szukam koleżanki, przyjaciółki do babskich rozmów, spotkań, spacerów, wypadów do kina, teatru z Piaseczna lub okolic.
Napisz może coś więcej o sobie. W jakim jesteś wieku. Przyjaciółki w wieku 20 lat czy 60?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki, przyjaciółki.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szukam koleżanki, przyjaciółki do babskich rozmów, spotkań, spacerów, wypadów do kina, teatru z Piaseczna lub okolic.
Napisz może coś więcej o sobie. W jakim jesteś wieku. Przyjaciółki w wieku 20 lat czy 60?
przyjaciołka 53 napisał/a:szukam koleżanki, przyjaciółki do babskich rozmów, spotkań, spacerów, wypadów do kina, teatru z Piaseczna lub okolic.
Wlasnie
Witam. Szukam koleżanki w moim wieku do popisania, pogadania. Jestem mężatką, po 60- ce. Spotkania raczej nie wchodzą w grę. Jeśli nie masz z kim pogadać, dzieci żyją własnym życiem... to odezwij się w wiadomości prywatnej..
Szukam koleżanek/przyjaciółek z Gdańska i okolic.Chętnie umówię się na kawę, spacer, babskie rozmowy gdyż doskwiera mi trochę samotność. Mam 51 lat, szukam koleżanek w zbliżonym wieku ponieważ łatwiej nam o tematy rozmów na początku znajomości :)Mam jedno dziecko, które właśnie wyjechało na studia, do innego miasta... Mam dużo wolnego czasu..Lepiej późno niż później :)znaleźć czas na poznawanie nowych ludzi
Przesyłam moc uścisków
Cześć, ja też szukam koleżanki, potem może przyjaciółki. Z Poznania, bo chciałabym przenieść wirtualną znajomość na realny grunt. Szukam dziewczyny spokojnej, wrażliwej, może być nieśmiałej, introwertycznej, nawet nieco depresyjnej, chodzi o podobieństwo osobowości. Najlepiej dogadam się z kimś koło 40. Czuję się samotna i bardzo bym chciała mieć przyjaciółkę w podobnym wieku w tym samym mieście. Cuda się zdarzają, napisz
Witajce, jestem Ola. Też doskwiera mi samotność, dlatego stworzyłam serwer Discord - to taki komunikator jak Messenger czy Whatsapp Obecnie jest 18 osób, które codziennie są aktywne. Mamy różne wątki - można dyskutować nt. książek, filmów, muzyki, chwalić się ręcznie wykonanymi rzeczami (ja np. szydełkuję a koleżanka robi haft diamentowy) i wiele wiele więcej. Planujemy organizować co tygodniowe pogaduchy na czacie głosowym - wstępnie w soboty o 18. Ponadto mamy specjalne kanały poświęcone wyłącznie dla kobiet i oddzielnie dla mężczyzn. Można też umówić się na wspólną kawę na kamerkach, jeśli tylko ktoś będzie chciał. A dla tych, którzy cenią sobie prywatność - mamy kanały głosowe na maksymalnie dwie osoby
Jeśli ktoś jest zainteresowany chętnie podeślę link - lub jeśli ktoś nie jest pewny to najpierw stronę FB lub Instagrama
Cześć. Niedawno przeprowadziłam się do Zielonej Góry i szukam tu przyjaznej duszy. Jestem przed 40tką, ale dobrze dogaduję się zarówno z ludźmi dużo młodszymi jak i starszymi. Jeśli masz ochotę wybrać się na kawę i poznać się to napisz do mnie.
Cześć wszystkim ! Czy są tu jakieś samotne duszyczki, które szukają znajomych, koleżanek czy przyjaciół ? Chętnie poznam nowe fajne kobietki do ploteczek wspólnej kawki, a nawet wspólnych wyjazdów. Jestem po 40 i szukam nowych znajomych. Moje obecne koleżanki trochę się wykruszyły i sami wiecie jak to jest... Trzeba szukać nowych... Jeśli ktoś odczuwa potrzebę i chęć do piszcie.
Pozdrawiam.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki, przyjaciółki.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024