programista vs nauczyciel matematyki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » programista vs nauczyciel matematyki

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

66

Odp: programista vs nauczyciel matematyki

Nie można zbanować tego chamskiego trolla?

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-03-28 18:24:22)

rossanka napisał/a:
Leśny_owoc napisał/a:
rossanka napisał/a:

Gdzie idziesz, napisz coś jeszcze, rozbawisz towarzystwo big_smile

Tak żałosnego trolla nie było od wieków. Sądziłam, że dłużej wytrzyma wink. No cóż... jutro musi iść do szkoły.

No i gdzie teraz obrońcy puszystych Pań sad?

A co do tego tematu maja puszyste panie??

No jak to smile? Ostatnim zdaniem przekazał, że "puszyste" kobiety są mało atrakcyjne. Zatem Panowie z podobnego tematu "poszukuję kobietę przy kości" powinni zrobić zadymę wink.

przezroczysty napisał/a:

A juz chcialem napisać, że dobrze prawisz. Bo faktycznie żyłem sobie jak chciałem, nie napracowałem sie nigdy (ale czy to źle?). Faktycznie obudziłem sie po 30stce z ręką w nocniku,
kiedy poszedłem do swojej pierwszej pracy. Ale nie rozumiem kompletnie, czemu zrobiłem 2 fakultety w marzeniach ??! Może dla ciebie to "mission impossible", ale nie dla mnie. Większość teraz studiuje, studiowałem i ja smile

Która uczelnia spadła na psy? Dlaczego kumple z Uczelni nie załatwią Ci pracy wink?
Papier nic nie znaczy - pracodawcy nie są głupi. Umiejętności miękkie pracownika są tak samo ważne. Człowiek zaczynający pracę w wieku 30 lat raczej nie widzi się na odpowiedzialnego.

przezroczysty napisał/a:

ps. a jeśli chodzi o te grubaski, to napisałem dlatego, że w 99% kobieta poznawana na internetach okazywała sie puszysta i brzydka. Ja tutaj nie siedze, ale kolega mówił mi, że dostawał
wiele zdjęc od netkobietek i żadna "dupy nie urywała". Co jest logiczne, bo atrakcyjna i fajna dziewczyna nie spędza wiecznie czasu na forach tego typu i nie próbuje dokopać innym.
Am I right ??!

Masz tylu kolegów do pierdół, a nie ma żadnego, który choćby polecił Twoją osobę szefowi w Ich firmie wink?
No tak to jest logiczne, bo atrakcyjny i fajny mężczyzna nie zakłada tematu na damskim forum i nie próbuje być burakiem i dokopać innym. N'est-ce pas? (na tak jak na wymagające kierunki napisanie czegoś z angielskiego to raczej gêne.)

68 Ostatnio edytowany przez przezroczysty (2018-03-28 18:14:41)

santapietruszka napisał/a:

A w 99% 36-letni faceci są zdecydowanie dalej na ścieżce rozwoju zawodowego niż w momencie wyboru kariery między pracownikiem produkcji a wykładaczem towarów, mają swoje piękne kobiety albo już nawet rodziny, mają swoje pasje, więc nie muszą siedzieć na babskim forum w internetach i próbować kiepsko błysnąć, bo mieli i mają czym zabłysnąć w prawdziwym życiu big_smile

Przeciez sobie poszedłem, tylko mnie znowu wywołałyście do tablicy. Mi sie nie chce czytac każdego posta, wygrzebywać cudze wypowiedzi sprzed kilku lat.
Wy nie macie co innego do roboty? A to że tutaj kobiety są brzydkie, to fakt. Tak mówią znajomi, którym udało sie dostać od wielu netkobiet fotki !
Żegnam ozięble!

69

Leśny_owoc napisał/a:

No jak to smile? Ostatnim zdaniem przekazał, że "puszyste" kobiety są mało atrakcyjne. Zatem Panowie z podobnego tematu "poszukuję kobietę przy kości" powinni zrobić zadymę wink.

A ty co, puszysta jesteś czy jak? Że sie tak obruszyłaś? Buziak pączusiu smile I nie martw sie, duże też może być piękne tongue

70

A w 99% 36-letni faceci są zdecydowanie dalej na ścieżce rozwoju zawodowego niż w momencie wyboru kariery między pracownikiem produkcji a wykładaczem towarów, mają swoje piękne kobiety albo już nawet rodziny, mają swoje pasje, więc nie muszą siedzieć na babskim forum w internetach i próbować kiepsko błysnąć, bo mieli i mają czym zabłysnąć w prawdziwym życiu big_smile

A ty podobno jestes jakąś starą babą? (60 lat wtf??!). Nie wstyd ci? To jest niesmaczne jak takie stare cielsko wyzywa sie z małolatami.
Koledzy mówili, że jestes tu znana. Stara, tryskająca jadem samotna baba. To jest dopiero porażka życiowa.

71 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2018-03-28 18:31:02)

Kręcimy trolla dziewczyny big_smile. W realu zero pożytku to może w internecie dostarczy rozrywki.

balin napisał/a:
azazelpazuzu napisał/a:

Za sam fakt, że chcesz wybrać zawód żeby kobiecie się podobał, a nie żeby czerpać z niego przyjemność, należy ci się plaskacz na otrzeźwienie.

No przecież Autor żył sobie jak chciał. smile Problem polega na tym, że się obudził, bo latka uciekają, a kobitki go nie widzą. Zrobił wirtualnie (w marzeniach) 2 fakultety. Uwierzył, że je ma i zastanawia się zapewne jakie kity wciskać kobietom, by coś wreszcie wyrwać i zaliczyć.

Broniąc szkolnictwo wyższe przyznam Ci rację wink. Ciekawe czy wie co to algebra liniowa...
Nie wspominając, że definicję "obruszyć się" to chyba powinno się znać hmm, bo po mojej odpowiedzi (nie do Niego, ale cóż On tak mocno skamle o uwagę wink) nie widać znamion tego zachowania big_smile.

72 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-03-28 18:27:12)

przezroczysty napisał/a:

A ty podobno jestes jakąś starą babą? (60 lat wtf??!). Nie wstyd ci? To jest niesmaczne jak takie stare cielsko wyzywa sie z małolatami.
Koledzy mówili, że jestes tu znana. Stara, tryskająca jadem samotna baba. To jest dopiero porażka życiowa.

big_smile big_smile big_smile
65 mam lat i ważę 135 kg big_smile

73

przezroczysty napisał/a:

big_smile big_smile big_smile
65 mam lat i ważę 135 kg big_smile

Nadal lepiej od 36 latka z dwoma "kierunkami studiów" big_smile. Tego nie da się przebić. Odczuł to na własnej skórze.

74

Ja mam 170 cm i waze 98 kg.

75

Z uwagi na niski poziom dyskusji (historia zatoczyła koło) oraz decyzję o pożegnaniu się z Autorem tematu, wątek zostaje zamknięty.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » programista vs nauczyciel matematyki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024