Szukam koleżanki, przyjaciółki. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki, przyjaciółki.

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 138 ]

66

Odp: Szukam koleżanki, przyjaciółki.

Mitsuha możesz śmiało do mnie  pisać maila przez mój profil. Trochę się tu udzielam, pisałam już coś więcej o sobie na mój temat, więc jesli masz ochotę to ja zawsze chętnie odpisuję smile

Zobacz podobne tematy :

67

Izzie_Stevens napisał/a:

Mitsuha możesz śmiało do mnie  pisać maila przez mój profil. Trochę się tu udzielam, pisałam już coś więcej o sobie na mój temat, więc jesli masz ochotę to ja zawsze chętnie odpisuję smile

Napisałam smile

68

Mitsuha napisał/a:
Izzie_Stevens napisał/a:

Napisałam smile

Chyba nie do mnie smile

69

Witam. Tez szukam koleżanki. Mam 48 lat. Mieszkam ok. 25 km. od Poznania.

70 Ostatnio edytowany przez Ninna29 (2020-03-24 12:29:30)

Hej!

Ja także chętnie kogoś poznam smile Szukam koleżanki, może i w późniejszym czasie także i przyjaciółki smile Odległość mi nie przeszkadza, bo nieraz udało mi się zawrzeć właśnie długą i bardzo dobrą przyjaźń we wcześniejszych czasach za pomocą komunikacji internetowej czy też telefonicznej. Mam prawie 30 lat i chętnie z kim porozmawiam, popiszę o zwykłych, codziennych problemach, a także i chętnie sama się wygadam wink

71

missnowegojorku napisał/a:

Ja w pomorskim od 10 miesięcy sama.

napisz na meila to mozemy popisac

72

Jak ktoś chciałby popisać ze mną to zapraszam. Oczywiście przez maila smile

73

Ja też zapraszam smile

74

Ja też zapraszam jak ktoś ma chwilę i ochotę.. Mam 40 lat. Czytam od dawna a dopiero dzisiaj przełamałam się, żeby cokolwiek napisać.

75

A ja proponuję aby każda napipsałą coś więcej o sobie smile Poza tym że chce poznać smile Co wy na to?

76

No dobra. Mam nam na imię Edyta 24 lata. Lubię zwierzęta, książki, wycieczki. Pogotuję sobie coś czasem. Dziewczyny napiszcie na maila. No bo sami faceci do mnie piszą.

77 Ostatnio edytowany przez Limoniaaa (2020-04-06 17:47:10)

Edyta024 napisał/a:

No dobra. Mam nam na imię Edyta 24 lata. Lubię zwierzęta, książki, wycieczki. Pogotuję sobie coś czasem. Dziewczyny napiszcie na maila. No bo sami faceci do mnie piszą.

Ciesz się smile Do 40-latek nawet faceci już nie piszą wink

78

Ja też chętnie pogadam. Oferuję znajomość kawałka świata i kawałka kultury smile

79

Cześć ,   szukam kogoś ze śląska by pogadać , pojechać np w góry ...mam już dość samotnych wekendów które funduje mi mąż bo jego życie to ryby ,również potrafię doradzić i to ze szczerego serca .  Na realu mam same fałszywe mor....    że nie idzie się wyżalić , wygadać ...  Pozdrawiam buziaczki smile

80

Mam 46 lat

81

agusia37 napisał/a:

hej mam na imie Agnieszka mam 37 lat i też szukam kogoś z kim można pogadać jak masz ochote to się odezwij podaje  numer tel 889 816 324

Skąd jesteś jeśli mogę zapytać ?

82

Blacklevel napisał/a:

hej, ja tez jestem chętna kogos poznac, zeby pogadac na rozne tematy. Dodalam wczesniej podobnego posta i mam ten sam problem ,niby ludzie chca kogos poznac ale za malo konkretnosci w tym wszystkim...jestem kobietą po 40stce...

Skąd jesteś jeśli można wiedzieć ?

83

ba73 pisz wsyzstko w 1 poście edytując. Nie twórz kilku postów, do tej pory są już 4

84

spotkanie56 napisał/a:

Ja woj .śląskie daleko kurcze?

Skąd jesteś ?  jeśli można spytać ja spod Rybnika ...

85

ba73 pisz wsyzstko w 1 poście edytując. Nie twórz kilku postów, do tej pory są już 4

86

Hej, mam 37 lat i jestem z opolskiego. Chętnie z kimś pogadam o wszystkim i o niczym :-)

87

Cześć. Ja też chętnie poznam Was. Mam 25 lat i jestem z województwa mazowieckiego. Zapraszam do kontaktu przez e-mail smile
Pozdrawiam smile

88 Ostatnio edytowany przez Anulka465 (2020-05-10 12:22:33)

Hej hej jestem z kujawsko - pomorskiego i również chętnie poznam fajne koleżanki, bratnią duszę mam 40 lat. Zapraszam do kontaktu.

89

Cześć, mam na imię Julia, mam 25 lat, mieszkam pod Warszawą koło Piaseczna. Jestem dobrą, inteligentną, normalną dziewczyną, z masą różnych zainteresowań, fajną pracą, poczuciem humoru, dystansem do siebie. Jestem lojalna wobec innych, stać mnie na wiele poświęceń w stosunku do innych ludzi. Szukam bratniej duszyczki.

90

Witam Was wszystkie wink Mam na imię Magdalena. Mam 23 lata (rocznikowo 24) i jestem z województwa opolskiego. Studiuję w Gliwicach (mam też blisko do Katowic i innych miast aglomeracji górnośląskiej). Jestem osobą sympatyczną, wesołą, spokojną i pozytywnie nastawioną do życia. Uwielbiam modę, kino, podróże, naukę języków obcych i nowinki technologiczne. Kocham zwierzęta. Jestem też fanką kawy. Mam partnera, natomiast szukam prawdziwej przyjaciółki/koleżanki/większej paczki znajomych na wspólne wyjście do kina, na pizzę, kawę, zakupy, ploteczki itp. Nawet jeśli nie mamy wspólnych zainteresowań, to zawsze znajdzie się jakiś ciekawy temat do rozmowy a kto wie? Może zostaniemy prawdziwymi przyjaciółkami wink Jeśli macie ochotę, to proszę wiadomość, na pewno odpiszę. Pozdrawiam Was serdecznie.

91

Witam mam 45 lat jestem w związku ale poszukuję koleżanek ,przyjaciółek ,znajomych Biała Podlaska ale chętnie inne miasta .
Do pogadania ,spotkania może wspólnych babskich wyjazdów może tez być z rodzinami .

92

Witajcie!
Radomianka chętnie pozna różne osoby wink
Do popisania, poznania się, szczerych rozmów, kawy?
Zapraszam do kontaktu  smile

93

Cześć! Mam na imię Monika, lat 35,mieszkam niedaleko Płocka, z chęcią poznam koleżankę z którą będę mogła pogadać, wyskoczyć ba kawę lub zakupy

94

Czesc Dziewczyny,

Czy temat nadal aktualny?
Zorganizowalyscie moze jakas grupe forumowych kolezanek? Chetnie dolacze.
Aby popisac i nie tylko.

Kobieta. Matka. Zona. Zaraz 38 lat.
Z pozdrowieniami.

95

Też chętnie poznam kobiety z Warszawy. Jestem mężatką. Mam sporo wolnego czasu, dużo czytam, chodzę na wykłady, konferencje i ma dużo chęci na poznanie fajnej osoby.
Jeżeli, któraś z Pań ma ochotę to zapraszam do napisania do mnie na maila.
Najlepiej dogaduję się z kobietami po 40 roku życia, które mają coś do powiedzenia;)

96

A może ktoś z Wielkopolski tu zagląda? Mam 47 lat.

97

ba73 napisał/a:
Blacklevel napisał/a:

hej, ja tez jestem chętna kogos poznac, zeby pogadac na rozne tematy. Dodalam wczesniej podobnego posta i mam ten sam problem ,niby ludzie chca kogos poznac ale za malo konkretnosci w tym wszystkim...jestem kobietą po 40stce...

Skąd jesteś jeśli można wiedzieć ?

98

Podlaskie. Łomża ewentualnie Białystok a Ty?

99

A może ktoś ma ochotę wybrać się na jakiś mały wypad w Polskę? Cel podróży do dogadania:)

100 Ostatnio edytowany przez emocja_ (2020-10-13 18:09:01)

Cześć dziewczyny, mam prawie 38 lat, jestem z małopolski.
Chętnie poznam nowe osoby.
Uwielbiam góry, może, książki, teatr, a przede wszystkim muzykę i koncerty.

No to się zaprezentowałam. Dziewczyny wybaczcie tego strasznego ortografa.
Komp pozmieniał smile

101

Hej. Potrzebuję kogoś, kto zapyta co u mnie i jak mi minął dzień... Jakoś tak się porobiło, że po całym dniu obowiązków nie ma do kogo twarzy otworzyć ani napisać... Mam 44 lata. Pomorskie.

102

Macarena napisał/a:

Hej. Potrzebuję kogoś, kto zapyta co u mnie i jak mi minął dzień... Jakoś tak się porobiło, że po całym dniu obowiązków nie ma do kogo twarzy otworzyć ani napisać... Mam 44 lata. Pomorskie.

Mozesz pisac do mnie, chętnie pogadam

103

Dziewczyny, macie Whatsapp?

emocja_ napisał/a:

Cześć dziewczyny, mam prawie 38 lat, jestem z małopolski.
Chętnie poznam nowe osoby.
Uwielbiam góry, może, książki, teatr, a przede wszystkim muzykę i koncerty.

No to się zaprezentowałam. Dziewczyny wybaczcie tego strasznego ortografa.
Komp pozmieniał smile

emocja, koncerty

104

Hej! 33 lata woj. Śląskie. Poznam nowe osoby. Generalnie poszukuję przyjaciółki do której będzie można napisać i pogadać o wszystkim. Cenię lojalność, tak trudną do utrzymania w tych trudnych czasach.
Zainteresowane proszę o kontakt, przez forum smile

105

Heej, mam 35 lat, męża i dwójkę dzieci, brakuje mi w życiu przyjaciółki, koleżanki z którą mogłabym mieć kontakt onlajn:))

106

Również chcę się podłączyć.
Chciałabym poznać fajną koleżankę/koleżanki  najchętniej z Poznania bo po tym czasie zarazy, który wciąż trwa chciałabym kontynuować naszą  fascynującą znajomość w realu.  smile Przez ten  czas oczekiwania na lepsze dni  mogłybyśmy poznawać się przez emaile. Nie ma sklepów z przyjaciółmi i wiem jak ciężko znaleźć podobne osobowości o podobnych przekonaniach , poglądach , celach i charakterach ale zawsze warto szukać. Wiek podobno to tylko liczba, więc nie ma większego znaczenia ile masz lat za sobą.  Mam 50+, jestem mężatką

107

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa , Basia z Sosnowca 57 lat. Szukam koleżanek z Sosnowca i okolic do spędzania wspólnie czasu, kino, teatr, kawa, pogaduchy, wyjazdy - dalekie i bliskie.

108

Macarena napisał/a:

Pisz śmiało również i do mnie

109 Ostatnio edytowany przez AniA05 (2021-02-06 01:19:52)

.

110

Hej, kobietki jestem tu nowa w tym roku kończę 40 lat i coraz bardziej dokucza mi brak znajomych dlatego szukam koleżanki/przyjaciółki kogoś z kim można porozmawiać o wszystkim, spotkać się i spędzić wspólnie czas woj mazowieckie okolice  Płońska. Piszcie śmiało

111

witajcie...poznajmy sie

112

Hej  Wam mam 25lat i pochodze z Mazowieckiego a dokładniej Płock. Tez szukam kogoś do pogadania, wspólnego pośmiania się czy może nawet kiedys wyskoczyć razem na kawkę.
Chetnie z kimś popisze

113

Witam, mam 30 lat i również chciałabym się podłączyć. Szukam kolezanki/przyjaciółki. Jestem z województwa dolnoslaskiego, nie musi to być od razu  znajomość realna, możemy komunikować się online. Fajnie byłoby mieć kogoś z kim można się pośmiać i pogadać o wszystkim... piszcie śmiało, na pewno odpisze

114

Hej! Mam 33 lata i chętnie poznam nowe koleżanki big_smile Najlepiej kontakt w PW/mail

115

To ja się dołączam. Mam 43 lata.

116

Hey. Dolnyślask 29 chętnie poznam koleżanki do rozmowy online albo w realu. Pozdrawiam

117

spotkanie56 napisał/a:

Witajcie. Szukam poprostu samotnej koleżanki, na pogaduchy, kawę , jestem sama już 2 lata. Wiadomo samotność doskwiera , moje przyjaźnie wcześniejsze jakoś nie przetrwały a z mężatkami to nie wychodzi, mają pracę, dom, mąż, dzieci na głowie. A po za tym nie ma wspólnych tematów, dlatego szukam kogoś kto tej przyjaźni też potrzebuje, napiszcie kilka zdań więcej o sobie. Pozdrawiam.

Może ja… zastanawiam się czy to wogole możliwe żeby udało mi się z kimś utrzymać jakaś głębsza relację…. Oczywiście mówię o przyjaźni z koleżanka, brakuje mi tego jakoś teraz bardziej niż dawniej

118

spotkanie56 napisał/a:

Witam. Mam 40l w tym roku, moje dawne przyjaznie jakos nie przetrwaly, jestem nieśmiała , nie zbyt też może wygadana, ale uważam że nie wszyscy musimy być jednakowi, Szukam koleżanki o podobnych problemach. W podobnym wieku najlepiej, więcej o sobie napiszę gdy ktoś podobny się odezwie.

Ja mam podobnie. Może napiszesz?

119

Hej, ja również się dołączę gdyby ktoś chciał się poznać online lub w realu, wyskoczyć na kawę, pogadać to bardzo chętnie, a może będzie z tego naprawdę silna przyjaźń smile . Ogólnie pochodzę z warmińsko mazurskiego, a dokładnie Olsztyn. Dodałam kiedyś też taki post na innej stronie, ale albo ktoś napisał i później nie odpisywał albo pisali mężczyźni podszywający się pod kobiety,.

120

Puk puk… tak się zastanawiam czy piszą tu realni ludzie czy tylko boty?….
Mam 45 lat, chciałabym moc z kimś pójść na kawę czy koncert, pogadać o filmie czy o zwiedzonym zamku, razem zaplanować coś i to zrealizować . Takie zwykłe a jednak wszystkie osoby które znam nie maja takich potrzeb lub zaspokajają je z innymi osobami…
Zaznaczam ze tez lubie odpoczywać i pomilczeć.jeśli masz podobnie to może napiszesz?
A.

121

Ja jestem realna, jak najbardziej realna:)
Mieszkam w Warszawie i chętnie poznam koleżankę w wieku powyżej 45 lat
Straciłam nadzieję, że realną znajomość zawartą w sposób nierealny czyli w necie;)

122

witam.
mam małe pytanko czy na forum ktoś jeszcze zagląda????????? z miłą chęcią bym z kimś popisała najlepiej z kimś powyżej 45 lat.

123

Hej! Jestem z okolic Łodzi, mam 30 lat i chętnie poznam koleżankę! Może jesteś też samotna jak ja, nie masz przyjaciółki, koleżanki i chętnie byś to zmieniła? Jak coś pisz, bardzo chętnie z kimś popiszę, a najlepiej spotkałabym się na kawkę, ciastko w realu. Pozdrawiam!

124

alis401 napisał/a:

witam.
mam małe pytanko czy na forum ktoś jeszcze zagląda????????? z miłą chęcią bym z kimś popisała najlepiej z kimś powyżej 45 lat.

Witam.Ja mam 48 lat i szukam kolezanki....chetnie z Toba popiszę. w jakim jestes wieku i skąd jestes?

125

Dorota_B napisał/a:

Ja jestem realna, jak najbardziej realna:)
Mieszkam w Warszawie i chętnie poznam koleżankę w wieku powyżej 45 lat
Straciłam nadzieję, że realną znajomość zawartą w sposób nierealny czyli w necie;)

Czy szukasz tylko znajomosci z osobami z wawy?

126

Szukam koleżanki przyjaciółki 50+
Pogadam popisze na róże temat

127

Witam
Czy ktoś tutaj zagląda eszcze
Chętnie popiszę poznam

Mam 49lat  i jestem samotną meżatką

128

Male pytanko czy ktos tutaj zaglada ?
Chętnie kogoś poznam popiszę
Mam 50 lat
Pogadam na rozne tematy

129

Czesc, mam na imię Ania i mam 28 lat, brakuje mi koleżanki/ przyjaciółki do rozmów, powymieniania poglądów, wygadania się, potrafię tez dobrze sluchac jeśli ktoś ma potrzebę wygadania. Interesuje się projektowaniem wnętrz, naturoterapia , uwielbiam podróże, jazdę na rowerze, muzykę, kuchnie wegańska i koty. Jeśli którejś z Was także czasem doskwiera brak towarzystwa, napiszcie wiadomość

130

szukam koleżanki, przyjaciółki do babskich rozmów, spotkań, spacerów, wypadów do kina, teatru z Piaseczna lub okolic.

Posty [ 66 do 130 z 138 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki, przyjaciółki.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024