Myśli że jest lepsza bo mają dzieci. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Myśli że jest lepsza bo mają dzieci.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 88 z 88 ]

66

Odp: Myśli że jest lepsza bo mają dzieci.

rozstaliśmy się przeZ blahostki. Poprostu nie mam odpoeiedniego wykształcenia,ciezko było mi znaleźć pracę tu w pl, on nie bardzo chcial wyjechać. To były make rzeczy,a u nich całkowia różnica poglądów

Zobacz podobne tematy :

67

I z takiego powodu wrocil do ex? Zabarwiaj dalej rzeczywistosc. Jakbyscie byli tacy dopasowani to nigdy byscie sie nie rozstali, a tym bardziej facet nie lecialby od razu do ex i to na tak dlugi czas. Do tego zrobil jej dziecko. Twoja naiwnosc osiagnela stan maksymalny. Powodzenia z tym niedojrzalym i egoistycznym typkiem, ale pamietaj karma wraca.

68

Też wierzę w karmę i wierzę że do niej wróciła. I ona chyba tego nie potrafi pojąć. Ciężko jej zrozumieć że to ja kocha

69

Do Ciebie wroci. Kiedys bedziesz na jej miejscu. Kwestia czasu, ale Ty tego nie ogarniesz swoim umyslem.
A poki co zaopatrz sie w dobre ziolo i dbaj o dolna czesc ciala, zeby Twoj facecik Cie nie opuscil ponownie.

70

Ale co ma do mnie wrócić? Chyba nigdy nie kochalas prawdziwie. Nie możesz uwierzyć, że dzięki temu że wrócił do niej zrozumiał że to ja jestem tą jedyną? Że ten czas tylko nam dopomogl i wiemy że chcemy wspólnie spędzić życie. Więc czemu miała by być karma? On już nie odpuści

71

Ja tam się mu wcale nie dziwię, że odszedł od Ciebie, widac ze nie masz wykształcenia, wiedzial zeby zrobić dzieci komus innemu.

72

To z czym masz problem? Skoro jestes taka pewna, ze nie odpusci to co sie tak rzucasz z powodu tej kobiety? Gdybys czula sie 100% pewnie to bys to olala, ze ona pisze, czy dzwoni. Trzesiesz troche gatkami, to sie da wyczuc. Zapal sobie ziolo, wyluzuj i przestan juz trollowac smile

73

Nie wiem co idzie nie tak. Mamy kryzys, jestem za granicą. On nie chce tu przyjechać. Wszystko było idealnie. Wysyłał mi mnustwo piosenek, mówil jaka ona była o mnie zazdrosna, śmiał się że desperatka, był całkiem po mojej stronie. Mówil że najszczesliwszy okres przeżył że mną, że nigdy nikogo tak nie kochał. A Teraz nie chce przyjechać. Myślicie że mógł coś do niej czuć mimo wszystko? Myślicie że kocha mnie na 100%?

74 Ostatnio edytowany przez dohfroh (2018-06-19 22:01:10)

Ona dalej do mnie pisze.. Widzieliście poziom wypowiedzi

75

Mówiłam że jest nawiedzona a wy nacisk na mnie

76

Autorko, proszę nie pisz postów pod swoimi poprzednimi postami.
Jest to niezgodne z regulaminem.
ZAWSZE jeśli chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi - możesz użyć funkcji "edytuj".
Dziękuję/ IsaBella77

77

Nawiedzona? Ten facet to dupek! Prawdopodobnie oszukiwał i dalej oszukuje Was obie.
Proszę, nie bądź dłużej ślepa.

78

Ale to ona nie daje mu spokoju. On jej pisał że ma przestać truc mu dupe. Ze łączą ich tylko dzieci. A ta Napierała jak szalona

79 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2018-06-19 09:48:30)

Jesli ten watek to nie wymysl trolla to naprawde jestes ograniczona na maxa autorko. Facet lawiruje miedzy wami dwiema a ty sie podniecasz jego wielkim uczuciem. On ma z ta kobieta 2 dzieci a z toba nawet mieszkac nie chce ani przyjechac do ciebie. Jakim tepym trzeba byc zeby nie dostrzec ze on ma w tobie poprostu odskocznie od problemow z tamta kobieta i jak z nia sie zre to wtedy przepomina sobie o twoim istnieniu?? Nie wiem co wy pijecie czy palicie ze tak trudno ci to zatrybic? Moze zaproponuj mu zeby jej 3 dziecko zmajstrowal na upewnienie sie ze na pewno woli jednak ciebie?
Sorry za sarkazm ale jak czytam te bzdety ktore wypisujesz to widze tu pomieszanie totalnej desperacji z jakims otepieniem umyslowom hmm
Edit: a tej kobiety  nie masz prawa obrazac bo ma.wiecej rozumu na ten moment niz ty. Slusznie zauwazyla ze ten koles nie kocha tak naprawde zadnej z was.

80 Ostatnio edytowany przez dohfroh (2018-06-19 09:53:30)

Mojej desperacji? Wy widzicie co ona wypisuje?! Jak nie odpuszcza. Dla niego jestem idealna. Mam wszystkie cechy jakie on chce Nie ona. Nie chcę pracy zmieniać on dlatego nie przyjedzie narazie. Mycie że nie kocha mnie? Bo jej to oczywiście. A wgl ona nie ma poziomu wypowiedzi

81

Obydwie jesteście dobre, ale skupmy się na Tobie. Czy zastanawiałaś się jak będzie wyglądać Twoje życie za 10 lat z takim kolesiem? Jak będziesz gotowa na założenie rodziny i sama będziesz chciała mieć dziecko? Zdecydujesz się na dziecko, czy obawa przed zrobieniem się luźną sprawi, że zrezygnujesz? A jak urodzisz, to będziesz porównywać dzieci, które są ładniejsze i które mądrzejsze? Ona znowu będzie sexy babeczką z odchowanymi dziećmi, a Ty zmęczoną matką w połogu.
Czy w ogóle ten facet zgodzi się na założenie rodziny, czy mu wygodnie z Tobą teraz jak jest. Bez zobowiązań, seks, zioło i zabawa ;D tylko na jak długo Ciebie to będzie satysfakcjonowało?
A co jeżeli coś się stanie z Twoim wyglądem z przyczyn niezależnych; choroba, wypadek? Jak argument Ci zostanie, że jesteś lepsza od niej?
Ta kobieta będzie w jego życiu na zawsze, będzie do niego pisać. Teraz dzieci są małe, ale im starsze, tym będzie więcej problemów, więcej wydatków.

82 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2018-06-19 10:45:20)

dohfroh napisał/a:

Mojej desperacji? Wy widzicie co ona wypisuje?! Jak nie odpuszcza. Dla niego jestem idealna. Mam wszystkie cechy jakie on chce Nie ona. Nie chcę pracy zmieniać on dlatego nie przyjedzie narazie. Mycie że nie kocha mnie? Bo jej to oczywiście. A wgl ona nie ma poziomu wypowiedzi

Ty za to masz poziom wypowiedzi haha, ponizej zera chyba big_smile Szyk zdan to najlepiej pokazuje, przyklad  "nie chce pracy zmieniac on" big_smile O jakosci tresci merytorycznej twej wypowiedzi pisemnej nawet nie wspomne.
Tak tak jestes idealna dla niego dlatego zmontowal dwojke dzieci jej a z toba zyje w "idealnym" zwiazku na odleglosc. big_smile Wez odstaw ta maryche bo ci do cna zwoje mozgowe przepali. Poza tym skoro jest tak zaje...scie miedzy wami to po co ten caly watek i watpliwosci czy moze jednak on cos do niej czuje?  Przerwe w paleniu mialas i chwilowe przeblyski swiadomosci czy jak?

83

dohfroh napisał/a:

Gdybyś była dla niego idealna, to z Tobą by mieszkał i miał dzieci.

84 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-06-19 12:33:46)

o nie,  żadnych więcej dzieci juz ten boski Alvaro niech nie płodzi. Ani z jedną ani drugą.

85 Ostatnio edytowany przez dohfroh (2018-06-19 22:05:03)

Co wy na mnie siadacie napewno nie był z was nikt zakochany skoro jej nie kocha to nie kocha. A ta tepota dalej. To że mną chciał byc nie z nią poniosło go robienie mi na złość później głupio było się wycofać a jej trudno to zrozumieć tak. Mają TYLKO dzieci i to wszystko

86

Dziewczyna Ci tłumaczy, że facet gra z Wami obiema i tak naprawdę żadna go nie interesuje, a Ty twierdzisz, że wypisuje Ci brednie? A tu na forum jest zbieranina kilku tysięcy kobiet, które nigdy w życiu nie były zakochane smile
żyj dalej.

87

dohfroh napisał/a:

Co wy na mnie siadacie napewno nie był z was nikt zakochany skoro jej nie kocha to nie kocha. A ta tepota dalej. To że mną chciał byc nie z nią poniosło go robienie mi na złość później głupio było się wycofać a jej trudno to zrozumieć tak. Mają TYLKO dzieci i to wszystko

Mają ĄŻ dzieci. Nie - tylko. Co z Tobą ma tak dla porównania? Palenie zielska i seks?

Nikt tu po Tobie nie jedzie - to Ty nie pojmujesz pewnych rzeczy, bo nie chcesz.

Dzieci ZAWSZE będą ich łączyć - nieważne, czy będziecie razem, czy weźmiecie ślub i zrobicie sobie własne dzieci - on z nią ma dzieci, jest ojcem, ma pewne zobowiązania i zawsze będzie kontakt z nią mieć. Ona nie przestanie pisać, bo on jest ojcem ich dzieci i jego obowiazkiem jest pozostawać z nimi w kontakcie. Jeśli ona przestałaby pisać, to pewnie urwałby się jego kontakt z dziećmi, facet wymigałby się od obowiązków rodzicielskich.

88

Ale ona ma jakieś zale że niby ja urobil a przy mnie ja poblokowal napisał że jej los jrst mu obojętny a ona dalej napieratorka. My czas razem a ona jakieś bzdety prosi żeby pogada z nią o hu. Wie o czym. A on ze nke ma zamiaru gadać z nią. Rozlaczal i mówił że w kółko to samo gada, a ta że chcę wyjaśnienia tylko. I on ze ma skończyć temat. A temat o mnie w kółko. Wgl mi gadał że ona była ciągle zazdrosna..

Posty [ 66 do 88 z 88 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Myśli że jest lepsza bo mają dzieci.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024