To, że kobiety pragną wysokich to nie jest ich wina! Nie należy ich za to obarczać winą. To biologia nakazuje im wybierać najlepszych facetów z punktu widzenia genetycznego. Wysoki facet jest utożsamiany z dobrymi genami.
Tak samo dla nas facetów liczy się głównie uroda kobiet. Przyznajcie się szczerze - nawet jak kobieta ma najlepszy na świecie charakter ale wam się nie podoba - to dalibyście radę taką pokochać? No nie, bo facetom biologia nakazuje brać pod uwagę wygląd kobiet. U kobiet działa tak samo, tylko dla nich wzrost ma najważniejsze znaczenie.
Nie można za to winić kobiet.
Natomiast można winić biologię za to, że każdy facet ma potrzeby bliskości, seksu i stworzenia relacji. Przecież nie każdemu facetowi będzie to dane. Niesprawiedliwe jest to, że mimo wszystko biologia nakazuje mi szukać kobiety i się nie poddawać. Chciałbym sobie po prostu odpuścić i przejść przez życie sam, bez pociągu do kobiet. Chciałbym nie odczuwać potrzeb stworzenia relacji. Być całkowicie zimnym.
Biologia skazuje nas na niepotrzebne cierpienie. To jest niesprawiedliwe
Dlatego w starej Sparcie mieli na to dobry sposób: skała Po prostu patrzyli przyszłościowo
No w sumie to nie powinno nic takiego- jeśli jest zdrowy na umyśle i wie, że jeneste to nie jedyna kobieta na świecie.
W moim umyśle nic się nie dzieje, gdy ktoś powie że preferuje drobne blondynki..
No nic się nie dzieje, bo co to za problem być drobną blondynką Phi... Trochę nakładów finansowych i nawet ja mogę być drobną blondynką
Kiedyś byłem blondynem to nawet byłoby mi łatwiej.
A jak jesteś kurduplem to nic nie poradzisz. Genów nie wyskrobiesz. Nawet jakby nogi wydłużyć to by człowiek głupio wyglądał i na dodatek mógłby się przewracać. Przesrane