Jestem bardzo zmęczony. Trzeba się wyspać i wypocząć po podróży samochodowej
Dobranoc i buziak dla wszystkich! :***

Zapraszam serdecznie również na mojego maila, jeśli lubisz rozmawiać jako prywatna osoba

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » W tym miejscu są osoby chętne do popisania - netkafejka
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem bardzo zmęczony. Trzeba się wyspać i wypocząć po podróży samochodowej
Dobranoc i buziak dla wszystkich! :***
hej, hej. ..
Ja byłam w zeszłym roku z dziećmi w Zakopanem. Mieszkaliśmy na ul.Kościeliskiej. Chodziliśmy głównie po dolinach, ale Gubałówkę oczywiście zaliczyliśmy, skocznię i muzea. Byliśmy też na kąpielisku. Generalnie bardzo miło wspominam.
W tym roku też chciałabym odwiedzić góry, ale tym razem inne. Może ktoś ma jakąś fajną miejscówkę ...
Do miłego, papa
Po kapięli i spójrzałem na chwilę z tableta czy piszecie Lou71.71 o proszę! też mieszkaliśmy na ul. Kościeliskiej
proponuję Świeradów-Zdrój albo Wisła na nastepna wakacje
już zamykam moje oczy i idę lulu
dobranoc i słodkich snów.
Nie przypadam za to że codziennie grać w to, jak żyć normalnie? w sumie nie ma normalnego życia, można się uzależnić tego. Można chorować na niedobór witaminy D3 bez słońca, cukrzyca oraz inne choroby. Dla mnie strata czasu i szkoda zdrowia. Można wybierać jakiś termin w kalendarz żeby pograć. Czasem można grać dla przyjemności i rozrywki, gdy osoba ma mnóstwo czasu żeby doświadczyć i podziwiać grę ale czasem trzeba zrobić sobie dłuższa przerwę. Właśnie to jest wiedza i doświadczenie. Nauka to potęga klucz
![]()
Pytam z ciekawością, jaki tytuł obecnie czytasz książkę? Też lubię czytać fantasy i jeszcze to czasopisma z tytułem wiedza i świata![]()
A gdzie lubisz jechać? nad morzem? lubię jechać wszędzie gdy są pięknych miejsc i ciekawych atrakcji
Wszystko jest dla ludzi, ale w granicach rozsądku. Takie jest moje zdanie na ten temat. Niektórzy zarabiają na graniu, więc nie zawsze jest to stratą czasu.
Aktualnie czytam sagę wiedźmina, a dokładniej dopiero ją zaczynam i jestem na mieczu przeznaczenia.
Wolę miejskie klimaty - teatry, galerie sztuki, architektura, dobre jedzenie. Nadmorskie klimaty również są ciekawe.
Ja bardzo lubię góry, są takie magiczne, dobrze się tam czuję. W tym roku myślałam raczej o Sudetach, może Karkonosze ...
Może ktoś tam był i ma warte polecenia miejsce do zatrzymania.
Przez wiele lat co roku jeździłam nad morze, też lubię:)
Spokojnej nocki
hej, Hejj Siemanko
a sluchajcie ten tlok w Zakopanem Wam nie przeszkadzal?
Pracuje teraz musze do obwiazkow !
pa!
Mirirale
Dokładnie ale mój kolega odpowiadał mi że chciał się zapisać do szkoły dla esportów, niestety poszło na marne bo nie było miejsc. Dużo chętnych ludzi zapisują do szkoły dla esportów, nieźle zarabiają, tez mogą poznać i zaprzyjaźnić fajnych ludzi.
Ja aktualnie czytam "World of Warcraft: przebudzenie Arthasa"
Też lubię miejskie klimaty - Wrocław, Kraków i Katowice. A do morza to Kołobrzeg, Gdynia, Krynica Morska oraz Hel
Lou71.71
Jeszcze też polecam Poręba Szklarska, Karpacz, Szczyrk. Zobacz w internecie, jakie są atrakcji wstałem ale dzięki i też życze ci miłego dnia
Summertime
Nie, dużo spotkałem ciekawych i sympatycznych ludzi. Miłej i może lekkiej pracy
To ja! wspaniałego dnia.
O !Net-facetcie Na cala strone jestes. Plakat Twojej osoby Sluchaj jestes nieslyszacy, czy ktos u Ciebie, rowniez w rodzine ma problemy ze sluchem?
Mirirale
Piszecie o grach, a moj kolega pare dni podeslal mi artykul o grach, skupia sie tam na tym, ze püroducenci za bardzo wchodza w komercje, a za malo dbaja o gracza... Osbiscie nie znam sie na tym temacie ale pewnie i prawda w tym .
Lou
Nozki bola?
Witajcie
Miło cię zobaczyć przyjacielski
U mnie dzień zaczął się dobrze, ale ostatecznie okazało się, że znowu coś źle zrobiłam. Podobno postawiłam kogoś w niezręcznej sytuacji. Chciałam dobrze, wyszło źle Teraz cokolwiek zrobię, zawsze ktoś będzie niezadowolony
Witajcie
Miło cię zobaczyć przyjacielski
U mnie dzień zaczął się dobrze, ale ostatecznie okazało się, że znowu coś źle zrobiłam. Podobno postawiłam kogoś w niezręcznej sytuacji. Chciałam dobrze, wyszło źleTeraz cokolwiek zrobię, zawsze ktoś będzie niezadowolony
ojej i nie masz humoru? Ja nie umiem poukladac sobie tej sytuacji ze znajomoscia. Definitywnie zakonczylam, ale odbija sie , to na mojej pogodzie ducha, a raczej na jej totalnym braku...Ciezko mi.
a ganimedes0709 gdzie ??????
Summertime,
Jak już kiedyś napisałam - lubię jasne sytuacje, a niestety teraz tak nie jest. W dodatku inni mają do mnie żal. Robię tak jak uważam, że będzie najlepiej, a że się nie udaje ...
a pewnie, ze jasnosc sytuacyjna, jest kierunkowskazem...JKurcze myslam, ze ta sprawa jakos posunela sie u Ciebie pozytywnie .
a pewnie, ze jasnosc sytuacyjna, jest kierunkowskazem...JKurcze myslam, ze ta sprawa jakos posunela sie u Ciebie pozytywnie .
To jest temat długofalowy. Myślałam, że idzie ku dobremu, ale okazało się, że wg.innych źle postępuję
czasami pomoc w dobrej wierze jest przydatna, ale wtedy, gdy tej pomocy sobie zyczy.... ktos. Moze u Ciebie nie chca tej reki wyciagnietej? hhhmm?
Summertime
Niom jestem sam niesłyszący w rodzinie.
Ganimedes0709 pisała prywatnie ze mną na maila wczoraj.
Lou71.71
Hej, hej też mi miło
należy się nie przejmować, mogę oferować pomocy i pisać ile chcesz. Wymyślimy razem coś. Głowa do góry.
hhhhaaaa, ale kogucisko mialo przeprawe
I daje rade!
i jaki honorowo dumny
Zgadza się, kogut musi być dumny i silny od kury
no w koncu to KOGUT
chyba zmyykam juz na razie paaaaaaaaaaaa
I już idziesz spać chyba, w takim razie dobranoc
prawie ide spac , wlasnie zabki myje
Teraz piję herbatę
Poczytałam i jak zwykle wszyscy idą lulu
Ja nie śpię jeszcze, piszę z nieśmiałą dziewczyną na maila i ma problemy z miłością - kolejne problemy
Ja nie śpię jeszcze, piszę z nieśmiałą dziewczyną na maila i ma problemy z miłością - kolejne problemy
Pomagaj
Jasne, uwielbiam pomagać a co porabiasz?
Ogarnęłam co powinnam w domu i tera usiadłam do laptopa
Czytam sobie wątki
Fajnie, czasem są ciekawe wątki a czasem nieciekawe wątki a czasem trzeba pomóc tylko z rozsądkiem
Dostałem nowa wiadomość od dziewczyny która chce popełnić samobójstwo. Nie może popełnić tego, proponowałem jej towarzyskie.
Fajnie, czasem są ciekawe wątki a czasem nieciekawe wątki a czasem trzeba pomóc tylko z rozsądkiem
Dostałem nowa wiadomość od dziewczyny która chce popełnić samobójstwo. Nie może popełnić tego, proponowałem jej towarzyskie.
Niedawno też nie widziałam sensu życia. A na studiach mój dobry kolega/przyjaciel popełnił samobójstwo
Moje kondolencje. Serdeczne wyrazy współczucia rodzinie oraz wszystkim bliskim twojego przyjaciela. Podczas popełnienia samobójstwa to żadna pomoc... niech spoczywa w spokoju. Wstawiam znicz dla niego.
Dla słabych ludzi popełniają samobójstwo. Musimy być silni i mądrzy więc trzeba znaleźć i szukać dobre rozwiązywanie, najlepiej mieć druga osoba co potrafi i wspiera.
Przyjacielski,
To było bardzo dawno temu. Ja już nie jestem młoda. Ale rzeczywiście to słabi ludzie. Mówi się, że prędzej czy później jak ktoś chce, to i tak to zrobi. A ten kolega zrobił to tak, że nikt nie podejrzewał jego zamiaru.
Niech ma mój znicz szkoda że mnie nie było na świecie, pomógłbym twojego przyjaciela...
Niech ma mój znicz
szkoda że mnie nie było na świecie, pomógłbym twojego przyjaciela...
to było chyba w 1994r. Nikt mu nie mógł pomóc. Nic strasznego się nie działo, teoretycznie nie miał powodu
Byłem bardzo mały człowiekiem i miałem 3 lata w 1994 roku czyli jestem w świecie szkoda jego życia.
Byłem bardzo mały człowiekiem i miałem 3 lata w 1994 roku czyli jestem w świecie
szkoda jego życia.
Oczywiście, jak każdego. Ale niekiedy nie możemy pomóc
Zmykam spać, jutro święto, trzeba wcześniej wstać i do kościoła
Spokojnej i dobrej nocki
Fajnie tak sie Was czyta, tylko zycie niesie takie smutne nieraz sytuacje........ehh
Potrzebuje zdobyc info na temat programu , a dokladnie narzedzia do niego, czy jak tam zwal...chodzi mi o uzyskanie podwojnego obrazu, rozdwojenie go np tak jak w tym filmie, lub cos zblizonego do tego efektu.....
https://youtu.be/DCbDVSwr_E4
a ja w pracy dzien jak co dzien, ale przynajmniej dzis mam humor, i jestem w miare wyspana i mam nowe spostrzezenie na pewna prywatna moja sprawe...
Hej hej!
Takie jest życie.. popełnić samobójstwo przez własna głupotę.
Nie znam łatwiejszy program dla ciebie, używam trudny i zaawansowany program tylko dla doświadczonych - Adobe After Effects. Wszystko można robić co chcę. Sam sporo się nauczyłem poradników na stronie VIDEO COPILOT i na YouYube - bardzo polecam, może dasz radę i próbujesz ale raczej nie jest łatwy. I albo zapytaj na innym forum dla fanów, którzy robią w programie z filmem. Nie wiem czy taki istnieje forum, jeszcze nie sprawdziłem.
Cieszę się że wyspałaś i wypoczęta miłego dnia.
Znajomy popełnił samobójstwo w grudniu. Ale on od lat powtarzał, że kiedyś się powiesi. I w końcu rzeczywiście to zrobił. Wydaje mi się, że z jego strony było to romantyzowanie samobójstwa. Co w tych czasach jest dość popularne. Z drugiej strony zrobił to w pewnym sensie na złość swojej kobiecie, a przynajmniej tak to brzmiało. Smutne, ale cóż w ostateczności to ich decyzja, jakby to nie brzmiało.
Co do programu to niestety takiego nie znam, ale pewnie za jakiś czas się zainteresuję, tego typu programami.
Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci przesyła Tomasz Tomki Pikulski (*)
witajcie:)
Ja dziś byłam w odwiedzinach u mojej siostry (ok.50km), a po powrocie do domu poszłam jeszcze odwiedzić teściową
A co tam u was?
Summertime,
Dzisiaj w święto w pracy? Dzisiaj mało kto pracuje
Summertime mieszka w Niemczech to i pracuje.
Ja zrobiłem sobie dłuuugi weekend. W sobotę byliśmy w teatrze muzycznym, potem pojechaliśmy do teściowej na wieś. Jak trzy dni znosiłem drewno do drewutni, to dziś naliczyłem na rękach cztery zastrzały od drzazg. Ale fajnie jest czasem popracować fizycznie. Jutro już powrót do szarej miejskiej rzeczywistości. A w niedzielę czas wracać do Niemiec. Ale i tak fajnie jest się oderwać i jakiś czas spędzić w równoległej rzeczywistości.
Lou71.71
Szukam dziewczyny. Zawsze mnie spotkają pustki dziewczyny przez internet.. masakra.
Gdzie tu są dobre i wartościowe dziewczyny? albo czy są takie kobiety którzy nie przeszkadzają gdy jestem osobą niesłyszącą?
Młode dziewczyny bez serca w nowoczesnym czasie, trudno mi trafić wspaniała i przyszła żonę... smutne ale prawdziwe.
Troll
O wróciłeś! witaj ponownie w temacie
niestety trzeba popracować i utrzymywać na rodzinę.
Lou71.71
Szukam dziewczyny. Zawsze mnie spotkają pustki dziewczyny przez internet.. masakra.
Gdzie tu są dobre i wartościowe dziewczyny? albo czy są takie kobiety którzy nie przeszkadzają gdy jestem osobą niesłyszącą?
Młode dziewczyny bez serca w nowoczesnym czasie, trudno mi trafić wspaniała i przyszła żonę... smutne ale prawdziwe.
Przyjacielski,
To prawda, ale młody jesteś, życie przed tobą
Zgadza się, chciałbym pochodzić z dziewczyną na dłużej żeby poznać lepiej
Bez wątpienia fajnie jest spotkać swoją drugą połowę. Ja swoją spotkałem bardzo wcześnie, ale jak się zorientowałem że to ona, to od razu się ożeniłem. Uznałem że lepiej sobie zarezerwować mój skarb.
A to chyba nie tak że teraz trudniej spotkać wartościową dziewczynę. Nawet patrząc tu na forum, widać sporo "pustaków", ale większość dziewczyn to fajni ludzie.
Właśnie fajnie jest spotkać swoją drugą połowę, tylko bardzo mało normalnych dziewczyn na świecie. Mi jest coraz trudniejsze znaleźć. Sama miłość przyjdzie, albo będę żył w samotnością. I tak pozostaje.
Myślę, że jest ich wiele, ale to muszą być dziewczyny, które mają poukładane w głowie i są mądre. Jakby nie patrzeć związek z osobą niepełnosprawną fizycznie, niesłyszącą lub niewidomą jest/bywa przerażający dla zdrowej osoby, bo nie wiedzą, że te osoby w większości są bardziej niż mogłoby się wydawać lub całkowicie samodzielne. Ja wychodzę z założenia, że nie ma co na siłę szukać partnera, lepiej poznawać ludzi, rozmawiać z nimi, dzielić się przeżyciami, a zauroczenie samo przyjdzie, bo miłość trzeba stworzyć i o nią dbać, a to wymaga czasu i pracy.
Bez wątpienia fajnie jest spotkać swoją drugą połowę. Ja swoją spotkałem bardzo wcześnie, ale jak się zorientowałem że to ona, to od razu się ożeniłem. Uznałem że lepiej sobie zarezerwować mój skarb.
A to chyba nie tak że teraz trudniej spotkać wartościową dziewczynę. Nawet patrząc tu na forum, widać sporo "pustaków", ale większość dziewczyn to fajni ludzie.
Ja moją również. Aczkolwiek ostatnio miałam kryzys i zarzucałem mu, że nie jest i przekona się o tym jak pozna kogoś kto nią jest.
Wydaje mi się, że jednak tak. Sama jak patrzę ma dziewczyny w moim wieku lub młodsze jestem przerażona, jak bardzo puste są i jak głupota w tych czasach się rozprzesztrzenia. Ale ja zawsze miałam starszych znajomych.
Myślę, że jest ich wiele, ale to muszą być dziewczyny, które mają poukładane w głowie i są mądre. Jakby nie patrzeć związek z osobą niepełnosprawną fizycznie, niesłyszącą lub niewidomą jest/bywa przerażający dla zdrowej osoby, bo nie wiedzą, że te osoby w większości są bardziej niż mogłoby się wydawać lub całkowicie samodzielne. Ja wychodzę z założenia, że nie ma co na siłę szukać partnera, lepiej poznawać ludzi, rozmawiać z nimi, dzielić się przeżyciami, a zauroczenie samo przyjdzie, bo miłość trzeba stworzyć i o nią dbać, a to wymaga czasu i pracy.
Ty jesteś szczęściarą bo masz fajny i dobry facetem. Jesteś mu bardzo wdzięczna. Życzę wam wytrwałej i dobrej związki. No to prawdziwa miłość czy śmierć czeka na mnie
Przyjacielski dziekuje, za odzew w mojej sprawie. Jutro sobie posiedze ...dzis jakos zajeta bylam wszystkim, tylko nie poszukiwaniami programu .D
Mirirale kurcze, te tematy zostawie..Smierc jakos, nie nastraja pozytywnie w nocy. Ale niewatpliwei jest ona wpisana w Nasz scenariusz, z ta jednak mala roznica...ze ma ona wynikac, z naturalnych przyczyn, a nie z pomoca wlasnych rak.
Lou malo, malo kto pracuje bedac na w ojczyznie...... Na moj temat wypowiedzial sie juz Troll, ktorego, fajnie widac po pauzie.Przynajmniej nabrales wiatru w zagle, jak sadze. mezczyzni statecznih, ktorzy cenia swoje milosci, to rzadkosc
Przyjacielski z ludzmi w necie jest trudno, a juz tym bardziej z mlodymi dziewczynami. Tak sie zlozylo, mam do czynienia w realu, z towarzystwem w roznym wieku, i to jak sie zachowuja na imprach dziewczyny, to brak mi slow, strzelaja miny, krzywe jak mezczyzna podejdzie, ktory im sie nie spodoba...patrza sie bezczelnie na inne dziewczyny z wyrazem pogardy.... ostanio nie wytrzymalam...im wygarnelam co sadze, atmosfera byla swobodna bo, to karoke bylo, ale zachowanie niektorych beznadziejne...Nigdy tak nie postepowalam ani ja, ani kolezanki moje. Jak sie chlopak nie spodobal z mina powazna rozmawialo sie z nim, i odmawialo...Doprawdy, ale smutek mnie ogarnia nad brakiem po prostu taktu.....ale to tez dotyczy sie panow, nawet i w moim wieku, czy starszych,,teraz swiat tak sie uklada, ludzie z braku silnych priorytow staja sie marionetkami fali pustki. Swoj wklad w swiat w jego wartosci, maja wylacznie najsilniejsze jednostki, one przetrwaja niezmienne z podniesionym czole, A ci plastikowi, beda skomlec jak jeden gosc na temacie o wzroscie, do tego mlodego czlowieka nic nie dociera.On jest FATALNY, a komu szkodza najbardziej pusci ludzie, noo sobie ...zanizaja tym samym swoje zycie. nie dostrzegajac piekna ,ktore tkwi w nas samych .. to nasze mysli, emocje daja nam przezcia i komfort , a nie jakies tam zewnetrzne czynniki.
Mirirale problemy w zwiazkach bywaja, ale w jaki sposob sobie poradzilas z nimi swiadczy tez o Twojej dojrzalosci, kTora jest widoczna w kazdej wypowiedzi..My ludzie interesujacy sie psychylogia widzimy z daleka problemy, ktore dla innych sa niewidoczne . tommmmm sie naporozmawiala Ide spac. Dobranocka
Troll, ktorego, fajnie widac po pauzie.Przynajmniej nabrales wiatru w zagle, jak sadze. mezczyzni stateczni, ktorzy cenia swoje milosci, to rzadkosc
... tommmmm sie naporozmawiala
Ide spac. Dobranocka
Nabralem wiatru w żagle, ale jak jutro przejadę 600km przez Polskę, to mi para zejdzie, jak sądzę.
Wbrew pozorom nie jest nas tak mało. Ja innych mężczyzn, niż ci stateczni, nie znam. Jest za to niestety sporo chłopców, nawet wśród 40 latków i z tymi jest gorzej. Ale uwazam, że prawdziwego mężczyznę tworzy dopiero jego kobieta. Jak stworzą związek za który on poczuje się odpowiedzialny, to wtedy z chłopca staje się prawdziwym mężczyzną. Tak było że mną i ze wszystkimi moimi kumplami.
Dobranocka i kolorowych snów, drogie dzieci
Summertime - Nie ma sprawy. Tak już coraz trudniejsze sprawy w necie. Wiem na pewno że rok do przodu będzie coraz będzie piekielne niż trudniejsze.
Próbowałem się zapisać w biurze matrymonialnym, powoli zamkną w całej Polsce bo mamy internet i możemy szukać sami na portalu randkowym. Pustki dziewczyny i beznadziejni faceci dla mnie brak mi słów też.. chore ambicje.
Dobranoc.
Oficjalnie odchodzę z forum netkobiety.pl
Zachęcam do pisania na mojego maila, ten mój email jest oficjalny i stały w kontakcie - dobranoc wszystkim
Przyjacielski
No tutaj się zgodzę. Jak to moja mama się śmieje jak ślepej kurze ziarno. Bo wbrew pozorom jestem dość specyficzną osobą i mam ciężki charakter. Dziękuje. Prawdziwa miłość, podejrzewam, że to jedynie kwestia czasu.
Summertime
To prawda bywają i bywać będą, trzeba jakoś sobie dać z nimi radę. Czasami tak jest, a czasami pewne sprawy analizujemy, aż za bardzo i problemy sami sobie tworzymy, a przynajmniej ja tak mam.
Troll
Jak to mówią za każdym sukcesem mężczyzny stoi kobieta. Ile w tym powiedzeniu prawdy - nie wiem. Ale wiem, że jeżeli masz wsparcie ukochanej osoby, świat stoi otworem, bo i sił na radzenie sobie z problemami jest więcej.
siemka
jak, to Przyjacielski....odchodzisz.Dlaczego?
Mirirale
masz slicznego avka
Przyjacielski z ludzmi w necie jest trudno, a juz tym bardziej z mlodymi dziewczynami. Tak sie zlozylo, mam do czynienia w realu, z towarzystwem w roznym wieku, i to jak sie zachowuja na imprach dziewczyny, to brak mi slow, strzelaja miny, krzywe jak mezczyzna podejdzie, ktory im sie nie spodoba...patrza sie bezczelnie na inne dziewczyny z wyrazem pogardy.... ostanio nie wytrzymalam...im wygarnelam co sadze, atmosfera byla swobodna bo, to karoke bylo, ale zachowanie niektorych beznadziejne...
Co dokładnie powiedziałaś i jaka była ich reakcja?
Mirirale problemy w zwiazkach bywaja, ale w jaki sposob sobie poradzilas z nimi swiadczy tez o Twojej dojrzalosci, kTora jest widoczna w kazdej wypowiedzi.
Zgadzam się. Mirirale jest myślącą i mądrą osobą. Czytam to, co pisze, z przyjemnością.
Przyjacielski, wcześniej nie zauważyłam posta, ale czemu? Smutno.
Summertime, dziękuję. Mi również bardzo się podoba, ale musiałam go sporo pomniejszyć i trochę stracił na jakości.
Kacerz, a dziękuję, miło to słyszeć.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 29 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » W tym miejscu są osoby chętne do popisania - netkafejka
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2021