dziwne rozstanie, sprzeczności. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne rozstanie, sprzeczności.

Strony Poprzednia 1 89 90 91 92 93 123 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5,851 do 5,915 z 7,946 ]

5,851

Odp: dziwne rozstanie, sprzeczności.

Wyszlo zmęczenie, 2 razy tem sam post ;D

Zobacz podobne tematy :

5,852

Pyłku straszny gnojek z niego. Co jest z tymi ludźmi?;/

Aniu mój eks nie miał odwagi mi się przyznać, ze zostawia mnie dla swojej byłej (nie byli razem 2 lata, nasza relacja trwała ponad rok). Dowiedziałam się, bo coś mnie podkusiło i spojrzałam mu w telefon, a tam wiadomo - smsy takiej treści, ze mnie po prostu zmroziło. Kilka dni po rozstaniu spotkałam ich razem i wbrew pozorom, bardzo mi to pomogło. Przynajmniej człowiek nie ma złudzeń smile On jeszcze do mnie wypisywał miesiąc po, ze nie może szczęścia zaznać, płakał do słuchawki. Poblokowalam go wszędzie to pozakładał fake konta, nowy nr tel i jak zauważył komentarz u mnie pod zdjęciem od kolegi, zaczął wypisywać do mnie z awantura i pretensjami. Chore fazy, ale one mnie od niego odpychały sukcesywnie, wiec suma Summarum oceniam to na swoją korzyść big_smile

5,853

Konserwa, podoba mi się sformułowanie, ja to już nawet miedzią zaszłam, rdzewieje. No cóż, jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twarda dupę - aktualnie przechodzę wszystko gorzej już krótko po rozstaniu, albo mam depresje albo to kolejna faza. Wszystko mnie drażni, przerasta, nie mogę przestać myśleć, chęci nie mam na nic, komplementu mnie nie cieszą, budzę się o 3 i czekam żeby wstać si pracy a potem marże żeby się nie kończyła bo trzeba spędzić jakoś popołudnie. Kosmos

5,854 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-14 22:32:25)

Annkaa napisał/a:

Ooo widze ze duzo sie dzieje ;-D
Cześć wszystkim wink

Tygodniowy pobyt w szpitalu robi swoje ;/

Nas Aniu przyszły  taki szpitalny tydzień czeka ale nie z dzieckiem bo dziecko zdrowe tylko ze staruszkami i szwagierką  takie życie.

Pyłku to ty masz intuicje znaczy nosa do farmazonów po prostu.

Dinozaury,emerytki,konserwy,gilotyny,katastrofy i to mnie nie złamie smile
Ponieważ człowiek pracujący jestem i żadnej pracy się nie boje to konserwa(torem) też byłem oczywiście sieci energetycznej za młodu "Ludzie i volty" to było coś smile

Spokojnej nocy

5,855

paslawek napisał/a:
Annkaa napisał/a:

Cześć wszystkim wink

Nas Aniu przyszły  taki szpitalny tydzień czeka ale nie z dzieckiem bo dziecko zdrowe tylko ze staruszkami i szwagierką  takie życie.

Ponieważ człowiek pracujący jestem i żadnej pracy się nie boje to konserwa(torem) też byłem oczywiście sieci energetycznej za młodu "Ludzie i volty" to było coś smile

Spokojnej nocy

Nosa do farmazonów ?

5,856 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-14 22:48:47)

farmazon = doopek,krętacz oszust ,blagier etc  ehhh jak dziecku

5,857

paslawek napisał/a:

farmazon = doopek,krętacz oszust ,blagier etc  ehhh jak dziecku

Farmazon to inaczej kłamstwo.
Kiedyś mówiło się "Nie wciskaj mi kitu" dziś "Nie wciskaj mi farmazonów". Myślałam że to o to chodzi no co ?! :-D.

5,858

paslawek napisał/a:
Annkaa napisał/a:

Cześć wszystkim wink

Spokojnej nocy

Paslawek to Ty jak jaskółki, robiłeś na drutach?

5,859 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-14 23:05:09)

Teufel napisał/a:

Paslawek to Ty jak jaskółki, robiłeś na drutach?

Tak ale to dość dawno najlepszy to był taki wózek do przemieszczania się od słupa do słupa po przewodach wysokiego napięcia czad adrenalina smile

# Pyłku farmazon to też inaczej szmondak ale to już bardzo archaiczne słowo i chyba dość lokalnie używane

ale masz rację farmazon to kłamstwo w slangu to słaby kłamca dupek

5,860

Jazzmine napisał/a:

Pyłku straszny gnojek z niego. Co jest z tymi ludźmi?;/

Aniu mój eks nie miał odwagi mi się przyznać, ze zostawia mnie dla swojej byłej (nie byli razem 2 lata, nasza relacja trwała ponad rok). Dowiedziałam się, bo coś mnie podkusiło i spojrzałam mu w telefon, a tam wiadomo - smsy takiej treści, ze mnie po prostu zmroziło. Kilka dni po rozstaniu spotkałam ich razem i wbrew pozorom, bardzo mi to pomogło. Przynajmniej człowiek nie ma złudzeń smile On jeszcze do mnie wypisywał miesiąc po, ze nie może szczęścia zaznać, płakał do słuchawki. Poblokowalam go wszędzie to pozakładał fake konta, nowy nr tel i jak zauważył komentarz u mnie pod zdjęciem od kolegi, zaczął wypisywać do mnie z awantura i pretensjami. Chore fazy, ale one mnie od niego odpychały sukcesywnie, wiec suma Summarum oceniam to na swoją korzyść big_smile

Ach, to calkiem inna sytuacja zorientowac sie o zdradzie w zwiazku sad
Masz racje, ze tak to oceniasz, skoro tak postąpił to straszny z niego dupek i nie wart Ciebie.
Ale mimo wszystko bardzo Ci współczuję takiego doświadczenia hmm

Ja znalazlam prezerwatywy i zdjecia w telefonie,
Przez przypadek, bo pokazywał nowy i jakims cudem sie odblokowal, sam byl zdziwiony i sie pytał jak to zrobilam :-D

Wiem ze nie jesteśmy razem i ma prawo ale strasznie zabolało, cos jak na początku po rozstaniu, jak bym znowu cos utraciła sad

Hej wszystkim wink zapomniałam ..

5,861

paslawek napisał/a:
Annkaa napisał/a:

Cześć wszystkim wink

Spokojnej nocy

Współczuję szpital to nic przyjemnego sad
Mam nadzieje w takim razie, ze szybko ten pobyt tam im tam zleci smile

5,862

Aniu wierz mi, ze dla mnie również ta informacja to był ogromny cios, ale przynajmniej miesiącami nie robiłam sobie nadziei. Potraktuj to w dokładnie ten sam sposób, niech ta wiedza pozwoli Ci się powoli od niego odcinać.

5,863

Dzień Dobry

Właśnie wstałem niedawno ,padało coś, po raz milionowy trza iść na bazar i takie tam Po co ? Po ogórki i może będą bratki itp.itd a do mamy wstąpić oczywiście coś z telefonem się stało i dzwonek się nie podoba ten który jest.
Po południu do pracy strzec światła (prądu) dla ludzkości niech ma smile

#Jazz śliczne zdjęcie na insta chcę powiedzieć smile
Włosy rosną i odrosną w swoim tempie niezależnie dzień w dzień - spokojnie nie becz.

Pozdrowienia

5,864

Tak też to zdjecie widzialam i trzymam kciuki za ich szybki wzrost. Ja pozostaje jednak przy krotkich bo czuje sie w nich najlepiej jak dotychczas wiec moge ci moje rosniecie oddać smile

Dzien dobry wszystkim.

Aniu, nie jestescie razem ale moglby zaxhowac choc odrobine szacunku do Ciebie. Juz widze jak to on znajduje prezerwatywy. Zaraz bys usłyszała jaka to ladacznica z Ciebie i jak mozesz przeciez macie dziecko.

Dzis nadszedł mnie taki żart. Z tata dzieci byłam chyba 3 razy zaręczona z czego dostalam 3 pierścionki złote i one gdzies mi zaginęły jakies 2 lata temu. Domyslam sie ze ktos pudełko z moin zlotem przytulił i juz sie nie dowiem gdzie są. Ale tak sobie pomyślałam ze mu zadzwonie, pozale sie i zarzadam nowego smile ciekawe co on by na to powiedział. Hahaha

5,865

Niezły z Ciebie numer Promyczku87  smile

Trzymaj się ciepło .

5,866

Dziękuje :* szybko mi włosy rosną ale chciałabym, żeby rosły jeszcze szybciej sad dobrze się czułam w tamtej fryzurze, nie wiem co mi odbiło...

5,867

Jazz, tak cudnie wyglądasz w tych włosach oczywiście w każdych innych też,ale tak trzymam kciuki za ich wzrost smile

Tu nie chodzi o wspolczesnosc i to że ja już na straty moralne , może w ogóle nie ważny to temat i do pominięcia.  Bardziej mi chodziło ,że dużo się nauczyłam tym rozstaniem i bardzo cenię te doświadczenia... Jakie by nie były.

Promyk haha, nieźle. Ciekawa jestem reakcji :,D
Ale lubię takie włosy jak Ty masz sto procent kobiecości i pewności siebie .

Mam pewną teorie a propo mężczyzn co nie lubią czerwieni na ustach, że oni się boją silnych kobiet i tyle. Czerwień jest kobieta i siła smile
A ja chcę sobie zrobić nos... Coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji No i czas żeby odkładać a część wziąć na kredyt.

Paslawek ogórki rządzą a co z telefonem ? Może jakiś szitowy sprzedali. ?

5,868 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-15 12:29:34)

#Kata.
Z telefonem wszystko ok wyciszył się "sam" całkiem.Samo się zrobiło jak byłem mały to też tak mówiłem nie wiem kto od kogo i kiedy się uczy takich wymówek smile

#Jazz
W niektórych kulturach kobiety obcinają włosy symbolicznie i na znak żałoby ,ale nie pamiętam gdzie tak się dzieje.

Pamiętam natomiast jak moja kumpela z klasy  w liceum zaraz po zerwaniu z chłopakiem zaczęła nosić okulary zerówki wytrzymała z tydzień.
Miałem nieźle u mnie w klasie na 30 osób 24 to były dziewczyny w innych klasach podobnie ,działo się wtedy wiele czad mam co wspominać.
Zakochany "na zabój" to byłem tak średnio co 4 miesiące czasem nieszczęśliwie i dostawałem parę razy kosza też, a nie raz nie - normalka. Jak ja te maturę zrobiłem ? Drugi cud nad Wisłą.Nie wiem co mnie naszło na wspominki.

5,869

Paslawku ok, uznajmy, ze miałam żałobę po swoim ego, które na tamta chwile on skutecznie ubił tongue

Jest po 13 a ja dalej w łóżku.. nic mi się dzisiaj nie chce:D pięknie!

5,870

Jazz, zazdro big_smile
Ja się obudziłam dwie minuty przed budzikiem i myślałam ,że zaspalam i że sobota... Ale może w nd pospie do popołudnia . Taki jest plan. wink

5,871

Promyczek87 napisał/a:

Aniu, nie jestescie razem ale moglby zaxhowac choc odrobine szacunku do Ciebie. Juz widze jak to on znajduje prezerwatywy. Zaraz bys usłyszała jaka to ladacznica z Ciebie i jak mozesz przeciez macie dziecko.

Masz rację, zero szacunku a byly na wierzchu nie ze szukalam hmm
Ja bym inaczej sie zachowała i na pewno nie mówiłabym dzien wczesniej ze kocham a pozniej taka akcja i teskst : mam swoje potrzeby hmm//

5,872

Gilotyna1988 napisał/a:

Jazz, tak cudnie wyglądasz w tych włosach oczywiście w każdych innych też,ale tak trzymam kciuki za ich wzrost smile

Tu nie chodzi o wspolczesnosc i to że ja już na straty moralne , może w ogóle nie ważny to temat i do pominięcia.  Bardziej mi chodziło ,że dużo się nauczyłam tym rozstaniem i bardzo cenię te doświadczenia... Jakie by nie były.

Promyk haha, nieźle. Ciekawa jestem reakcji :,D
Ale lubię takie włosy jak Ty masz sto procent kobiecości i pewności siebie .

Mam pewną teorie a propo mężczyzn co nie lubią czerwieni na ustach, że oni się boją silnych kobiet i tyle. Czerwień jest kobieta i siła smile
A ja chcę sobie zrobić nos... Coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji No i czas żeby odkładać a część wziąć na kredyt.

Paslawek ogórki rządzą a co z telefonem ? Może jakiś szitowy sprzedali. ?

Piękne sa czerwone usta i zazdroszcze pewności siebie smile

A co jest z Twoim nosem? Po prostu nie podoba Ci sie ?

5,873

Gilotyna ten dzień zleciał za szybko, a nie zrobiłam kompletnie nic konstruktywnego:D jedyny mój wyczyn to samodzielne obcięcie grzywki i pójście do rosmana tongue

5,874

Jazzmine napisał/a:

Gilotyna ten dzień zleciał za szybko, a nie zrobiłam kompletnie nic konstruktywnego:D jedyny mój wyczyn to samodzielne obcięcie grzywki i pójście do rosmana tongue

To bardzo dużo, moim wyczynem to jest w ogóle wstanie z łóżka yikes nie cierpie weekendów, chciałabym je przespać ....
Gdyby nie praca to nie wiem czy już bym nie leżała na oddziale zamkniętym

5,875

Dobry wieczór wszystkim smile
Dziś śnił mi się mój eks... Poranek miałam smutny, chciałabym o nim nie myśleć, a śnić to już w ogóle.
Aktualnie znajduje się na warsztatach tanecznych i tak jak napisałaś wyimaginowana , gdyby nie praca i jakieś dodatkowe zajęcia, można by było wylądować w psychiatryku z tymi wszystkimi emocjami

5,876 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-15 23:51:07)

wyimaginowana napisał/a:
Jazzmine napisał/a:

To bardzo dużo, moim wyczynem to jest w ogóle wstanie z łóżka yikes nie cierpie weekendów, chciałabym je przespać ....
Gdyby nie praca to nie wiem czy już bym nie leżała na oddziale zamkniętym

Zdecydowanie to nie jest dobre miejsce i na pewno nie dla Ciebie wyimaginowana.Chyba że chcecie się porównać kto ma lepiej albo gorzej marna pociecha i na krótka metę.
Masz doła po rozstaniu to ciężkie przeżycie wiele za Tobą trudnych emocji i dajesz radę jak potrafisz .
Przejdzie a kiedy nie wiem nie które emocje są konieczne do przeżycia rozstania to wiem i one przechodzą zmienią się a potem odejdą .

Uściski trzymaj się ciepło jesteś dzielna chociaż niecierpliwa.

5,877 Ostatnio edytowany przez Jazzmine (2019-03-16 00:01:31)

Wiecie kiedy przechodzi to uczucie, ze można by wyladowac w psychiatryku? Kiedy przestaje się walczyć z emocjami, stopować je i pozwala się samej sobie na to, aby one przychodziły i odchodziły. Bądźcie dla siebie nieco bardziej wyrozumiałe, nie poganiajcie samych siebie i przede wszystkim - przestańcie walczyć z własna głowa. Wtedy stopniowo przychodzi spokój, po prostu, sam z siebie. A i jeszcze jedno bardzo ważne - nie nakręcajcie się same jeszcze bardziej wink

Ja na początku nie mogłam wysiedzieć sama ze sobą, wiec wszędzie było mnie pełno. Do tej pory wszędzie mnie pełno, ale już bez spiny, ze jeśli nie mam planu na dany dzień to koniecznie muszę coś wymyślić. Dziś cały dzień spędziłam w łóżku sama ze sobą.. no było bosko i zdecydowanie za szybko ten dzień zleciał big_smile

Zamówiłam perukę big_smile ha! Nie mogę się doczekać aż przyjdzie tongue ciekawe tylko czy będę na tyle odważna żeby wyjść w niej z domu ^^

Wysmarowałam się balsamem brązującym na ciało, a twarz wysmarowałam chusteczka brazujaca. Módlmy się, żebym nie obudzila się ze skóra w ciapki big_smile

Ps. Jutro wcześniejszy ex przywiezie mi pewna rzecz do pracy. No ciekawe to będzie spotkanie, nie powiem tongue na początku się spielam, ale już mam luz w gaciach smile

5,878

Martwa a co tanczysz ?

Ankaa, nie podoba mi się poza tym jest duży i szeroki.

Ale jestem głodna. Zjadłam dziś prawie kilo krówek. Ech

5,879

Gilotyna1988 napisał/a:

Martwa a co tanczysz ?

To są zajęcia taneczne dla kobiet.
Coś w rodzaju zmyslowosci, pozwalające wyzwolić w sobie dobrą energię

Tak odnośnie Twojego nosa, zrób to smile po to jest medycyna estetyczna, wszystko jest dla ludzi tak myślę

5,880

O, Paslawek tylko na posterunku. Witam serdecznie.

5,881 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-16 01:37:56)

Witam

Zamieniłem się  na noc bo w dzień miałem nieprzewidzianą sytuacje z mamą - ciśnienie spadło bardzo byłem z rana nie skarżyła się ale spoko tyle że trzeba było z nią dłużej pobyć ewentualnie zawieźć do szpitala lub wezwać pogotowie teraz wnuczki są na posterunku u babci i ze mną online
stały monitoring a pani Dr w gotowości.Obecność wnuczek działa dobrze

5,882

paslawek napisał/a:

Zamieniłem się  na noc bo w dzień miałem nieprzewidzianą sytuacje z mamą - ciśnienie spadło bardzo ale spoko tyle że trzeba było z nią dłużej pobyć ewentualnie zawieźć do szpitala lub wezwać pogotowie teraz wnuczki są na posterunku u babci i ze mną online
stały monitoring a pani Dr w gotowości.Obecność wnuczek działa dobrze

A ile mama ma lat?

5,883 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-16 01:44:54)

84 lat denerwuje się że gorzej chodzi i słyszy aparatu nie chce nosić bo nie i już.
chce być strasznie samodzielna no i niedawno zmieniła leki na serce pogoda jeszcze zmienna to gorzej się czuje.

5,884 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-16 01:46:06)

paslawek napisał/a:

84

No to ładny wiek, dwa lata starsza od mojej. Dbaj o nią, trzeba jakoś dopłacić się za trud włożony w wychowanie.

5,885

Tak to jest prawda
Miała się ze mną oj miała swego czasu

5,886

paslawek napisał/a:

Tak to jest prawda
Miała się ze mną oj miała swego czasu

No niestety, ale trzeba trochę lat przeżyć aby sobie to uświadomić.

5,887

Nie mam już siły, oczy mi się same zamykają. Idę spać. Dobranoc dobry człowieku.

5,888 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-16 02:04:19)

Dobranoc

Nie ma co sie zmuszać choc to fajne forum.
Ja se posiedzę moi chłopcy grzeczni dzisiaj cisza jak makiem - podejrzane smile

5,889

Martwa napisał/a:
Gilotyna1988 napisał/a:

Martwa a co tanczysz ?

To są zajęcia taneczne dla kobiet.
Coś w rodzaju zmyslowosci, pozwalające wyzwolić w sobie dobrą energię

Tak odnośnie Twojego nosa, zrób to smile po to jest medycyna estetyczna, wszystko jest dla ludzi tak myślę

Co do operacji to ja bym jednak nie podejmowała tak szybko decyzji , zastanów się czy aż tak ci przeszkadza jego wygląd? Po operacji nie koniecznie efekt musi być zadowalający . Sama nad tym się zastanawiam tzn nad operacja nosa . Twój nosek nie rzuca się jakoś bardzo w oczy na zdjęciach więc chyba nie jest tak źle ;-).
Miłego dnia wam wszystkim życzę

5,890

Kata a ja bym zrobiła, gdybym chciała i miała fundusze. Nastaw się tylko na naprawdę niezły ból i nos „układa się” pół roku/rok, wiec super efektu nie będziesz miała od razu.

5,891

Jazzmine napisał/a:

Kata a ja bym zrobiła, gdybym chciała i miała fundusze. Nastaw się tylko na naprawdę niezły ból i nos „układa się” pół roku/rok, wiec super efektu nie będziesz miała od razu.

Moja koleżanka miała robiony po operacji wyglądała jak po walce chyba po dwóch miesiącach nie było widać już siniaków . Przez jakiś czas ja bolał . Nie wiedziałam że układa się tyle czasu o matko strasznie dłuuuugo

5,892

Witam Michael'iny Jackson. Miłej soboty życzę. Trza pokochać siebie takim jakim się jest, wiecie dziewczyny? Buziaczki ;-p

5,893

Pyłku siniaki i opuchlizna schodzą dość długo, w ogóle nos goi się strasznie długo. Układa się właśnie minimum 6miesiecy zanim będzie miał docelowy kształt. Większość wyglada na początku jak świnka pigi;)

5,894

Teufel jasne, ze tak, ale jeśli jakaś zmiana ma poprawić samopoczucie to czemu nie skorzystać z takiej możliwości? Medycyna estetyczna i chirurgia plastyczna są dla ludzi:)

5,895

Jazzmine napisał/a:

Teufel jasne, ze tak, ale jeśli jakaś zmiana ma poprawić samopoczucie to czemu nie skorzystać z takiej możliwości? Medycyna estetyczna i chirurgia plastyczna są dla ludzi:)

Od poprawiania samopoczucia to jest ten wątek. Jazz, uwierz mi o wiele bezpieczniejszy niż chirurgiczny skalpel. Nie bez powodu przytoczyłem Michaela Jacksona, który z całkiem ładnej twarzy zrobił Pinokia.

5,896

Hej wszystkim smile
Ja uwazam ze to sprawa indywidualna i jak ktos chce sobie cos poprawić to dlaczego nie.
Sama tez bym cos zmienila, ale narazie mam inne wydatki ;-D

5,897

Teufel przytoczyłeś skrajny przypadek i uważam, ze nie jest to coś, co jest norma. M.J przesadzil po prostu i tyle. Delikatne poprawki z zachowaniem umiaru nie będą wyglądały komicznie smile

5,898 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-16 20:34:12)

Jazzmine napisał/a:

Teufel przytoczyłeś skrajny przypadek i uważam, ze nie jest to coś, co jest norma. M.J przesadzil po prostu i tyle. Delikatne poprawki z zachowaniem umiaru nie będą wyglądały komicznie smile

Ale uwierz mi, to zawsze zaczyna się od delikatnych poprawek, nawet w Polsce mamy jedną Panią celebrytkę która jej mniemaniem robiła też nieznaczne poprawki urody, a wygląda koszmarnie.

5,899

Dzisiaj mija równo 4 miesiąc jak sie rozstalam z eksem ..
Tak nadal go kocham, ale w dniu dzisiejszym mysle ze nie chce z nim byc, nie chce mu juz wybaczyc i chce uczyć się być szczęśliwa sama ze soba smile
Wiem ze będzie jeszcze ciezko ale dam w koncu rade smile
Dlatego otwieram dzisiaj wino, które przyniósł w dniu kiedy sie rozstalismy ..:-D
Wasze zdrowie.. Dziekuje za wszystkie rady i że jesteście ;-) :-*

5,900

Annkaa napisał/a:

Tak nadal go kocham, ale w dniu dzisiejszym mysle ze nie chce z nim byc, nie chce mu juz wybaczyc i chce uczyć się być szczęśliwa sama ze soba smile
Dlatego otwieram dzisiaj wino, które przyniósł w dniu kiedy sie rozstalismy ..:-D

Ania masz prawo go kochać bo tak szybko się człowiek nie odkochuje . Masz podobne odczucia jak ja ja też nadal kocham tylko umnie minoł rok :-\, ale pocieszające jest to że już niechce być z nim :-)..
Strasznie dziś chyba fatalnie wyglądam ciągle się na mnie ludzie gapią , może jakiś dziwoląg jestem haahaha.
A ja piję Martini również wasze zdrowie .

5,901

Teufel napisał/a:

Witam Michael'iny Jackson. Miłej soboty życzę. Trza pokochać siebie takim jakim się jest, wiecie dziewczyny? Buziaczki ;-p

No dobra a co powiecie na aparat ortodontyczny? To też w pewnym stopniu ingerencja w organizm, trochę ze względów zdrowotnych, jednak w większości estetycznych. Pytam bo sam się nad takim zastanawiam smile

5,902 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-16 20:12:16)

Annkaa napisał/a:

I całe sama wyżłopiesz? Nie podzielisz się?

5,903

Teufel napisał/a:
Annkaa napisał/a:

I całe sama wyżłopiesz? Nie podzielisz się?

Haha tym nie ;-) nie wiem czy całe wyżłopie ale w końcu napoczęte big_smile

5,904

GwiezdnyPył napisał/a:
Annkaa napisał/a:

Ania masz prawo go kochać bo tak szybko się człowiek nie odkochuje . Masz podobne odczucia jak ja ja też nadal kocham tylko umnie minoł rok :-\, ale pocieszające jest to że już niechce być z nim :-)..
Strasznie dziś chyba fatalnie wyglądam ciągle się na mnie ludzie gapią , może jakiś dziwoląg jestem haahaha.

To za nasze odczucia :-*
A może patrzą sie bo pięknie wyglądasz ;-)
Martini pycha .. pijam biale ze spritem lub  czerwone z sokiem żurawinowym smile

5,905

Annkaa napisał/a:
GwiezdnyPył napisał/a:
Annkaa napisał/a:

To za nasze odczucia :-*
A może patrzą sie bo pięknie wyglądasz ;-)
Martini pycha .. pijam biale ze spritem lub  czerwone z sokiem żurawinowym smile

Ja z martini trochę mohito robię :-P. Martini Sprite świeża mięta cytryna i kostki lodu . Imienniczko moja nie za odczucia a za lepsze jutro ;-).
Nie wiem o co im chodzi ale poprostu każdy , aż mi to humor popsuło w pewnym momencie . Olać ich ;-).
Nasze i wasze zdrowie .!!!!
Co do aparatu to kiepskie porównanie do operacji plastycznych ......

5,906

Teufel sama jestem osoba, która korzysta z medycyny estetycznej i nie przesadzam. Ba, myśle, ze nikt nawet tego nie zauważa smile

Spotkałam się dziś na chwile z wcześniejszym eks. Jak go mijam na ulicy, nie robi na mnie wrażenia, jednak spotkanie face 2 face i chwila rozmowy ewidentnie mnie zestresowaly. Przypomniało mi się wszystko, co najgorsze i ile złego przez niego przeszłam. Brrr. Liczył chyba na przyjacielska pogawędkę, ale szybko sie ulotniłam. Co ja w nim widziałam nie wiem, ale uzależniona emocjonalnie byłam strasznie i niezle to odchorowalam. Dobrze, ze mam to już za sobą smile

5,907 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-16 22:47:09)

Jazzmine napisał/a:

Teufel sama jestem osoba, która korzysta z medycyny estetycznej i nie przesadzam. Ba, myśle, ze nikt nawet tego nie zauważa smile

Spotkałam się dziś na chwile z wcześniejszym eks. Jak go mijam na ulicy, nie robi na mnie wrażenia, jednak spotkanie face 2 face i chwila rozmowy ewidentnie mnie zestresowaly. Przypomniało mi się wszystko, co najgorsze i ile złego przez niego przeszłam. Brrr. Liczył chyba na przyjacielska pogawędkę, ale szybko sie ulotniłam. Co ja w nim widziałam nie wiem, ale uzależniona emocjonalnie byłam strasznie i niezle to odchorowalam. Dobrze, ze mam to już za sobą smile

A co żeś remontowała, oczywiście jeśli można wiedzieć?
A z drugiej strony to mam taką myśl, po co coś robiłaś jak nikt tej zmiany nie zauważył? Jaki to miało sens?
Ania po winku pewnie już odpłynęła w niebyt.

5,908

Teufel ano po to np, zeby mieć pełniejsze usta. Ci, co mnie znają - zauważyli zmianę, ale ci, którzy mnie widza pierwszy raz, nie są w stanie stwierdzić, ze powiększyłam usta. Jestem zdania, ze urodę można fajnie podkreślić w taki sposób, żeby nie rzucało się to w oczy smile

Oprócz tego, mam makijaż permanentny brwi i na powiece. Również niezbyt krzykliwy. Ale to już dla wygody smile

5,909

Pyłku,a może Ty na nich patrzysz a oni odwzajemniaja wzrok ? smile Nie psuj sobie przez to humoru.

Oo, to Jazz, nie widać że masz zrobione usta.
Ja też jestem za medycyna estetyczna ,jeszcze nic nie robiłam ale nie wykluczam w przyszłości. A nawet jestem pewna,ze będę z niej korzystać.

Byłam na balecie, jestem zachwycona. I ogólnie mija dzień, wyszly jakieś krzywe akcje ale już nie mam do tego chyba sił . Głowa mnie boli.

5,910

Jazz zazwyczaj po pewnym czasie człowiek sobie mysli co ja w nim widziałam.. dziwne to bo przecież sie tak go kochalo itp. Hmm
Ale ciesze sie ze juz masz go dawno za soba smile

Pylku taki przepis na martini tez zachęcająco brzmi wink
A humor niestety caly czas zmienny hmm

Kata fajnie ze udana impreza, oby takich wiecej smile

Teufel winka calego nie wypilam ale po prostu usnelam :-D

A ja mam hustawke nastroju ;-D

Milej niedzieli wszystkim smile

5,911

Gilotyna1988 napisał/a:

Pyłku,a może Ty na nich patrzysz a oni odwzajemniaja wzrok ? smile Nie psuj sobie przez to humoru.

Oo, to Jazz, nie widać że masz zrobione usta.
Ja też jestem za medycyna estetyczna ,jeszcze nic nie robiłam ale nie wykluczam w przyszłości. A nawet jestem pewna,ze będę z niej korzystać.

Byłam na balecie, jestem zachwycona. I ogólnie mija dzień, wyszly jakieś krzywe akcje ale już nie mam do tego chyba sił . Głowa mnie boli.

Właśnie nie np w autobusie czuć jest jak ktoś się na ciebie gapi.  ja jak się patrzę tym swoim wrednym wzrokiem to spuszczają zwrok swoją drogą lubię czasami walczyć zwrokowiem kto dłużej wytrzyma :-P. Myślę że niektórym może się nie podobać styl mojego malowania itp.
Krzywe akcje co się stało ?

Aniu twój przepis też ciekawy , ale puki co nie skorzystam bo chyba mam kaca głowa mnie boli a wypiłam jednego drinka .

Jazz też bym chciała mieć takie uczucia do byłego co ty teraz mam nadzieję że tak kiedyś będzie .

5,912

Wiecie co, bardzo wam zazdroszcze ze nie widzicie bylych.. ja wlasnie czekam az przyjedzie do dziecka.
Ciezko mimo wszystko hmm
Moze kiedys sie przyzwyczaje i bedzie lzej smile

5,913

Annkaa napisał/a:

Wiecie co, bardzo wam zazdroszcze ze nie widzicie bylych.. ja wlasnie czekam az przyjedzie do dziecka.
Ciezko mimo wszystko hmm

Ania a nie możesz tak zrobić żeby on zabierał dziecko gdzieś miała byś chwilę dla siebie . Ja bym nie pozwalała siedzieć mu w domu

5,914

Annkaa napisał/a:

Ciezko mimo wszystko hmm

Ania jesteś dzielna, masz dużo trudniej bo ten kontakt będzie ze względu na dzieci. Ja nie chce a i tak widuje byłego i doprowadziło mnie to rozstroju i stanów depresyjnych, tym bardziej nie wyobrażam sobie jakbym miała z nim rozmawiać ;/

Wczoraj tez poszalałam z drinkami, całe szczęście głowa nie boli xd zbliża się termin wyprowadzki, boje się tego, jak zostałam sama w mieszkaniu to poczułam się sto razy gorzej...
Miłej niedzieli wink

5,915 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-17 13:44:46)

Dziewczyny, a Wy to jakoś się umawiacie? Jak doła to wszystkie na raz, jak pijecie to też razem, ja niestety wczoraj, o suchym pysku. Miłej niedzieli życzę, pięknisie.

Posty [ 5,851 do 5,915 z 7,946 ]

Strony Poprzednia 1 89 90 91 92 93 123 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » dziwne rozstanie, sprzeczności.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024