Haha, a to nie jest takie z deka sredniowiecze? Przyrownujecie Sashe Grey, do kobiety, ktora spala z trzema mezczyznami, do tego z ktorymi byla w UWAGA stalym zwiazku. Probowala z nimi zbudowac zycie, nieudalo sie. No chyba, ze Wy nie sypiacie z partnerem bedac z nim 1,5 roku, bo to zbyt szybko
czepiam sie tylko, ze jak mozna nazwac, poczynania autorki jako blad. `Popelnila blad w zyciu`. Matko. Budowala stale zwiazki. Jak my wszyscy. Szukala szczescia! Cmon! Jak widze komentarze, sugerujace, ze autorka zrobila cos zle, to az mnie strzela. Ciekawe, czy z Was takie nienaruszone prawiczki ^^ i Co Wy zrobicie, jak Wasz zwiazek sie rozpadnie, bedziecie miec 40 lat i co? 40letniej dziewicy, bedziecie szukac, ktora nigdy w zyciu nie popelnila TZW. BLEDU
A na kolesia, nie ma rady. To on ma problem, Ty mu nie pomozesz. Albo sie z tym upora, albo nie. Ty decydujesz, jak dlugo na tym wozku pociagniesz. Nie puszczalas sie, zeby tak cie karal. A nawet gdyby, to jestes czlowiekiem, tak jak i on (i nie mam nic do puszczania sie, lepsze to niz 5letni celibat! Ksieza mi swiadkiem
!) Nie kojarze, zebysmy zyli w panstwie, w ktorym beda Cie kamieniowac za seks pozamalzenski. Zapytaj go, czy on by czekal do slubu z seksem z Toba. Bo gdybys, nie spala z tymi facetami, to jest jak najbardziej pewne, ze z nim rowniez nie. No i jezeli tak sie upierasz, ze chcesz z nim byc, jedyne co mozesz robic (ze skutkiem lub nie) to sprawiac, by czul sie jak istny alwaro. Najwiekszy, najdluzszy, najbardziej sprawny i sprytny. Ale tak, czy siak bedzie to mu przeszkadzac. Powinien poszukac dziewicy. I to takiej, ktorej nie bedzie przeszkadzalo, ze juz skakal po dwoch laskach! A wlasnie. Jedna kobieta, byla tylko do lozka. To jest dopiero ochydne (nie jest, ale myslac jego tokiem myslenia - jednak jest). Ty mialas ze swoimi parnerami relacje i znalas ich dobrze. Nie byly to przypadkowe osoby. A ta jego, tez mogla miec ladny przebieg i Tobie to nieodpowiada! (zgrywam sie, ale koles czepia sie Ciebie o rzeczy, ktore sam robil. HALOOO CASTORAMA?!!! MACIE LUSTRO??).
Najlepsza jest dziewica, ktora sprzata, gotuje, jest posluszna jak japonka, nigdy nie narzeka i dobrze obrabia ..... !
Pomarzyc zawsze mozna, albo zmienic wiare 
Szkoda, ze dla tego goscia, aspekty fizyczne, sa tak bardzo wazne. Wazniejsze nawet od tego, czy jest Wam razem dobrze, czy zyjecie w zgodzie i jak gleboka macie relacje.
baran