RafalG napisał/a:Trollu dobrze ze w koncu cie zbanowali
Akurat braku skuteczności czy słabej organizacji nie można Wam zarzucić. Wasze lobby potrafi czynić cuda. Nawet tutaj gdzie kasa bierze się z reklam, więc liczy się przede wszystkim ruch banuje się użytkownika z kilkuletnim stażem, tysiącami postów i umiejętnością wsadzania kija w mrowisko tylko dlatego, że Wam podpadł. To jakby strzelić sobie w stopę. A to się robi, żeby Wam się przypodobać, a może tylko żeby Wam nie podpaść.
RafalG napisał/a:Swoja droga gdyby gejostwo bylo wbrew naturze to mezczyzna by nie mial punktu g w anusie.
To diabelska instalacja
RafalG napisał/a:Moze sam jestes bi i tego nie akceptujesz w sobie ze tak szalejesz?
Nie, ja do Was nic nie mam ani do tego co robicie w domu. Z tego rozliczy Was nasz Stwórca i będzie to kara bardzo sroga, ale sprawiedliwa. Walcze jedynie z diabelską ideologią mającą na celu ośmieszenie, a w efekcie rozbicie tradycyjnej rodziny, która się za Wami ciągnie.
Wspolczuje wszystkim normalnym Polakom ze przez cebulaczkow twego pokroju wciaz w Europie patrza na nas jak na murzynow z dzungli.
Zbanowali cie z powodu glupot ktore tu piszesz. A nie dlatego ze komus podpadles. Mi nie podpadles ani nie zglaszalem tego.