Czy szczepicie swoje dzieci? - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 66 do 70 z 70 ]
Odp: Czy szczepicie swoje dzieci?
Ja szczepie ale tylko te obowiązkowe. i nie wybieram żadnych skojarzonych tylko ide starym systemem
Szczepionki wcale nie chronią przed zachorowaniem. Co najwyżej powodują, że organizm pozna wroga ale i tak może za kilka lat "zapomnieć". Moim zdaniem szczepienie w pierwszych miesiącach życia to bezsens, ale z koncernami się nie dyskutuje.
- Mamii
- Na razie czysta sympatia
- Nieaktywny
zdecydowanie warto szczepić dzieci na Pneumokoki, tylko nie oszczędzajcie na milusińskich i wybierzcie dobra odpłatna szczepionkę np: Prevenar.
Obowiązkowe szczepienia oczywiście tak! W końcu przecież po coś to wymyślili! Co do szczepień dodatkowych jestem sceptyczna i sama nie szczepię. Uważam, że nie ma co popadać w skrajność, wystarczy odpowiednia opieka i dbałość o higienę i nic się nie stanie.
- Snake
- Net-facet

- Nieaktywny
MartaMM napisał/a:Co do szczepień dodatkowych jestem sceptyczna i sama nie szczepię. Uważam, że nie ma co popadać w skrajność, wystarczy odpowiednia opieka i dbałość o higienę i nic się nie stanie.
To jak moja dobra opieka nad dziećmi i ich higieną zabezpiecza je przed sezonową grypą, rotawirusami czy innymi pneumokokami, to przed odrą już nie?
Posty [ 66 do 70 z 70 ]
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024