Problem z ex - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Problem z ex

czesc.. poznalismy sie w wakacje. od poczatku sie nie dogadywalismy. Jest starszy ode mnie o 10 lat. na poczatku zawsze bylo dobrze a potem mu cos odbijalo..i przestal odebierac telefony wieczne pretensje o cos.. zwalanie winy na mnie..potem godzilismy sie i tak w kólko. rozstalismy sie. po roztsaniu co jakis czas kontaktowal sie ze mną.. wrocilismy do siebie. bylo dobrze z 4 dni gdzie potem znowu mu cos odbilo i przestal mnie szanowac sluchac mnie nie odbieral telefonów. powiedzialam dosc i odeszlam ode niego. na dodatek po roztsniu dowiedzialam sie ze zdradzal mnie.. on sie tego wypieral oczywiscie. i teraqz znowu sie odezwal. napisal sms... ze mnie kocha ze jestesmy sobie przeznaczenie i takie rózne, ja mu juz nie odpisuje, Ale nie wiem co mam robic... nie chcem z nim byc ale on o sobie ciagle przypomina.. numeru zmienic nie moge. znowu zaczal siedziec mi w glowie i przychodzi mi na mysl zeby wroocic do niego. Chociaz wiem ze byloo by tak samo .. na dodatek rodzina go nie nawidzi i wiem ze odsunela by sie ode mnie. Co robic?  Mysle znowu o nim ale jednoczenie mam taka swiadomosc ze nie chcem z nim byc, Pomocy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z ex

Zablokuj jego numer.

3

zadzwoni  z innego lub napisze.. najgorsze jeest to ze znowu siedzi mi w glowie i nie moge sie go pozbyc..

4

Naucz się wykrzesywać z siebie to najważniejsze w takich sytuacjach słowo : SPI***ALAJ.
Załatwia wszystkie problemy. Niekiedy trzeba próbować to robić na siłę. Ale nigdy człowiek nie żaluje. Bo życie przynosi nowe lepsze sytuacje.
Pozdrawiam

5

4spam napisał/a:

Naucz się wykrzesywać z siebie to najważniejsze w takich sytuacjach słowo : SPI***ALAJ.
Załatwia wszystkie problemy. Niekiedy trzeba próbować to robić na siłę. Ale nigdy człowiek nie żaluje. Bo życie przynosi nowe lepsze sytuacje.
Pozdrawiam

Dokładnie. Jeśli rzeczywiście ma nierówno pod sufitem to może Twoje "nie" odbierać jako "tak". Ostatnio mało niestabilnych psychicznie świrów na tym świecie? Weź się za życie i znajdź jakieś ambitne zajęcie. Nie będziesz miała czasu na głupoty + być może spotkasz swoje prawdziwe przeznaczenie wink. Wszystko zależy od Ciebie.

6

Bym po prostu walnęła jakiś ostry tekst. Poczuje urazę do Ciebie. No, bo po grzybka odzywa się do Ciebie, mając świadomość, ile przykrości Ci zrobił? Kawał drania, nie facet.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024