów przez pączkowanie, więc jest jakaś równowaga:D tego z escort girl nie znałem mi słownik pokazywał escort - konwojent:) czyli one dzielą się na mniej albo bardziej ekskluzywne? hmm nie wiem na czym mogłyby polegać różnice np. że taka bardziej ekskluzywna zna się na różnych tematach i potrafi zaplanować jakieś ciekawe wyjścia chociażby wernisaż z koncertem, zainicjować dyskusję np. o historii sztuki albo silnika parowego itp. (w moim przypadku to raczej czyiś monolog bo miewam małą wiedzę i lubię jak ktoś opowiada) Albo np. pokazać miasto którego nie znam i gdzie jestem 1 raz, ale też hmm stawka wyższa? czyli hmm taka jakby namiastka że ma się dziewczynę jeśli dobrze myśle. dla mnie blokadą byłoby to że jakby wtedy pieniądze są warunkiem, i też trudno chyba nawiązać relację emocjonalną jeśli wspólny czas trwa zaledwie kilkanaście godzin, ale może inni jakoś potrafią:) słabym towarzystwie;)? u mnie na uczelni byli tacy koledzy którzy komuś tam organizowali jakiś wieczór kawalerski czy coś takiego, wnioskując z filmów jak jest np. "babski wieczór" i to oznacza że idą tylko dziewczyny, to na kawalerskim chyba są tylko osoby nie będące w związkach, nawet mnie zapraszali, było mi miło:)nie wiem jak się skończyło bo przeszedłem na ITS ale to chyba podobni koledzy jak ma john.doe tacy hmm organizatorzy że potrafią coś zaplanować dla kogoś;) Burzowy tylko że jeśli podejdziemy z takim założeniem że minimum 95% dziewczyn zdradza (a górna granica ustalona na 100% czyli tu już byśmy mieli każdą co do jednej) to nie ma sensu wcale zaczynać związku? i gdyby dziewczyny myślały tak samo o mężczyznach że oni tylko [i tu wklejone jakieś ogólnikowe sformułowania] to nie byłoby żadnej udanej relacji. Można sobie pozwolić chyba na inne założenia i może trafi się na kogoś mającego podobnie i wtedy będzie ok;) no ale nie wiem, Twój wybór

dzisiejsza wiadomość z portalu - użytkowniczka z krótkim opisem w którym było m.in. że lubi miło spędzić czas zwyczajnie porozmawiać: "o czym np. lubisz rozmawiać? na zdjęciu widać ciekawą zabudowę tak jakby szklane domy, to chyba u żeromskiego takie były?;)" (w tle było dużo przezroczystych ścian itp.)

1,810

John jak to jest, ze dosłownie każda spotkana przez Ciebie laska jest chętna, a Ty masz takie dylematy? Wymieniaj je co 6 miesięcy zanim zdążą zrobić coś głupiego i tyle.

1,811

nudny.trudny, można je trochę porównać do niegdysiejszych gejsz, z akcentem na "trochę" wink

1,812

mallwusia napisał/a:

Nie da się ukryć.

1,813 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-05-14 16:08:38)

nudny.trudny napisał/a:

dzisiejsza wiadomość z portalu - użytkowniczka z krótkim opisem w którym było m.in. że lubi miło spędzić czas zwyczajnie porozmawiać: "o czym np. lubisz rozmawiać? na zdjęciu widać ciekawą zabudowę tak jakby szklane domy, to chyba u żeromskiego takie były?;)" (w tle było dużo przezroczystych ścian itp.)

To pewnie jest z Łodzi ;-)
Dojeżdżają tam pociągi od Ciebie?

1,814 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-05-14 16:57:59)

mallwusia napisał/a:

Byś się zdziwiła jakie to towarzystwo. A co do gustów się nie dyskutuje. Ja lubię z nimi wyjść od czasu do czasu.

nudny.trudny napisał/a:

tego z escort girl nie znałem mi słownik pokazywał escort - konwojent:) czyli one dzielą się na mniej albo bardziej ekskluzywne? hmm nie wiem na czym mogłyby polegać różnice np. że taka bardziej ekskluzywna zna się na różnych tematach i potrafi zaplanować jakieś ciekawe wyjścia chociażby wernisaż z koncertem, zainicjować dyskusję np. o historii sztuki albo silnika parowego itp. (w moim przypadku to raczej czyiś monolog bo miewam małą wiedzę i lubię jak ktoś opowiada) Albo np. pokazać miasto którego nie znam i gdzie jestem 1 raz, ale też hmm stawka wyższa? czyli hmm taka jakby namiastka że ma się dziewczynę jeśli dobrze myśle. dla mnie blokadą byłoby to że jakby wtedy pieniądze są warunkiem, i też trudno chyba nawiązać relację emocjonalną jeśli wspólny czas trwa zaledwie kilkanaście godzin

Pomyśl o nich jak o świeżo poznanej dziewczynie z którą idziesz na imprezę, robisz dym na parkiecie, Ona ciągle się uśmiecha, jest zadowolona z twojego towarzystwa, a jak masz ochotę z kimś pogadać a nie tańczyć, to nie strzeli Ci focha tylko zapyta co Ci zamówić. Oczywiście możesz też głębiej pociągnąć tą znajomość...

Burzowy napisał/a:

John jak to jest, ze dosłownie każda spotkana przez Ciebie laska jest chętna, a Ty masz takie dylematy? Wymieniaj je co 6 miesięcy zanim zdążą zrobić coś głupiego i tyle.

No nie będę się czepiał, że nie wszystkie ... patrząc po wątku z Ex, ale zdradzę Ci moją metodę, jeśli zwrócisz na kogoś uwagę a On nie reaguje to odpuszczam, nie mam w zwyczaju wyłamywać zamkniętych drzwi - więc wybieram dziewczyny które są w moim typie i które nie mają przede mną zamkniętych drzwi. Taka prosta wstępna selekcja, a dalej to chyba czar analogowego człowieka który każdego niezależnie od tego co robi i kim jest traktuje z równym szacunkiem.

Capricornus napisał/a:

nudny.trudny, można je trochę porównać do niegdysiejszych gejsz, z akcentem na "trochę" wink

Klient płaci klient wymaga, dla mnie wystarczy, że patrzę na uśmiechniętą buzię która tańczy ze mną do rana wink. Wiem można mieć to za darmo, tutaj za opłatą mam perfekcyjne wyjście.

1,815

Uwaga ja się nie zdziwię. Są to osoby z wysokich stanowisk w różnych korpo itd. Inteligentni, energiczni z uzaleznieniami, brakami w etyce itd big_smile. Standard! Tylko jak Ty Dzonie nasz chcesz jakąś ciepłą kobietę w takie towarzystwo wprowadzic albo jak chcesz nagle z tego zrezygnować? wink W ogóle to chyba jakieś USA albo UK, tak? Weź Pan sprzedaj wszystko i osiedlij się gdzieś w Chinach z tradycyjną kobieta. O, problem rozwiązany. Następny proszę!

1,816 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-05-14 17:05:54)

Burzowy napisał/a:

Uwaga ja się nie zdziwię. Są to osoby z wysokich stanowisk w różnych korpo itd. Inteligentni, energiczni z uzaleznieniami, brakami w etyce itd big_smile. Standard! Tylko jak Ty Dzonie nasz chcesz jakąś ciepłą kobietę w takie towarzystwo wprowadzic albo jak chcesz nagle z tego zrezygnować? wink W ogóle to chyba jakieś USA albo UK, tak? Weź Pan sprzedaj wszystko i osiedlij się gdzieś w Chinach z tradycyjną kobieta. O, problem rozwiązany. Następny proszę!

Ja bardziej bawię się sportowcy, media, przedsiębiorcy. Dołączyłem do tych Gentlemenów po rozwodzie i w tej konwencji wieczorów nie brałem udziału będąc z kimś, pomimo tego że nic nie poprawnego tam nie robię (odpychają mnie wszelkiej maści prostytutki pod kątem zbliżeń), ale zabawa jest fajna.

1,817

john.doe80 napisał/a:
Burzowy napisał/a:

9/10 szkoda ze za pieniądze... choć w żartach o randkowaniu po moim tekście że za droga jest dla mnie... usłyszałem z kimś takim na randki chodziłaby gratis... i dopłacała do rachunku... [...]

big_smile

1,818

big_smile big_smile

1,819

hahah tongue

1,820

Spam i nic więcej.

Posty [ 1,756 do 1,820 z 4,192 ]

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 65 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wiadomości na portalach randkowych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024