Trudno dzisiaj o fajną dziewczynę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Trudno dzisiaj o fajną dziewczynę

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: Trudno dzisiaj o fajną dziewczynę
CaseyOne napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

Nie dalam oszukanych zdjec wstydzilabym sie cos takiego w ogole zrobic... To byloby bez sensu.

Wartościowa kobieta z Ciebie a takie nie muszą używać "sztuczek" smile

Dziekuje :-) Nie lubie klamstwa to do niczego nie prowadzi.

Zobacz podobne tematy :

67

Brainless napisał/a:

A zdjęcie gdzie? big_smile

wstawiłam jako awatar bo inaczej nie umiem.

68

Ze zdjęcia można stwierdzić że jesteś ładna albo atrakcyjna a nie czy "fajna" lub wartościowa wink

69 Ostatnio edytowany przez kolinka (2017-10-29 12:32:32)

CaseyOne napisał/a:

Ze zdjęcia można stwierdzić że jesteś ładna albo atrakcyjna a nie czy "fajna" lub wartościowa wink

to po co chciałeś zdjęcie ?
aaa... sorki, to nie ty chciałeś...

70

Uważasz, że inny forumowicz stwierdzi na "oko" że jesteś fajna?
Jak można to stwierdzić po samym zdjęciu? No chyba, że lubisz jak ktoś kłamie...

71

rwaczkobiet napisał/a:

No tak to klamstwo. Ja jak poznalam mojego faceta to na dodatek mialam nadwage przyznaje (potem schudlam w koncu jak sie chce to mozna i warto dla zdrowia), ale i to mu nie przeszkadzalo ze mna sie zwiazac i fajnie. Na szczescie nadwaga nie otylosc ale zawsze. Nie dalam oszukanych zdjec wstydzilabym sie cos takiego w ogole zrobic... To byloby bez sensu.

i uwazasz ze facet nie mial wtedy dostepu do chudych dziewczyn czy mial ale wolal puszysta? bo pierwsze jest jedynym sensownym wyjsciem

Mial dostep do roznych dziewczyn. Jednak zadna mu tak nie odpowiadala jak ja, bo naprawde to ze na kims Ci zalezy to cos wiecej niz wyglad i nigdy tez nie mial tak, ze koniecznie jego dziewczyna musi byc szczupla. Tzn ze schudlam to fajnie i cieszy sie, ale wczesniej tez mu sie podobalam. Zreszta jego brat ma tak samo i czesto mial troche grubsze dziewczyny a teraz juz taka zone a i tak ladna dziewczyna sa szczesliwi. Moze troche wybierania na podobienstwo mamy bo ona tez sredniej budowy ale tak bywa i to nic zlego :-)

Brainless no wielu facetow lubi chyba kobiety z ciemnymi oczami i czesto tez z ciemna karnacja. Ja akurat blada i to rodzinne :-)

to moze nie bylas taka gruba jak mial dostep do innych? moze mowimy o innych stadionach grubosci.

72

Co Wy macie z tą grubością o.O
znam masę grubych dziewczyn, które mają fajnych facetów. Ja też mam więcej kilogramów niż bym chciała i mam chłopaka. Jestem pewna, że miał wiele opcji dookoła, ale spodobałam mu się akurat ja, co powiedział mi jak tylko zaczęliśmy sie spotykać.

73

Ale to jest wasza wina... Nikt poza wami nie robi z tego problemu wink
To Wy ciągle gadacie o dietach,boczkach i że w czymś wyglądacie grubo

74

Nie gadam big_smile mam to gdzieś. Ćwiczę, tańczę, ale robię to dla siebie. Poprzedni facet zabraniał mi schudnąć, zabraniał mi ścinać włosy, teraz mam wreszcie takiego, który akceptuje mnie w takiej formie, w jakiej ja akceptuję siebie smile

Wady i zalety oraz oczekiwania to jedna sprawa. Drugą jest obustronna chęć poznawania i wychodzenia z inicjatywą rozmów, spotkań (mniej więcej 50/50). To jest oznaka tego, że ktoś jest zainteresowany i chce rozwijać relację. Bez tego ideał w naszych oczach może szybko okazać się kimś zupełnie przeciwnym.
Zgadzam się również z tym, że coraz częściej wymagania ludzi można przyrównać do wirtualnego CV - i nie chodzi mi tutaj tylko o cechy charakteru, ale również o wygląd (przykładowo tyle i tyle wzrostu, taki i taki kolor oczu, waga taka i taka).

Ideały nie istnieją nigdzie indziej poza naszą wyobraźnią. Dlatego szukając kogoś, trzeba brać pod uwagę pewne ustępstwa.
Faktycznie sam odnoszę często wrażenie, że co bardziej ogarnięta kobieta jest już zajęta, aczkolwiek może to wynikać z faktu, że część tych nie zajętych rzadko pokazuje się w miejscach publicznych.

76

To jest dowód na to że normalne kobiety istnieją big_smile i faceci of course wink

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Trudno dzisiaj o fajną dziewczynę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024