Czy on to robi na pokaz? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy on to robi na pokaz?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy on to robi na pokaz?

Miesiąc temu zerwalam z facetem. Chcąc nie chcąc dwa razy w tygodniu robimy obok siebie trening na siłowni. Na początku on miał problem żeby wgl się ze mną przywitać, wgl się do nikogo zbytnio nie odzywał, był trochę przybity. Dzisiaj cudowna (i dziwna zresztą) zmiana jego zachowania. Sam od siebie się przywita, nawet jak wgl na niego nie patrze i nie zwracam uwagi. Uśmiechniety od ucha do ucha, każdego zagaduje. Puścił na głos muzykę i tańczył, wydurnial się (az wyglądało to nienaturalnie według mnie). Na mnie wgl nie zwracał uwagi, jakby mnie tam nie było. Tylko gdy spytałam "służbowo" o pewien przyrząd, czy moge go wziąć (on używał go wcześniej i zostawił obok siebie) to uśmiechniety odparl "jasne, bierz!". Normalnie jak go kogoś kogo bardzo lubi. Zastanawia mnie czy on specjalnie tak się zachowuje? Na pokaz?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on to robi na pokaz?

Może być na pokaz chce Ci pokazać jak dobrze mu bez Ciebie, albo rzeczywiście jest szczęśliwy może kogoś poznał.
On został porzucony więc tym bardziej zależy mu na szybkim powrocie do normalności.

3

Odp: Czy on to robi na pokaz?

Trudno powiedziec bo go nie znamy big_smile Ale obserwuj go nadal. Byc moze wlasnie chce zwrocic twoja uwage wink

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy on to robi na pokaz?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024