RafalG napisał/a:Seks z prostytutka to cudzolostwo a wiec jestes na rowni z tymi gejami.
Różnica jest taka, że ja ze swojego grzechu mogę zrezygnować i żyć jak Bóg przykazuje, a tfu! geje zazwyczaj tylko zmieniają partnerów seksualnych domagając się akceptacji dla swojego zboczenia.
RafalG napisał/a:Pisze tez o lesbijkach. Ale w prostych umyslach takich jak twoj lesbijki to nie homoseksualizm tylko dwie panny gotowe na trojkata. Wiec grzechu nie ma. Co nie?
Proszę o wskazanie w którym konkretnie wersecie Bóg potępia lesbijstwo.
RafalG napisał/a:Poza tym Jezus nauczal inaczej, mowil ze mamy sie wzajemnie milowac.
Siebie tak, ale grzech mamy zwalczać, a Wy chcecie, żeby miłować Wasz grzech, a to jednak zasadnicza różnica.
RafalG napisał/a:W nowym testamencie jest napisane by z wyrozumialoscia traktowac ludzi czujacych pociag do swojej plci.
Dopóki nie praktykują swojego zboczenia, a tym bardziej publicznie to wszyscy ich miłują.
RafalG napisał/a:Gdzie twoje milosierdzie wielki Chrzescijaninie?
I kto to mówi?
RafalG napisał/a:Lewica uczy szacunku do drugiego czlowieka i uczy wzajemnej akceptacji, bez podzialow.
Lewica kocha wrzucanie do jednego wora ludzi porządnych z nieporządnymi. Wmawia, że wszyscy jesteśmy tacy sami i nie ma między nami różnic. Ja mogę zrozumieć, że ktoś ma słabą silną wolę i grzeszy w zaciszu swojego domu, ale jak się z tym obnosi to mówię zdecydowane - STOP
RafalG napisał/a:Ps... Przejrzalem twoje tematy i w sumie nie dziwie sie ze musisz korzystac z pan oferujacych uslugi za pieniadze 
Nie muszę tylko chcę. Wolę to niż zrobić dziecko kobiecie, a później wyprowadzić się do swojego kochasia i udowadniać jaki jestem fajny, bo płacę jej za wynajem, a nie mieszkam. Płynących wieżowców się naoglądałeś?