On napisał "przy kości". A nie z bardzo dużą nadwagą.
160cm wzrostu i 100kg wagi to już otyłość.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Gdzie poznać dziewczynę przy kości?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
On napisał "przy kości". A nie z bardzo dużą nadwagą.
160cm wzrostu i 100kg wagi to już otyłość.
Wiem co napisał. I niektórym dziewczynom taka lekka nadwyżka bardzo pasuje. Tylko śmiechłem bo takich jest w około bardzo dużo.
Wiem co napisał. I niektórym dziewczynom taka lekka nadwyżka bardzo pasuje. Tylko śmiechłem bo takich jest w około bardzo dużo.
Szczerze, to mało widuję kobiety "dobrze zbudowane". Z reguły są same skrajności, albo szczupłe dziewczyny, albo już te otyłe.
To ja dość często.
Za to rzadko widuję typowe anorektyczki. Chociaż ostatnio zdarzyło mi się. Dziewczyna miała ok 175 cm wzrostu i na pewno ważyła poniżej 45 kg a może i mniej. Trochę szok.
To ja dość często.
Za to rzadko widuję typowe anorektyczki. Chociaż ostatnio zdarzyło mi się. Dziewczyna miała ok 175 cm wzrostu i na pewno ważyła poniżej 45 kg a może i mniej. Trochę szok.
W jednym z cięższych okresów w moim życiu ważyłam 54kg przy wzroście 178cm.
Nie miałam anoreksji, ale nie czułam się zdrowo, stres mnie zabijał.
No i wyglądałam jak śmierć.
Tamta dziewczyna była bardzo blada, wystające kości policzkowe. Uda jak patyczki. I posępny wyraz twarzy.
54 kg to jeszcze nie tak źle. Cholera ja jak mam dużo stresów to zawsze chce mi się więcej jeść. I niekoniecznie zdrowo
Takich dziewczyn jest sporo w około. I zazwyczaj są wolne bo wszyscy faceci jak psy latają za tymi chudymi.
160cm i 65kg i to jest kobieta "przy kości" haha
Teoretycznie może tak być, ale praktycznie nie każdy ma taki sam stosunek tłuszczu do mięśni w swoim organizmie
Ja mam 170cm wzrostu i 70kg, a jakoś nie czuję się i przede wszystkim nie wyglądam jak pączek w maśle. Jest dużo kobiet o pełnych kształtach, zadbanych, zdrowo odżywiających się. Tak samo jak "chudzielców" zapchanych frytkami, bo przecież ich metabolizm to świetnie trawi..
wybacz Inkognito, ale przez takie obsesyjne podejście wiele młodych dziewczyn nawet waga wskazująca 50 kg przy 165 cm nie przekona że nie jest się grubym- bo naczytają się właśnie takich opinii w internecie, mam córkę nastolatkę i nie chciałabym by przesiąkła takim podejściem.
Obojętne czy ktoś ma obsesję zbytniej chudosci, czy grubosci..
Współczuje bardzo twojej corce, skoro młodej dziewczynie o wadze 50 kg i 160 cm mówisz, że jest gruba....! BMI takiej osoby wynosi 19.5 a wiec jest prawidłowe.
Tym bardziej, kiedy dziewczyna rośnie, potrzebuje zbilansowanej diety, witamin, a nie wspominam już o kompleksach jakie możesz jej zafundować na cale zycie.
Ciekawe czy ty jako jej mamusia jesteś taka idealna i ile wazylas w jej wieku.
Ola, a Ty przeczytałaś ze zrozumieniem to, co zacytowałaś?
Ola, a Ty przeczytałaś ze zrozumieniem to, co zacytowałaś?
Jest dobra zasada- piłeś- nie jedź i nie loguj się na forum, ale ubawiła mnie Ola..
Cześć, dzień dobry
podobają się mi kobiety przy kości, nie mocno otyłe, a takie które wskaźnik bmi opisuje jako dziewczyny z lekką nadwagą.
Czyli powiedzmy dziewczyna ma 160 i waży 65-70 kg - może być i więcej, z umiarem oczywiście.
Podoba się mi u nich to ciałko i to, że zazwyczaj mają sympatyczną urodę - twarz.
Niestety przez modę na bycie fit, co raz mniej widuję takich dziewczyn
Stąd do Was pytanie, czy wiecie gdzie mogę takie dziewczyny poznać?
Jestem z Gdańska, patrzyłem na sympatii ale interesujących profili jest niewiele.
Podaj maila, jeśli ogłoszenie aktualne
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Gdzie poznać dziewczynę przy kości?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024