Drażliwy problem - sucha pochwa, co zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Drażliwy problem - sucha pochwa, co zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Drażliwy problem - sucha pochwa, co zrobić?

Drogie Panie, tak jak w temacie czy któraś miała podobny problem? Wydaje mi się, że już po menopauzie nic mnie nie spotka, a tu znowu coś takiego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Drażliwy problem - sucha pochwa, co zrobić?

Droga Pani!
Wystarczy przejśc sie do apteki i tam, bardzo miła (zazwyczaj) pani, sprzeda ci z rozkoszą nie mniejszą niż żel w tej tubce, wszystko czego ci potrzeba:)

Podaj województwo i mniej więcej adres z którego pochodzisz, a ja poświecę swój czas po dniu ciężkiej roboty i wyślę ci spis aptek, gdzie będziesz mogła nabyć ten cudowny specyfik, dzięki któremu znikną twoje wszystkie ziemskie problemy:)

3

Żel żelem, ale ja bym sugerowała wizytę u ginekologa. Suchość pochwy może być objawem choroby (czego autorce pytania bynajmniej nie życzę) więc warto to sprawdzić.

4 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-09-21 01:23:00)

nie ty pierwsza nie ostatnia. suchość okolic intymnych to wynik zaniku produkcji estrogenu w organizmie. osobiście uważam, że powinnaś skonsultować się z ginekologiem.

-------------
Post został edytowany z powodu naruszenia 11 punktu regulaminu.

5

Właśnie z takim problemem się zmagam, jak czytałam ten tekst to tak jakbym czytała o sobie. Masz rację już się zapisałam do ginekologa zobaczymy co mi doradzi. Dziękuje za pomoc.

6

Jak najbardziej, idź do ginekologa, bo żel to nie pozbywanie się przyczyny problemu, a radzenie sobie z objawami.

7

Przyczyn chyba może być naprawdę wiele, więc tylko lekarz, nie zgadniemy na odległość. A żel pomaga smile ale nie wyleczy.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Drażliwy problem - sucha pochwa, co zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024