Bolesne rozstanie po 8 latach - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 196 do 203 z 203 ]
Odp: Bolesne rozstanie po 8 latach
U mnie jeszcze konieczne właśnie zaczęłam czytać wątek podany w innym temacie http://www.netkobiety.pl/t67911.html
Trochę stron przede mną.
Dzisiaj pierwszy raz od 2 m-c włączyłam muzykę więc widzę postęp, nawet uśmiechnęłam się do lustra, więc mam nadzieję na więcej takich dni
Jeszcze pozostaje kwestia co ze sobą zrobić ale może w końcu znajdę jakaś pasję.
A mnie coś ciągnie znowu w dół
- Soogie
- Powoli się zadomawiam

- Nieaktywny
Wydajemisię napisał/a:Jeszcze pozostaje kwestia co ze sobą zrobić ale może w końcu znajdę jakaś pasję.
Ja po rozstaniu z narzeczonym zaczęłam uczyć się angielskiego, zawsze się wstydziłam z ze swojego kiepskiego poziomu, zaczęłam dużo oglądać po ang. słuchać po roku widzę duże efekty, nawet ostatnio się zapisałam na ang;) lepsze to niż strata czasu na gapienie się w sufit:)
Wydajemisię napisał/a:U mnie jeszcze konieczne właśnie zaczęłam czytać wątek podany w innym temacie http://www.netkobiety.pl/t67911.html
Trochę stron przede mną.
Dzisiaj pierwszy raz od 2 m-c włączyłam muzykę więc widzę postęp, nawet uśmiechnęłam się do lustra, więc mam nadzieję na więcej takich dni
Jeszcze pozostaje kwestia co ze sobą zrobić ale może w końcu znajdę jakaś pasję.
Też zaczęłam czytać ten wątek naprawdę pomaga wiele zrozumieć i przemyśleć . Ja zaczęłam dopiero 3str sporo tego. Autor tego postu pisze tak że mam wrażenie jakbym czytała jaka książkę że oderwać się nie mogę ,
Niby tak na razie odwagi brak na jaką kol wiek zmianę...
Ja doszłam do 6 ale długie są wpisy więc mam taka małą książkę...
Właściwie wczoraj dla odmiany wieczorem złapałam doła teraz jest troszkę lepiej no ale brakuje mi nawet zwykłej rozmowy o tym jak minął nam dzień ..
201 Odpowiedź przez Kefiro922 2021-01-14 16:13:47 Ostatnio edytowany przez Kefiro922 (2021-01-14 16:16:07)
- Kefiro922
- Na razie czysta sympatia
- Nieaktywny
Witam bylem uzależniony hazardu tracilem hajs aktualnie chdoze na terapie i nie gram. Byliśmy ze sobą 6 lat od 2 zareczeni mieszkaliśmy 2 lata razem Moja narzeczona odeszla ode mnie bo nie czuła się szczęśliwa niestabilna i zaniedbałem nasz zwiazek nie mieszkamy juz prawie miesiąc od dnia w którym się wyprowadzila przestałem grac dostalem mega kopa duzo zrozumiałem jestem zalamany tym wszystkim ze ja stracilem przez glupie granie tak bardzo ja kocham juz nie wiem co mam robic spotkałem się z nia ona mówi że to straciła zaufanie ze woli byc sama i narazie nie chce wracać do tego co bylo czy taki związek mozna jeszcze uratować co robić helpp
- IsaBella77
- Blokada na życzenie Użytkownika

- Nieaktywny
Zacznijmy od tego, że założysz własny wątek proszę.
203 Odpowiedź przez Kefiro922 2021-01-14 16:27:17 Ostatnio edytowany przez Kefiro922 (2021-01-14 16:45:45)
- Kefiro922
- Na razie czysta sympatia
- Nieaktywny
Posty [ 196 do 203 z 203 ]
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024