Niski facet - szczera opinia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Strony Poprzednia 1 25 26 27

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,691 do 1,705 z 1,705 ]

1,691

Odp: Niski facet - szczera opinia.

Ze maja taka warstwe makijazu ze skora twarzy jest jasniejsza od szyi. Widac ze taka wybielona, trudno to pisacac zobaczcie na zdjecia

https://ocdn.eu/zapytaj/MDA_/a26d69a1e7 … 78ca1.jpeg

https://s3.party.pl/newsy/love-island-551986-MT.jpg

Zobacz podobne tematy :

1,692 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-02-05 11:25:29)

colo napisał/a:

Trzeba gnoić kobiety, gdy na portalach randkowych na fejk kontach kleją się do przystojniaka zjechać je, wyśmiać albo umówić się i nie przyjść na spotkanie a wtedy napisać ej ale jak cię widziałem z daleka to brzydka byłaś, lub na starcie pisać - nie ta liga wiedźmo co ty sobie myślisz że masz u mnie szansę? Ja wysoki wysportowany przystojny klasycznie, a ty z przeciętną twarzą, z przeciętną sylwetką do mnie piszesz, weź umów się z kimś ze swojej ligi

0 litości dla kobiet

I kto ma niby to robić? Ci wysocy, wysportowani, którym z taką łatwością przychodzi poznawanie dziewczyn? Altruistów szukasz? Chcesz by ktoś załatwił za ciebie twój problem? Raczej takich nie znajdziesz, faceci nie lubią zbyt wielkiego tłoku w kolejce do pań.
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle  nie masz wielkich szans.

1,693 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-02-05 11:27:30)

To nie jest makijaz tylko swiatlo i prawdopodobnie program do obrobki graficznej big_smile zdziwilbys sie jak takie zdjecia wygladaja przed obrobka.

https://thumbs.img-sprzedajemy.pl/1000x901c/48/b3/74/retusz-obrobka-zdjec-fotomontaz-grafik-pozostale-uslugi-szczecin-419386897.jpg

1,694

Salomonka napisał/a:
colo napisał/a:

Trzeba gnoić kobiety, gdy na portalach randkowych na fejk kontach kleją się do przystojniaka zjechać je, wyśmiać albo umówić się i nie przyjść na spotkanie a wtedy napisać ej ale jak cię widziałem z daleka to brzydka byłaś, lub na starcie pisać - nie ta liga wiedźmo co ty sobie myślisz że masz u mnie szansę? Ja wysoki wysportowany przystojny klasycznie, a ty z przeciętną twarzą, z przeciętną sylwetką do mnie piszesz, weź umów się z kimś ze swojej ligi

0 litości dla kobiet

I kto ma niby to robić? Ci wysocy, wysportowani, którym z taką łatwością przychodzi poznawanie dziewczyn? Altruistów szukasz? Chcesz by ktoś załatwił za ciebie twój problem? Raczej takich nie znajdziesz, faceci nie lubią zbyt wielkiego tłoku w kolejce do pań.
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle naprawdę nie masz wielkich szans.

To prawda. Jak jest tłok, to ci niscy z tyłu i tak nie widzą w ogóle za czym stoją. I można się nieźle wrobić.

1,695

Salomonka napisał/a:

Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle  nie masz wielkich szans.

Czyli przyznajesz ze wysocy wysportowani z łatwością poznają dziewczyny tylko z samego wyglądu. Zatem nie oszalałem tylko serio tak jest.
Niczego sobie nie wmówiłem, wygląd ważniejszy od charakteru. Dziewczyny są puste

1,696 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-02-05 11:32:31)

Misinx napisał/a:
Salomonka napisał/a:
colo napisał/a:

0 litości dla kobiet

Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle naprawdę nie masz wielkich szans.

To prawda. Jak jest tłok, to ci niscy z tyłu i tak nie widzą w ogóle za czym stoją. I można się nieźle wrobić.

No tak, niskim nie jest wszystko jedno za czym stoją. Ma być śliczna, zagraniczna i taka, której ten wysoki pozazdrości, aż swą kwadratową szczęką będzie zgrzytał.

1,697 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-02-05 11:32:45)

colo napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Czyli przyznajesz ze wysocy wysportowani z łatwością poznają dziewczyny tylko z samego wyglądu. Zatem nie oszalałem tylko serio tak jest.
Niczego sobie nie wmówiłem, wygląd ważniejszy od charakteru. Dziewczyny są puste

No tak. Poznają te puste z samego wyglądu. A Ciebie interesują puste ?

Salomonka napisał/a:

No tak, niskim nie jest wszystko jedno za czym stoją. Ma być śliczna, zagraniczna i taka, której tej wysoki pozazdrości, aż swą kwadratową szczęką będzie zgrzytał.

Ja pamiętam czasy jak człowiek stał za szynką, a dostał paprykarz big_smile

1,698

Misinx napisał/a:

Ja mam postulat do moderacji, żeby ten temat przenieść do netkafejek, bo robi się tu coraz zabawniej, a nie chcę być znowu posądzany o off top big_smile

Pomyślimy nad tym, ale na chwilę obecną wszystko wskazuje na to, że wątek trzeba będzie po prostu zamknąć.
Jak ktoś się rejestruje z nowym kontem X razy dziennie, to z całą pewnością są to poważne zaburzenia psychiczne, nie ma sensu wdawać się w dyskusje z chorym człowiekiem.

1,699

Misinx napisał/a:
colo napisał/a:
Salomonka napisał/a:

No tak. Poznają te puste z samego wyglądu. A Ciebie interesują puste ?

Salomonka napisał/a:

No tak, niskim nie jest wszystko jedno za czym stoją. Ma być śliczna, zagraniczna i taka, której tej wysoki pozazdrości, aż swą kwadratową szczęką będzie zgrzytał.

Ja pamiętam czasy jak człowiek stał za szynką, a dostał paprykarz big_smile

Czasem człowiek nie docenia tego, co dostał smile  Ach, ten smak Paprykarzu szczecińskiego...Dziś bym szynkę oddała za niego smile

1,700 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-02-05 11:39:53)

Nie ma to, jak łapanie za słówka, żęby pociągnąć "dyskusję" na ten "właściwy tor".

Człowieku, a może warto się zastanowić, dlaczego ludzie (też)patrzą na wygląd? No, rusz trochę głową i się zastanów. Co przyciąga czyjąć uwagę a niekoniecznie musi zatrzymać tą uwage na dłużej? Ano atrybuty wizualne, bo jakoś tak mamy, żę wzrok jest naszym dominującym zmysłem. Może stwórz sobie rzeczywistość alternatywną i pomyśl, jakby to było, gdybyśmy byli węchowcami, tak jak psy....Albo posługiwali się echolokacją..
Każdy polega na wrażeniach i bodźcach odbieranych ze środowiska i nic nie poradzisz na to, że ja, Ty i cała ludzka populacja odbiera te wrażenia głównie za pomocą wzroku. Poza tym, może warto uzmysłowić sobie, że dla facetów wygląd jest tak samo ważny.

edit: Uff, dzięki Ci Moderacjo smile

A paprykarz - sama pychota: ryba zmielona razem z kutrem smile

1,701

Ja rozumiem frustrację że ktoś nas nie uważa za atrakcyjnych ale tajemnica pozostaje dla mnie pretensja że ktoś sam siebie uważa za atrakcyjnego (w tym przypadku kobiety).

1,702

Lubię sobie poczytać ten wątek, tu się zawsze dużo dzieje i poprawia mi humor smile

1,703

Przepraszam. Uniosłem się. Nie miałem zamiaru nikogo obrazić.

jjbp po prostu przeszkadza mi to, że dziewczyny przeciętnie wyglądające, po zrobieniu makijażu stają się ładniejsze i tym samym ich mniemanie na swój temat wzrasta. Jednocześnie te dziewczyny postrzegają niskich facetów za nieatrakcyjnych. Widzisz tu hipokryzję?

Rozumiem, że każdy może mieć swój gust. Problem w tym, że niscy przez ogół kobiet są uważani za nieatrakcyjnych. To nie jest tak że np pewna aktorka podoba się wielu facetom, a innym nie, co nie znaczy że jest nieatrakcyjna. Po prostu nie trafia w ich gust. W przypadku niskich facetów pojawia się inny schemat - jesteś niski to jesteś nieatrakcyjny. Poza tym o ile w przypadku gustu proporcje rozchodzą się po równo to tu jest 99 do 1 na NIE dla niskich

1,704 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-02-05 12:08:36)

Ja widzę hipokryzję w tym że kobiety nie mogą wybierać ale na przestrzeni wątku pojawił się szereg kategorii kobiet (dzieciate, 3/10 w makijażu, przechodzone) których nawet koleś bez powodzenia by nie chciał.

Czyli jak kobiety wybierają to jest źle ale jak koleś narzeka ze ma szansę na same 3/10 w makijażu to już ma prawo wybierać?

Prawda jest też taka że ja sobie mogę uważać że jestem Bóg wie jaka modellą ale jeśli reszta otoczenia z naciskiem ma facetów tak o mnie nie myśli to wianuszka asonisów raczej mieć nie będę. Więc to co te dziewczyny o sobie myślą to jedno a to czy mają powodzenia to drugie

1,705

niskikoles napisał/a:

Przepraszam. Uniosłem się. Nie miałem zamiaru nikogo obrazić.

jjbp po prostu przeszkadza mi to, że dziewczyny przeciętnie wyglądające, po zrobieniu makijażu stają się ładniejsze i tym samym ich mniemanie na swój temat wzrasta. Jednocześnie te dziewczyny postrzegają niskich facetów za nieatrakcyjnych. Widzisz tu hipokryzję?

Rozumiem, że każdy może mieć swój gust. Problem w tym, że niscy przez ogół kobiet są uważani za nieatrakcyjnych. To nie jest tak że np pewna aktorka podoba się wielu facetom, a innym nie, co nie znaczy że jest nieatrakcyjna. Po prostu nie trafia w ich gust. W przypadku niskich facetów pojawia się inny schemat - jesteś niski to jesteś nieatrakcyjny. Poza tym o ile w przypadku gustu proporcje rozchodzą się po równo to tu jest 99 do 1 na NIE dla niskich

Kończ waść, wstydu sobie oszczędź.

Posty [ 1,691 do 1,705 z 1,705 ]

Strony Poprzednia 1 25 26 27

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet - szczera opinia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024