Ze maja taka warstwe makijazu ze skora twarzy jest jasniejsza od szyi. Widac ze taka wybielona, trudno to pisacac zobaczcie na zdjecia
1,691 2021-02-05 11:24:10
1,692 2021-02-05 11:24:11 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-02-05 11:25:29)
Trzeba gnoić kobiety, gdy na portalach randkowych na fejk kontach kleją się do przystojniaka zjechać je, wyśmiać albo umówić się i nie przyjść na spotkanie a wtedy napisać ej ale jak cię widziałem z daleka to brzydka byłaś, lub na starcie pisać - nie ta liga wiedźmo co ty sobie myślisz że masz u mnie szansę? Ja wysoki wysportowany przystojny klasycznie, a ty z przeciętną twarzą, z przeciętną sylwetką do mnie piszesz, weź umów się z kimś ze swojej ligi
0 litości dla kobiet
I kto ma niby to robić? Ci wysocy, wysportowani, którym z taką łatwością przychodzi poznawanie dziewczyn? Altruistów szukasz? Chcesz by ktoś załatwił za ciebie twój problem? Raczej takich nie znajdziesz, faceci nie lubią zbyt wielkiego tłoku w kolejce do pań.
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle nie masz wielkich szans.
1,693 2021-02-05 11:25:52 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2021-02-05 11:27:30)
To nie jest makijaz tylko swiatlo i prawdopodobnie program do obrobki graficznej zdziwilbys sie jak takie zdjecia wygladaja przed obrobka.
1,694 2021-02-05 11:26:21
colo napisał/a:Trzeba gnoić kobiety, gdy na portalach randkowych na fejk kontach kleją się do przystojniaka zjechać je, wyśmiać albo umówić się i nie przyjść na spotkanie a wtedy napisać ej ale jak cię widziałem z daleka to brzydka byłaś, lub na starcie pisać - nie ta liga wiedźmo co ty sobie myślisz że masz u mnie szansę? Ja wysoki wysportowany przystojny klasycznie, a ty z przeciętną twarzą, z przeciętną sylwetką do mnie piszesz, weź umów się z kimś ze swojej ligi
0 litości dla kobiet
I kto ma niby to robić? Ci wysocy, wysportowani, którym z taką łatwością przychodzi poznawanie dziewczyn? Altruistów szukasz? Chcesz by ktoś załatwił za ciebie twój problem? Raczej takich nie znajdziesz, faceci nie lubią zbyt wielkiego tłoku w kolejce do pań.
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle naprawdę nie masz wielkich szans.
To prawda. Jak jest tłok, to ci niscy z tyłu i tak nie widzą w ogóle za czym stoją. I można się nieźle wrobić.
1,695 2021-02-05 11:28:19
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle nie masz wielkich szans.
Czyli przyznajesz ze wysocy wysportowani z łatwością poznają dziewczyny tylko z samego wyglądu. Zatem nie oszalałem tylko serio tak jest.
Niczego sobie nie wmówiłem, wygląd ważniejszy od charakteru. Dziewczyny są puste
1,696 2021-02-05 11:30:33 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2021-02-05 11:32:31)
Salomonka napisał/a:colo napisał/a:Trzeba gnoić kobiety, gdy na portalach randkowych na fejk kontach kleją się do przystojniaka zjechać je, wyśmiać albo umówić się i nie przyjść na spotkanie a wtedy napisać ej ale jak cię widziałem z daleka to brzydka byłaś, lub na starcie pisać - nie ta liga wiedźmo co ty sobie myślisz że masz u mnie szansę? Ja wysoki wysportowany przystojny klasycznie, a ty z przeciętną twarzą, z przeciętną sylwetką do mnie piszesz, weź umów się z kimś ze swojej ligi
0 litości dla kobiet
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle naprawdę nie masz wielkich szans.To prawda. Jak jest tłok, to ci niscy z tyłu i tak nie widzą w ogóle za czym stoją. I można się nieźle wrobić.
No tak, niskim nie jest wszystko jedno za czym stoją. Ma być śliczna, zagraniczna i taka, której ten wysoki pozazdrości, aż swą kwadratową szczęką będzie zgrzytał.
1,697 2021-02-05 11:30:41 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-02-05 11:32:45)
Salomonka napisał/a:I kto ma niby to robić? Ci wysocy, wysportowani, którym z taką łatwością przychodzi poznawanie dziewczyn? Altruistów szukasz? Chcesz by ktoś załatwił za ciebie twój problem? Raczej takich nie znajdziesz, faceci nie lubią zbyt wielkiego tłoku w kolejce do pań.
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle nie masz wielkich szans.Czyli przyznajesz ze wysocy wysportowani z łatwością poznają dziewczyny tylko z samego wyglądu. Zatem nie oszalałem tylko serio tak jest.
Niczego sobie nie wmówiłem, wygląd ważniejszy od charakteru. Dziewczyny są puste
No tak. Poznają te puste z samego wyglądu. A Ciebie interesują puste ?
No tak, niskim nie jest wszystko jedno za czym stoją. Ma być śliczna, zagraniczna i taka, której tej wysoki pozazdrości, aż swą kwadratową szczęką będzie zgrzytał.
Ja pamiętam czasy jak człowiek stał za szynką, a dostał paprykarz
1,698 2021-02-05 11:34:14
Ja mam postulat do moderacji, żeby ten temat przenieść do netkafejek, bo robi się tu coraz zabawniej, a nie chcę być znowu posądzany o off top
Pomyślimy nad tym, ale na chwilę obecną wszystko wskazuje na to, że wątek trzeba będzie po prostu zamknąć.
Jak ktoś się rejestruje z nowym kontem X razy dziennie, to z całą pewnością są to poważne zaburzenia psychiczne, nie ma sensu wdawać się w dyskusje z chorym człowiekiem.
1,699 2021-02-05 11:35:37
colo napisał/a:Salomonka napisał/a:I kto ma niby to robić? Ci wysocy, wysportowani, którym z taką łatwością przychodzi poznawanie dziewczyn? Altruistów szukasz? Chcesz by ktoś załatwił za ciebie twój problem? Raczej takich nie znajdziesz, faceci nie lubią zbyt wielkiego tłoku w kolejce do pań.
Zastanów się nad sobą, bo naprawdę z takim podejściem do swojego problemu i do kobiet w ogóle nie masz wielkich szans.Czyli przyznajesz ze wysocy wysportowani z łatwością poznają dziewczyny tylko z samego wyglądu. Zatem nie oszalałem tylko serio tak jest.
Niczego sobie nie wmówiłem, wygląd ważniejszy od charakteru. Dziewczyny są pusteNo tak. Poznają te puste z samego wyglądu. A Ciebie interesują puste ?
Salomonka napisał/a:No tak, niskim nie jest wszystko jedno za czym stoją. Ma być śliczna, zagraniczna i taka, której tej wysoki pozazdrości, aż swą kwadratową szczęką będzie zgrzytał.
Ja pamiętam czasy jak człowiek stał za szynką, a dostał paprykarz
Czasem człowiek nie docenia tego, co dostał Ach, ten smak Paprykarzu szczecińskiego...Dziś bym szynkę oddała za niego
1,700 2021-02-05 11:35:52 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-02-05 11:39:53)
Nie ma to, jak łapanie za słówka, żęby pociągnąć "dyskusję" na ten "właściwy tor".
Człowieku, a może warto się zastanowić, dlaczego ludzie (też)patrzą na wygląd? No, rusz trochę głową i się zastanów. Co przyciąga czyjąć uwagę a niekoniecznie musi zatrzymać tą uwage na dłużej? Ano atrybuty wizualne, bo jakoś tak mamy, żę wzrok jest naszym dominującym zmysłem. Może stwórz sobie rzeczywistość alternatywną i pomyśl, jakby to było, gdybyśmy byli węchowcami, tak jak psy....Albo posługiwali się echolokacją..
Każdy polega na wrażeniach i bodźcach odbieranych ze środowiska i nic nie poradzisz na to, że ja, Ty i cała ludzka populacja odbiera te wrażenia głównie za pomocą wzroku. Poza tym, może warto uzmysłowić sobie, że dla facetów wygląd jest tak samo ważny.
edit: Uff, dzięki Ci Moderacjo
A paprykarz - sama pychota: ryba zmielona razem z kutrem
1,701 2021-02-05 11:50:51
Ja rozumiem frustrację że ktoś nas nie uważa za atrakcyjnych ale tajemnica pozostaje dla mnie pretensja że ktoś sam siebie uważa za atrakcyjnego (w tym przypadku kobiety).
1,702 2021-02-05 11:57:02
Lubię sobie poczytać ten wątek, tu się zawsze dużo dzieje i poprawia mi humor
1,703 2021-02-05 12:03:43
Przepraszam. Uniosłem się. Nie miałem zamiaru nikogo obrazić.
jjbp po prostu przeszkadza mi to, że dziewczyny przeciętnie wyglądające, po zrobieniu makijażu stają się ładniejsze i tym samym ich mniemanie na swój temat wzrasta. Jednocześnie te dziewczyny postrzegają niskich facetów za nieatrakcyjnych. Widzisz tu hipokryzję?
Rozumiem, że każdy może mieć swój gust. Problem w tym, że niscy przez ogół kobiet są uważani za nieatrakcyjnych. To nie jest tak że np pewna aktorka podoba się wielu facetom, a innym nie, co nie znaczy że jest nieatrakcyjna. Po prostu nie trafia w ich gust. W przypadku niskich facetów pojawia się inny schemat - jesteś niski to jesteś nieatrakcyjny. Poza tym o ile w przypadku gustu proporcje rozchodzą się po równo to tu jest 99 do 1 na NIE dla niskich
1,704 2021-02-05 12:05:47 Ostatnio edytowany przez jjbp (2021-02-05 12:08:36)
Ja widzę hipokryzję w tym że kobiety nie mogą wybierać ale na przestrzeni wątku pojawił się szereg kategorii kobiet (dzieciate, 3/10 w makijażu, przechodzone) których nawet koleś bez powodzenia by nie chciał.
Czyli jak kobiety wybierają to jest źle ale jak koleś narzeka ze ma szansę na same 3/10 w makijażu to już ma prawo wybierać?
Prawda jest też taka że ja sobie mogę uważać że jestem Bóg wie jaka modellą ale jeśli reszta otoczenia z naciskiem ma facetów tak o mnie nie myśli to wianuszka asonisów raczej mieć nie będę. Więc to co te dziewczyny o sobie myślą to jedno a to czy mają powodzenia to drugie
1,705 2021-02-05 12:08:49
Przepraszam. Uniosłem się. Nie miałem zamiaru nikogo obrazić.
jjbp po prostu przeszkadza mi to, że dziewczyny przeciętnie wyglądające, po zrobieniu makijażu stają się ładniejsze i tym samym ich mniemanie na swój temat wzrasta. Jednocześnie te dziewczyny postrzegają niskich facetów za nieatrakcyjnych. Widzisz tu hipokryzję?
Rozumiem, że każdy może mieć swój gust. Problem w tym, że niscy przez ogół kobiet są uważani za nieatrakcyjnych. To nie jest tak że np pewna aktorka podoba się wielu facetom, a innym nie, co nie znaczy że jest nieatrakcyjna. Po prostu nie trafia w ich gust. W przypadku niskich facetów pojawia się inny schemat - jesteś niski to jesteś nieatrakcyjny. Poza tym o ile w przypadku gustu proporcje rozchodzą się po równo to tu jest 99 do 1 na NIE dla niskich
Kończ waść, wstydu sobie oszczędź.