Przyjacielski dziekuje, za odzew w mojej sprawie. Jutro sobie posiedze ...dzis jakos zajeta bylam wszystkim, tylko nie poszukiwaniami programu .D
Mirirale kurcze, te tematy zostawie..Smierc jakos, nie nastraja pozytywnie w nocy. Ale niewatpliwei jest ona wpisana w Nasz scenariusz, z ta jednak mala roznica...ze ma ona wynikac, z naturalnych przyczyn, a nie z pomoca wlasnych rak.
Lou malo, malo kto pracuje bedac na w ojczyznie...... Na moj temat wypowiedzial sie juz Troll, ktorego, fajnie widac po pauzie.Przynajmniej nabrales wiatru w zagle, jak sadze. mezczyzni statecznih, ktorzy cenia swoje milosci, to rzadkosc
Przyjacielski z ludzmi w necie jest trudno, a juz tym bardziej z mlodymi dziewczynami. Tak sie zlozylo, mam do czynienia w realu, z towarzystwem w roznym wieku, i to jak sie zachowuja na imprach dziewczyny, to brak mi slow, strzelaja miny, krzywe jak mezczyzna podejdzie, ktory im sie nie spodoba...patrza sie bezczelnie na inne dziewczyny z wyrazem pogardy.... ostanio nie wytrzymalam...im wygarnelam co sadze, atmosfera byla swobodna bo, to karoke bylo, ale zachowanie niektorych beznadziejne...Nigdy tak nie postepowalam ani ja, ani kolezanki moje. Jak sie chlopak nie spodobal z mina powazna rozmawialo sie z nim, i odmawialo...Doprawdy, ale smutek mnie ogarnia nad brakiem po prostu taktu.....ale to tez dotyczy sie panow, nawet i w moim wieku, czy starszych,,teraz swiat tak sie uklada, ludzie z braku silnych priorytow staja sie marionetkami fali pustki. Swoj wklad w swiat w jego wartosci, maja wylacznie najsilniejsze jednostki, one przetrwaja niezmienne z podniesionym czole, A ci plastikowi, beda skomlec jak jeden gosc na temacie o wzroscie, do tego mlodego czlowieka nic nie dociera.On jest FATALNY, a komu szkodza najbardziej pusci ludzie, noo sobie ...zanizaja tym samym swoje zycie. nie dostrzegajac piekna ,ktore tkwi w nas samych .. to nasze mysli, emocje daja nam przezcia i komfort , a nie jakies tam zewnetrzne czynniki.
Mirirale problemy w zwiazkach bywaja, ale w jaki sposob sobie poradzilas z nimi swiadczy tez o Twojej dojrzalosci, kTora jest widoczna w kazdej wypowiedzi..My ludzie interesujacy sie psychylogia widzimy z daleka problemy, ktore dla innych sa niewidoczne . tommmmm sie naporozmawiala
Ide spac. Dobranocka