Niski facet - szczera opinia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 1,705 ]

131 Ostatnio edytowany przez Misinx (2018-11-08 14:15:33)

Odp: Niski facet - szczera opinia.
niski_facet napisał/a:

To, że kobiety pragną wysokich to nie jest ich wina! Nie należy ich za to obarczać winą. To biologia nakazuje im wybierać najlepszych facetów z punktu widzenia genetycznego. Wysoki facet jest utożsamiany z dobrymi genami.

Tak samo dla nas facetów liczy się głównie uroda kobiet. Przyznajcie się szczerze - nawet jak kobieta ma najlepszy na świecie charakter ale wam się nie podoba - to dalibyście radę taką pokochać? No nie, bo facetom biologia nakazuje brać pod uwagę wygląd kobiet. U kobiet działa tak samo, tylko dla nich wzrost ma najważniejsze znaczenie.

Nie można za to winić kobiet.

Natomiast można winić biologię za to, że każdy facet ma potrzeby bliskości, seksu i stworzenia relacji. Przecież nie każdemu facetowi będzie to dane. Niesprawiedliwe jest to, że mimo wszystko biologia nakazuje mi szukać kobiety i się nie poddawać. Chciałbym sobie po prostu odpuścić i przejść przez życie sam, bez pociągu do kobiet. Chciałbym nie odczuwać potrzeb stworzenia relacji.  Być całkowicie zimnym.

Biologia skazuje nas na niepotrzebne cierpienie. To jest niesprawiedliwe

Dlatego w starej Sparcie mieli na to dobry sposób: skała big_smile Po prostu patrzyli przyszłościowo tongue

Ela210 napisał/a:

No w sumie to nie powinno nic takiego- jeśli jest zdrowy na umyśle i wie, że jeneste to nie jedyna kobieta na świecie.
W moim umyśle nic się nie dzieje, gdy ktoś powie że preferuje drobne blondynki.. smile

No nic się nie dzieje, bo co to za problem być drobną blondynką tongue Phi... Trochę nakładów finansowych i nawet ja mogę być drobną blondynką big_smile Kiedyś byłem blondynem to nawet byłoby mi łatwiej.
A jak jesteś kurduplem to nic nie poradzisz. Genów nie wyskrobiesz. Nawet jakby nogi wydłużyć to by człowiek głupio wyglądał i na dodatek mógłby się przewracać. Przesrane big_smile

Zobacz podobne tematy :

132

Coś mi się zdaje, że ten użytkownik już był na forum. Bo był temat o tego typu problemach i też posty że "w moim mieście są same wysokie dziewczyny".

Może gdybyś troszkę rozszerzył swoje wąskie spojrzenie na świat to zacząłbyś dostrzegać pary, w których facet jest niższy smile

133

Rising_Sun napisał/a:

Coś mi się zdaje, że ten użytkownik już był na forum. Bo był temat o tego typu problemach i też posty że "w moim mieście są same wysokie dziewczyny".

Może gdybyś troszkę rozszerzył swoje wąskie spojrzenie na świat to zacząłbyś dostrzegać pary, w których facet jest niższy smile

On nie dostrzega takich par, bo cały czas skanuje miasto w poszukiwaniu niskich kobietek.. smile

Ile jest par w których niewysoki facet spędza czas z atrakcyjną, wyższą dziewczyną. 1 na 100000? Podajecie rzadkie przykłady jakby to była jakaś powtarzająca się reguła. Czy jeżeli najnowszy iphone zostanie sprzedany na allegro za 100 złotych to znaczy, że nowy produkt marki z jabłkiem można kupić za jeden banknot?
Wyjątek o niczym nie świadczy. Tylu niskich facetów zostało odrzucanych. Większość kobiet nie chce niskiego.

135

serdecznyuzytkownik napisał/a:

Ile jest par w których niewysoki facet spędza czas z atrakcyjną, wyższą dziewczyną. 1 na 100000? Podajecie rzadkie przykłady jakby to była jakaś powtarzająca się reguła. Czy jeżeli najnowszy iphone zostanie sprzedany na allegro za 100 złotych to znaczy, że nowy produkt marki z jabłkiem można kupić za jeden banknot?
Wyjątek o niczym nie świadczy. Tylu niskich facetów zostało odrzucanych. Większość kobiet nie chce niskiego.

Czy takie narzekanie Ci pomaga, albo zmienia twoją sytuacje ?

136

niski_facet napisał/a:

Nie znam ani jednego faceta <170 którby byłby w związku nawet jeśli dobrze zarabia czy ok wygląda.

Dlaczego zawsze kobiety muszą ściemniać z tym, że znają faceta, który ma 150 cm wzrostu i jest z kobietą 180cm?

Hehe, hehe, hehe. big_smile Sorry. Może dlatego, że kobiety tych niższych akurat nie czują się na tyle czymś sfrustrowane, aby przesiadywać na forach robiąc za ciotki dobre rady. big_smile Sorry.
A widzisz? Czyli można być niskim, dającym szczęście i poczucie zadowolenia swojej kobicie. wink

To nie jest ściemnianie. Nie napisałam poprzednio, ale proszę - swojego czasu miałą kolegę w pracy, który był albo mojego wzrostu albo luciutenko wyższy (czyli okolice 1,7m).
I wiesz cio? Miał wspaniałą dziewczynę, prawie prawie narzeczoną, która miała minimum 1,8m. Dziewczyna bardzo atrakcyjna - bardzo dobrej urody, nietuzinkowa, artystyczna dusza ze sporymi technicznymi  umiejętnościami. I tak sobie byli parą,dopóki on z nią nie zerwał (się trochę zdziwiłam, że to on zerwał, a nie ona). A po niedługim czasie kolega poznał kolejną koleżankę co najmniej 1,8m  - również niezła, nietuzinkową, mądrą. Jakoś poczuli chemię na tyle, że przynajmniej się zaprzyjaźnili, organizowali wspólne wypady w weekendy.- a co bylo później, czy się zeszli czy nie - tego już nie wiem, bo odeszłam i jakoś tematu kolego nie poruszałam.
W każdym razie pamiętam tego faceta dobrze, bo gdyby nie to, że sama byłam zajęta, to byłby on dla mnie nawet nawet i na poważnie, gdyby coś tego bardziej. A facet bardzo inteligentny, dość przystojny i skromny - i nawet nie posiadał fryzjerskich szaleństw na głowie, ale za to miał w głowie.

137

Jak masz te 168 wzrostu i to jest wyznacznikiem Twej samooceny, to żadna czyjaś opinia tego nie zmieni. Popracuj nad sobą, nad tym komplexem. Inaczej poczucie własnej wartości zawsze będzie się Tobie zatrzymywać na 168 cm...

138 Ostatnio edytowany przez Koraliczek (2018-11-08 15:33:52)

Czesc!
Bylam kiedys na tym forum I bylam aktywna, jednak zapomnialam hasla do konta I tak musialam zalozyc nowe konto.

Zatem... Moj maz jest nizszy ode mnie. Ja mam 165, on jakies 163. Ja waze wiecej od niego. No I jakos nam sie udaje. Potwierdzam to co mowily inne osoby, jesli osoba jest pewna siebie, emanuje cieplem, zainteresowana jest drugs osoba, pokazuje zaangazowanie, ect- naprawde wzrost bedzie drugorzedny. Patrzcie na aktora Braciaka- wszystkie jego dziewczyny byly wyzsze od niego.
Moim zdaniem, jesli jakas kobieta otwarcie mowi ze dla niej mezczyzna zaczyna sie od 180cm I tego typu rzeczy, to jest powierzchowna i sorry, ale to powinna byc pierwsza czerwona lampka.
Nawet jesli niski mezczyzna stara sie o kobiete a ona woli wyzszych, to kobieta na poziomie nie powie nic takiego jak powyzej.

Moj maz zartuje ciagle na temat jego wzrostu, I rozladowuje to atmosfere. Polecam robic cos podobnego.

139

Napoleon uażany obecnie za niskiego w swoich czasach był Ok. Po prostu ludzie przez ostatnie sto lat urośli. Wpływ na to miała między innymi lepsza dieta  czy lepsze warunki mieszkaniowe.

140

Ehhh... gdyby w mojej rodzinie były takie problemy, to połowy z niej nie byłoby na świecie.

Otóż cały ród od strony ojca, to niscy mężczyźni. Mój dziadek nie miał 170cm i uwaga, w swoim życiu posiadał 3 żony.
Trzej wujkowie maja średnio 167-170cm- każdy ma żonę, dzieci, rodzine...
Mój ojciec- 167cm wzrostu. Jego najniższa i jednocześnie najstarsza kobieta miała 158cm i była o 5 lat młodsza. Cała reszta kobiet (a było ich całkiem sporo, bo mój ojciec to typowy szarmancki podrywacz wink ), była conajmniej jego wzrostu i min 10 lat młodsza. (Nie, nigdy nie był bogaty). Kobiety same go wyrywały.

Wzrost to w głównej mierze geny, zatem skoro nadal mamy „niskich ludzi” w naturze, to znaczy, ze ci ludzie jednak się jakoś rozmnażają, co? wink

W swoim środowisku mam conajmniej 5 kolegów do 170cm. Każdy ma partnerkę/żonę. Większość z nich nigdy nie miała problemu z podrywam i to dziewczyny same ich podrywały. Dlaczego? Bo są fajni, mają czasami ego wyższe od siebie ale w bardzo pozytywny sposób, są interesującymi ludźmi, wyraźnymi, z pasjami i silnymi charakterami. Czasami mam wrażenie, ze to właśnie deficyt wzrostu sprawił, ze wykreowali sobie tak silne osobowości.

Pozdrawiam z wysokości 160cm

141 Ostatnio edytowany przez Misinx (2018-11-08 15:44:22)

Koraliczek napisał/a:

Czesc!
Bylam kiedys na tym forum I bylam aktywna, jednak zapomnialam hasla do konta I tak musialam zalozyc nowe konto.

Zatem... Moj maz jest nizszy ode mnie. Ja mam 165, on jakies 163. Ja waze wiecej od niego. No I jakos nam sie udaje. Potwierdzam to co mowily inne osoby, jesli osoba jest pewna siebie, emanuje cieplem, zainteresowana jest drugs osoba, pokazuje zaangazowanie, ect- naprawde wzrost bedzie drugorzedny. Patrzcie na aktora Braciaka- wszystkie jego dziewczyny byly wyzsze od niego.
Moim zdaniem, jesli jakas kobieta otwarcie mowi ze dla niej mezczyzna zaczyna sie od 180cm I tego typu rzeczy, to jest powierzchowna i sorry, ale to powinna byc pierwsza czerwona lampka.
Nawet jesli niski mezczyzna stara sie o kobiete a ona woli wyzszych, to kobieta na poziomie nie powie nic takiego jak powyzej.

Moj maz zartuje ciagle na temat jego wzrostu, I rozladowuje to atmosfere. Polecam robic cos podobnego.

Ale w takim "Klerze" to Braciak nie emanował ciepłem big_smile No pewnością siebie to tak. W paru innych filmach też tongue

wielkieoczy napisał/a:

Ehhh... gdyby w mojej rodzinie były takie problemy, to połowy z niej nie byłoby na świecie.

Otóż cały ród od strony ojca, to niscy mężczyźni. Mój dziadek nie miał 170cm i uwaga, w swoim życiu posiadał 3 żony.
Trzej wujkowie maja średnio 167-170cm- każdy ma żonę, dzieci, rodzine...
Mój ojciec- 167cm wzrostu. Jego najniższa i jednocześnie najstarsza kobieta miała 158cm i była o 5 lat młodsza. Cała reszta kobiet (a było ich całkiem sporo, bo mój ojciec to typowy szarmancki podrywacz wink ), była conajmniej jego wzrostu i min 10 lat młodsza. (Nie, nigdy nie był bogaty). Kobiety same go wyrywały.

Wzrost to w głównej mierze geny, zatem skoro nadal mamy „niskich ludzi” w naturze, to znaczy, ze ci ludzie jednak się jakoś rozmnażają, co? wink

W swoim środowisku mam conajmniej 5 kolegów do 170cm. Każdy ma partnerkę/żonę. Większość z nich nigdy nie miała problemu z podrywam i to dziewczyny same ich podrywały. Dlaczego? Bo są fajni, mają czasami ego wyższe od siebie ale w bardzo pozytywny sposób, są interesującymi ludźmi, wyraźnymi, z pasjami i silnymi charakterami. Czasami mam wrażenie, ze to właśnie deficyt wzrostu sprawił, ze wykreowali sobie tak silne osobowości.

Pozdrawiam z wysokości 160cm

Dobra, dobra... Przyznaj się, że jesteście z Wietnamu wink  A ten nick to tak dla zmyłki. Widział kto wietnamkę z wielkimi oczami big_smile ?

142

Kurde.. czy wzrost ma ma aż takie znaczenie??? Czy wartości, czy zwykła miłość i to, że z kimś jest nam po prostu dobrze!

143

ja mam 172 wzrostu i waze 80

144 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-08 16:31:17)

Przymioty fizyczne człowieka, czyli to wszytko na co nie ma wpływu i odczucia wizualne innych osób względem nas samych mają znaczenie dla ludzi bardzo młodych, którzy chcą się podobać niezależnie od indywidualnych preferencji odbiorcy, i dla tych, którzy tylko i wyłącznie na tym opierają swoją atrakcyjność.
Takie osoby szukają wizualnego wzorca 'podobania się'. I stąd te tematy typu jestem niski, czyli do kitu ( co ciekawe kobiety nie mają tego 'problemu'), jestem brzydka, czyli do bani ze mną (to chyba domena kobiet wink )  itp. zadręczania się.
Dobra wiadomość dla autora - wielu z wiekiem z tego wyrasta wink

145

Serdeczyużytkownik, glosisz slogany i nieprawdy.

Nie, nie oceniam mężczyzn po wzroście. Oceniam ich po sposobie bycia, inteligencji, charakterze i generalnej chemii jaka jest pomiędzy nami. Mój nauczyciel pianina ma chyba 1.70m wzrostu, a gdybym nie była prawie zaobrączkowana i absolutnie zakochana w Miśku, to smaliłabym do niego cholewki, bo jest zarąbistym człowiekiem.

146

Beyondblackie napisał/a:

Serdeczyużytkownik, glosisz slogany i nieprawdy.

Nie, nie oceniam mężczyzn po wzroście. Oceniam ich po sposobie bycia, inteligencji, charakterze i generalnej chemii jaka jest pomiędzy nami. Mój nauczyciel pianina ma chyba 1.70m wzrostu, a gdybym nie była prawie zaobrączkowana i absolutnie zakochana w Miśku, to smaliłabym do niego cholewki, bo jest zarąbistym człowiekiem.

hhehee smile No zastanawiałam się, skąd ta nagła miłość do muzyki big_smile

147

Ela210 napisał/a:

hhehee smile No zastanawiałam się, skąd ta nagła miłość do muzyki big_smile

A, tam, na lekcje chodzę od sześciu lat i różnych nauczycieli miałam. Najlepsza była kobieta, która mnie uczyła 2014-1016.

Ale co nie powiedzieć, mały flircik i dreszczyk pomaga w graniu Schuberta wink

148

Coz, autorze wątku  - uczysz sie włoskiego, wyjezdzasz i jestes w raju.  Jadac na ulop do Włoch moje nieistniejace juz kompleksy znikają całkowicie. Blondynek tam tylko mało mają ale za to jak kuchnia .....

149

foggy napisał/a:

Coz, autorze wątku  - uczysz sie włoskiego, wyjezdzasz i jestes w raju.  Jadac na ulop do Włoch moje nieistniejace juz kompleksy znikają całkowicie. Blondynek tam tylko mało mają ale za to jak kuchnia .....

A co tam niby jest takiego? Przecież Polak u włoszki tymbardziej nie ma szans. Polacy są aseksualni dla włoszek. W drugą stronę tzn. facet włoch i kobieta Polska to co innego. Kobiety lubią włochów bo egzotyczny facet.

150

I lecisz kolejnym schematem.

151 Ostatnio edytowany przez szeptem (2018-11-08 19:38:04)

No to może i ja odpowiem - prawdą jest Autorze wątku, że kobiety zwracają uwagę na wzrost. Zarówno ja jak i wszystkie moje znajome i przyjaciółki twierdzimy, że jest to istotny faktor przy ew. wyborze partnera. To po prostu silniejsze od nas. Biologia i tyle. Ja mając 171 cm za atrakcyjnego uznaję faceta powyżej 185 cm. A im jest wyższy, tym lepiej. Przy kimś takim czuję się drobną małą i słabszą fizycznie kobietką co jest baaaardzo miłym uczuciem, uwierz. wink
Dlatego nie martw się, tylko szukaj niższej od siebie kobiety - jest ich sporo z tego co widzę. Na pewno trafisz na odpowiednią kiedyś, oczywiście jeśli ważne jest dla Ciebie by być stroną dominującą wzrostem. Jeśli zaś nie, to spokojnie. Bądź otwarty na sygnały od zainteresowanych Tobą pań, i tyle.

152

szeptem napisał/a:

No to może i ja odpowiem - prawdą jest Autorze wątku, że kobiety zwracają uwagę na wzrost. Zarówno ja jak i wszystkie moje znajome i przyjaciółki twierdzimy, że jest to istotny faktor przy ew. wyborze partnera. To po prostu silniejsze od nas. Biologia i tyle. Ja mając 171 cm za atrakcyjnego uznaję faceta powyżej 185 cm. A im jest wyższy, tym lepiej. Przy kimś takim czuję się drobną małą i słabszą fizycznie kobietką co jest baaaardzo miłym uczuciem, uwierz. wink
Dlatego nie martw się, tylko szukaj niższej od siebie kobiety - jest ich sporo z tego co widzę. Na pewno trafisz na odpowiednią kiedyś, oczywiście jeśli ważne jest dla Ciebie by być stroną dominującą wzrostem. Jeśli zaś nie, to spokojnie. Bądź otwarty na sygnały od zainteresowanych Tobą pań, i tyle.

I takie szczere opinie doceniam. Bez owijania w bawełnę i mydlenia oczu, szczera opinia smile. Netkobiety - bierzcie z niej przykład.

153

A tak właściwie Autorze, to tym tematem szukasz czego - rozwiązania czy alibi??

154

Dzięki wink

Dodać mogę, że niedawno poznałam pewnego interesujacego faceta mającego dokładnie 198 cm wzrostu. Oczywiście bardzo mi to wstępnie odpowiadało, jednak szybko okazało się, że wysoki wzrost to nie wszystko... smile

155

Cholercia, ja mam 184 a prawdopodobnie moja przyszła ma 178... jak żyć?! jak żyć?!?!

Jestem za niski sad

lol

156

SonyXperia napisał/a:

Przymioty fizyczne człowieka, czyli to wszytko na co nie ma wpływu i odczucia wizualne innych osób względem nas samych mają znaczenie dla ludzi bardzo młodych, którzy chcą się podobać niezależnie od indywidualnych preferencji odbiorcy, i dla tych, którzy tylko i wyłącznie na tym opierają swoją atrakcyjność.
Takie osoby szukają wizualnego wzorca 'podobania się'. I stąd te tematy typu jestem niski, czyli do kitu ( co ciekawe kobiety nie mają tego 'problemu'), jestem brzydka, czyli do bani ze mną (to chyba domena kobiet wink )  itp. zadręczania się.

A mnie @MysteryP za podobną opinię wyśmiał sad

157

Kuuuur nóż mi się w kieszeni otwiera gdy czytam takich przegrywów życiowych bo inaczej tego nazwać nie można. Szkoda że zlikwidowali obowiązkową służbę wojskową, bo tam z takich "chłoptasiów w rurkach" robiło się porządnych facetów.

Co ty chłopie masz do zainteresowania? Nie dość, że kurdupel to jeszcze beznadziejny charakter. Kobietą imponuje siła! Nie taka fizyczna tylko umysłowa. Każdy mówi, ze by chciała wysokiego, bogatego, przystojnego - spójrz na realia. Większość czai się godzinami, boi zagadać a nawet jak zagada to nieumiejętnie.

Znam za to masę facetów z jajami, nie wyglądają zajebiście większość to łysi faceci, niezbyt atrakcyjni. Pracujący w beznadziejnych pracach. Ale oni nie mają takich rozkmin tylko podchodzą i zagadują kobietę, podrywają i robią co chcą, bo nie skreślają się sami w swojej głowie tylko działają.

Zapamiętaj! Kobiety jedno mówią a drugie robią. Kobiety mogą latami czekać na tego wysokiego i przystojnego, będą sobie wmawiać i oczekiwać na księcia. Inni faceci wpadną jej w oko ale będą godzinami zastanawiać się podejść, zagadać, w końcu po kilku dniach wystalkują je i napiszą w internecie robiąc z siebie błaznów. Czar pryśnie.

Tymczasem jak facet jest konkretny może mieć 160 cm wzrostu i brzydką twarz. Potrzebuje tylko kilku rzeczy - potężnej pewności siebie, siły charakteru, uśmiechu, pozytywnego nastawienia i zadbania o siebie(higienia, perfumy itd).

Większość księżniczek czekającego na księcia opowiada bajki, że tylko z takim i takim się zwiąże, koniecznie brumet wysoki umięśniony sraki owaki. Podchodzi do niej konkretny facet 170, łysy i piwnym brzuchem i zostają parą!

Taka jest rzeczywistość. Zapamiętaj - kobieta stawia sobie wymagania kierując się logiką. Ale kluczem do zdobycia kobiety nie jest spełnianie ich wymagań tylko wzbudzenie emocji. Emocje można wzbudzić tylko i wyłącznie mając silny charakter.

Dlatego tak wiele kobiet zdradza swoich "bogatych" misiów. Dorwie jedna z drugą faceta "idealnego", wszystkie cechy spełnione, koleś ma własną firmę, auto, dom, bogaty itd. Ale nie wzbudza emocji bo zdobył ją "logiką" a nie emocjami. Taka kobieta trafi na kolesia z silnym charakterem, wzbudzi u niej emocje - i zdrada murowana.

Taka jest prawda dlatego zapamiętaj sobie. Kobiety jedno mówią a drugie robią. Jak będziesz słuchał ich gadania to daleko nie zajedziesz. Kluczem do kobiety są emocje, a nie logiczne gadanie.

https://www.youtube.com/watch?v=dWlAlIEzA4w

158

DamianLee napisał/a:

Kuuuur nóż mi się w kieszeni otwiera gdy czytam takich przegrywów życiowych bo inaczej tego nazwać nie można. Szkoda że zlikwidowali obowiązkową służbę wojskową, bo tam z takich "chłoptasiów w rurkach" robiło się porządnych facetów.

Co ty chłopie masz do zainteresowania? Nie dość, że kurdupel to jeszcze beznadziejny charakter. Kobietą imponuje siła! Nie taka fizyczna tylko umysłowa. Każdy mówi, ze by chciała wysokiego, bogatego, przystojnego - spójrz na realia. Większość czai się godzinami, boi zagadać a nawet jak zagada to nieumiejętnie.

Znam za to masę facetów z jajami, nie wyglądają zajebiście większość to łysi faceci, niezbyt atrakcyjni. Pracujący w beznadziejnych pracach. Ale oni nie mają takich rozkmin tylko podchodzą i zagadują kobietę, podrywają i robią co chcą, bo nie skreślają się sami w swojej głowie tylko działają.

Zapamiętaj! Kobiety jedno mówią a drugie robią. Kobiety mogą latami czekać na tego wysokiego i przystojnego, będą sobie wmawiać i oczekiwać na księcia. Inni faceci wpadną jej w oko ale będą godzinami zastanawiać się podejść, zagadać, w końcu po kilku dniach wystalkują je i napiszą w internecie robiąc z siebie błaznów. Czar pryśnie.

Tymczasem jak facet jest konkretny może mieć 160 cm wzrostu i brzydką twarz. Potrzebuje tylko kilku rzeczy - potężnej pewności siebie, siły charakteru, uśmiechu, pozytywnego nastawienia i zadbania o siebie(higienia, perfumy itd).

Większość księżniczek czekającego na księcia opowiada bajki, że tylko z takim i takim się zwiąże, koniecznie brumet wysoki umięśniony sraki owaki. Podchodzi do niej konkretny facet 170, łysy i piwnym brzuchem i zostają parą!

Taka jest rzeczywistość. Zapamiętaj - kobieta stawia sobie wymagania kierując się logiką. Ale kluczem do zdobycia kobiety nie jest spełnianie ich wymagań tylko wzbudzenie emocji. Emocje można wzbudzić tylko i wyłącznie mając silny charakter.

Dlatego tak wiele kobiet zdradza swoich "bogatych" misiów. Dorwie jedna z drugą faceta "idealnego", wszystkie cechy spełnione, koleś ma własną firmę, auto, dom, bogaty itd. Ale nie wzbudza emocji bo zdobył ją "logiką" a nie emocjami. Taka kobieta trafi na kolesia z silnym charakterem, wzbudzi u niej emocje - i zdrada murowana.

Taka jest prawda dlatego zapamiętaj sobie. Kobiety jedno mówią a drugie robią. Jak będziesz słuchał ich gadania to daleko nie zajedziesz. Kluczem do kobiety są emocje, a nie logiczne gadanie.

No i mamy konkret!!! big_smile

Stawiam browara cool

big_smile big_smile big_smile

159

DamianLee napisał/a:

Kuuuur nóż mi się w kieszeni otwiera gdy czytam takich przegrywów życiowych bo inaczej tego nazwać nie można.
...
Co ty chłopie masz do zainteresowania? Nie dość, że kurdupel to jeszcze beznadziejny charakter. Kobietą imponuje siła!
.....
Ale kluczem do zdobycia kobiety nie jest spełnianie ich wymagań tylko wzbudzenie emocji. Emocje można wzbudzić tylko i wyłącznie mając silny charakter.
.....
.......
Kluczem do kobiety są emocje, a nie logiczne gadanie.

To żeś dolał oliwy do ognia!

160

A i dobrze, może książę wyjmie siano z butów i obudzi wink big_smile

161 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-08 20:07:45)

foggy napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A mnie @MysteryP za podobną opinię wyśmiał sad

To nie opinia. To fakty wink No naprawdę, nic mi po tych metrach w górę, jak reszta kuleje... Aczkolwiek czytając ostatnie wypowiedzi mogę się podejrzewać o to, że nie jestem 100% kobietą big_smile Serio nie kręci mnie super wysoki wzrost tongue. Ten typ SX tak ma wink

162

niski_facet napisał/a:
szeptem napisał/a:

I takie szczere opinie doceniam. Bez owijania w bawełnę i mydlenia oczu, szczera opinia smile. Netkobiety - bierzcie z niej przykład.

Hhhe smile)) Szeptem- a przy mężczyżnie 1,80 czujesz się silniejsza fizycznie? smile)
ale ok.. rozumiem że wolisz czuć się fizycznie taka malutka..
To u mnie taki 190 głupszy a niezbyt rozgarnięty nie miałby szans wywołać takiego wrażenia.

163 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-08 20:15:40)

Sorry, wybaczcie, ale wolę, jak facet niezależnie od wzrostu umie się bić big_smile wink

164

SonyXperia napisał/a:

Sorry, wybaczcie, ale wolę, jak facet niezależnie od wzrostu umie się bić big_smile wink

W ten weekend na Tauron Arenie się biją smile smile

165

Znam takich co umieją się bić. I nie szanują kobiet.

A ja szybko biegam i mam telefon a numer na policję znam na pamięć tongue big_smile

166 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-08 20:21:00)

Między sobą. A nie kobiet. Co ma piernik do wiatraka?

167

O tym mówię. Tłuc chciał się ze mną w sobotę gostek bo podrywałem sprzedawczynię, którą on chciał poderwać. A mi nakłamał że ma żonę big_smile a ona mi powiedziała, że to stary pierdziel tongue

Więc... bić się nie umiem ale szanuję kobiety tongue big_smile wink

168

Ja tam obstaję przy swoim tongue Normalnie komandos mi się marzy big_smile

169

Przecież Ci takiego nie bronię smile Znam z pracy ale młodzik wink I poszedł do woja teraz. Ej, chyba off top. Idę gdzieś indziej wink

Sorry winetou moderacyjo!

170

Tego by jeszcze brakowało big_smile big_smile big_smile

171

O gustach i guścikach się nie dyskutuje wink tongue

172 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-11-08 20:58:08)

DamianLee napisał/a:

Gdzię żeś się tego na czytał? Czasem oglądam taki program "Kuba Wojewódzki". I tam przychodzą, różni faceci i kobiety, łysi, mali, wielcy, często znane gwiazdy. A co do czego, to  srają tam w gacie. Sorry. Nawet słynni aktorzy "twardzi" raperzy (łysi) z ulicy (bez nazwisk) po prostu srają w gacie, jąkają się. Wystarczy kanapa z kamerą smile

Wniosek. Kierujesz się wyobraźnią i stereotypami. Człowiek to nie robot, a facet to też człowiek. Gorzej, jak kobieta ma skrzywioną wizję faceta tyrana i z takim potrafi wytrzymać nawet całe swoje życie.

Poza tym bardzo uogólniasz, bo znam dziewczyny, które takie nie są. Wręcz przeciwnie.

173

SonyXperia napisał/a:

Damski bokser?
Nie?
To pewnie jakiś bandzior...chętnie i dobrze się bije smile

174

zwyczajny gość napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Damski bokser?
Nie?

Bandzior, nie bandzior... aby bić się umiał lol

Karate Kid tongue wink

175

No to ja jakas nienormalna muszę być, bo nijak wzrost mojego nauczyciela pianina mi nie przeszkadza...

176

SonyXperia napisał/a:

Damski bokser?
Nie?

Hahaha big_smile Kolejny męski kompleks tongue Facet który nie da sobie obić facjaty, to od razu bandzior przez duże B, of kors tongue Trenujcie dalej biegi big_smile tongue

177 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-11-08 22:46:18)

A ja chyba nienormalna, że znowu dałam się nabrać na jakiś temat niskich facetach, myśląc że szukają jakiś odpowiedzi, a nie okazji do pojojczenia. big_smile
Jednakże  droga redakcjo, proszę rozważyć  otwarcie nowego działu: Jojczenie.. I tam przenosić wątki. Zaoszczędzicie sobie czasu..
A podrozdziały wymyślimy. smile
  .

178

Ela210 napisał/a:

A ja chyba nienormalna, że znowu dałam się nabrać na jakiś temat niskich facetach, myśląc że szukają jakiś odpowiedzi, a nie okazji do pojojczenia. big_smile
Jednakże  droga redakcjo, proszę rozważyć  otwarcie nowego działu: Jojczenie.. I tam przenosić wątki. Zaoszczędzicie sobie czasu..
  .

Pani Premier się odezwała big_smile

179

Ela210 napisał/a:

.

Ela, Jesteś genialna big_smile smile

180

Powiem prosto: małostkowy i zawistny przegryw będzie zawsze nieatrakcyjny, nieważne jak wysoki jest.

181 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2018-11-08 23:22:23)

SonyXperia napisał/a:

Wysoki facet lepiej się bije od niskiego. Większy zasięg rąk, a tym samym możliwość trzymania przeciwnika na dystans.

182

MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wysoki facet lepiej się bije od niskiego. Większy zasięg rąk, a tym samym możliwość trzymania przeciwnika na dystans.

Nie. Wzrost ma tylko i wyłącznie wpływ na styl walki.

183

SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jaki styl ? Wysoki facet zdominuje niższego w stójce.

184

MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Indywidualny styl. Nigdy nie wiesz jakie umiejętności ma przeciwnik. A wzrost, to niestety nie umiejętności, technika i siła fizyczna.

185

SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Indywidualny styl. Nigdy nie wiesz jakie umiejętności ma przeciwnik. A wzrost, to niestety nie umiejętności, technika i siła fizyczna.

Wzrost ma olbrzymie znaczenie w sportach walki jak: boks, kickboxing, muay thai, mma, więc i na ulicy będzie na korzyść.

186

MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Wzrost ma olbrzymie znaczenie w sportach walki jak: boks, kickboxing, muay thai, mma, więc i na ulicy będzie na korzyść.

A ja Ci kolejny raz powtarzam - zależy od przeciwnika i jego umiejętności.

187

SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No oczywiście, że zależy ale bycie wyższym jest zawsze na plus.

188 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-08 23:43:16)

MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Niekoniecznie. To zależy co potrafi wyższy osobnik. I do tego zmierzam - sam wzrost, to nic. wink

189

SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Niekoniecznie. To zależy co potrafi wyższy osobnik. I do tego zmierzam - sam wzrost, to nic. wink

Nawet jak nic nie potrafi, to ręka jest dłuższa i ma większy zasięg, a zwykłego cepa to umie każdy wyprowadzić.

190 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-11-08 23:54:53)

MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Nawet jak nic nie potrafi, to ręka jest dłuższa i ma większy zasięg, a zwykłego cepa to umie każdy wyprowadzić.

Przykro mi, ale nie bez powodu mówi się o "sztuce walki" wink
A z liścia, to i ja potrafią dać wysokiemu facetowi big_smile tongue wink

191

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Damski bokser?
Nie?

Bandzior, nie bandzior... aby bić się umiał lol

Karate Kid tongue wink

Hmmm a pan Miyagi uczył Karate Kida by się nie bić....

192

SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wyższy wzrost jest zaletą w sportach walki i o to mi chodzi. Wiadomo, że konfrontując wysokiego laika z mistrzem świata wagi ciężkiej ten pierwszy przegra.

193

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Damski bokser?
Nie?

Hahaha big_smile Kolejny męski kompleks tongue Facet który nie da sobie obić facjaty, to od razu bandzior przez duże B, of kors tongue Trenujcie dalej biegi big_smile tongue

Facet, który nie daje sobie obić facjaty .......  szybko biega smile big_smile

194

MysteryP napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
MysteryP napisał/a:

Wyższy wzrost jest zaletą w sportach walki i o to mi chodzi. Wiadomo, że konfrontując wysokiego laika z mistrzem świata wagi ciężkiej ten pierwszy przegra.

Rozumiem, ze jesteś wysoki,ale nie znasz żadnej sztuki walki wink Walka to umiejętności nie sam wzrost. Nie przeskoczysz tego.

195

SonyXperia napisał/a:

Rozumiem, ze jesteś wysoki,ale nie znasz żadnej sztuki walki wink Walka to umiejętności nie sam wzrost. Nie przeskoczysz tego.

Trenowałem swojego czasu i wiem doskonale, że zasięg rąk ma ogromne znaczenie wink I nie odwracaj kota ogonem, bo mówimy o zaletach wzrostu.

Posty [ 131 do 195 z 1,705 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024