dziwne rozstanie, sprzeczności. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne rozstanie, sprzeczności.

Strony Poprzednia 1 90 91 92 93 94 123 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,916 do 5,980 z 7,946 ]

5,916

Odp: dziwne rozstanie, sprzeczności.

No ja nie pilam, na balecie bylam w sensie na sztuce big_smile
Potem pizza i całkiem bezalkoholowa sobota.

Kwas bo eks coś tam komuś ,że ja jeszcze długo z eksem a spotykałam się z kolegą eksa i taka słaba akcja że hej.
Nawet nie analizuje tego.

Anja, tak nasz gorzej bo go widujesz .

Czekam na podwyżkę a pt szefo pow .że dostanę i czekam bo w nadchodzącym tygodniu ma być rozmowa.
Co do mundurowego, przemyslalam sprawę. No nie,nie da się. Jak ja mam czekać żeby się z chlopem zobaczyć aż dwa tygodnie to słabo. Ja potrzebuje faceta na miejscu. Inna sprawa ,że jeszcze aż tak nie potrzebuje ale nie będę się wkręcać w takie akcje bo jestem zwyczajnie słaba. Nie uśmiecha mi się żyć w czekaniu , zastanawianiu się czy go ktoś nie zabił itd. Starczy mi atrakcji w swoim własnym życiu.

Zobacz podobne tematy :

5,917

Aniu współczuje, ze musisz go regularnie widywać. Myśle jednak, ze prędzej czy później zobojętnieje Ci to i będzie po prostu ojcem Twoich dzieci. Ja do wcześniejszego eks mam tylko jakiś wstręt. Z X nie mam podobnych emocji, myśle, ze jak bym go spotkała to dopiero miałabym palpitacje i nawrot tęsknoty. Dobrze, ze marne szanse na to :-D

Pyłku czas, czas, czas. On mnie strasznie skrzywdzil i ja wręcz uciekałam od niego, pewnie stad takie podejście a nie inne wink

Teufel a ja ani dola nie mam, ani nie piłam wczoraj tongue wyłamałam się wink

5,918 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-17 15:20:47)

Jazzmine napisał/a:

Aniu współczuje, ze musisz go regularnie widywać. Myśle jednak, ze prędzej czy później zobojętnieje Ci to i będzie po prostu ojcem Twoich dzieci. Ja do wcześniejszego eks mam tylko jakiś wstręt. Z X nie mam podobnych emocji, myśle, ze jak bym go spotkała to dopiero miałabym palpitacje i nawrot tęsknoty. Dobrze, ze marne szanse na to :-D

Pyłku czas, czas, czas. On mnie strasznie skrzywdzil i ja wręcz uciekałam od niego, pewnie stad takie podejście a nie inne wink

Teufel a ja ani dola nie mam, ani nie piłam wczoraj tongue wyłamałam się wink

Coś nam Paslawka wcięło.

5,919

Tatku gdzie jesteś?!

5,920

Tatelko korzysta z uroków pięknej wiosennej pogody smile
A ja siedzę w domu i......dobrze mi z tym big_smile

5,921

Jazzmine napisał/a:

Tatku gdzie jesteś?!

Może biega po lesie

5,922

GwiezdnyPył napisał/a:
Annkaa napisał/a:

Wiecie co, bardzo wam zazdroszcze ze nie widzicie bylych.. ja wlasnie czekam az przyjedzie do dziecka.
Ciezko mimo wszystko hmm
Moze kiedys sie przyzwyczaje i bedzie lzej smile

Ania a nie możesz tak zrobić żeby on zabierał dziecko gdzieś miała byś chwilę dla siebie . Ja bym nie pozwalała siedzieć mu w domu

Pylku zazwyczaj tak robie ale sa czasem takie sytuacje jak teraz ze maly wyszedł w piątek ze szpitala i przyjechał go z mama odwiedzić ..
A mame ma cudowną mamy super kontakt.

Dlaczego zawsze jak sie widzimy robimy jakieś aluzje do skończonej relacji czy nas ? Hmm
To normalne ?

Jazz nie jestem dzielna, raczej nie mam wyjscia
Serce po prostu mi pęka sad

5,923

Ale wiecie nie zmusi sie kogos do miłości wiec trzeba sie wykrzyczeć, wyplakac i zyc dalej ..

5,924

Dzień Dobry tu Tatko smile

Wszystko ze mną dobrze byłem trochę zajęty "logistyką " przyszłego tygodnia bo sporo będzie się działo 3 osoby z rodziny w w tym jedna będzie w szpitalu na 4 dni 2 starsze osoby to przychodnie zabiegi tomografie wizyty kontrolne itp itd dziadek nie miejscowy
Trzeba było opracować plan ABC synchronizacja podział zadań dla wszystkich i uwzględnić prawo Murphiego wyciszyć się nabrać energii i dystansu .Wszystko jasne a jak nie to są telefony i spontaniczne samodzielne działania - samo życie.
Biegać biegałem wczoraj dzisiaj długo chodziłem "medytacje .kontemplacje " i takie tam telefony pogaduchy jest  spoko.
Zaglądam na forum bo mnie nieco uspokaja i po prostu tu ciągnie pozwala oderwać się od siebie i nabrać innej perspektywy po za tym lubię to fajne forum inspirujące i wiele mądrych osób .
Jak ma się dosyć samego siebie dobrze posłuchać innych ułożyć myśli  czytając nawet na zupełnie odległy temat.

Trzymajcie się zwłaszcza Wymig ,Annkaa, Martwa, Promyczek emocje nie zabijają wyrzucacie teraz różne toksyny z siebie to trochę boli bo człowiek przyzwyczaja się do tych złudzeń pozbycie i pożegnanie ich trwa z reszta moim zdaniem fajnie sobie radzicie .Te nowe umiejętności w pracy nad uczuciami nie idą w las uwalniają, a wolność jest przepiękna daje spokój energię do życia chociaż czasem wydaje się że to nieosiągalny kosmos - osiągalny dla wszystkich  ja wiem że tak i już.

Pozdrawiam Wszystkich  i dzięki za pamięć też o Was pamiętam.

Jazz ,Pyłek ,Kata ,Teufel i inni - uściski.

5,925

Paslawku jesteś jeszcze tam? Potrzebuję Twojej pomocy. Zaraz się wszyscy uśmieją, ale cóż mam zrobić. Potrzebuję na gwałt spawacza, narzędzie mi się popsuło. A pilnie mi jest potrzebne, w innym wypadku muszę jechać do siebie i w pracy mi to zrobią.

5,926 Ostatnio edytowany przez Martwa (2019-03-17 19:27:12)

Cześć Wam w ten niedzielny wieczór. Mam nadzieję, że miło Wam zlatuje ten dzień..
Ja dziś wróciłam z warsztatów i szczerze, to dopadła mnie mała chandra. Tam miałam ciągle głowę zajęta, a w domu dopadają demony.

paslawek dzięki za wspieranie nas wszystkich smile

5,927

Martwa napisał/a:

Cześć Wam w ten niedzielny wieczór. Mam nadzieję, że miło Wam zlatuje ten dzień..
Ja dziś wróciłam z warsztatów i szczerze, to dopadła mnie mała chandra. Tam miałam ciągle głowę zajęta, a w domu dopadają demony.

paslawek dzięki za wspieranie nas wszystkich smile

Martwa pozwolilam sobie przeczytać Twoje posty bo nie bylam na bieżąco jak jest u Ciebie.
Duzo z tego co pisałaś pokrywa sie z Tym jak bylo u mnie i co czuje..
Bardzo Ci współczuję i mam nadzieje ze tej chandry bedzie coraz mniej wink

5,928

Annkaa napisał/a:

Martwa pozwolilam sobie przeczytać Twoje posty bo nie bylam na bieżąco jak jest u Ciebie.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Posty dotyczące mojej relacji, tak?

Najbardziej przykre jest to, że takie osoby jak my, które kochają i chcą stworzyć normalną więź, natrafiły na dupków. Ale jesteśmy przecież silne, damy radę i przejdziemy przez to na pewno smile

5,929

Ja mam propozycję żeby każda z nas jutro zrobiła sobie wolne od exa i o nich tu nie pisała . Za to napisała jak minoł dzień co zrobiła dla siebie itp.
Miłego wieczoru wam wszystkim życzę

5,930

GwiezdnyPył napisał/a:

Ja mam propozycję żeby każda z nas jutro zrobiła sobie wolne od exa i o nich tu nie pisała . Za to napisała jak minoł dzień co zrobiła dla siebie itp.
Miłego wieczoru wam wszystkim życzę

To dobry pomysł. Ciągle kręcimy się wokół nich, a nie zasługują na to

5,931

Martwa napisał/a:
Annkaa napisał/a:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Posty dotyczące mojej relacji, tak?

Najbardziej przykre jest to, że takie osoby jak my, które kochają i chcą stworzyć normalną więź, natrafiły na dupków. Ale jesteśmy przecież silne, damy radę i przejdziemy przez to na pewno smile

Tak posty dotyczące twojej relacji wink
Nie my pierwsze i nie ostatnie, ale również chyba jestem niepoprawna romantyczka i sądziłam ze to, to .. ale musimy dac rade big_smile

5,932

Pylku przypomnij jeszcze o tym pomysle jutro :-D

5,933

Tatku <3

Pyłku jestem za smile chociaż ja tu już się praktycznie nie udzielam w temacie ex, to jednak wciąż lubię tu zaglądać smile

Ja dzisiaj byłam na obiedzie, później na drinku i bum, niedziela zleciała. Nie byłam w kościele i mam trochę wyrzuty sumienia, ale we wtorek mam wolne to koniecznie pójdę. Lubię chodzić do kościoła, to mnie uspokaja i daje jakiegoś powera. Jak miewałam gorsze dni, potrafiłam chodzić do kościoła codziennie i zawsze wychodziłam nieco „lżejsza”.

5,934

Kurcze, ja tak dawno w kościele nie byłam... Kiedyś jak chodziłam, też czułam się wewnętrznie lepiej.

5,935

Martwa ja nie chodziłam dobrych naście lat, ale poszłam w święta 2017 na pasterkę i od tamtej pory chodzę regularnie. W gorsze dni naprawdę bardzo mnie to uspokajało i dodawało otuchy, potrafiłam być tak oderwana myślami, ze nawet niespecjalnie skupiałam się na kazaniu, ale sam fakt, ze poszlam i pomodliłam się dużo mi dawał. Kościół mnie wycisza, modlitwa przynosi ukojenie i wiarę w lepsze jutro:)

5,936

To ja zacznę ten tydzień.
Spałam tylko trzy godziny ,rano rozbił mi się puder w droby mak!!! To największe dziadostwo co mogło mnie spotkać z rana sad
Pół niedzieli tłumaczyła jednemu typowi,ze nie będziemy się spotykać żeby inny typ jeździł mi koło chalpy. Jprdl. Jestem tak psychicznie udreczona....ale. nie poddam się ;D

Miłego dnia i oby ten tydzień był mimo tak kiepskiego startu dobry....

5,937

Dzień dobry wszystkim :-)
Przypominam dziś dzień bez pisania o ex ;-)
Ja spałam 5 godzin ledwo żyje .
Kata nie łam się bądź stanowcza !

5,938

Dzień dobry smile
Mój dzień zaczął się spokojnie, ale jak to mówią...jeśli poniedziałek zaczął się dobrze, to znaczy, że zło pie**olnie z nienacka :d

5,939

Boże jakie pesymistki jak nie o ex to że coś się stanie :-\
A może jaki poniedziałek taki tydzień o ile dobry jest ;-)

5,940

Haha, no mi się zaczął kiepsko. Ale przecież mam pozytywne nastawienie do życia i mimo wszelkich niedogodności jestem dobrej myśli.
Uff.

5,941

Oj, to taki żarcik był wink memów nie oglądacie?

5,942 Ostatnio edytowany przez Jazzmine (2019-03-18 11:49:43)

Martwa ja znam tego mema i mnie akurat śmieszy big_smile lubie memy o poniedzialkach big_smile jak np ten z tabliczka nazwy miasta a tam „poniedziałkowy dół” #mood tongue

Ja się w miarę wyspalam, sny miałam tylko lekko popieprzone ale nie o eks, żeby nie było tongue

Jadę odebrać dowód, bo wreszcie się doczekałam i na 10h do pracy. Witaj PONIEDZIAŁKU, nadciągam ku*wa! big_smile

5,943

Jazzmine napisał/a:

Martwa ja znam tego mema i mnie akurat śmieszy big_smile lubie memy o poniedzialkach big_smile jak np ten z tabliczka nazwy miasta a tam „poniedziałkowy dół” #mood tongue

Ja się w miarę wyspalam, sny miałam tylko lekko popieprzone ale nie o eks, żeby nie było tongue

Jadę odebrać dowód, bo wreszcie się doczekałam i na 10h do pracy. Witaj PONIEDZIAŁKU, nadciągam ku*wa! big_smile

Ty to masz mocne wejście :-D.

5,944

3 5 godzin to luksus ja w ogóle nie spałem ale zaraz się uwale .
Dziadek kaprysi i ma humory wczoraj nie chciał przyjechać bo na noc się nie jeździ byłem na to przygotowany plan B rano wyjechaliśmy. ,ale został już nakarmiony samopoczucie mu się poprawiło.
Kata dostała instrukcje ode mnie na osobności.
Pyłu jak Ty jeździsz z czymś takim na nosku autobusami to nie dziw się że wszyscy gapią się na Ciebie. smile
Jazz pełnoletność jest super.
Pozdrowionka

5,945

Hej wszystkim smile
Wiec tak spalam prawie cala noc wink
Wrocilam fizycznie do pracy po 2 tygodniach hurraa ;-D
Zamowilam sobie nowy telefon i kupilam jeździk synkowi smile

Martwa obys nic nie wykrakala z tym zlem :-D

5,946

paslawek napisał/a:

3 5 godzin to luksus ja w ogóle nie spałem ale zaraz się uwale .
Dziadek kaprysi i ma humory wczoraj nie chciał przyjechać bo na noc się nie jeździ byłem na to przygotowany plan B rano wyjechaliśmy. ,ale został już nakarmiony samopoczucie mu się poprawiło.
Kata dostała instrukcje ode mnie na osobności.
Pyłu jak Ty jeździsz z czymś takim na nosku autobusami to nie dziw się że wszyscy gapią się na Ciebie. smile
Jazz pełnoletność jest super.
Pozdrowionka

Faktycznie nie pomyślałam o tym mam jeszcze zielone uszy ale nie widać :-P

5,947

Kata Ty to masz przeboje xD ja nie wiem kiedy widziałam jakiegoś faceta na oczy, który nie byłby ze mną spokrewniony big_smile

U mnie lepiej, poprawiło się, niepokój minął, także w stronę słońca smile Panele są, kuchnia jest, jutro skręcanie mebli i..... coraz bliżej wyprowadzki, parapetówki big_smile

5,948

Najbardziej zadziwiające jest że niepokój jednak mija smile świetnie co nie? Przeprowadzka super.

Tak Kata faktycznie masz się z tymi chłopami mało się nie pobiją między sobą a jeszcze nie tak dawno..... Spokojnie życie to też przygoda .
Wejście Smoka a nie to u Jazz smile
Mam nadzieje że nie traktujecie wszystkiego w życiu śmiertelnie poważnie
Dobrej nocy
I tak minął kolejny poniedziałek

5,949

paslawek napisał/a:

Najbardziej zadziwiające jest że niepokój jednak mija smile świetnie co nie? Przeprowadzka super.

Tak Kata faktycznie masz się z tymi chłopami mało się nie pobiją między sobą a jeszcze nie tak dawno..... Spokojnie życie to też przygoda .
Wejście Smoka a nie to u Jazz smile
Mam nadzieje że nie traktujecie wszystkiego w życiu śmiertelnie poważnie
Dobrej nocy
I tak minął kolejny poniedziałek

Fascynujące, ale chyba bardziej to, dlaczego się pojawił, po takim czasie i trwał dłużej niż wcześniej smile ale ważne, że minął, wróciłam do żywych, nie jest wystrzałowo, ale znośnie smile no i pojawiają się nowi ludzie dookoła, co prawda płci żeńskiej, ale to dobrze, nie jestem gotowa smile

5,950 Ostatnio edytowany przez Jazzmine (2019-03-18 23:42:10)

Pyłku no baaa big_smile

Tatku wejście smoka zarezerwowane smile

Wyimaginowana spoko big_smile w moim życiu ostatnio faceci jacy się przewijają to głównie geje big_smile

5,951

Mój poniedziałek też był dobry. Pierwszy raz, od kilku miesięcy miałam dziś głupawkę w pracy i naprawdę dobry humor smile cieszę się, że trafiłam na to forum smile

5,952

Cześć i czolem :-D
Od 5 na nogach ale o dziwo z dobrym humorem wink
Miłego wtorku wink
Bo dzisiaj wtorek prawda ;-D

5,953

Dzień dobry
Dziś z dziadkiem działam w instytucie krew,EKG,tomografia itp
Tylko mnie się dziadek słucha zaczepia babeczki czad jest wesoło
Pozdrowienia

5,954

A ja dzisiaj dzień zaczęłam zdrowym śniadaniem smile wracam do gry, bo przez ostatnie 3tyg niezle sobie folgowałam:p

5,955

Oo, No to dziadek ma ikrę to ważne ,długie lata w dobrym nastroju smile

Ja nawet jem zdrowo tylko mam wtopy slodyczowe Np. kilo krówek albo Maca lubię zjesc ale staram się trzymać big_smile

Wymig, To chyba wiosna tak wszystkich napędza ;D

Znalazłam koreański masaż zmniejszający nos, narazie spróbuję tak big_smile hahaha.

Ogólnie znów spać nie mogę ,ale to chyba ...emocje wink

Ćwicze na rowerku i robię Mel B. Narazie to mnie satysfakcjonuje ,pomyślę o czymś bardziej na całokształt.
Spać mi się chce sad

Lady Loka, idziesz na Szustaka ? Do środy będzie ?

5,956

Hej wszystkim smile
Ostatnio jestem ranny ptaszek ;-D

Paslawek
Fajnie mieć takiego dziadka wink

Kata podziwiam ja mialam ćwiczyć 4 razy w tygodniu a tu juz sroda a co wieczór padam na twarz sad

Miłego ciepłego dnia życzę :-*

5,957

Dzień dobry

Aniu to mój teść dziadek mojej córki.
Ma charakter córek i wnuków się nie słucha .

Dziś z moją żoną pobędzie może się nie pokłócą nasza córka(klon babci) do pomocy .Po południu odwiozę go do domu.
Dziś z moją mamą działam ja mam do pomocy bratanicę jako adiutanta Wnuczki działają uspokajająco kojąco na babcie - ciśnienie prawie książkowe.
Rodzina to mocna sprawa a młodzież niech się uczy życia
Miłego Dnia Wszystkim

5,958

Eks ma laske. Dowiedziałam sie wczoraj. Pracuje z nią po mieścinie. Hmm, najpierw było mi przykro. Teraz nie wiem co czuje.

Najbardziej irytuje mnie fakt, ze jak widzi kogoś z mojej rodziny bądź znajomych to udaje ,że ich nie zna !! A przecież znaliśmy się z rodzinami , wspólne obiady, nawet wakacje były z moją rodziną on i moja rodzina ! Kolacje, ogniska... Jak ja spotykam kogoś od niego zawsze się witam a jak jest chwila to z niektórymi gadam i żartuje. Naprawdę mi wstyd przynosi takim zachowaniem. Nic mu nikt nie zrobił a on ....
To już ją mogłabym nienawidzić całego jego świata. A tak, Masakra. I to spotyka się twarzą w twarz z ludźmi i tak odwala. Wstyd.

5,959

Gilotyna1988 napisał/a:

Eks ma laske. Dowiedziałam sie wczoraj. Pracuje z nią po mieścinie. Hmm, najpierw było mi przykro. Teraz nie wiem co czuje.

Najbardziej irytuje mnie fakt, ze jak widzi kogoś z mojej rodziny bądź znajomych to udaje ,że ich nie zna !! A przecież znaliśmy się z rodzinami , wspólne obiady, nawet wakacje były z moją rodziną on i moja rodzina ! Kolacje, ogniska... Jak ja spotykam kogoś od niego zawsze się witam a jak jest chwila to z niektórymi gadam i żartuje. Naprawdę mi wstyd przynosi takim zachowaniem. Nic mu nikt nie zrobił a on ....
To już ją mogłabym nienawidzić całego jego świata. A tak, Masakra. I to spotyka się twarzą w twarz z ludźmi i tak odwala. Wstyd.

O jaa, powiem Ci ze ja bardzo się boję jak spadnie na mnie taka nowina hmm

Wiadomo było że wcześniej czy później do tego dochodzi, mężczyźni chyba szybciej wchodzą w nowa relacje..
Ale i tak przykro..
Pomysl że nie ma czego żałować, a to jak teraz postępuje świadczy o jego niedojrzalosci i jest po prostu dupkiem wink
A ty masz klasę smile

Pozdrawiam wszystkich :*

5,960

Tak, faceci mają tą łatwość. Ja sobie nie wyobrażam być z kimś o byle kim, bo to nie problem przecież,a może ją kocha też nie mnie to oceniać .
Ale klasy nie ma.

5,961

Gilotyna1988 napisał/a:

Tak, faceci mają tą łatwość. Ja sobie nie wyobrażam być z kimś o byle kim, bo to nie problem przecież,a może ją kocha też nie mnie to oceniać .
Ale klasy nie ma.

Masz rację może kochać .. ale i tak to jak postępuje, udając że was nie zna jest słabe.
Przykro że z kimś się było w związku a później takie krzywe akcje

Mój były za to cały czas twierdzi że mnie kocha ale gumki kupił big_smile

5,962

Annkaa, współczuję ,współczuję że masz z nim kontakt. Nie znoszę takich typów. Już lepiej jak ucieka z dala, a ten mąci i manipuluje. Dramat.

Ja dzis serie badań robię. Jedna sprawa z głowy guzek nie jest zmiana podejrzana, Gruczolak. Ale jeszcze to raz mam sprawdzić. Lekka ulga. Ale ciąg dalszy badań mnie dziś jeszcze czeka.

Miłego dnia. Zimno jak fiks :*

5,963

Nie chcę Wam się wtrącać, ale mężczyźni szybciej wchodzą w nową relację? Rili? Co jak co, ale akurat kobiety są dzis tozsame z wchodzeniem w nowy związek zanim skończą stary albo miesiąc po rozstaniu. Koleżanka z pracy ostatnio po 7 latach się rozstala, jednego dnia plakala, a drugiego info, ze poznala kogoś nowego i są razem. Nie na darmo się mowi o okienku transferowym, w które trzeba trafić żeby znaleźć wolną kobietę, bo zazwyczaj nie umieją być same. No i jeszcze to używanie kolejnego faceta jako przecinaka, by pomógł odejść od poprzedniego... a następnie pozegnanie obu, brrr. Możecie się czuć wyjątkowe, jezeli tego nie robicie, wierzcie mi;).

5,964

Hejka smile

A mnie się wydaje, ze to nie zależy od płci a od człowieka po prostu. Była-aktualna mojego eks odezwała się zaraz po rozstaniu ze swoim facetem, teraz maja wielkie love story (nie wiem, nie sprawdzam, tak mówię big_smile). Niektórzy są jak te małpy, puszcza jedna gałąź dopiero jak chwycą się drugiej wink

Ja kiedyś tez dość płynnie wchodziłam z jednej relacji w druga. Miesiąc-dwa i miałam kogoś nowego. Teraz widzę, ze to głupota. Minęło 7mc (wow, jak ten czas leci!) a  ja nadal sama i wcale mi się nie spieszy do związków big_smile

5,965

Mi bardziej chodzi o jakąś taką hmm sama nie wiem co. No ja sama zaraz po rozstaniu się spotykałam z kimś ale nie chodziłam z nim i nie paradowalam bo nie czułam jeszcze tego. Ale też mialam świadomośc że to wszystko plastry a nie lovy jakieś magiczne no.

Nieważne w sumie. Chodzi o to,ze było mi dziwnie. Wiem,ze to normalne uczucie ale jednak wciąż było mi dziwnie wink

Nie zmienia to faktu że nie wrocilabym do niego, były dobre chwile i wręcz super ale był też małym zakompleksionym chujkiem.

Najważniejsze jest zdrowie. Miałam lekki stres przed badaniami ale teraz odczuwam lekosc ducha. Kupiłam sobie dwie bluzki i jeszcze coś ładnego mam ochotę wink

5,966 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-03-21 12:35:16)

Raczej zależy od płci, bo widać to choćby po tym forum, gdzie masa kobiet pisała, ze tak robiła. Różnica między facetami a kobietami w tej materii jest ogromna. Rekord jaki znam to 4 miesięcy przerwy u kobiety. Oczywiście duzo się rozbija o możliwości, bo facet w dołku po rozstaniu musi założyć maskę pozytywnego kolesia i szukać takiej, której zaimponuje, a kobieta znajdzie masę pocieszycieli, ot tak. Niemniej pewne różnice w plciach także warunkują takie zachowania. Jest to oczywiście wybitnie uciążliwe, bo facet może poczuć się jak produkt, który przyjechał na taśmie, a kobieta wzięła go do ręki, ale zaraz odlozy i sięgnie po kolejny. No i wypadałoby pewne rzeczy przemyśleć i poświęcić się swojej osobie. Jak sobie z tym radzic? Zycie pokazuje, ze ogien zwalczac ogniem.

Edit: Ano właśnie, czyli nawet koleżanka, która się temu dziwi sama tak robiła tongue.

5,967

Ale wiedziałam że to plastry. No ok. Nic mnie nie usprawiedliwia, robiłam tak. Nie dziwię się mu, tylko mi przykro.
Moja znajoma twierdzi że był tak zły na to że sie z jego kolega spotykam ,że jakby mógł to już by dawno ta laks by pokazał, gdyby ja miał. No i takie zagrywki. Z mojej strony bo po złości się spotykałam...
Już nie chce tego słuchać. Ludzie wciąż nie rozumieją zd mam tę wieści gdzies.

5,968 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-03-21 13:19:12)

Przecież plastry są jescze gorsze, bo pokazują jak przedmiotowo i obojętnie traktujesz inne osoby, soreczka. Pewnie wierzycie w karmę (ja nie), a więc wiesz jak to idzie. Generalnie po prostu zazdrościsz, ze moze miec inna. Mentalność Kalego po całości. Wyciagaj wnioski i w świat.

Edit: Gilotyna, ale co z tego co napisalem jest nieprawdą?

5,969

No ale czy ja mówię że nie zazdroszczę ? O co chodzi ? Pojawiły się emocje i pewnie zazdrość i pewnie żal. Po to to napisałam. Nie oceniam go z tego powodu nisko ze kogoś ma,ale dlatego że zachowuje się jak burak bo udaje że nie zna moich znajomych i rodziny..
Wpadasz nie znasz tematu i tego jest u mnie a jiz mnie osadzasz.
Sorka to jest słabe hmm

5,970

Burzowy znam sporo kobiet, które płynnie wchodzą w związki, to fakt. Ale znam tez takich mężczyzn. Mnie się wydaje jednak, ze kobieta, która odchodzi, robi to w momencie, kiedy już ma naprawdę serdecznie dość i nie jest już uczuciowo związana z partnerem. Wtedy dużo łatwiej znaleźć kogoś nowego. I na odwrót. Facetowi, który przestał kochać i to on porzucił, również lżej wejść w nowa relacje. Nie ma reguły. Ja po tym wątku śmiało mogłabym stwierdzić, ze to jednak faceci szybciej się pocieszają, jednak nie generalizuje i nie przypisuje konkretnych cech do płci.

5,971

Kata daj spokój, Burzowy tak ma, ze wpada w jakiś temat i zgrywa wszechwiedzącego wink zignoruj :*

5,972

Jazzmine napisał/a:

Kata daj spokój, Burzowy tak ma, ze wpada w jakiś temat i zgrywa wszechwiedzącego wink zignoruj :*

Jazz z ust mi to wyjełaś, właśnie miałem to napisać.
Kata nie przejmuj się, będzie dobrze, zobaczysz. Ściskam mocno, ale tak żeby nie udusić.

5,973

Czytałem czasem ten temat i po prostu zwątpilem w pewnym momencie widząc klepanie się po pleckach przy braku jakiejkolwiek samokrytyki. Jak widać jak na wszechwiedzacego przystało mam jednak rację. Obie Panie przeczą pewnemu zjawisku, a jednocześnie obie idealnie wpasowuja się w jego ramy, ale popsioczyc na innych muszą smile). No nic, zostawiam Was już... na jakiś czas.

5,974

Burzowy napisał/a:

Czytałem czasem ten temat i po prostu zwątpilem w pewnym momencie widząc klepanie się po pleckach przy braku jakiejkolwiek samokrytyki. Jak widać jak na wszechwiedzacego przystało mam jednak rację. Obie Panie przeczą pewnemu zjawisku, a jednocześnie obie idealnie wpasowuja się w jego ramy, ale popsioczyc na innych muszą smile). No nic, zostawiam Was już... na jakiś czas.

Ja uważam, że to zależy od osoby kto jak szybko wchodzi w nowy związek, nie generalizuje, ale niestety znam więcej mężczyzn którzy tak postąpił, dlatego tak pisałam.
Osobiście tak nie robiłam.
Kata nie potepiala eksa za to ale za głupie zachowanie.. Doczytaj

5,975

Gilotyna1988 napisał/a:

Mi bardziej chodzi o jakąś taką hmm sama nie wiem co. No ja sama zaraz po rozstaniu się spotykałam z kimś ale nie chodziłam z nim i nie paradowalam bo nie czułam jeszcze tego. Ale też mialam świadomośc że to wszystko plastry a nie lovy jakieś magiczne no.

Nieważne w sumie. Chodzi o to,ze było mi dziwnie. Wiem,ze to normalne uczucie ale jednak wciąż było mi dziwnie wink

Nie zmienia to faktu że nie wrocilabym do niego, były dobre chwile i wręcz super ale był też małym zakompleksionym chujkiem.

Najważniejsze jest zdrowie. Miałam lekki stres przed badaniami ale teraz odczuwam lekosc ducha. Kupiłam sobie dwie bluzki i jeszcze coś ładnego mam ochotę wink

W takim razie dużo zdrówka smile
A zakupy na stres polecam big_smile
Trzymaj sie :*

5,976 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-21 19:52:17)

Burzowy napisał/a:

No nic, zostawiam Was już... na jakiś czas.

Nie rób tego Burzowy . smile

Akurat ja jestem zwolennikiem łagodnego,współczującego ,życzliwego wspierania.
Dziewczyny są bardzo samodzielne w swoich przemyśleniach jeszcze tylko te emocje....... niektóre no i urazy.

Pozdrowienia dla Wszystkich :*

5,977

W moim przypadku podobnie, rozstaliśmy się niby za porozumieniem stron. Po miesiącu zacząłem drążyć czy by jednak nie spróbować do siebie wrócić. Po jakimś czasie dowiedziałem się, że nie ma na to szans bo ona już się spotyka z kimś innym. Tzn spotykała się praktycznie zaraz po naszym rozstaniu. Gdzie ja po 3 miesiącach nawet nie myślałem o jakichkolwiek innych dziewczynach. Także z tym, że faceci się szybciej pocieszają, nie do konca się zgodzę.

5,978

Ja też mam wrazenie, że mężczyźni szybciej wchodzą w związki... Nawet jest im łatwiej pójść z kimś do łóżka. Ja sobie nie wyobrażam na ten moment żadnej głębszej relacji, nie umiałabym się otworzyć, bo wciaz wydaje mi się, że kocham... Natomiast mój eks zaledwie po 3 tygodniach wyznawania mi miłości umiał nagle o tym zapomnieć i mieć już nową "miłość". Także...no...

5,979 Ostatnio edytowany przez Jazzmine (2019-03-21 22:29:37)

Burzowy a gdzie Ty widzisz klepanie się po pleckach? To Ty psioczysz na kobiety przypisując naszej płci konkretne zachowania, a ja jestem zdania, ze i u kobiet i u mężczyzn można zauważyć pewien schemat jeśli sa spełnione odpowiednie warunki. Jeżeli chcesz mi coś zarzucić to tylko dlatego, ze sama świadomie napisałam, ze zdarzało mi się płynnie przechodzić ze związku w zwiazek. Nigdy jednak nie robiłam tego zanim nie zakończyłam pierwszej relacji. I zawsze kolejnego partnera poznawałam po rozstaniu, nigdy przed. Także nie mam sobie właściwie nic do zarzucenia w kwestii moralnej.

5,980 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-21 23:38:33)

W sytuacjach rozstaniowych dla mnie liczą się konkrety indywidualne przypadki i podejście a statystyki generalizacje tzn ich ważność i znaczenie to popadanie w stereotypy niebezpiecznie się tym kierować w życiu w konsekwencjach takie schematy i ich istotność są o kant d...py potłuc wtedy ma się to na co zasługujemy we własnym mniemaniu.
Najlepiej poznawać swoją podświadomość i zmieniać myślenie nawyki świadomie to wpływa na moje wybory i na to kogo przyciągam do siebie.
Często metodą prób i błędów czyli ile prób tyle błędów aż do skutku tak dla pewności a generalizacje nie zabezpieczają przed różnorodnością cudzych wyborów i ich wpływam na nas raczej ograniczają ale to może być taki etap.

Posty [ 5,916 do 5,980 z 7,946 ]

Strony Poprzednia 1 90 91 92 93 94 123 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne rozstanie, sprzeczności.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024