kacerz 
Mam teraz okres malo sympatyczny, od wczoraj, to sie zaczelo dziac...i Twoje slowa splynely na mnie niczym ratunek ...brak mi slow....sprawiles mi przegromna radosc..doprawdy nawet nie wiesz ile, to znaczy dla mnie.Czytalam Cie na wypowiedziach, gdzies niechcaco napotykajac i od razu czulam w Tobie czlowieka, z duza poztywna aura, ceniacego dobro.... wielkie Thanks
za zauwazenie i za ogrom pieknych slow. To miejsce, ma szeroko otwarte drzwi dla Ciebie- zawsze.Duzo pracujesz tak w ogole?
ganimedes0709 
bardzo mi milo, ze jestes z Nami! Napisalam niedawno do Ciebie.Jak widzisz tez obie piszemy z klawiatury bez znakow......nieraz w trakcie czynnosci codziennych uzywam komorki, tam wtedy moge pisac poprawnie.Jsetes calkiem sama,czy kogos masz ?jak, to jest u Ciebie?
Mirirale
ten pomysl zarabianiem poprzez pisanie jest wysmienity spojrz w google jak znalezc praceBlog interviewme w tytule Jak szukać pracy?
Praca w domu i zarabianie przez internet: 12 pomysłów (Oferty, Zarobki) tam powinno byc cos o pisaniu i jego zarobkach , sorki , ze to nie link, ale ten sprzet po prostu mi nie zapisuje linka, albo zapisuje tylko ja nie umiem...Bo zwyczajnie jak sie klika, to u mnie nie dziala.
przyjacielskiforum 
bardzo dziekuje za Twoje Wielkie slowa!!!!Bardzo...Jestes przyjemnym pozytywna
osoba.Dziewczyna bedzie z Toba miala cudownie...Takich ludzi szanujacych i godnych z wartosciami jest niewiele.
Wooow zauwazylam, ze jestes NET- FACETEM Gratuluje !!!
chyba dzis odpadne w przedbiegach, jestem dniem zmeczona i swoimi smutasami
https://youtu.be/W8EM0Cs9r1g...z najlepszych muzyków sceny Polskiej.